• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Újoncoknak

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 36 / 95 • 1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 95

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.04.26. 16:11

elfmage írta:Én nem kötöttem beléd, te se tedd :D

Helló!
Abszolúte nem kötekedésként írtam! Pusztán figyelemfelhívásként, mert van az úgy, hogy az ember elsiklik dolgok felett. :wink: :)
Hogy az okokat, a miérteket miért nem árulja el...nos....ez legyen az õ "titka", ha õ úgy kívánja. Nem kötelessége - az oldalon azt tesz amit jónak lát. :wink: :roll: (És ismét nem kötekedek! :) )
//Én továbbra sem látom értelmét.... de kinek mi..... :wink: (tulajdonképpen nem a karaktereket szeretném innen az oldalról megismerni, hanem a mögöttük lévõ valós személyt - ez több accal csak zavaró lenne számomra :roll: ) - de ez csak az én véleményem ismételten. :wink: //

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: elfmage » 2006.04.26. 20:10

Yvett de Crei írta:Helló!
Abszolúte nem kötekedésként írtam! Pusztán figyelemfelhívásként, mert van az úgy, hogy az ember elsiklik dolgok felett. :wink: :)
Yvett

Helló! :)

Nos:

Nem tudom észre vetted-e...

Ez egy eléggé beszólós kezdés, szerintem kicsit cizellálni kell a síluson ;)
A másik meg az, hogy azért nem hiszem hogy komolyan gondoltad azt hogy ne tudtam volna értékelni a helyzetet. (ezt jelzik a smileid is...)
Lehet hogy egyszerûbb lett volna csendben tudomásul venni az admin nemleges döntését, de nem így döntöttem.

Egyébként nincs harag, de ne vedd zokon ha ilyenért visszaszólok :)
elfmage

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.04.26. 21:42

:off:
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tulud » 2006.04.29. 0:07

Üdv mindenkinek!

Még nem tudom hogy hogyan lehet itt játszani, de remélem gyorsan beletanulok :oops:

Tulud
Tulud

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.29. 0:29

Tuludnak:

Nézz be a kalandok közé és a játékmenetet úgy könnyen megérted. A szabályokat pedig figyelmesen olvasd el. Ha ezzel megvagy, akkor keresel magadnak egy KM-et itt a csevegõben és õ elmond minden a kalandjára vonatkozó szabályt.

Elfmagenek:

én sem vagyok tisztában az oldal mûködésének hátterével, de ha az adminok azt mondják, hogy ne legyen egy embernek több accountja, akkor biztosan nem hiába teszik. Felesleges ezen vitatkozni.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.05.05. 8:32

23 vagyok, aktívan úgy 3-4 éve játszom, de 6-7 éve már azért tudom, mi az a szerepjáték.

Játszani szeretnék majd, karakterem kidolgozása folyamatban lesz, és persze a honlap kezelését is elsajátítom, bár én és a gépek...(nem lennék jó kahrei, az már bizonyos).

Elnézést az off kérdésért:
Mivel nagyon-nagyon nem értek néha a technikai dolgokhoz, hogyan is lehet felhasználói képet betennem a profilomhoz?
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.05.05. 9:18

Szitakötõ írta:Elnézést az off kérdésért:
Mivel nagyon-nagyon nem értek néha a technikai dolgokhoz, hogyan is lehet felhasználói képet betennem a profilomhoz?

Elõször is üdv nálunk! ^^

Kérdésedre válasz a GY.I.K.-ban, 3. bekezdés. ;) A profilodban alul találod az avatarra vonatkozó beállításokat. Vagy egy külsõ oldalról linkelsz, vagy a Galériából választasz magadnak.
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2006.05.14. 22:20

Sziasztok!

Lassan 3x-et írok. Én vagyok Yvett hõn szeretõ férjecskéje. :lol:
Régóta játszom (1994) a mágussal, bár nem mélyedtem bele teljesen. Eddig csak asztalit játszottam online játékon még nem.

Szeretném kipróbálni az online játékot és így megkérni az arra illetékest, hogy vegyen fel játékoskarakternek.

Üdv!

Ralog
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.14. 22:23

Helló! téged is szívesen látunk az oldalon, és remélem, hogy találkozok veled mondjuk Ifinben...bekéredzkedhetnél...ha Tysson -larnak nincs ellenére... :P

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.14. 22:30

Húha :D Még mielõtt Meridian elhamarkodott ajánlgatásokba kezdene, tudni kll Ifinrõl hogy eléggé... aktív kaland. És mindemelett sokan is vagyunk. Nem szeretek visszautasítani Jk-kat, sõt igyekeznék kapacitásom szerint minél többet játékba vonni. Csakhát sajnos túlságosan is sok lenne már nekem... remélem megértik az ujdonsült Jk-k. Legfeljsebb nyáron lehet talán több idõm, ezáltal több kaland, úgyhogy esetleg akkor majd lehet nálam hely... persze ha szeretne valaki Km-éül fogadni :)
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.05.15. 11:26

Üdv Ralog!

Örülünk hogy téged is itt tudhatunk, szóval gyorsan fel is veszlek a játékosok közé! ;)

Sion
Mubayashi Yokomoto - A Kigasi gyermeke

Kép
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.05.15. 19:38

Hajj de jó ha én is ismernék innen valakit! :roll:
Akkor talán könnyebben találnék magamnak egy kalandot, amibe csatlakozhatnék. Mert bizony még mindig anélkül vagyok. A közeljövõben akadna valahol egy plusz hely számomra is?

Szitakötõ
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.15. 20:44

Nem ígérhetek semmit, de szerintem a hónap végén fogok egy kalandot indítani, ahová csak ujdonsült tagok jöhetnének, vagy akik keveset játszanak az oldalon. Persze ehhez kettõ kell... idõ, kapacitás.. nomeg persze elég jelentkezõ. De szerintem az utóbbiban látva az oldal forgalmát nem lesz hiány :D
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.05.16. 11:30

Rendben van, ha majd számodra összejöttek a feltételek (idõ, kapacitás) akkor majd olyan magasra nyújtom a kezem a "jelen"-nél, amennyire lehet és nem mászik a monitoron át a szemedbe. :)

Szitakötõ
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2006.05.17. 15:22

Tysson-lar írta:Nem ígérhetek semmit, de szerintem a hónap végén fogok egy kalandot indítani, ahová csak ujdonsült tagok jöhetnének, vagy akik keveset játszanak az oldalon. Persze ehhez kettõ kell... idõ, kapacitás.. nomeg persze elég jelentkezõ. De szerintem az utóbbiban látva az oldal forgalmát nem lesz hiány :D

Hell!

Remélem csatlakozhatok az indítandó játékodba!

üdv: Garcia
Garcia da'Ramol

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 36 / 95 • 1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 95

Vissza: Csevegõ