• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 22 / 120 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 120

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.20. 22:23

(Kyra)

Még a fogadóban:

- Hmmm. A harapás. Annyit tudok, hogy a két szemfoguk nõ meg amikor az áldozatukra vadásznak. Azokkal harapják meg az áldozatot, kiszívják a vérét és utána visszahúzzák a szemfogaikat. Kevesen élik túl a vámpírtámadást, mert nem szoktak tanút hagyni. Szóval Joe szerencsés lehet.

Joe szobájában:

// Még nem mondta, hogy miért jött fel hozzád, de legyen //

*Leül a székre és meghallgatja Joe meséjét, majd megszólal.*
- Ennél bõvebben. Hogy közben mit éreztél, pontosan miket csinált veled.
*Figyelmesen hallgatja Joe beszámolóját.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.04.20. 22:47

(Dzsana Khadde)

/Még Kyrának odalent:/
- Óh! Elmondásod alapján Joenak is hasonló sebe volt a nyakán - bár ezt Thirsa jobban megtudná erõsíteni vagy ellenezni - õ látta a sebet. És ha nem szoktak tanút hagyni akkor Joe miért maradt életben? Furcsa kérdések ezek, de az biztos, ha tehetem odébb állok ebbõl a fogadóból...Bár egy hétre már kivettem. Én csak remélni tudom, hogy ez az eset Joeval csak egyszeri volt és soha senkivel közülünk nem él meg hasonlót. Bár én a vérveszteségtõl nem félek meg a fájdalomtól sem - szakmámat tekintve meg kellett tanulnom vele együtt élnem - de rólad Salina már nem feltételezném, hogy túlélnéd...már bocs, de eléggé törékenynek tûnsz nekem. - * egy bocsánatkérõ mosoly jelenik meg szája szegletében, úgy néz a lányra. * - de látom már pihenni vágyol, úgyhogy nem is tartanálak fel tovább. Azaz érzésem lesz még beszélgetésre lehetõségünk máskor is. - *Egy kicsit elgondolkodik a történteken, de mivel nem jut elõrébb, nem nagyon erõlteti még magának sem a dolgokat. Kb. egy 10 perces néma csendbeni ülés után odafordul Quorhel Maastar-hoz és így szólítja meg:*
- Mondja Uram! Kb. mennyi idõ van még az indulásig?
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.20. 23:16

(Kyra)

Még a fogadóban:

*Látszik Kyrán, hogy nem sértõdött be a jellemzésen, sõt visszamosolyog Dzsanára.*
- Látod igazad van abban, hogy elég törékeny csaj vagyok, de eddig elboldogultam így is a nagyvilágban. Ahol összetörték volna a testem, onnan odébbálltam. Azért egy-két dologhoz én is értek. Jól lovaglok meg íjászkodok. De mindenki másban jó.
*Azzal Kyra távozik az emeletre.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.20. 23:49

( Joe Lyon )

*A lány kérdésén ismét eltöpreng, de látszik rajta, hogy kissé zavarba is jön *<
Hát Trishának mertem mesélni az érzéseimrõl, de még Flamm-nak sem mondtam el teljesen. Fõleg nem azt, hogy elõször Minu közelségét éreztem. Hát errõl Trishán kívül másnak sem nagyon szeretnék beszélni. Ezek az én legrejtettebb dolgaim közé tartoznak. Jaj Minu, még mindig szívembõl szeretlek!>

- Amint mondtam, bejöttem, bezártam az ajtót, levettem a bakancsom és ledõltem az ágyra. Akkor jött az a bénultság érzés, meg annak a valaminek, vagy valakinek a közelségét éreztem. Ember volt, ember száz százalék. Szerintem élõ ember, mivel még szíve dobogását, lélegzetvételét is éreztem. Nagyon furcsa volt az egész! Egyszerre fájdalmas és gyönyörrel teli. Hát ennyi! < A többi meg már részlet kérdés. Számomra fontos, de ahhoz, hogy közelebb kerüljünk a tetteshez szerintem nem.> Reggel fejfájásra és gyengeségre ébredtem. Aztán vettem észre a sebeket a nyakamon. Az ajtó meg nem volt bezárva. A kulcsom benne volt belülrõl, de nyitva volt. *Rápillant a lányra, majd a kebleit kezdi mustrálni. Zavarba jön és elkapja a tekintetét.* < Hmm.. legalább akkora mellei vannak ennek a csajnak, mint a támadómnak! És már megint az az illat ami körbe lengi. Annyira ismerõs, de nem tudom honnan!?.>

- Na lassan szedelõzködhetünk. *Néz az ablak felé Joe* Mindjárt indulunk! Ja még el nem felejtem. A lantod. Veszi elõ a zeneszerszámot az asztal melõl. Megõriztem és most szeretném visszaadni. *Ezzel átnyújtja. Miután a lánynak nincs több kérdése összeszedi fegyvereit és lemegy a többiekhez az ivóba. Nem véletlenül ilyen gyorsan és esetleg korábban is kissé. Kicsit tart attól, hogy másnak is beszéljen arról, hogy mit is érzett addig amíg nem jött rá, hogy nem csak álom volt az egész. *
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.21. 0:07

(Kyra)

*Nagyon figyelmesen hallgatja Joet, aztán pár pillanatig töpreng.*
- Értem. Akkor vagy mágia segítségével hitette el veled, hogy lélegzik, és hogy dobog a szive, vagy nem vámpír volt.
A seb.
*Felkel a székrõl és odahajol Joehoz. Kicsit félrecsúsztatja az ingét és teljesen közelhajol hozzá, hogy megnézze a sebet. Lemondóan sóhajt.*
- Trisha gyógyító mágiája eltüntette a sebet.
*Eközben Joe másik vállára teszi a lány a törékeny kis kacsóját. Miközben megint eltávolodik Joetól, a férfi arcát végigsimítja Kyra gyönyörû gesztenyebarna illatos haja és szépen be is lát a lány kicsinek nem mondható dekoltázsába is. A gyengéd simogatás is emlékeket ébreszthet fel a férfiban.*
- Az nem lant. Mandolin. Köszönöm, hogy vigyáztál rá.
*Megvárja míg Joe összeszedi a holmijait, aztán lemegy vele a fogadóba.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.21. 0:47

(Shanil Argus)

-Egy bajban jutott hölgyön mindig segitek,fõleg ha ilyen gyönyõrû és enynire szenvedélyes ;)

Segit Trishának levenni az ingét.

-Feküdj le...

Miután Trisha lefeküdt letérdel a lány mellé az ágyon.Elõször gyengéden végigsimitja Trisha hátát majd neki lát a masszirozásnak.Lassan,nem túl erõsen halad fejtõl lefelé a csipõcsontig a nyakon és az egséz háton keresztül.Masszirozás közben becsukja a szemeit és csakis a tapintására koncentrálodik.Azokat a pontokat sem hagyja ki,melyek nem feltétlenül az izom csoport ellazitására szolgálnak hanem inkább a másik nem iránt érzett vágyat csigázzák fel az emberi testben.Amikor a hátát masszirozza olykor olykor végigsimit a kezeivel Trisha oldalán a bordáknál,nagyon megközelitve kebleinek határait.Sõt olykor annyira közel simit végig,hogy talá hozzá is ér...A csipõnél is természetesen felkeresi az érzékenyebb pontokat és a combokat sem hanyagolja el igaz azokat csak nadrágon keresztül masszirozza.Az egész masszirozás talán egy lassú simogatásnak is felfgoható ám erõsebb annál.
Mikor befejezi kinyitja a szemeit és tekintetével is végigméri Trishát.Különleges érzés kerit a htalmába és észreveszi,hogy le is izzadt.Gyorsan megszabadul az ingétõl,amit a székre hajit majd lefekszik Trisha mellé.Egyik kezével benyúl Trisha alá has tájékon és az oldalára forditja,hogy teljesen magához ölelhesse a lányt.A másik kezével megfogja a takrót és magukra hajtják majd csatlakozik ahho a kézhez,amelyikkel alányúlt.Alkarjai összefonodnak Trisha hastájékán úgy,hogy felsõ felszinük érintkezik Trisha kebleinek alsó felszinével.Egy darabig csókolgatja Trisha nyakát és vállát majd hozzásimul teljesen és becsukja a szemeit.

-Remélem jól érezted magad a msszirozás alatt ;) Szeretnéd,hogy vhol még megmasszirozalak? :roll: :P

hangjában felfedezhetõ a huncutság, a jókedv és elinditja az ember fantáziáját... :P
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.21. 16:22

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadónegyed, a réz sellõ
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, délután
Résztvevõk: Shanil Argus [Schinter], Joe Lyon [Joe Lyon], Kyra Valys [Limenel]

* Trisha gyengéden tûri a masszírozást. Beleborzong mennyire jól csinálja Shanil... mindig tud meglepetést okozni... közben ellazul, és nem gondol a csapatot érintõ problémákra. Amikor Shanil keze lejjebb téved a megszokottnál fel-fel kuncog, de nem illetõdik meg... sõt ki is érezhetõ hogy élvezi a játékot. Amikor Shanil megkérdezi, hogy hol szeretné még, hogy megmaszírozza, a lány huncutul elvigyorodik.*
- Hm... majd lejártam a lábam a mai nap... a combjaimat is kezelésbe vehetnéd...
* A lány felül az ágyra, majd hátrébb húzódik.... és várja a férfit, hogy jöjjön utána.*

* Eközben Joe Salinával való beszélgetése közben elgondolkodik. Vajon mi ez az illat? Hm... Salina mellei tényleg nagyok... akkorák mint amekkorát azon a bizonyos estén látott... de bizonyára véletlen egybeesés... az illatot még nem tudja hova tenni, hiábai s töri rajta a fejét... mindazonálltal a gyanú csírája kezd kibopntakozni a férfiban...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.21. 17:09

(Shanil Argus)

-Hát kivánságod számomra parancs :wink: Viszont ahhoz le kellene venni a ndarágodat is.Segitsek? :roll:

Örül neki,hogy most végre kettesben tölthet egy kis idõt Trishával.Fõleg,hogy már el is játszott azza la gondolattal,hogy mi lesz mikor a lány leveszi a nadrágját... :P
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.21. 20:20

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Shanil Argus [Schinter]

* trisha érzi, hogy SHanil mire is vágyik igazán... ám ez nem látszik rajta. Amikor Shanil megkérdi tle, hogy segítsen-e a nadrággal, elvigyorodik.*
- Köszönöm, szerintem egyedül is menni fog...
* Mikor Shanil már annyira várná, hogy a lány kecses derekánál megfogva a nadrágját egyre lejjeb és lejjebb húzza... akkor trisha közönnyel megragadja a lábszáránál a nadrágszárat, és szépen felgyûri... nagyon könnyed és rugalmas anyag, így egészen a csípõig fel tudja húzni. Trisha leplezetlen mosollyal vigyorog a férfi szemébe.*
- Tudom mit vártál, de õszintén most nincs hozzá kedvem... de még mindig hálás lennék a masszírozásért. Ne haragudj... csak tudod mostanában nem érzem hiányát a sexnek... hm... látom fejlõdik az önkontrollod. Nagyon dícséretes... :D
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.21. 20:58

(Shanil Argus)

Elõször megleptség aztán némi szomorkás hangulat keveredik benne,de végül is nem oly hangosan felkacag.

-Hát pedig az igazán ellazitana és lenyugtatna ;)
...
Akkor most durcizok egyet jó?na jó csak viceltem.Persze,hogy megmasszirozlak ;)
...
Önkontroll?Az mi? :lol:

Kicsit feljebb ül Trisha mellé ám hozzá képest kcisit lejjebb és a lábait a saját lábaira rakja.Rámosolyog Trishára majd ad az orcájára egy puszit.Aztán lejebb halad a testén csókolgatva a porcikáit köztük a melleit is majd a hasa lasó részénél megáll.Felnéz Trishára:

-Nyugi csak lazulj el ;)

Aztán neki áll a lány combajinak masszirozásának.Elindul az egyik lábon majd egészen annak a lábszárnak a combtövéig halad.A comb belsõ és küldõ felét is masszirozza majd a comtövénél egyik rakoncátlan ujja lágyan be-benyúl Trishának aztán áthalad a másik combjára és azon végig a lábáig jut.Miután befejezte a masszirozást ránéz a lány arcára.

-Nos hol érzed még magad feszültnek?Nekem van egy tippem :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.21. 21:03

KM esemény [Tysson-lar]

* Trisha arcára õszinte mosoly ül ki.*
- Látom nem hagyod abba a próbálkozást... egyébkén nagyon kellemes volt... de mosmtár...
* Újjával egészen a férfi vállától az ágyékáig simítja testét.*
- Kár lenne abbahagyni... szeretlek és ha az a kívánságod...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.21. 21:08

(Shanil Argus)

-Megér...
...
Hogy mit mondtál?Nem merem elhinni :P

Ad egy csókot Trisha szájára miközben a lány kezét az ágyékához nyomja.A csók után:

-Én is szeretlek.De ha nem szeretnéd,akkor csak bujjunk egymáshoz egy kicsit...Neked ugyis pihenned kellene a masszirozás után,mert könnyen meg lehet fázni...

Látszik rajta,hogy a teste mást sugal neki ám még sem hallgat teljesen most a tstére és inkább az eszére és a szivére hallgat...Bár az is látszik,hogy nagyon szeretne ha az lenne,amit a teste kiván...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.21. 21:16

KM esemény [Tysson-lar]

* trisha hálásan néz a férfira.*
- Köszönöm hogy megértesz SHanil... mondtam már? :)
*Azzal a lány a férfi vállához bújuk.*
- Tényleg jól masszírozol... mosz inkább bújjunk össze, jó? :)
* Azzal a férfit az ágyra rántsa, és elnyúlik az oldala mellett. *

* Hamarosan eközben beesteledik. Alkonyatkor mindenki azt várná, hogy a köd felszakadozik, ám az éjszakai lehülés csak még jobban a föld felszínéhez feszíti az amúgy is súlyos réteget... sorban oltódnak ki az ablakokból kiszûrõdõ fények... hamarosan a város aludni készül. Trisha kitekintve az ablakon látja ezt, és egy pár órás összebújás után szól Shanilnak, hogy ideje lenne lemenni... ismét felölti fegvyerövlt, rá a rövidkardját és tõrét. Zöld köpenyét is magára aggatja, majd SHani kíséretében lesétál. Remélhetõleg ekkorra mindenki lenn vár már. A megbízó felkerítõje, a piperkõc nagyszájú Quorhel már türelmetlenül várja a jövevényeket. Most már mindenki tudja: ideje lenne elindulni a találkára.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.21. 21:35

(Shanil Argus)

<Ne mááá már megint bedõltem ennek a trükknek :? :( :shock: >

Arcán látszik,hogy más választ várt volna,de azért elmosolyodik.

-Redben :)

Majd lefekszik és magaukra hzzák a takarót.A takaró alatt egyik kezével Trisa alá nyúl és megfogja a kebelit mig a másikkal végig huzza Trisha oldalán majd a hasát simogatja egy darabig és végül óvatosan becsusztatja a nadrágjába.Egy kicsit mocorog ott miközben teljesen hozzásimul Trishához és néhány csókot ad a lány nyakára majd lassan elalaszik.
Mikor Trisha ébreszgeti kinyitja a szemeit és ad egy csókot a lánynak miközben mind két keze ismét mozgásba kezd.

-De gyorsan eltelt az idõ...Még sokáig tudnék itt veled feküdni :roll:

Aztán kihuzza a kezét Trisha nadrágjából és felül az ágyon.Ráfekszik Trishára és ad neki még egy hosszú és forró csókot majd lefordul róla és odaadja neki az ingét.Aztán odasétál az asztalhoz,ahol feveszi a saját inégt kicsit rendben szedi magát és magára veszi a fegyverövét.Ráméz a hátizsák mellé támasztott h.ijj-ra és elgondolkodik,hogy vajon elvigye-e magával.Végül úgy dönthogy nem viszi el.
Ha elkészültek lesétál Trishával az oldalá.Most nem látni nyomát a szomorúságnak bár mikor meglátja Salinát egy pillanatra lesüti a tekintetét,de aztán ismét felnéz.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.04.21. 22:40

(Dzsana Khadde)

*Jóformán meg sem várja Quorhel válaszát kérdésére, de már indul is felfele a szobájába összekészíteni az esti találkára a cuccait. Megigazítja magán a ruháját, felölti vértjét a sisakját kivéve, majd felcsatolja fegyvereit is a megszokott módon - jobb oldalára kerül hosszúkardja, hátára x alakban jatagánjai. Erõsen filózik azon, hogy magával vigye-e pajzsát.*
< Nem viszem. Csak meg ne bánjam. Mindig akkor történik valami rendkívüli, amikor nem viszem magammal, de most akkor sem vagyok hajlandó cipelni, elég a vért :? . Vajon milyen jellegû munka lesz? ... Na mindegy! Hamarosan elindulunk és kiderül minden...>
*Még egy gyors ellenõrzés a szíjakon és elindul a többiekhez. Szobájának ajtaját gondosan bezárja maga után. Kulcsát a nadrágja zsebébe csúsztatja. Így ballag le a lépcsõn az ivóba. *
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 22 / 120 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 120