• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 20 / 120 • 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 120

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.20. 11:45

(Shanil Argus)

Egy percig szótlanul marad majd sóhajt egyet.

-Rendben.ha ezt szeretnéd...Végül is mi mást egy ilyen eset után... :?

Mintha csak magában beszélne.Aztán feláll odasétál az ajtóhoz szét kotorja az elõtte levõ tárgyakat majd kinyitja.Még mielõtt kimenne ránéz a takaró alatt elbujó lányra majd halkan becsukja.Lemegy a fogadóshoz és mikor nem lát senkit a megbizójukon kivül megkérdezi a fogadóst,hogy hol vannak a többiek és hol van Joe,aza a nagy darab matróz szobája.Felmegy és az ajtóban megáll.Nézegeti egy darabig,hogy mit csinálnak a többiek és ha senki sem szólitja le,akkor visszamegy a fogadóshoz.Nyugtázza magában,hogy Joe él és úgy néz ki lassan ismét virulni is fog.A fogadóstól meg egy kupányi jó minõsségû bort kér.Azért az árát is megkérdezi.Lehetõleg beleférjen még a költségekbe.

ui.:Ha vki megszólitja,akkor marad.Ha Trisha teszi ezt,akkor kicsit felhuzza az orrát mint egy kis gyerek,aki durcizik :P
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.20. 13:08

Ajtónyílásra lesz figyelmes, mikor az ablakokat vizsgálja. Shanil!

-ÓÓ Helo Shanil! Örülök, hogy elõkerültél! Hallottad mi történt Joe-val?
/bocsi nememléxem, hogy mondták-e neki :D/
-Ha van némi szakértelmed a zárak terén széntézhetnél itt ott. Valahogy be kellett jutnia annak a valakinek...
-Vagy esetleg van valami ötleted?

Még levázolja neki a tudnivalókat a dologról, majd kíváncsian figyeli...
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.20. 13:43

(Shanil Argus)

Megvonja a vállát.

-nem értek hozzá nálatok jobban és úgy láttom,hogy már mindent átvizsgáltatok...Igen...hallottam mi történt Joeval,de úgy láttom,hogy már jobban van.nem is zavarlak titeket a nagy munkába.

Közben Trishát nézi reménykedve vmit tõle...Legalább annyit,hogy lássa rajta,hogy alább hagyott-e már a düh,mert most lelkiismeret fuldalása van azok után,hogy Salina miket mondott neki,ugyan akkor Trisha még mindig ártatlanul vádolta meg...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.20. 14:50

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadónegyed, a réz sellõ
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, dél
Résztvevõk: Flamme O'Styg [Flamme O'Styg], Joe Lyon [Joe Lyon], Dzsana Khadee [Yvette], Shanil Argus [Schinter]

* Lévén, hogy senki se talált semmi különöset, Trisha lehuppan az ágyra.*
- Hm... ha tehát az a valaki... vagy netán valami nem az ablakon jött be, akkor az ajtót használhatta. Bizonyára volt kulcsa is. Másképp nem nyithatta volna ki... lehet, hogy képzett zárfeltörõ volt, de nem hiszem hogy lett volna rá ideje... a folyosókon eléggé feltûnõ lett volna egy olyan akció... fõleg, hogy este az inasok mindenhol beágyaztak, és feltûnhetett volna nekik. Szóval... kulcsa lehetett. Meg lehetne érdeklõdni fogadós barátunktól, hogy meg van-e még Joe szobakulcsa... lehet, hogy elcsenték még a délután folyamán. És benn várta, amíg Joe be nem jön... mindkét esetben az illetõ el tudta leplezni jelenlétét...
Hm... nõi vámpír? Az nem valószínû... nem tudom biztosan, de szerintem nõi vámpírok nincsenek is... szerintem kát lenne közülünk okolni bárkit is. Eleve nem lehetett egyikõnk se, mert a vámpír már halott ugyebár, így vérforgalma sincsen... de ezt könnyen kideríthetjük...
* Azzal Trisha kezét a orra alá húza, és gyengéden beleharap. Két szemfogának kis öttye marad a tenyere lsó felén. A többiek felé tartja. hamarosan kis patakocskákban buggyan elõ a vér. Mivel folyamatosan folyik kefelé, egyértelmû, hogy Trisha nem lehet halott :lol: *
- Hogy mindenki nyugodtan aludjon, szerintem ezt meg lehet ismételni rajtatok is... ami azt illeti, Tharr hívei közt akadnak nõk szép számmal is. Ígyhát lehet az is, hogy egy elvadult hívõ nézte ki Joet magának...
* Shanil ekkor érkezik. Közönnyel kezeli, mintha ott se lenne. Amikor a többiek is elmondták véleméynüket, Joet ismét pihenni zavarja, és lesétál a többiekkel a fogadó részbe.*
- Mondja csak... a matróz barátunk szobájának kulcsa... meg van még? Az éjjel egy sajnálatos... merénylet történt ellene ha úgy etszik. Valaki járt a szobájában az éjjel. Az ajtón át jöhetett, mivel elég magasan vagyunk, hogy az ablakon ne jöhessen be. Semmi betrésre utaló nyom a záton, így azért is gondoltuk, hogy a kulcsot ellophatta az a valaki...
* A fogadós megdöbben. Kissé meg is rémül, hogy ez rosz fényt vethet az üzletére. Az elején csak hebeg-habog, majd erõt vesz magán.*
- Õhh... erre nem is tudom mit mondjak. NAgyon sajnálom ami történt, nem tehetek róla... egészen biztos, hogy a kulcs végig nálam volt.. és még most is megvan.. látja? * Azzal az övén lógó kulcshalom egyikére mutat.* A szoba ajtaja pedig zárva volt ha jól tudom... bár ha az inasaim egyike már beágyazott ott, akkor lehet, hogy már nyitva volt... nem tudom, lévén hogy részegen balagott fel a férfi, nemigen vehette észre a megigazított huzatot... pedig egyébbként az etse folyamán mindenhol megvetettük az ágyat...
* trisha bólint, és látszik, hogy elgondolkodik.*
- Jól van köszönjük a segítségét... az inasokat megkérdezhetjük, hogy voltak-e benn?
* A fogadós megintcsak bólint, majd újját feltartva*
- Várjanak egy pilanatot, megkérdezem... tudja mit? Ide is hívom...
* Azzal a férfi a konyha felé el is viharzik...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.20. 15:13

(Kyra)

*Mikor Shanil kimegy a szobából, megint kitakarózik és keresztben elnyúlik az ágyon a plafont nézve.*
<... Na nézzük. Ha már Trisha bosszúról beszélt, azt megkaphatja Shanil is. Sõt. Shanil segítségével el is terelhetném végleg magamról a gyanút, ha már odáig jutottak, hogy gyanusítgassanak valakit. Szerintem Shanilnak sem árt, ha a régi megfáradt vére helyett újat termel majd a szervezete. :twisted:
Trisha vérét nagyon kívánom. Belõle nem fogok sokat szívni, csak belekostolok a finom kis testébe. Dzsana is nagyon felizgatta a fantáziámat. Valami van a dzsad nõben. Biztos bódító forró vére van. Flamm. Félelf. Maximum azért, mert még félelfbõl nem ittam. Aztán kell majd találnom a városban pár állandó kis véresbödönt. Itt is kell lenniük szende fiatal kis szolgálólányoknak, akiket be lehet fenyíteni és pár naponta rájuk járni. Már alig érzem Shanil nyomát a testemen. Trisha jó munkát végzett. A papoknak mindig is erndkívüli hatalmuk volt. Jó lesz vele vigyázni. Könnyen lebuktathat. És ha komoly gyanúba keveredek, akkor nagy bajban leszek. A papok tudnak valamit, amitõl nem tudnak nekik hazudni. Fúúúj. Gusztustalan dolog. És nem fair szegény kis wier lánykákkal szemben. :cry: Na de egy a lényeg. Nem szabad, hogy odáig eljussak, hogy nyíltan meggyanusítsanak. Szóval elõször Shanil segítségével be kell magamat biztosítanom. Olyan rossz itt tétlenül feküdni, amíg a többiek gyárthatják az elméleteket. Muszáj megnéznem, hogy mit csinálnak. ...>
*Felkel az ágyról és lábra áll. Tesz pár lépést és azt veszi észre, hogy alig fáj már az ágyéka.*
<... Imádlak Trisha. ...>
*Odasétál a cuccaihoz és felveszi a ruháit. A nadrág kicsit irritálja még, de elviseli. Miután felöltözött, átsétál Joe szobájába, hogy megnézze, mi van vele. Bekopog, aztán benyit, és kicsit meg is lepõdik, hogy az egész csapat kupaktanácsol Joenál. Látja, hogy a férfi még elég sápadt és az ágyban fekszik. Besántikál és elereszt egy kényszeredett mosolyt, aztán Joehoz indul. Leül az ágyára és aggódó tekintettel néz áldozatára.*
- Mi történt. Valaki mesélje már el nekem is, hogy mi történt itt.
*Közelebb ül Joehoz és végigsimít a férfi arcán, majd körbenéz a csapaton, de fõleg Trishától várja a választ. Ha kiderül, hogy vámpírra gyanakszanak, akkor elmosolyodik és megint körbenéz a társaságon.*
- Én sokat kóboroltam Haonwellben és ott volt talán a legtöbb vámpírtámadás egész északon. Sok balga mendemondát hallottam a vámpírokról, de találkoztam olyanokkal is, akik valóban szakértõi a témának. Sokat is izgultam az ottartózkodásom alatt, hogy egy éjszaka elkaphat egy ilyen szörnyeteg. Majd lent ebéd közben mesélhetek, ha édekel titeket.
*Azzal õ is felsérti a csuklóját, hogy megnyugodjanak a többiek.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.20. 15:25

(Shanil Argus)

Egy levegõ oszlopot fuj ki az orrán.

-na jó Kezdünk sokan lenni.Lementem ebédelni ha kellek ugyis megtaláltok...

Megfordul és menne kifelé mikor Salni benyit.Egy pillanatra ledermed Aztán emgrázzaa fejét és elmegy a lány mellett.Lemegy a fogadóshoz kér egy eébedet és egy kupa finom bort a végén.A bort ebéd után felviszi a szobájába kinyitja az ablakot és letérdel a eblak elé.Arelnek ajánlja,hogy meghallgassa az imáját és kedvére tegyen úrnõjének.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.20. 18:35

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Flamme O'Styg [Flamme O'Styg], Joe Lyon [Joe Lyon], Dzsana Khadee [Yvette], Shanil Argus [Schinter]

* Trisha Salina szavain elmosolyodik.*
- NAgyon örülnék, ha megosztanád a saját történeteidet...é n ködös legendákra és igencsak gyér ismeretekre építhetek, egészen apal szinten értek a vámpírokhoz... ha megismertetsz velem pár részletet róluk, akkor talán ki is zárhatjuk, avagy meg is erõsíthetjük a bûnösségüket.
* Amikor lent a fogadós elviharzik, pár percig el van a férfi. Amikor visszatér, egy copfba font hajú Tengermeléki lány jön utána.*
- Khm... Jarina volt az, aki azon a szinten dolgozott... azt mondja, beágyazott.
* A lány szeme ijedten rebben. Lesüti szemeit, majd úgy válaszolja.*
- Nem ágyaztam be... az az ágy eléggé rendes volt, nem kellett...
* A fogadós zsörtölõdve.*
- Mi az hogy nem? Azért kapod a pénzed, hogy megtedd amire kérlek. Ne játzsadozz a munkáddal, még egy ilyen ne legyen vagy...
*Azzal a nagydarab férfi fenyegetõen felemeli kezét... trihsa ekkor leinti, mondván hogy hagyja a lányt.*
- Jól van semmi baj... tehát azt mondod ezzel, hogy az ajtóhoz nem is nyúltál?
* A lány bólint.*
- Akkor az ajtó zárva volt. Így képtelenség, hogy valaki bejuthasson... hacsak nem használ mágiát... ideje lenne elõadni az ismereteidet Salina! Lehet, hogy elõbbre jutunk vele..
* Azzal trisha egy közeli asztalra ül le. Kihúzza a székeket maga mellett, hogy oda üljenek. Hallatszik halkan közben, ahogyan a fogadós leszidja a cselédjét. A lány megilletõdve félénken húzza be a nyakát, míg a férfi félelmetesen gesztikulál a kezeivel... nem halltazsik ki sok, de az is csupa szitok. Egy perc eltelte után a férfi a konyha felé mutat, majd a lány szemét lesütve elballag arrafele. A férfi magában zsörtölõdve törölgeti le a pultot.*

* Shanil áldozata Arel elõtt nem marad viszonzás nélkül. Az Istennõ a bort elfogadja, majd kisebb derengés után az üvegben egy halom homok marad bor helyett. Shanilt furcsa érzések gyötrik... máskor ez el szokott tûnni. Mit jelenthet ez? Talán Trisha többet tudhat.. hátha szimbolikus értelme van ennek...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.20. 18:46

(Shanil Argus)

Meglepetten néz,hogy homok marad vissza a kupában.
<Beszélnem kellene Trishával...De most haragszom rá,amiért ok nélkül megvádolt...Jajj mit tegyek...>

Gondolkozás közben helyre pakolja a szobát,rendbe eszi az asztalt és az ágyat.Kiveszi az elrejtett több fogásos reggeli maradványait és az asztalra teszi,hogy azokat levihesse majd ha megy.Aztán le ül háttal az ajtónak és bámul az ablka felé.Fejét két keze közé temeti és gondolkodik mindenfélérõl...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.20. 18:48

Flamm nyugodtan lépked le harmadmagával az ivó részbe. CSendben végighallgatja Thrisa és a fogadós beszédét majd egy asztalhoz ül le a két lánnyal. Rendel magána egy pohár bort és kérdõn néz Salinára.
-Igen, jó lenne ha elmondanád te mit is tudsz, érdekel a téma. A különleges egzotikus fajok irán mindíg is vonzódtam, az pedig elég sok van Ynevben. A vámpírokról nem tudok sokat. Mesélj!
Ekkor kényelmesen elhelyezkedik a székén és hallgatja a lány beszédét.
<Lassan lehetne már szürkület...>
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.20. 19:33

(Kyra)

*Bólint, majd lesétál a többiekkel a fogadóba. Magában nevet, amikor szegény szolgálólányt leszúrják, és még mindig azon törik a fejüket, hogy õ hogyan is jutott be a szobába.
Odasétál és leül az asztalhoz. Sóhajt egyet és belekezd.*

- Ugyebár egy vándor bárdféleség sok legendát és történetet hall, és meg is próbálja jegyezni azokat. Én is így tettem.
Na már most titeket a vámpírok életvitele, és tulajdonságai érdekelnek. A leghitelesebb beszámolókat egy krad lovagtól hallottam a vámpírokról. Bevallása szerint le is vadászott egy ilyen dögöt. Na a lényeg. Persze amiket most mondani fogok, azok nincsenek megerõsítve egy dorani bölcs által sem.
A vámpírok élõholtak. Vérrel táplálkoznak, méghozzá élõlények vérével. Rendkívüli hatalmuk van, és a haonwelliek szerint két fajtájuk ismert. A királyvámpírok és a sima vámpírok. A királyvámpírok szerintük halandó ésszel felfoghatatlan hatalommal bírnak, úgyhogy ha Joe támadója vámpír volt, akkor sima volt. Aztán a többi köznép álltal ismert élõholttal szemben a vámpírt csak a szakavatott szemek szúrják ki az emberek közül. Nem rothad, nem olyan mint egy zaurak. Böááá. Fúúúj. Egyszer voltam zombivadászaton. A hányinger kerülgetett attól a szagtól. Na visszatérve. Azt mondják, hogy a vámpírnak nincsen árnyéka és nincsen tükörképe. Lépte nesztelen és írtózik a fokhagymától. Tekintetével megbabonázza az embereket. Hatalmas testi erejük van, ami talán a zombikéhoz hasonlítható. Beszélnek arról, hogy az ezüst különösen jól sebzi õket, de ezt a vérfarkasoknál is hallottam, szóval nem biztos, hogy igaz. A nap fénye nem öli meg ezeket a dögöket. Ez biztos. A krad lovag is nappal küzdött meg vele, és azért gyõzedelmeskedett a lény felett, mert az a nap miatt elveszítette misztikus képességeit. Legalábbis a lovag szerint. Mesélnek olyan dolgokról is, hogy köddé tudnak válni, meg átalakulni állati alakba. Bogárként könnyen bejuthatott Joehoz. Van olyan mese, hogy a vámpír hivatlanul nem léphet be sehova, meg hogy ha kiszórnak elé egy marék babot, akkor elõbb meg kell számolnia, és addig nem cselekedhet mást, vagy ha rádobnak egy madzagot teli csomóval, akkor elõbb ki kell csomóznia, és csak utána támadhat az áldozatára. Az utóbbiak szerintem csak kitalációk. A lényeg, hogyha tényleg vámpírral állunk szemben, akkor nagyon erõs ellenfelet kaptunk. Nem hiába rettegik egész Haonwell szerte ezeket a dögöket. Sõt a Dwill únióban is hallottam a gyakori felbukkanásukról.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.20. 19:45

(Shanil Argus)

Jó ideig fent marad a szobába hisz elég sok mindent kell pakolnia azonabn most a szoba elég nag yrendben van.
<Remélem ezzel kicsit kiengesztelem a lányokat...Mirõl is gondolkodok...nem vagyok hibás...>

Aztán úgy gondolja,hogy jobb ha lemegy a többiekhez.A homokkal teli kupát az asztalon hagyja és majd megkérdezi Trishától ha kibéküldtek.

Leérve az ivó részhez a fogadóshoz lép majd kér egy másik kupa bort.Borral a kezében a többiekhez sétál.

-Öhm...õõ Mirõl beszélgetettek?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.20. 19:52

(Kyra)

*Felnéz Shanilra és válaszol. Látszólag most nincs gyûlölet és sértõdöttség a hangjában.*
- Csak elmondtam azokat az információkat amiket a vámpírokról tudok. Gondolom egy része kitaláció, de remélem segítettem vele.
*Shanilon felejti a szemét és a férfi azt veheti észre a tekintetébõl, hogy elgondolkozott valamin. Talán pont õróla.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.20. 19:52

( Joe Lyon )

* Társai beszélgetését figyeli, majd mikor Shanil is befut, bólint az újonnan érkezett felé, de látja rajta, hogy valami nincs rendben vele. Nem tudja mi az, de érzi, hogy más, mint tegnap. *
< Hmm.. Van valami benne ami mindig megborzongat akár mikor is találkozom vele. Sose tudtam eligazodni a furcsa gondolatmenetén és tetteinek értelmén!?> * Ezután jelenik meg Salina is. Mosolyt csal arcára a lány közvetlensége és még egy kicsit jól is esik neki a cirógatás. Vesz egy mély levegõt, mikor a lány az arcához ér és ekkor csapja meg az orrát a lány testének illata .* < Hmmm…Nagyon furcsa. Jó illata van a szépségnek, de annyira ismerõs is egyben!? Nem tudom honnan. Lehet, hogy valami közönséges parfüm az, mellet sok hölgy szór magára Ynev ezen táján. Na mindegy!? Joe koncentrálj! Ne vegye el ilyesmi a figyelmed! Most fontosabb az, hogy kiderüljön ki volt az ki megcsapolt az éjjel!> * Trisha szavait megfogadva ágyban marad. Megköszöni a többiek segítségét, majd miután távoznak nem bír tovább magával és kikel az ágyból. Felöltözik, de azért még érzi enyhén a gyengeség jeleit ezért nem hagyja el szobáját. Leül egy székre és elõveszi só marta fegyvereit, majd a kis tubus olajat és a jó öreg medvebõr kendõjét. Ezután akkurátusan minden holmiját karban tartja. Miután végez, zsákját összekészíti és az indulásig még pihen egy kicsit ruhástól az ágyon elterülve.*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.20. 19:56

(Shanil Argus)

Egy pillanatra találkozik a tekintette Salináéval.De ez a pillanat számára igen elnyúlt lett.Aztán elforditja a tekintetét és az asztalhoz ül.

-Aha...Az jó.És mire jutottatok?

És iszik egy kortyot a borból.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.20. 20:33

KM esemény [Tysson-lar]

* Trisha érdeklõdve hallgatja Salina szavait. A zombikat emlegetve mosolyogva fanyarodik el jelezve, hogy neki is akadtak velük gondjai...*
- Nagyon érdekes... ha csakugyan vámpír támadta meg Joet, könnyûszerrel megtehette... bár én azt mondom, jóval egyszerább lett volna más áldozatot kiszemelni, hogy elcsapja vérszomját... bár ki tudja... agyaljatok még ezen... nekem most papi teendõimet el kell végeznem.. bocsássatok meg, hamarosan újra itt leszek...
* Shanil ekkor ér le. Trisha szigorúbban végigméri, majd lágyan közli vele.*
- Gyere fel kérlek... az ima ideje is elérkezett... és beszédem is lenne veled...
* Trisha iledelmesen elbúcsúzik a többiektõl, biccent egyet, majd kitolva a székét felsiet, nyomában SHanillal. A szobába érve becsukja az ajtót.*
- Gyere imádkozzunk... aztán szeretnék veled beszélgetni...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 20 / 120 • 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...