• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 21 / 120 • 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 120

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.20. 20:40

(Shanil Argus)

Épp mikor leült akkor vázolja fel Trisha a tervét :?
Megvonaj a vállait aztán a többieknek:

-sajnálom úgy néz ki,hogy dolgom van..

Aztán Trisha után felmegy a szobába.

Fent a szobában:

-Igen tudom.És már imádkoztam az úrnõhöz.De még egy ima az csak megerõsités számomra,hogy nem vétettem semmi rosszat.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.20. 20:56

(Kyra)

*Látva Shanilt és Trishát felmenni, belül elmosolyodik.*
<... De meghallgatnám ezt a beszélgetést. Na de most hogy Joe egyedül van, kicsit ki kellene kérdezni, hogy mire is emlékszik. ...>
*A többiek felé fordul és kérdõn körbetekint, majd megszólal.*
- Ha nincs több kérdésetek, akkor én felmennék.
*Ha van kérdés, arra még válaszol, utána felbiceg a lépcsõn és egyenesen Joe szobájához megy. Bekopog és ha Joe beengedi, akkor benyit és a férfi ágyához megy, majd az elõbbi helyre leül Joe mellé.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.20. 21:05

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadónegyed, a réz sellõ
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, dél
Résztvevõk: Shanil Argus [Schinter]

* trisha felvonja szemöldökét.*
- Imádkoztál? Jól van... kérlek azonban halgass végig. Akármennyire is hiszed vagy sem, roszat tettél. Függetlenül attól miért történt, nem volt helyes. Nem kellet volna úgy elhajtanom téged, de teljesen ki voltam borulva... bántott, hogy nem mindig figyelsz arra, amit mondok neked, és úgy véltem amit ma tettél szintén ennek tudható be. Hallani akarom, mi is történt... miért is állítod azt, hogy nem úgy van, mint ahogyan azt én látom. Eddig mindent meg tudtunk beszélni, hát ezen is túlvergõdjük magunkat. És utána együtt imádkozunk vétkeinkért... te Salina ellen elkövetettekért, én a te ellened elkövetettekért. Kérlek... beszéljük meg.
* A lány gyengéden enyhén megfáradtan huppan le az ágy szélére. Õszintén kíváncsian hallgatja Shanil mondókáját.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.20. 21:10

(Shanil Argus)

<El sem hiszem...Elismeri,hogy hibázott?Kezdek összekavarodni.Azt hittem,hogy ismerem Trishát...Lehet,hogy féltékeny? hehehe :lol: >

Felmászik a frissen beágyazott ágyra majd hátulról átöleli Trishát.Két lábát a lány két oldalá lóügatja le.

-Akár hiszed akár nem,nem bosszúból csináltam.Elragadott a hév...Nagyon elragadott enyni történt...

Miután befejezte a mondadóját teljesen hozzásimul a lányhoz és a fejét a vállára teszi.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.20. 21:16

KM esemény [Tysson-lar]

* A lány még mindi finoman néz rá.*
- De Shanil... az álattól az embert csak az ösztönei kontollálása különbözteti meg... nem volt helyes lesüllyedni olyan szintre. Salinának fájdalmat okoztál, mégha nem is akartad... egy imával nem lehet elintézni egy efféle vétket. Ehhez itt benn * Mutat a fejére.* is meg kell érteni és meg kell bánni a dolgot... és igen, úgy érzem, hogy én is hibás vagyok. Talán túlságosan is szigorú voltam hozzád... ígérem, hogy nagyobb teret hagyok neked... de kérlek a tanácsaim mindig fontold meg... hidd el szívbõl jönnek és tényleg okító szándékkal, nem önös érzelmekkel adom... a megbocsáltás nagy erény...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.04.20. 21:16-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.04.20. 21:16

(Dzsana Khadde)

/Még Joe szobájában/
*Kicsit fura érzelem tükrözõdik arcán, amikor meghallja Joe szavait, hogy kik lehetnek a lehetséges tettesek. De nem szól semmit. Bátran és nyiltan állja mindenki tekintetét. Aztán amikor Thirsa megharapja saját ujját, hogy vér csordogál belõle és ezzel bizonyítja, hogy õ élõ õ is hasonlóképpen cselekszik - csak õ a kisujját harapja meg. Salina érkezése számára valamilyen feszültségoldó hatással bír - bár hiába tudja ártatlanságát már eleve rossz ómennek tartja a bizalomhiányt, de végül is megérti.
Dzsana is megy a többiekkel az ivó részbe és szinte issza Salina szavait a vámpírokról. Döbbenet és utálkozás olvasható le arcáról. Mikor Salina végez mondanivalójával egy kérdést tesz fel a lánynak:*

- És mond Salina a vámpírok ejtette sebekrõl nem tudol semmit? Van errõl valamilyen információd? Talán sokban segíthetne, ha a sebeket be tudnánk azonosítani, hogy honnan származnak, vagy mitõl származhatnak.
<remélem nem marhaságot mondtam ezzel, sose volt erõsségem a gondolkodás. Hogy ennek is pont most kellett történnie...Mikor indulunk már ugyan - ez a nyomozósdi kezd az idegeimre menni és nem is érzem magam biztonságban. Az biztos, hogy mostantól csak a kardommal fogok aludni...>
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.20. 21:19

(Shanil Argus)

-Mindig megfontolom õket Trisha.Ezt se bosszúból tettem.Tudom,hogy nem kellet volna ennyire mélyre sülyednem és ezt meg is beszéltem már Salinával és mondtam neki,hogy nagyon sajnálom a dolgot.Tudom,hogy ez jelent sokat másoknak,de nekem igen.
...
Megbántam ott is.Bebizonyitsam neked most? :P
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.20. 21:21

( Joe Lyon )

* Végzett már minden dologgal amit eltervezett. Fekszik az ágyon és várja a szürkület elérkeztét, mikor is kopogtatnak az ajtaján*

- Nyitva *Szólal meg és ki is kel az ágyból, hogy állva fogadhassa a vendéget. Mikor meglátja Salinát kicsit megkönnyebbül és a figyelme is elterelõdik az ágy mellett lévõ bárdjairól.A lány miután belépett a szobába láthatja, hogy Joe már felkészült az esti dolgokra. Holmiai összekészítve, fegyverei tisztán és karban tartottan hevernek az ágy mellett.*
- Üdv Salina!* Lepõdik meg Joe kissé* Kerülj beljebb! *Mutat egy székre, majd miután helyet foglaltak kérdõen néz a lányra* Miben segíthetek?* Mikor megtudja a lány érkeztének célját kissé eltöpreng, majd elmondja neki is azt amit Flamméknak.*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.20. 21:27

KM esemény [Tysson-lar]

* trisha elmosolyodik. Boldogan tûri a férfi testének közelét.*
- Köszönöm, nem kell, bízom benned... Arel megbocsált, ha te is megbánod. Imádkozok érted és Salináért is... kérlek... imádkozz te is velem...
* Azzal gyengéden kibújik a férfi ölelésébõl. Térdre ereszkedik, fél kézzel megfogja szent szimbólumát, és magba fordulva kéri Arel áldását és segítségét. Szája szavakat formál, hang azonban nem halatszik, olyannyira halkan mondja. Amikor végez, boldogan fordul Shanilhoz.*
- Arel úgy hiszem meghallgatta imámat, és úgy vélem elfogadta... tudod minnél buzgóbb vagy, annál inkább jobban érzed... de idõvel te is megtudod.
* Kis csönd következik be. Újra az ágy szélére ül.*
- Aggaszt Joe esete... szegény férfi nagyon sápatag volt amikor odaértem... te mit gondolsz?
* A lány a férfi kezét a vállára húzza és közelebb bújik hozzá. Érezteti férfival, hogy számít rá és kölcsönös törõdést élvez. Azonban ez a gesztus nem téveszthetõ össze egyébb tevékenységre való felkérésre :D ...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.20. 21:37

(Shanil Argus)

Nem erõszakoskodik mikor Trisha kibujik a karjai közül.Feltérdel az ágyra majd csatlakozik õ is az iamához.Nagyon jól esik neki,hogy Trisha a vállára fekteti a kezét.Egy pillanatra komolyan elképzelte,hogy lejjebb csuszik róla a keze és vele huza Trisha ruháját is,de ezt gyorsan kvierte a fejébõl...
Keze ugyan lecsuszik,de a ruhát csak gyengéden éritni és két kezével megfogja Trisha két kezét,amit az arcához emel.

-Nem tudok semmit Joeval kapcsolatosan,de ha azonban vámpir lett volna feltételezem nagyon éhes lehetett.Nem szokásuk ugyanis ennyire kiszivni egy embert.És az emlékei...VAgy egy tapasztalatna élõholt vagy direkt hagyta benne azokat...Nem szokásuk emlékeket hagyni az áldozatban hiszen könnyedén lebuknak akkor.
...
Figyelj csak van még vmi...

Elengedi Trisha kezét és leszáll az ágyról.Odasétál az asztalhoz és a kupával tér vissza.A kupát odaadja Trishának majd szinte felpattan a puha ágyra.Trisha lábait megemeli és a saját lábaira fekteti azokat majd teljesen átkarolja a lányt.mig a másik kezével Trisha formás combjára rakja és óvatosan simogatja is õket.

-Nézd,imádkoztam az elõbb az Úrnõhöz és bort áldoztam neki,amit el is fogadott ugyan akkor ez maradt utána.Ez vajon miért van?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.20. 21:47

KM esemény [Tysson-lar]

* A lány elgondokozik a kupa láttán.*
- Hm... tudod a bor szimbólikus jelentõsségel bír. A mámor, az élet élvezete, szeretete alapvetõ vonása Arel hívõinek... a bor pedig számunkra ezt kéviseli. Persze más vallási ágazatoknak más-más szimbolikával bír, de én ezt látom benne... a homok egyféle sivárságot, fölösleget, nem kellést jelent... ha az áldozati tárgyból valami fölöslegees, nem kelõ dolog lesz, amit egyszerûen a földre szórhatunk mert annyira nincs szükségünk rá az azt jelentheti, hogy az Úrnõek nincs szüksége áldozatra... mert megérti az ügyed és figyelemmel követi az események zajlását... Arel mindig és mindenhol velünk van... tud mindent.. minden apró részletet ismer... talán azt is tudta, hogy én fogok beszélni veled most... hiába az Úrnõ bölcs... a homok nagyon jó jel... úgy tûnik megbocsáltott...
* A simogatás nagyon jól esik neki. Tûri, hogy a férfi átkarolja, õ is közelebb húzódik hozzá.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.20. 21:53

(Shanil Argus)

-Akkor ez a jó jel 8) .
...
Hm...LEhet,hogy azt akarta mondani az Úrnõ,hogy sivár lenne az élet élvezetem?hm..kcisit érdekesen hallatszott...
Mit szólnál hozzá ha eltüntentnénk egy kcisit ezt asivárságot? 8)
...
Különben is annyira feszültnek tünsz mostanába.Mit szólsz ha megmasziroználak? :P

látszik rajta,hogy nagyon jól esik ez a pillanat és ahogy Trsiha még közelebb bújt hozzá csak boldogabb lesz tõle.Mintha erre a pillanatra várt volna nagyon sok idõt....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.20. 21:56

KM esemény [Tysson-lar]

* Trisha msolyogva, incsenkedõen vigyorog Shanilra.*
- Te is tudod hogy értettem. :D Eltüntetni a sivárságot? Ez célzás volt? :D Végülis miért ne :)
* Trisha kicsit távolabb húzódik a férfitól.*
-Memaszírozhatsz... jól esne köszönöm...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.20. 22:02

(Shanil Argus)

Felcsillan a szeme,ahogy trisha igent mond.Nem hitte volna.

-Mondcsak hol vagy leginkább feszült?Hol masszirozzalak meg? :P
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.20. 22:15

KM esemény [Tysson-lar]

* trisha elmosoylodik.*
- Hát tudod a hátamon kellemes lenne...
* Azzal feláll, leveszi övét, majd hátat fordít Shanilnak. Az ingje hátul nytható.*
- Segítenél?

//... Egyszer legyen gyereknap :P ...//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 21 / 120 • 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...