KM esemény Helyszín: Erion, Sogron szentélye idõpont: Õsszel, Dél Résztvevõk: Bedal Alen _____________________________________________________________
Az atya bólint.
-Nem kell odamenni.Most felveszük Ordannal a kapcsolatot.
Ismét kántálásban kezd az atya és a tüz,amely a szoba közepén lobogott formát kezd ölteni.Azonban a túloldalon csak egy szolgát lehet látni,aki vigyázz a tüzre és átadja az üzenetet.A szolga szerint a felsõbb vezetésnek most dolga van,de tekintve az ügy sújosággára holnap ilyenkor vegyétek fel ismét a kapcsolatot Ordannal és akkor már az egész felsõbb vezetés itt lesz és ki tárgyalhatjátok az ügyet.
* Bedal a tûz élénk játékát figyeli... mindig külön élvezet, amikor az õsi godoni módszerek segítségével utat nyitnak vele keresztül...amikor a tûz parázslani kezd, és feltûnik a tnácsterem tûzbõl szõtt mása, csalódnia kell... holnap tudnak csak ülésezni... Bedal elgondolkozva néz a papra.*
- Ha lehet, a pihanõházba maranék az éjszakára. Megkérhetem, hogy küldjön egy szolgát az Arany Kupa fogadóba? Keressen ott egy bizonyos "Nichent". Adja át neki az üzenetemet...
* Azzal oldaltáskájából egy papirost szed elõ.. kalamáris is elõkerül, majd pá pillanat múlva egy kis fecnire kacskaringós betûkkel a következõket írja.*
"... Éjjel itt maradok. Minden rendben van, az Ordani nagytanács holnap ülésezik az üggyel kapcsolatban. Amint tudok, ismét jelentkezem. Ha minden igaz, sikerül majd egy vizsgálóbizottságot is felállítani, a merényletet kivizsgálandó... holnap ezt fogom indítványozni. Addig is Sogron legyen mindannyiotokkal! Bedal"
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
*A férfi egy ideig csendben figyeli a nõt, eljátszadozik a gondolattal, milyen is lehet beletúrni dús hajába. Csodálja ruganyos, mégis nõiesen könnyed mozgását, és telt idomait. Csak halkan szólítja meg.*
- Nem érint, kérlek. *Ezzel apáncélra célzott, és a fegyverekre.*
*Közben hosszú léptekkel az asztalhoz siet, amin már ott vár a kanna forró víz. Kimonoja belsõ zsebébõl egy apró erszényt húz elõ, és valamit a vízbe szór. Fél percen belül édes, bár kissé kesernyés illat terjeng. Kraal hellyel kínálja a lányt, és a kannával együtt érkezett két csészét megtölti teával.*
*Már éppen hozzáért volna a vállvérthez, amikor hallja a figyelmeztetést. Elkapja a kezét és inkább odasétál megnézni a teakészítés módját. Mikor kész a tea, leül az ágyra és elveszi a felé nyújtott csészét. Elõször csak az illatát vizsgálgatja, majd lassan hörpint belõle. Nem igazán zavarja a tea forrósága. Lassan élvezettel elfogyasztja.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
*A lánynak eszébe jutnak dolgok errõl a kesernyés ízrõl és az élénkítõ hatásról. Valami beugrik neki, de nem tudja, hogy mi. Mikor Syilrõl kérdez a férfi, Carolina visszagondol, hogy nem sokkal ezelõtt önkívületében majdnem õ ölte meg kedvesét. Kicsit gondterheltté válik az arckifejezése.* - Féltem, hogy elveszíthetem. De nincs nagy baja. Még egy darabig nehezen fogja tudni mozgatni a kezét, meg sikerült meghülnie is, de ágybadugtam meg elõtte egy dézsa forró vízbe. Szóval ki lesz kúrálva. Az alvás jót tesz most neki. Addig is regenerálódik a szervezete. Most nekem kell foglalkoznom vele. De édes teher ez.
Mesélj magadról. A hazádról, az élemódodról, az ottani emberek gondolkodásmódjáról, szokásairól. Kíváncsi vagyok nagyon.
<... Szegény kedvesem rossz állapotban van én meg itt teázgatok egy idegen férfival. De nincs ebben rossz. Ezzel nem csalom meg. Bár túl jóképû ez a pasi. De akkor is Syilhez tartozom. Elköteleztem magam az õ oldalán. Viszont vakságot nem ígértem. És jólesik ennek a férfinak a közelsége is. Végre Syilen kívül is akad valaki, aki nem néz rám ferde szemmel. Õszintének tûnik ez a fickó. ...>
*Meglepõdik, hogy a férfi ilyen hamar eltereli a szót és róla kérdez.*
- Mit meséljek? Annyit tudok, hogy gorviki vagyok és hogy értek a harcoláshoz valamennyit. Azt, hogy honnan és hogy pontosan mit, azt nem tudom. Mi érdekel? Mert engem a te kultúrád nagyon.
*Amint végzett a teával, leteszi a csészét az ágy melletti kisszekrényre, kissé hátradõlve megtámaszkodik a kezeivel az ágyon és figyel a férfira tovább.*
KM esemény Helyszín: Erion, Sogron szentélye közelében idõpont: Õsszel, Délután Résztvevõk: Sielle, Nichen, Bedal _____________________________________________________________
Sielle, Nichen:
Kicsit beszélgettek,de Bedal egyelõre nem látjátok kijönni.Közben néhány ember járkál ki és be a szentélyben valószinûleg Sogronhoz imádkoznak.Ahogy telik az idõ úgy néz ki,hogy az esõ lassan el áll,ám a viharfelhök nem szándékoznak tovaállni és a nap sem bujik ki.És mára nincs is már sok ideje,hiszen már délután van és lassan esteledik.
Bedal:
Nem sokkal késõbb visszatér a hirnök azonban a kezében van a levél,amit irtál.
-Sajnálom atyám,de az Arany kupa fogadóban nem volt Nichen nevû férfi. Visszaadja a levelet majd meghajol és távozik a pihenõ részbõl.
//Nyugodtan beszélgessetek és mondjátok,hogy mit szeretnétek tenni még ma du./este
//
- Izgalmasnak hangzik. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet ott. Egyszer megnézném. És a kardvíváson és úgy általában a harcon kívül miket csinálsz? Ja meg a teázgatáson kívül. <... Vajon miért nem szívesen beszél a hazájáról. Talán menekülnie kellett onnan? Mindegy. Ha akarja majd elmondja. Van valami vonzó abban a kultúrában. Valami fennkölt. ...>
- Érdekes amit mondasz. Eddig még nem gondoltam úgy a harcra, mint mûvészetre.
Hát ott a kapualjban az egyik orvgyilkos vagy mi véletlenül betalált. Annyira nem vészes, de nem kellemes. Itt van a medencecsontomnál. Hasbakönyökölt.
*Azzal rámutat a szoknyájára valahol az alhasi részénél az ágyéka fölött.* - Meg a derekamnál becsomósodtam kicsit.
*Kraal lassan kinyúl a mutaatott pont felé, de csak akkor érinti meg a láyn testét, mikor az vonakodva bólint. Keze elõbb csak a bõrt érinti, elméjét kinyitva megpróbálja érzékelni a fájdalomgócokat. Aztán körkörös mozdulatokkal simítja végig, hogy a gócot feloldja. Fokozatosan erõsíti a nyomást, és ezzel egyre hatékonyabban dolgozik.*
*Mikor a férfi felajánlja, hogy segít a baján, pár másodpercre elgondolkozik, hogy beengedje a férfit ennyire az intim szférájába, aztán enged. Feljebb ül az ágyon és kicsatolja a szoknyáját, hogy lejjebb tolhassa. Pont annyira tolja le, amennyire szükséges. Az ingét is feljebb húzza, hogy Kraal hozzáférjen a hasához. A férfi ekkor figyelhet fel rá, hogy mennyire kidolgozott teste van a lánynak. Minden kis izomcsoport kirajzolódik de mégis megtartja nõies formásságát. Carolina hanyattfekszik az ágyon és hagyja, hogy Kraal tegye a dolgát. Az elején kicsit felszisszen a nyomásra, de aztán egyre jobban tetszik neki a masszírozás. Elernyeszti az ágyékát és a hasizmát, hogy a férfi könnyebben megdolgozhassa. Lehunyja a szemeit és élvezi a törõdést.*