• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 59 / 72 • 1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 72

HozzászólásSzerző: Fény » 2006.05.07. 13:05

(Sielle, a Villámkezû)

*Ahogy a férfi ráfog a vállára, szinte abban a minutában megdermed és rémült arccal fordul , szinte pördül meg felé, készen arra, hogy, ha kell, kitépje magát a kezei körül és elinaljon.

A kérdésre egy kissé megnyugszik, de a bõrét égetõ cipó miatt eléggé szerencsétlenül feszeng. *

- Nem tudom uram, talán a városõröket kérdezze meg...

*Mutat fél kezével az õrök felé, ezzel legalább mindkét zaklatóját lefoglalva, majd, amikor a díszes ruhába öltözött férfi oda néz, igyekszik észrevétlen eltûnni a tömegben és amilyen gyorsan csak tud lelépni, vissza a fogadóba, de amint tiszta lesz a terep, már mentében nekilát a cipónak és a sajtnak.*
Fény

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.07. 18:05

(Nichen de Azadyr)

*Reggel amint kipattan a szeme, õ is kipattan az ágyból. Gyorsan felkel, egy szolgát elszalajt egy dézsa vízért, majd amikor az megjön, fürdik egy jót //ha csak mosakodni lehet, akkor vedd annak//. Utána felöltözik, és lemegy az ivórészbe. Ott észreveszi az éppen belpõ Bedalt, és még a lépcsõn lejõve int neki. Odasiet a fogadóshoz, és kér magának egy kis sonkás rántottát. Majd reggellijével leül egy asztalhoz, és magához invitálja bedalt.

-Jó reggelt, barátom! Tessék, itt van a tegnapi két aranyad...nem keresett az orvos vagy a papnõ, hogy nem fizettünk...szerintem arra adhattad te a pénzzt...de már egyikük sem volt itt, amikor visszajöttem. A dolgodat meg nem mondtam el Connak, egyrészt mrt nem nagyon volt idõm, másrészt meg nem is nagyon tudtam volna hogy elmondani...úgyhogy a feladat rág hárul...

*Azzal elõveszia két aranyat, és visszaadja a papnak, majd nekiáll a reggelijének
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kraal Mornan » 2006.05.07. 18:44

*Kraal az este hátralévõ részében megvacsorázik, aztán elvégzi szokásos meditációs gyakorlatát, és bezuhan az ágyba. Álmában Carolina csókja és illata kísérti, nem beszélve szokásos rémálmairól.

Reggel csapzottan ébred - újabb meditációval teszi rendbe magát - aztán levonul az ivóba, ahol már Bedalt és Nichent találja.
Hozzájuk siet, és meghajlással üdvözli õket.*

-Ohayoo gozaimasu!

//Mindenkitõl elnézést, a köv. napokban lehet, hogy egyáltalán nem leszek, érettségi miatt. Jó szórakozást!//
Kraal Mornan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.07. 20:19

(Bedal Alen)

* Bedal hûvösen üdvözli Nichent. Mintha gondolatolvasó lenne.. kissé meg is hökken a mellkasának szegezett aranyyakon... miután elrakja õket, szemrehányóan néz a férfira.*
- Odaadok neked valamit, hogy menj vissza a Két Szûzbe a többiekhez, és ha kell, itt van vigyél két aranyat, ha bármi történne. Kérdem én: visszamentél a Két Szûzbe? Egy fehér taláros orvos az ispotályból eléggé feltûnõ ahhoz, semhogy elsikoljon felete a szemed. Ami egyébbként azért van, hogy az ilyeneket kiszúrd. Hála a kis akciódnak a városi gárda el is kapott, hogy meg akartunk lógni a fizettség elõl. Nagyon köszönöm szépen...
* A vitát lezártnak tekinti... azonban látszik rajta, hogy lesz ennek még böjtje... lekezelõen folytatja.*
- A többiek? Összeterelted õket itt? Con, Carolina, Syl az utcakölyök, mindenki? Az az északi harcos... az a Kraal vagy kicsoda... az is itt van?
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.07. 20:24

(Nichen de Azadyr)

*Bedal piszkálódását megütközve hallgatja. Kicsit szemrehányó arccal szól vissza:

-Már nem is azért, de nem mondtad, hogy fél Erionon keresztül rohangáljak a töketlen dokik után... :evil: Különben meg ne szóljon egy szót sem...foggalmam sem volt, merre van? Ami meg azt illeti, az aranyak nem tûntek el. Akkor meg nem tökmindegy? Con itt van, Sielle miután elmentem lefeküdni, nem tudom, merre ment. Carolina és Syil sem tudom hogy hol van, Kraal itt jön le a lépcsõn, ha nem látnád.

*Mutat az asztaluk mellé lépõ enoszukeire.

-Jó reggelt!
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.07. 21:25

(Bedal Alen)

* Bedal igencsak meglepõdik Nichen hangnemén. Nem csak pogány, az ellensének, pyarronnak a szülötte, Ordan rendjében bukott diák, hanem mellette balfácán is és arcátlan a Tûzkobra egyik fontos papjával... ha nem változtat a hangnemen, Bedal kénytelen lesz fenyítéshez folyamodni.*
- Mirõl beszélsz te? Világosan megmondtam, hogy menj vissza a többiekhez. Ott ácsorgott egész végig a doktor. nem kell fél Erionon keresztül rohangálnod, csak azt kellet volna tenned, amire kértelek. Eléggé gyenge indokokat hozol fel... egy igazi lovag nem mentegetõzik, hanem kiáll maga mellett, még ha tévedett is. Ha pedig megkapja érte a leszúrást, rezisztensen igazat ad a másiknak és elnézést kér a hibáiért. Tégy te is úgy...
* A vitának vége, Kraal ekkor toppan be közéjük. Nincs kedve folytatni... egy pyarroni ne pattogjn. Közös emlékek ide vagy oda, nem a megfelelõ hangnemet üti meg... az északinak biccent.*
- Üdv. Várjuk meg a többieket is.. fontos híreket hozok. És lenne némi megbeszélni való is. Ha már így velünk maradtál, talán téged is be tudnánk vonni a feladatba...
* Bedal atöbbi férfi társaságába leül egy üres asztalhoz. nem eszik vagy iszik semmit, csak várja, hogy a többiek is leérkezzenek...*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.07. 21:45

(Nichen de Azadyr)

*Legbelül érzi, barátjának igaza van. De ezt nem jelenti ki. Biztos benne, nem csak õ tudja ezt, hanem a sogronita is tisztában van ezzel. De nem szólal meg, arca teljesen semleges, kicsit ugyan hûvös és távolságtartó. Befejezi a reggelijét, majd hátradõl a széken, és várja, hogy lejöjjenek a többiek.

<Méghogy mondta..nem mondott semmit...azt sem tudom már, melyik fogadóban volt már az az orvos...aztán meg...ki lett fizetve a két ezüst, nem tudom, mit pattog...de mindegy is...nem ez az elsõ veszekedésük, nem fog rajta sok múlni...>
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fény » 2006.05.07. 22:06

(Sielle, a Villámkezû)

*Sielle immár csak egy fél cipóval a kezében, ujjait lecuppogtatva, hóna alatt egy hatalmas almával. A fogadóba belépve körbepillant, majd, amikor észre veszi Bedalékat odasiet és maga is letelepszik közéjük.*

- Jó reggelt! Örülök, hogy visszajöttél. Hogyan tovább?
Fény

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.07. 23:23

(Bedal Alen)

* Bedal Sielle láttán egy pillanatra felderül... nem mindennapos látvány csóró utcakölyköket látni akcióban... :lol: Mostmár azonban nem figyelheti ezt meg, de sejti, honan az a cipó meg egyébb eleség...*
- Köszönöm a kérdést, jól vagyok. Rendesen meggyógyítottak, hála a Tûzkobrának... ami azt illeti... mindenki számára lenne mondandóm... ha Carolina, Syl és Con is lefárad el is mondanám... csak ha lehet kétszer nem ismételném el magam, mert hosszú lesz...

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fény » 2006.05.08. 10:59

(Sielle, a Villámkezû)

*Bedal szavaira csak biccent, majd Nichenre pillant. Kíváncsi a férfi arckifejezésére, lévén a tegnap esti célzás még mindig motoszkál a fejében. *

- Ennek örülök... Ööö... rendben, peeersze, értettem! Hozom õket... Melyik szobákban vannak?

*Miután megkapja a választ, a cipót egy pillanatra sem elengedve, az almát viszont az asztalon hagyva, az orra alatt morogva felcsoszog az emeletre és az említett szobák ajtaját addig csapkodja, amíg a tulajdonosuk ki nem hajlandó nyitni. *

- Ééééééébresztõ!

*Miután mind a három kócos fej elõtûnik, visszaslattyog a földszintre, ahol ismét helyet foglal az almája mellett, majd elégedetten megszólal.*

- Jönnek.
Fény

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.08. 11:33

(Carolina con Ragucci)

*Nekiáll nyammogni a reggelin. A dörömbölésre Syilre néz, mivel õ van olyan állapotban, hogy ajtót nyisson. Leesik neki, hogy a kis látogató valószínüleg Bedal üzenetével jött fel, hogy másszanak már le a fogadóba. Nem akaródzik neki kikelni az ágyból, de aztán erõt vesz magán és befejezve a reggelit kikászálódik és felöltözik. Ha Syil sem akar már tõle idefent semmit, akkor lemegy kedvesével a többiekhez és leül közéjük. Még kicsit kómás fejjel szemléli a többieket. Kraalra is vet pár pillantást lopva. Furcsa érzések kerítik hatalmukba a férfival kapcsolatban.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.08. 13:29

KM esemény
Helyszín: Erion, Fogadó az aranykupához
Idõpont: Õsszel
Résztvevõk: Mindenki

Lassan mindenki leér az ivó részben ki álmosan,ki boldogan.Szinte mindenki be van kötözve természetesen Bedalt kivéve.Az õ sebeit begyógyitotta az imádott Istene.A tüzkobra.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.08. 13:37

(Bedal Alen)

* Látván, hogy mindenki lejött, körültekint... megfigyeli a társak sérüléseit, ezzel is rekonstruálja magában, mi is történt...*
- Elõször is mindenkinek tartozok egy bocsánatkérésssel az akcióval kapcsolatban. Vannak itt, akiket már bizalmi körömbe avatva elmondtam egyet s mást a Toroni úttal kapcsolatban. Mindenekfelett el kell hogy mondjam a valóságot. Kezdetektõl fogva sejtettem, hogy valami nincs rendben a nemeshölggyel kapcsolatban. Lehet, hogy nem csak én éreztem így, de utánamentem a dolgoknak... azazhogyazok találtak meg engem. Ivoria az Anat-Akhan fejvadászklán egyik embere. A klán megbizatásából Toronba akar jutni... és ebben mi aszisztáltunk volna neki. A történet még mindig nem teljes: feltételezhetõ, hogy a klántól valami módon elszakadt, függetlenedni akar, vagy ténylegesen egy megbizatásról van szó, annyi azonban bizonyos, hogy a támadások, részben az õt ért támadás és a minket ért támadás között kapcsolat van. Személy szerint úgy hiszem, hogy a saját klánja üldözi... vagy esetleg egy rivális. Ezen ok miatt beszéltem az Ordani taáccsal... a teendõkrõl. Most.. van valakinek még kérdése? Ennyit tudok, sajnos nem tudok többet az ügyrõl.

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kraal Mornan » 2006.05.08. 14:01

*Amikor Car megérkezik, Kraal rávillant egybarátságos, de semmitmondó mosolyt, aztán csak szótlanul hallgatja a beszélgetést. Nem is törõdik a lánnyal.*
Kraal Mornan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.08. 14:13

(Carolina con Ragucci)

*A lány úgy tesz, mintha meglepõdne az Ivoriával kapcsolatos híreken.*
<... Na szép lesz, ha esetleg betoppan a kis fejvadászunk. Nem adok sokat azért, hogy Bedal túléli amiért kifecsegte a titkát. Meg is érteném, ha kinyírná. Egy pap hogy lehet ilyen ármánykodó. Fõleg a rend képviselõje. De legalább tudom, hogy mire számítsak tõle. Egyre jobban úgy érzem, hogy Syillel más utakon kellene mennünk tovább. Remélem nem sikerül elvakítania Kraalt. Szegénykém túl hiszékenynek és nemeslelkûnek tûnik, hogy bedõljön Bedalnak. Majd lehet, hogy beszélgetnem kellene vele. ...>
*Kicsit zavarja, hogy Kraal úgy tesz, mintha õ ott se lenne. Egyre nagyobb rejtély számára a kardmûvész és ez egyenes arányosságban növeli a kíváncsiságát.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 59 / 72 • 1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...