• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Kapuk Tere [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
293 hozzászólás • Oldal: 17 / 20 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.04.30. 19:14

(Grekd Welbyrd)

*Futva utolérem Ybont és Ipoxot, ekkor a futásból sietõs gyaloglásra váltok figyelem a környéket meg az õrjáratokat. Nem gondolkodom sikátorban történteken, feltünés nélkül el akarok jutni a fogadóba.*

-Igen valami nagy tölgyet emlegetett. Én biztosan elmegyek oda. Ez az Egy Isten és a szolgája nekem egyáltalán nem szimpatikus, ha tehetek valamit annak érdekében, hogy ott maradjon ahol most van, akkor meg is teszem. Habár a sikátorban történtek után fogalmam sincs, miben is venné hasznomat a pártfogónk. Az nekem se igazán tetszik, hogy nem ismerem a részleteket, de az öreg azt igérte, hogy a tölgynél mindent tisztázunk. Délben el kell indulni ha alkonyatra oda akarunk érni, márha ti is jöttök. Nekem amúgy sincs jobb dolgom.

*A fogadóba lépve tekintetemmel azonnal Litheant kezdem keresni elõszöra fogadóst látom meg. Rávigyorgok és biccentek is neki. Litheant meglátva, azonnal lefagy a vigyor a képemrõl, és amikor észreveszem, hogy rámmosolyog, ismét elvigyorodom, imár igen bárgyún. Tekintetemet a földre kapom, így válaszolok Ybonnak.*

-Igen. *Mondom egyre zavartabban, miközben az egyik asztal lábát kezdem rugdosni. Majd magabiztosnak szánt járással odamegyek Litheanhoz.*

-Üdv! ...Jól vagy? ..Csak azért kérdezem, mert érdekel, ...mert ha jól ...vagy akkor az jó, ...de ha nem vagy jól akkor ....az nem jó. ...... Szóval remélem jól vagy... *Hol a pult alját rugdosom, hol meg a jobb kezemmel simagatom tetejét, mintha valami baja lenne pultnak, közben a fejemmel jobbra-balra bólogatok, és vagy a plafont, vagy a padlót nézegetem a kettõ közt pedig lopva Litheanra vagy a társaimra nézek. Megváram a válaszát, majd folytatom.*

-Hhszóval viszajöttem... nem kellett a lepedõ. ... Azt akarom...öhszeretném mondani, hogy ...hát igen ... azt az ing dolgot nem úgy gondoltam ám. Hanem úgy gondoltam, ...ahogy mondtam, de nem kell ám semmit félreértened. Hát örülök, hogy ...sikerült tisztázni a dolgot. .... Haesetlegholnapdélelõttszeretnélújruhátvenni,akkorszívesenelkisérlek,hateisúgygondolod. *gyorsítok bele a végén.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.30. 19:45

KM esemény
Helyszín: Erion, közel a sikátorokhoz.
Idõpont: az Égi Fény szerinti 3674. év, Tudomány havának 9. napján.
Résztvevõ: Grekd Welbyrd (Eldwyr).

Lithean kissé elpirul.

- Köszönöm. - mondja halkan. - Szeretném, ha elkísérne. - mondja, majd végigsimít kezével arcodon, és kezében néhány törött üvegdarabbal elsiet.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.30. 19:46

(Ybon DiNael)

*Grekd feltevésére egy ksi gondolkoodás után válaszol:

-Nos, igen, valóban nem sok hasznunkat veheti az öreg, de én belevágok. Már érdekel ez a dolog, rengeteg izgalommal és kalanddal kecsegtet.

*A fogadóban Grekd válaszára nem mond semmit, csak társaival leül egy asztalhoz. Már épp rendelne valamit, amikor meglátja, hogy Grekd felapttan, így keze félúton megálla amozdulatban és inkább a fejvadászt figyeli. Amikor látja, hogy társuk milyen zavart, majdnem kitör belõle a nevetés, de aztán valahogy visszafogja magát, de azért egy széles, kaján vigyor megjelenik ábrázatán. Odasúgja Ipoxnak:

-No nézdcsak. Micsoda nõcsábász lett, amióta így megszépült. Meg azótta zavarba is tud jönni.

*Azzal ismét a fejvadász és a lány felé fordítja tekintetét.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.04.30. 20:54

(Ipox)

*A visszavezetõ úton nem nagyon akar megszólalni!Csak az imént történteken agyal!Mikor Ybon felszólal,hírtelen felkapja a fejét és ráfigyel,majd válaszol!*

-Nem tudom hogy mit gondoljak!Én katona vagyok és utálom az olyan küldetéseket,ahol csak egy madzagon rángatott bábúként játszanak velem,anélkül hogy megtudjam miért is kockáztatom az életem,úgyhogy én biztos hogy elmegyek arra a dombra és nagyon alaposan kikérdezem az öreget hogy mi ez a színjáték!

*Mondom egy kicsit feldultan,de azért annyira nem hogy a többiek bármilyen haragot felleljenek benne!
Ebben a pillanatban halad el mellettünk Ifar,akinek gyors mondatára csak egy bólintással reagáltam!*

*Mikor a fogadóba érünk,meglepõdve látom hogy minden a helyén van,mintha nem is lett volna itt egy nagy verekedés 1 órával ezelõtt!Látom a csapos még magán viseli a verekedés nyomait!*

-Látom nagyon megmaradtak a verekedés nyomai!A városõrséggel nem volt gond?

*Megvárom mit válaszol,majd Ybon kérdésére mondom hogy üljünk le és igyunk ezek után valamit!Leülünk és én is észreveszem hogy Grekd csajozni róbál, és összekuncogunk Ybonnal!*
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.04.30. 21:28

Miután visszaérkezik a fogadóba, Ghakon-t szólitja magához. Megkéri, hogy mostatnól kedzve legalább fél óráig ne avarja senki, egyedül azt az embert engedheti fel hozzá, mégpedig a részeg verekedõ, akit kimentett.
Majd kér egy darab krétát az öregtõl, (biztos van neki) és felmenvén a szobájába, egy félórás munka alatt meditálóvarázskört rajzol a padlóra. Mivel ereje jelenleg is a maximumon van, azért nem telepeid bele, hanem inkább lemegy a fogadóhelységbe, és tekintetetével megkedesi három újdonsûlt társát. Aztán kér egy üveg 5 puttonyos predoci óbort amit majd késõbb fizet ki, és elindul a társadág felé.

- Nos, uraim... úgy néz ki ebbe a dolegba együtt csöpentünk bele, tehát érdekelne, a véleményük, és az észrevételeik. Leülhetek ide az asztalukhoz?

Hangzik ez a kérdése, majd vráakozóan körbenéz...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Könnyûléptû 2006.05.01. 11:22-kor.
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.30. 21:42

(Ybon DiNael)

*A csuklya árnyékából tekint fel elõször a borrala kezében megérkezõ elfre. Szelíden halkan válaszol a kérdésére.

-Persz, ülj cs le. És bocsánatot kérek azért az elõbbi nézeteltérésért, ami közöttünk történt. Felejtsük el rendben? :wink:

*Azzal jobbját nyújtj az elfnek. Várja, hgy a többiek elõször elmondják válaszaikat az elf kérdéseire, majd a végén nekikezd õ is.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.04.30. 21:43

(Grekd Welbyrd)

*Elkerekedik a szemem,amikor Lithean végig simít az arcomon*

-Tényleg? Akkor 9-re itt vagyok.

*Odamegyek a többiekhez és újongva mondom nekik.*

-Elkisérem új ruhát venni!

*Majd leülök.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.04.30. 21:50

(Ipox)

Mikor Grekd megjön és újongva elmeséli hogy elkiséri a lányt holnap vásárolni,elkezd hahotázni,de csak olyan szinten hogy ne érezze úgy Grekd hogy megsértem ezzel!*

-Azta!Akkor te valami nagy muffmágnes lehetsz,ha elsõre elmehetsz vele vásárolni! :D

*Majd nevet tovább!Mikor jön Ifar,ránéz és azt mondja:*

-Persze ülj le közénk és beszéljük meg hogy mi teendõk lesgyünk!
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.04.30. 22:02

(Grekd Welbyrd)

*Hirtelen nem tudom, hogy zokon vegyem-e Ipox megjegyzését, vagy egy jó poénnak. Néhány másodpercig nagyon bambán nézek rá, majd szélesen elvigyorodok.*

-Irigykedsz mi? *Nyitott tenyérrel barátian meglapongatom a hátát, majd Ifharra nézek és elkomorodok.*

-Csatlakozok Ybonhoz. Részemrõl nincs harag, és remélem te se neheztelsz. Jobb ezt tisztázni mielõtt beülünk a közös hajóba. Már csak az a kérdés,hogy bevágjuk az evezõket a vízbe, vagy elkezdünk egy irányba evezni. Ami a ma estét illeti, azt reméltem te fogsz valami magyarázatot adni a történtekre, mert nekem lövésem sincs semmirõl.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.04.30. 22:47

- Jelenleg nem akarok találgatásokba bocsájtkozni.

Szól, miközben a felkínált székre leül, majd mindenki kupájába, avagy poharába tölt szemmértékre pont egy deci bort, majd a magával hozott pohárkába is tölt, megkóstolja, kicsit ízlelgeti, majd leteszi a poharat is, meg az üveget, és újra megszólal.

- Rejtélyes megmentõnknek sem a kiléte, sem a megjelense nem túl megnyugtató a számomra, de legyen elég annyi, hogy az én szememben semmivel sem megbízhatóbb a kámzsásnál, ami azután ama furcsa lénnyé alakult.
Bár nem értek a Démonológiához, meglátásom szerint valamiféle külsõ síkról jött szörnyeteggel, egyértelmûen a káosz teremtméval találkoztunk.
Hogy ezeknek a fenevadaknak mi dolga velük, éppúgy nem tudom, mint rejtélyes megbízónk szándékáról sem akarnék találgatni, bár a magam részérõl inkább kimaranék belõlle.

(a kézfogást lehet, hogy elfogadta volna, de jobb kezében voltak a borosüveg, és apohara, a ballal nem fog kezet, egyébként is kesztyû van mindkét kezén :wink: :P )
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.05.01. 8:19

(Grekd Welbyrd)

*A pohár után nyúlok, Ifharra emelem, majd kortyolok a finom borból. Figyelmesen végighallgatom. Az utolsó modatára reagálok elõször.*

-Talán kicsit elharakodottan, de mi már eldöntöttük, hogy a nagy tölgyhöz mindenképpen elmegyünk. Majd ott határozunk a késõbbiekrõl, ha elég információval fogunk rendelkezni. Örülnék ha te is velünk tartanál. *kortyolok, és folytatom* Jó lenne, ha kicsit többet tudnánk Astrum népérõl. Nincs itt egy dalnok? *Nézek körül a fogadóban* Azok jártasak a régi legendákban.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.05.01. 11:26

Finoman elmosolyodik, erre az utolsó mondatra, majd kortyol egyet a borából, és megszólal.

- Hrmm... Jómagam is járatos vagyok a legendák, de még a történelemtudományok ismeretében is, de sem Astrumról, sem népérõl nem hallottam még...

- Pillanatnyi hatásszünet, míg ismét lehelletnyit kortyol a borból -

- Különben már mondtam volna, hogy mivel, avagy kivel állunk szemben.

Azzal mélyen Grekd szemébe fúrja tekintetét.
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.05.01. 13:10

(Grekd Welbyrd)

-Ki is ment a fejembõl. Akkor a kérdés el is dõlt. Az egyetlen személy, aki a kérdéseinkre megadhatja a válaszokat alkonyatkor vár ránk félnapi járóföldre innen. *iszok egy kortyot* Szerintetek a délutáni verekedõknek mi köze lehet a dologhoz? Az egyik ott volt a sikátorban.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.01. 13:57

(Ybon DiNael)

*Nem bántja meg, hoyg az elf nem fog vele kezet, utólag jön rá, hogy nem is tudott volna kezet fogni...íg aztán kezébe veszi a boroskupát, Ifharra, majd a többiekre emeli, és kortyol egyet.

-Igen, é is láttam azt a fickót. Nem tudom, mit kereshetett ott...ez az Astrum népe ez lehet, hogy nem is népet jelöl...vagy ha igen, akkor véleményem szerint mindenképp valami kevésbé ismert névrõl van szó, vagy nem is tudom...tehát ezek szerint legendákban sem nagyon fellelhetõ...érdekes...nem találkoztál egy öregemberrel valahol, amior beléptél a városba? Tudod, mi mindhárman találkoztunk ezzela figurával, hol kalmárnak, hol koldusnak öltözve...nekem õ adta azt a medált, ami azt a zöldes erõt vonta körénk *az asztalra teszi az amulettet* tehát nem biztos, hogy rosszat akar. Szóval én elmegyek. Lehet, hogy helytelen döntés, de kész vagyok elmenni.

*Az elfre tekint, hisz õ mondta az elõbb, hogy ebbõl inkább kimaradna. Várja, hogy regáljon elõzõ mondataira.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.05.05. 11:42

(Ipox)

*Hallgatja a többiek beszélgetését,miköben korgyolgatja ízletes borát!Hírtelen közbeszól és Ifarra néz!*

-Nem akarom megmondani mit csinálj,de is jobb lenne ha velünkjönnél mert engem például nagyon idegesít ha az orromnál fogva vezetnek!Téged nem?
-És csak így deríthetjük ki hogy mi folyik itt!

*Ezzel kérdõen Ifarra néz!*
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
293 hozzászólás • Oldal: 17 / 20 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20

Vissza: Régi Kalandok...