• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 27 / 120 • 1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 120

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.25. 15:05

Flamm nyugodtan nyugtázza magában, hogy mennyire jókor lépett közbe. Kardjairól letörli a vért az egyik hulla nadrágjába. Majd végignéz a Sogronita Kovács remekmûvén. Melegséggel telik meg a szíve mikor rápillant a narancsszín rúnákra. Sajnos viszont ezeknek az erejét csak akkor lesz képes használni, ha megtalálja a kristályokat. Igen, a kristályok. A volt klánnak az egyik Ifini tagja valószínûleg tudni fog egys mást. Ahhoz hogy megtalálja el kell végezni ezt a feladatot, igen. Gondolja végig, majd a helyére rakja kardjait. Thrisa megjegyzésére csak bólogat.
-Igen, tényleg értelmetlen volt a haláluk, de végülis mindegy. A feladatra koncentráljunk....
-Natehát, te csuklyás gyilkológép... Mesélj, csak, hogy szólíthatunk, mit tudhatunk rólad, és legfõképpen, hogy mi célból tartasz velünk...
-Thrisa, addíg te léygszives olvasd el, vagy fel a levelet...
Odalépked az ismeretlen alak felé, hogy szinte összeér az orruk, márminthogy összeérne, ha lehetne látni belõle valamit. A hangja miatt azonban nagyon ismerõs neki a segítõjük...
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.25. 18:25

(Kildar Cossagor)

*A csuklyás méy guggolóállásban marad, pontosan úgy, ajogy utolsó ellenfelét leszúrta. Egy pillanatra még úgy marad, aztán felegyenesedik, letörli valamelyik hullába a vért //lehetõleg abba, amelyiken a legkevesebba vér :lol: // a kardjáról, majd a szürke pengét visszalöki a hátára erõsített tokba. Megfordul, egyenesen a sogronita szemébe néz. Annak szinte a szõr feláll a hátán, ahogy a jéghideg szemekbe néz, és amelyeknek mélyén Sogron Tüzét látja lobogni. Amikor megszólal, hangja metszõ, rideg.

-A levelet itt és most NEM...ez enm olyan, amit az emberek mások orrára kötnek...értve vagyok? A gylkológép megszólítást meg felejtsd el, kispajtás...nem szeretem...a nevem pedig *elfordul, hátralép a sikátor felé, odamegy, figyel valamennyit, hátha jön még valaki, majd visszafordul és még odasziszegi a mondat végét:

-...Kildar Cossagor

*Utána megáll,mint a szobor a sikátor mellett, és várja, hogy a házban hadakozók végezzenek.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.25. 18:48

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, kikötõnegyed
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend,éjjel
Résztvevõk: mindneki

* Joe gyyorsan átlátva a helyzetet az asztal törmelékein átugorva a Dzsanával harcoló férfinak ugrik... bárdja gyorsan csap le, és igazán hatákonyan: a hátat berepeszti, a gerincoszlop csúnya károsodásokat szenved. A férfi hátrébb tántorodik, majd végleg összeesik. Mikor a földre huppan, fájdalmas reccsenést hallat... úgy tûnik bordáját is eltörte. Joe azonban tovább vagdalkozik: alulról, lendületbõl indított támadása óriási erõvel sújt le az egyedül talpon álló férfira... a hárításra emelt kard félre siklik, majd a férfi vállába mar a bárd. Az éle elõször porcokat szaggat szét, majd tovább futva a kulcsontot és az alata lévõ csontozatot roppantja meg... a férfi válla félelmetes szögben hajlik meg... útolsó erejvel azonban még a harcos hasi tájéka felé lendíti oldalról fegvyerét... ám ilyen álapotban sikertelen. Amint ez az ellenfél is a földre hagyatlik, Joenak tengernyi ideje lesz körültekinteni az aprócska szobán... mindenfelé feldúlt bútorok.. kidötött székek, felborult és megroppant asztal, szétvetett kártyalapok, horpadt fémbögrék... és a mindent átható alkoholszag. A három hulla vérbe fagyva hever az imbolygó lámpafényben... aki nem tudná mi történt itt, bizonyára démoni erõket sejtene a pusztítás mögött... egyféle furcsa kísértetiességet is lehet érezni... a szedett-vetett fákból felépült rozoga kunyhó egésze is ezt a benyomást kelti.*
* Trisha eközben csípõre tett kézzel áll véres karddal jobbjában. A csuklyástól magyarázatot vár. Amint megkapja, sûrû bocsánatkérések közepette a holtakba törli a pengéjét... majd végigrohan a csatatéren, szent szimbólumát szorongatva... a holtak lelki békéjéne õrizetében imát is mormol közben... alig egy perc alatt végez, aztán a csuklyás felé fordul.*
- Ezzel még el fogunk számolni. Tünjünk el innen... irány vissza a réz sellõbe. ott maga mindenrõl magyarázatot ad majd. MINDENRÕL.
//... egyenlõre még senki se tudja, hogy meridian karaktere kicsoda. Ismerõs lehet a hangja, azonban mivel teljesen eltérõ karakterû és személyiségû emberrõl beszélünk, tovább egyenlõre nem jutnak a karakterek...//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.25. 19:15

( Joe Lyon )

*Miután kitombolta magát és a megmaradt törmeléken végigfut szeme a lányra pillant.*

- Jól vagy?* Kérdi, de látja is, hogy még talpon van a lány ezért inkább jobban szemügyre veszi az épületet. Ha nem talál semmi különöset, vagy nem oda illõ dolgot. Persze jól megfigyelve, mit is tárolnak itt. A lányra pillant ismét és mélabús hangon megszólal:*
- Gyerünk!* Majd az ajtó felé veszi az irányt, de elõtte letörli fegyverérõl a vért valami rongy szerûvel amit a helyiségben talál.* < Remélem ezek is a másik alvilági klán tagjai voltak, nem pedig ártatlan emberek, kik csak a munkájukat végezték. Rohadt egy helyzet. > *Kilép az utcára, tüdejét tele szívja a friss levegõvel, majd komótosan Trisháék felé indul. Akik látatják a nagydarab harcoson, mikor közelebb ér, hogy nem nagyon fûlik a foga az ilyes fajta akcióhoz. Mikor rápillant a csuklyás idegenre erõsebben kezdi fegyverét markolni, azt mérlegelve, hogy menten szétcsapja, mint a taknyot, de egyenlõre nem teszi meg.*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.25. 19:16

(Shanil Argus)

Körülnéz és megint csak lelkiismeret fuldalást érez,amiért bántották szegény ártatlanokat,de ez csak a csukjás iránti gyülöletet erõsiti.
<Gyilkoló gép..igaza van Flamnek..ráadásul oknélkül gyilkol...>
Trisha sazvait hallva elindul a rézsellõfelé,ám kardját nem törli bele a hullákba.Inkább csak a szobában levõ vmilyen rongyba ha van ilyen ha nincs,akkor csak földdel szorja meg és majd a fogadóba letisztitja.
Útközben a mellkasát és a hasát fogja a vérzõ sebe miatt,hogy minél hamarabb álljon el a vérzés.Nagyon erõködnie kell,hogy az arcán ne mutassa ki a fájdalmat.Van még benne annyi önérzett...Másik kezében az õt megmentõ pókját tartja és reménykedik,hogy túléli kis barátja és szabadon élhet egy jobb helyen....

//
Khm...Irtam,hogy markolattal leütném és nem hasba szurok :morci:
majd legjobb beláttásod szerint döts,hogy módositod vagy nem,de legközelebb pls ne tégy ilyet,mert nem ölte volna meg a karim...

alapszinten ért álca/álruhához illetve van lélektana is...ezzel sem jut a csuhásról vmi az eszébe?Milyen ember lehet kb vagy milyen lehet a gondolkodása?ez csak egy szerep neki vagy ez a valódi énje? stb.thx
//
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.25. 19:42

(Kildar Cossagor)

*Trisha "utasítását" hallva egy gúnyos kis kacagással válaszol:

-Nekem nem parancsol senki, ért? Egyedül kérhettek, de akkor gyertek. Nem érdemes órákat tétovázni. Magyarázatot meg itt is adhatok. Nekem is dolgom van. Veletek. Ennyi. Kérdés? *körbepillant, majd int, hogy gyerünk, és belevész a sikátor sötétjébe.

<Nézd már...milyen kis pattogós bagázs...táncoltok ti még bagóért, nem kell félni...gyilkológép mi? Rendben...ezért még számolnunk...nekem lesz kevésbé kellemetlen, azt állíthatom, kispajtás...az a nõci nagyon nem tetszik nekem. Nagyon azt hiszi, õ itt a valaki...de egyszer majd bebizonyítom, hogy az elképzeléseink nem mindig tökéletesek...csak idõ kérdése...>
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.25. 20:06

(Shanil Argus)

Sóhajt egyet és megrázza a fejét...
<De sokat képzel magáról ez a csuhás...Pedig ha tudná,hogy mennyire gyenge és gyarló lélek és mennyire könnyen el tudnám tenni láb alól...>

-Ne mapracsolt neked senki.A te érdekedbe mondtuk ;)
...
Kérni?bármit kérhetünk? :?:

<heheheh legutóbb a fogadóban is jól jöttem ki egy ilyen alkúból :lol: vajon most hogy alakul a helyzet? :lol: >
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.25. 20:19

(Kildar Cossagor)

*Továbbra is csak lépked, szinte teljesen eltávolodott már a csapattól csak az alakját lehet sejteni, ahogy megfordul és visszasól utánozva Trisha hangját:

-Ott pedig maga mindenrõl magyarázatot ad majd...*visszavált saját hangjára* ...nem parancs? oké, felõlem...nem én akartam...Jönétek már végre? Így soha nem érünk oda a fogadóba...de én megyek...rajtatok áll, jöttök-e...és kérni cska azt lehet, amit megteszek, Shanil Argus!
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.25. 20:32

(Shanil Argus)

-Huha...Csak nem vmi cirkuszból jöttél?Jól csinálod...

<Na...régen hallottam,hogy mennyire csinálja jól egyesek,de úgy láttom,hogy szeret hõsködni a tudásával...nem baj ráfázik még majd 1x>

-Ha nem tudod,hogy mi a kérés honnan veszed,hogy nem tennéd meg?Hm...Eléggé nagy logikátlansság van a gondolkodásodban Csuhás...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.25. 21:09

( Joe Lyon )

* Miután a „kedves” szavak elhangzanak és indulásra ösztökéli õket, megrázza fejét és elindul a többiekkel együtt. Dühe kissé alább hagy és próbál a helyzetre koncentrálni. Felméri, hogy mindenki épségben van –e, majd rápillant Dzsanára, hogy õ is tudja-e tartani a tempót sérülése ellenére. Majd hallgatagan lépked társai közt és figyeli Shanil be- be szólásait. Mikor a köpenyes szavai is megütik a fülét azért kissé eltöpreng.*
< Na, most már biztos, hogy kinyírom a rohadék bérencet!>
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.04.25. 21:39

(Dzsana Khadde)

* Éppen újból vágni készül a kardjával, amikor Joe úgy érkezik ellenfeléhez mint egy forgószél - gyorsan és végzetesen, aztán tovább ugyanazzal a lendülettel a még talponálló "ellenséghez". Kicsit meg is könnyebbül, hogy ily hamar végeztek - vagyis Joe ... *
- Igen jól vagyok.... túlélem....
* A szobában fekvõ egyik hulla nadrágjában megtörli kardját, monoton mozdulatokkal. Amikor végzett elrakja fegyverét a tokjába és kisétál a többiekhez az udvarra. Némán hallgatja a beszélgetést az ismeretlen és társai közt és elmerengve nézi Thirsát, amint imát mond áldozataikért... *
- Reméljük, hogy odalent róluk beszéltek.... hogy jobban tesszük, ha vigyázunk velük....Ez....ez......... * és mély hallgatásba burkolózik ismét. Sebesülése ellenére tartja a tempót társaival, de egész úton nem szól senkihez sem. Arcáról szomorúságot, néha egy fájdalmas vonást, és egy megmagyarázhatatlan érzelmet olvashat le a reátekintõ. *
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.25. 22:12

KM esemény [Tysson-lar]

* Shanil jobban szemügyre veszi a férfit... mozgása ösztönös, ruganyossága természetesen hat... öltözéke pedig mindazzal a ragadozói mozgékonysággal vág össze, mely jelemzi a férfit. Biztosan valamilyen orgyilkos lehet... parancsoláshoz szokott. Egészen biztosan nem szokta meg a társas munkát, az egész beszédstílusa és hanghordozása olyan... ám van még valami... ez a férfi egész biztosan nem a lenti társaság közül való. Akárhogyan is, de többrõl lehet szó, mint azt elmesélik. De hamarosan felnyílik a boríték, és elõkerül az elsõ feladat... ehhez hasonló gondolatok járnak Shanil fejében, miközben a sikátorból az utcára lép a társaság. Sebtében kellett elhagyni a támadás színterét, így nem volt idõ komolyabban átvizsgálni a helyszínt. Trisha eközben az anyag szót ízlelgeti... mire célozhattak? A raktárat fürkészi, ám nem tudja... hírtelen arca meglepettséget sugároz, és Shanilhoz fordul. Halkan mondja, hogy csak õ hallassa.*
- VAn egy olyan sejtésem, hogy azok ott a raktárnál... drogot õriztek. Azok a csatornai patkányok emlegettek valami olyasfélét... a szemük is olyan... zavart volt. Alkohol nem tesz ilyet... biztos ittak s, de ezek nem azok a tünetek. Egyszer volt dolgom kábítószeressel... félelmetes élmény volt... de ez perzse lehet sejtés is...
* Az utcák kihaltak. Néhány elõkelõbb épület elõtt egy két lámpás világít, eetleg valahol fáklya virít. Ami azt illeti hátborzongató, ahogyan a sötétben, néhányan vértõl vörös cipõben, vagy ingben surrannak végig... egy két õr azonban akad. Egy alkalommal két mogorva kemény kötésû gárdista jön szembõl, ám a társaságra se hederítenek... Igencsak furcsa.. fõleg ahogyan összesúgtak és vigigmérték a bagázst. Azonban jelen pillanatban mindenkit ez aggaszt a legkevésbé. A réz sellõhöz érve az ajtón kezd el az élen haladó Kildar dörömbölni. Jó tíz perces ácsorgás után a fogadós megszokott bõrmellénye és öve nélkül lép ki fáradt, álmos arccal.*
- Mégis mi legyen ez? Én mindig a vevõim kényelmét tartottam szem elõtt, de ez mindennek a teteje. Éjközép után fellármázni az egész fogadó népét.. szerencséjük hogy éppen a hallban jártam. Máskülönben maguk az életbe nem jutnak be, csak maj' reggel...
//... Nem módosítom Schinter... bocsáss meg, csak le vagyok strapálva az utóbbi idõben, és elsiklott felette a tekintetem. Sry majd jobban odafigyelek a reagokra. Ami azt illeti, álca!álruhával sokat nem érsz a fickó ellen, nagyon alapvetõ dolgokat álapíthatsz meg vele, minthogy nem akar feltûnést kelteni, és hasonlók... lélektannal meg még nem mész semmire, mert alig beszélt a karakterhez. Amit tud a karid, leírtam a reag elejére...//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.25. 22:30

(Shanil Argus)

Amikor közelebb huzodik Trisha véletlenül meglöki a kezét és egy kcisit elfanyarodi kaz arca,de aztán gyorsan rendeb teszi magát és vissza súg a lánynak.

-Drog?Kell?Csinálok én neked ha annyira kivánod :lol:
...
Ugyan hagyd a szegény öröket...El kellet volna csak mennünk mellettük...És ha drogok?Ha olyan jól örzik biztosan a városõrséggel is van kapcsolatuk igy sztem nem jó beleavatkozni...De ha arra gondolsz,hogy mentsünk meg pár életet és tegyük használhatatlanná azta drog készletet sztem gyorsan felejtsd el...1 részt biztosa,hogy a nyomunkba lenne pár ember,akik ki akarnak nyirni más részt meg csak még drágábban elkérnék a pézt és igy még szegényebb és még elvetemültebb dolgokra kényszerülnének a fogyasztói,akik legtöbbször csak elõször viccbõl probálja ki,de nem tudnak leállni vele :?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.25. 23:31

KM esemény [Tysson-lar]

* Trisha továbbra is csendesen Shanilnak.*
- Nem.. nem arra gondoltam. Úgy látom nem érted... az a csatornarendszer óriási kiterjedésû. Miért pont oda kellet mennünk? És szerinted véletlen, hogy egy õrzött anyagraktárról van szó? Úgy vélem, hogy azok a mocskok csak még jobban azt akarják, hogy rájuk legyünk utalva. Ha már egy terjesztõhálózat is rajtunk lenne, biztos hogy nem lennénk képesek kijutni a városból. Modantól sokkal óvatosabbnak kellene lennünk... mi van veled? Megkergültél? A hideglelés kerülgetett, amikor ott lenn a csatornáknál majdhogynem megöltek... kérlek.. ne tégy semmi hülyeséget. Mert ezek képesek megölni ha kell. Megkérhetlek erre?
* Amikor a fogadóba érnek, a lenti asztalhoz ül. A fogadós zsörtölõdésével mit se töõdve huppan le. A csuklyáshoz fordul.*
- A levelek kérlek szépen...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.26. 7:23

(Shanil Argus)

-Most már mind1 hála a csuklyásnak...De ha azok is rajtunk lesznek még eggyel több oka arra,hogy moresre kell tanitani azt a nagyképû mitugrászt...

Jólesõ érzés tölti el,hogy mennyire aggódik érte Trisha,hiszen kit ne töltené el ha egy szép nõ aggódik érte :P

-Ne aggódj.Az úrnõ megsegitett ;) és különben is sokkal jobban csináltam volna mint õ...Nem elég gonosz és nem volt mégltó a sötét csuhára :roll:

Majd egy pillanatra megmutatja a kezében levõ mozdulni nem képes pókot.

A fogadó melleti sikátro hoz sétál és szabadon ereszti a pókot,ott biztosan jobb sorsa lesz.

A fogadóban:
-Felmentem a szobába.

A fogadósnak:
-Egy kis vizet kérnék.Köszönöm.

Majd a vizzel felsétál a szobába.Ledõlne a pokrocra a földön,de eszébe jutott,hogy azt ma reggel levitte a fogadósnak,mert az esti "kaland" után kissé "koszos" lett :roll: Leteszi a vizet az asztalra és kiveszi a köpenye alól a véres kezét.Óvatosan leveszi a felsõ ruháját és megvizsgálja a sebet.Nyugtázza,hogy már megalvadt a vér,igy egy ronggyal elkezdi lemosni az alvadt vért és megtisztija a sebet és környékét.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 27 / 120 • 1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...