• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 45 / 72 • 1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 72

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.04.19. 13:38

(Fejszés Lunir)

*Lázasan keresi a többieket a tömegben.Végül megpillantja Bedal vörös páncélját és odasiet.*

-Na végre!Nem tudtam elöbb jönni, Mythar pedig még a templomban van...Sokkal több idö Ivória meggyógyítása mint gondoltuk...Nem tudjuk pontosan hogy még mennyi idö de sztem nem indulhatunk el nélküle.Szóval kénytelenek leszünk még várni, de ha van vmi jobb ötletetek akkor mondjátok.

*Megpillantja társai mellett ácsorgó utcakölyköt és kicsit elgondolkodik.*

-Hát ö meg kicsoda?Honnan szedtétek össze?

*Kíváncsian várja a választ, de látszik rajta hogy türelmetlen.*

-És ha lehet akkor gyorsan beszéljünk meg mindent.Még visszafelé el kell intéznem egykét dolgot.
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.19. 14:18

KM esemény
Helyszín: Erion
Idõpont: Õsszel, Dél
Résztvevõk: Kraal Mornan

Borus idõre ébredsz egy Erioni fogadóban.Ismét rosszat álmodtál az éjszaka,de ezt is csak onnan tudod,mert a párna az egyik sarokban mig a takarod a másik sarokban hever.Na meg onnan,hogy immáron több mint 20 éve mindennap ez történik veled.Felkelsz és kinézel az ablakon majd a fejedhez kapsz.Hiszen nem reggel hanem már dél van.Régen lustálkodtál ennyit hisz a mestered,ki egyben a nevelõ apád volt ezt sosem nézte jó szemmel és ezt beléd is verte mondhatni szószerint az évek alatt.Bizonyos szempontból kegyetlennek nevezhetõ az okitásod,ám legbelül érzed vagy legalább is sejted,hogy ez mind csak a te érdekedben történt.
Elkezded feleleveniteni az elmult napok s lassan hónapok történéseit....Elõször megszöksz a rabságból egy Abaszisznak nevezett országban,amikor a hajó kikötött.Szerencsére találtál magadnak egy karavánt,akikkel megállapodtál,hogy felajánlod a kardod és cserében velük tarthatsz és biztositják az ellátásod egészen Erionnak nvezett városig,amirõl sokat hallottál és reménykedsz,hogy ott egy kis munkából szerezhetsz egy kis pénzt,amivel visszajuthatsz egyszer a nevelõ szüledihez és nem utolsó sorban reménykedtél benne,hogy távol lehetsz az üldõzõitõl,mert úgy néz ki,hogy igen csak felboszantottad a szökéseddel a kereskedõt...A karavánnal haladtál és útközben egy rejtélyes lány csatlakozott hozzátok,de õt a karavánvezetõje egy kocsiba rakta és sosem láttad.Ezek az információk is csak hallottad néhány beszédesebb embertõl,akik olyakor túlságosan is azok voltak.Egyik napon,mikor a karaván egy útelágazáshoz ért a vezetõ magához hiv:

-Nos fiam itt az utunk végetért.Arra van az úgy nevezett Erion kb 1 járóföldnyire ha sietsz.Mi tovább megyünk.Minden jót fiacskám.

Elbucsusztok egymással és külön irányba mentek tovább.Egy félnapot gyalogolhattál miközben a körülötted levõ táj mit sem változott.Erdõs bokros továbbra is.Úgy döntöttél,hogy leülsz piheni mikor halk léptekre leszel figyelmes.Néhány össze vissza öltözött fog hiányos arcú,betört orrú embert látsz kezükben fegyverrel és vmi olyasmit kiabáltak feléd,hogy add oda nekik az összes pénzed vagy meghalsz.De a kardoddal is beelégednek.Elgondolkodsz egy kis idõre és mivel pénzed nincs,meghalni nem szeretnél és szóba nem jön,hogy a kardodtól megválj igy hamar használnod is kellet a kardod.Könnyedén harcképtelenné tetted õket és úgy döntesz,hogy ideje tovább állni mire megjön az erõsitésük.Erionb falai alá beérve eszedbe jut,hogy pénzed még mindig nem nagyon van,hogy fogadót keres igy kint éjszakázol az erdõben.Este néhány furcsa szerzett meg is lepett kiknek harcmodoráról hamar rájösz,hogy a kereskedõ küldte õekt utánad és határozottan holtan akarnak látni téged.Szerencsésen megmenekültél a szorult helyzetbõl,de tudod jól,hogy azok utánad fognak jönni és ha egyszer megtaláltak megtalálnak még egyszer és akkor már nem biztos,hogy szerencséd lesz.Azt hallottad,hogy a Két sZûz fogadóban van a város egyik legjobb informátora igy minden pézedet összeszede,hogy egy éjszakára meghuzhasd magad ott és csak remélni tudsz abban,hogy találsz magadnak munkát különben kénytelen leszel beállni mosogatónak a konyha részlegben és sejted,hogy onnan nem lesz túl sok lehetõséged újra napfényt látni és csak egy másik rabságba kerülnél.Szerencsédre fél füllel hallottál néhány embert beszélgetni,akik Toronba igyekeznek és egy meg bizóról is.Eszedbe jut az az õsi mondás,hogy "olykor ott vagy a legnagyobb biztonsgában,ahol a legveszélyesebb" és nem utolsó sorban talán onnan hajóval vissza is juthatsz a nevelõ szüleidhez.Ezért is sietsz enynire most,mivel reggel akartál beszélni velük és mire lemntél semmi nyomuk nem volt már.Egyik inastól hallottad,hogy a kapuk tere felé tartottak reggel.Bár nem tod,hogy hol lehet,de néhány gyors kérdezgetés után a segitõ helyieknek hála hamar oda tudsz jutni és távolban már láttod is az alalkjukat...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kraal Mornan » 2006.04.19. 15:28

*Kraal megszaporázza lépteit, majd laza kocogásra vált. Páncéljában is könnyedén mozogva tör magának utat a tömegben, nem törõdve azoknak az elégedetlenkedõ kiáltásaival, akiket könyökével vagy vállával taszított félre az útból. Aztán végre eléri a csoportot, amelynek nyomában jár.

Eléjük vág, elsurranva két lovaskocsi között, és kezeit maga mellé engedve meghajol feléjük.*

- Konbanwa... akar mond, jó napot!

* Kezdi. Érthetõen, bár erõs akcentussal beszéli a közös nyelvet.*

- Hontoo ni maguk Toronba megy? Muszáj én is megy oda!

* Közli õszinte egyszerûséggel.*

//Bocs az offért, Igric: jól veszem ki, hogy a játékos csapatot követem? :) //
Kraal Mornan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fény » 2006.04.19. 17:53

(Sielle, a Villámkezû)

*Syil'Drun kérédésére csak megvonja a vállát, olyan kis mindentudó, de nemtörõdöm mozdulattal.*

Ha akkora vagy, mint én, nem árt jóban lenni az utcakölykökkel. Meg amúgy is, túl nagy hírverést csináltatok, ezzel az egésszel...

*Aztán, ahogy meglátja a törpét, alaposan szemrevételezi szépen. Amikor róla esik szó, csak kerek szemekkel felnéz Bedalra, eddig úgy tûnt neki, hogy õ a fõnök. *

Mond, hogy nem rá várunk...

*Aztán a törpre tekint és neki kezd magyarázni.*

Sielle vagyok, és én húzlak ki titeket a pácból. Egyébként nem õk szedtek össze engem, hanem én õket. Szóval?

*Aztán megérkezik a furcsa idegen is. Sielle meglepedten pillog Bedalra és a többiekre. Száját elhúzza, szemöldöke pedig az égbe szalad. *

Egyre kacifántosabb a helyzet... most látogatni megyünk Shulurba, vagy elfoglalni akarjuk azt? Nem lenne könnyebb úgy kinyiratni magunkat, hogy besétálunk a Rézborzba és arannyal akartok kifizetni egy kupa sört, majd mosolyogva az asztalok felé fordultok, hogy tud-e valaki váltani... Miért nem viszünk mondjuk magunkkal még egy Ranil papot is a biztonság kedvéért? Az lenne aztán az életbiztosítás...

*Mindezt eléggé dohogó hangvételben. Az egy dolog, hoyg pár embert bevinni Shulurba és kihozni õket szép csendesen, de egy sereget? na neeem!*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fény 2006.04.19. 20:02-kor.
Fény

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.19. 19:47

( Con Bronta )

* Mikor meglátja a törpöt egy röpke megkönnyebbült mosoly hagyja el száját, de mikor az közelebb ér és elõadja a felmerült problémákat lehajtja fejét és enyhén meg is csóválja*

- Hát, ez nem jó hír! Rengeteg idõt vesztünk! Bár Ivória nélkül nem mennénk túl sok mindenre! *Ezután ismét hallgatásba merül. Mikor végighallgatja Sielle szavait egy pillanatra eltöpreng.*

- Igazad van! Ekkora csapattal tényleg nehéz dolog bejutni Toronba. Mi lenne, ha egy csoport most átmenne, majd a többiek akkor, ha a lány felépül. Addig is akik már odaát vannak elõ tudnák készíteni és fel tudnák térképezni a terepet és a lehetõségeket.* Mikor megpillantja a feléjük közeledõ idegent, becsúsztatja kezét köpenye alá, majd mikor hallja, hogy mit is akar elmosolyodik* < Hát tényleg úgy néz ki lassan, hogy egész Erion tudja már, hogy mi hova is tartunk. Kíváncsi vagyok, hogy Bedalék mit szolnak az újdonsült útitárs jelölthöz> * Bólint a harcosnak, de megadja a lehetõséget, hogy a többiek válaszoljanak neki. *
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.19. 21:07

(Bedal Alen)

* Bedal már hüledezik a sok jöttment láttán.*
- Nos uram, nem nem tarthat velünk.. jó okunk van, hogy Toronba menjünk, és tudja, igencsak költséges az utazás. Mi is megbízottak vagyunk... a megbízó csak hamarosan lesz itt, vélhetõleg más társak kíséretében... nézze itt egy terv. Mi most szépen átmegyünk a kapun. Én, Nichen, Con, Carolina, Syl és a mi újdonslt vezetõnk. Lunir... a legjobb az lesz, ha itt maradsz és megvárod Mythart és Ivoriát. Õ majd eldönti, hogy ez a férfi itt jöhet-e az õ pénzén. Ha készen vagytok, csak lépjetek át a kapun. Megpróbáljuk úgy intézni, hogy mire átértek, valaki már várjon titeket és biztonságba kísérjen... ez így renbden lenne? Nem késlekedhetünk... minden perc elmúlta esetleg a véget jelentheti. Ne késlekedjünk.. meg volt szabva egy idõhatár. Aki lekésett róla, az majd csak utánnk jön. Ez így renbe lenne.... mylady?
* Bedal az utcalányra pillant kissé epésen... de meg lehet érteni. hírtelen már megint egy újabb fivkó lépett a porondra... kicsit sem lesz feltünõ ez a sok habókos déli egy csapatban.... de ha már így alakult, és Sogron is úgy kívánja.. miért ne lehetne belvágni? Bedal efféléken gondolkozik... várja ötletére a többiek reakcióját.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.04.19. 23:01

(Fejszés Lunir)

*Mivel nem tud más megoldást, így csak fáradtan helyesel.*

-Nekem rendben, csak azt mondd meg, hogy mikor és hogyan legyen.Ha ez megvan akkor a többit már nyugodtan ránk bízhatjátok...Én nem szólok bele, hogy velük mi lesz...nem az én dolgom...

*Siellehez*

-Mit szóval?Rendben, csak aztán jól tedd a dolgod...legalábbis ajánlatos...ne érezd magad annyira nyeregben, csak azért mert te fogsz minket kalauzolni...

<Hehh, azt hiszi, hogy majd még a seggét is kinyaljuk mi...pffff...felejtõs...>
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kraal Mornan » 2006.04.20. 4:41

* Kraal megdöbben a férfi arcátlanságától - az õ hazájában sose mondjákseninek a szemébe: nem. Ennél mindenkiben töb illem van. Mindazonáltal úgy dönt, most nem foglalkozik ezzel, mivel az fontosabb,hogy abba a lehetetlen nevû országba eljusson.

- De Uram. Nekem kell megy Toron! *gyõzködi, közben ismét meghajol* Nézze itt enyém kard. Jól forgatom. Nem leszek láb alatt.

*Mondandója végezével ismét meghajol, de ezúttal úgy is marad, és várja, hátha meglágyul a férfi szíve.*

//Leírás:

25 év körüli , jó alkatú férfi. 180 centiméter magas, 75 kilogramm. Haja hollófekete, szeme
azonban különös árnyalatú, borostyánsárga. Arcéle jellegzetesen toroni. Tradicionális enoszukei kimonót és bambuszvértet visel, oldalán pedig két kardot.

Kép
Kép
Kép

Ruhája és vértje a képen látotthoz hasonló, de más színû és sisakja nincs.//
Kraal Mornan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fény » 2006.04.20. 12:28

(Sielle, a Villámkezû)

Tökéletes! A cuccom pár utcányira van elrejtve egy régi romos házban. Ha valaki segít elhozni, akkor a kapunál találkozunk. Öt perc az egész tényleg!

*A mylady megnevezésnél nagy sóhajjal és szemforgatva Bedalra pillant és fejcsóválva felkapja a ledobott lópokrócot a földrõl és bebújik alá. *

Mylady? Bahh! Akkor akár el is kísérhetsz, hisz egy hozzád hasonló lovag, nem hagyhatja, hogy egy magamfajta "úrinõ" egyedül cipekedjék... De lásd, kivel van dolgod, eltekintek attól, hogy belém karolj és, hogy valaki hozza utánnunk az uszályomat... Nah, gyere!

*Azzal megragadja Bedal csuklóját és lendületesen megindul elõre, hogy jelezze, menjenek már. Húzni nagyon nem tudja a férfit, lévén harmat gyenge (Erõ 6 :mrgreen: ). Ez némi magyarázatot is ad arra, hogy miért kell segíteni neki a cipekedésben. Kilép az esõre, majd mégis visszafordul és a fura idegen (Kraal) ruháját böki meg.*

Ha rám hallgatsz, tisztességes ruhát veszel, ha Shulurba mész. Ezzel úgy világítasz, mint tolvajkulcs az ezüstkanalak között...

*Majd, remélhetõleg amikor Bedal is követi és kissé már eltávolodtak a többiektõl, akkor nekikezd a mondanivalójának. Elvégre nem véletlenül pont a férfit vitte magával...*

Rendben, tudom, hogy útálsz és lenézel, de mivel mindketten túl akarjuk élni a dolgot, azt hiszem jobb lenne, tisztázni néhány dolgot. Azért neked mondom, mert te tûnsz a fõnöknek és rád biztosan jobban hallgatnak majd, mint egy koszos utcakölyökre. Tehát, néhány alpvetõ dolog, amit közölnöd kellene majd a többiekkel is.

Ha odaát valaki ilyen szerencsétlen anyagpazarló ruhában jelenik meg...

*Közben kezeivel lelkesen csapkodva próbálja meg elmutogatni, hogyan is néz ki egy dreggis.*

... akkor fej lehajt, bárki legyen is benne. Nem néztek rá. Amikor megszólít, a ruha színéhez méltóan cselekedtek. Ha a cucc ezüst, kék, zöld vagy vörös, akkor kérdés nélkül hasravetitek magatokat, amíg azt nem látjátok, hogy el nem megy, vagy mást nem parancsol. Ha a ruha sötétszürke vagy fekete, akkor elég csak letérdelni, de ezektõl én jobban tartanék, mint a hülye nemesektõl. Ha a fickó éppen az arany kivételével bármilyen színben páváskodik, akkor figyeljetek rám, mert a nyavajás kereskedõk néha nagyon úgy tudnak viselkedni, mintha nemesek lennének és kínos lenne egy vacak kis lókupec elõtt hasra vágódni.

Ti is kerüljétek a színes ruhákat, ha lehet, csak szürkét, barnát vagy fehéret viseljetek. Jah, és a legfontosabb, amivel nagyon könnyû lebukni... Odaát iszonyatosan sok a rabszolga. Ha valakinek az ujján acélgyûrût láttok, ne is vegyétek emberszámba és semmiképp se bánjatok velük egy kutyához méltónál jobban. Jó, persze, tudom, én is sajnálom õket, de nem akarok és is közéjük kerülni, ha érted, mire gondolok...
Fény

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.20. 14:29

(Bedal Alen)

* Bedal továbbra is kemény marad az északinak kinézõ férfival.*
- Én nem vagyok senki hóhéra semmilyen küldetésében... hidd el, vagyunk még páran, akik jól forgatják a kardot... az én feladatom azonban ésszel mérlegelni, és az most az diktálja, hogy sürgõsen át kell mennünk azon a kapun. Rengeteg pénz egy utazás, és nem viszünk magunkkal senkit ingyen. Figyeljen... itt fog várni egy kedves barátunk, Lunir * bök a törpre.* Hamarosan megérkezik a megbízó is, aki a törp úrral együtt át fog lépni a kapun. Ha õ úgy találja, hogy érdemes vele tartania, nem állok az útjába. De nem kaptam semmilyen felhatalmazást, hogy külön személyeket vigyek magammal...
* Amikor a lány húzni kezdi, elkapja a kezét.*
- Egyedül is tudom merre van az út... kisasszony. Ha megbocsát lady, akkor megköszönném a segítségét, ellenben tudatni akarom õnagyságával, hogy nem is útálom, és nem is nézem le.
* Látszik, hogy nem akarja tovább ragozni a témát... arcáról leolvasható, hogy teljes közönnyel tekint a lányra... tényleg igazat mond. Hogy mekkora tapasztalata lehet ilyen téren... tudja ám hogyan kell kitérni a válaszok elõl. Amikor a lány mögött megindul, int a többieknek, hogy menjenek. Még Lunirt maga mellé húzza.*
- Tessék.. itt van elég arany, hogy Ivoriának Mytharnak és neked elegendõ legyen... a többire mind szükségün lesz, merthát szállást is kell találnunk. Vigyázzatok az idegennel... ha Ivoria úgy látja jónak, ám jöjjön... de tartok attól, nem lesz elég az a pár arany, hogy õ is veletek jöjjön...
* Bedal egy bólintással elbúcsúzik a türptõl. Amikor az utcalány maga melé húzza, õ is halkabban mondja neki. Látszik hogy teljességgel le va döbbenve.*
- Mindigis tudtam, hogy igen szigorú polgári etikettet követnek, nade ilyet... le kell borulnom elõttük? :? :twisted:
* Látszik, hogy még a gyomra is forog a döbbenettõl. Késõbb uralma alá vonja vonásait, majd folytatja.*
- Nem adok számodra megfelelõ bizalmat, mert azt nálam ki kell érdemelni. Ha van valami okom eltitkolni valamit, azt jó okkal fogom tenni... és jó okkal teszem. Mindent elmondtam, amire szüksége lehet hogy elvezessen minket. Azonban ha úgy kell, egészen nyugodtan beszéljen hozzájuk fontos dolgokról... lévén hogy én nem szolgálhatok magyarázattal, csak tolmácsként viselkedhetek ilyen téren, egyszerûbb lenne, ha maga mondaná el ezeket a dolgokat...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.20. 14:46

(Nichen de Azadyr)

*Nem szól bele a tolvajlány és a pap vitájába, és hamar felfigyel a különös ruhájú fickóra. Amikor Bedal finoman elutasítja, és elindul a lánnyal, a fickóhoz fordul és a fülébe súgja:

-Ne aggódjon...megbízónk jólelkû nemeshölgy, biztos magával fog hozni egy embert, aki Toronba akar jönni, és jól forgatja a kardot...és Bedal is -megítélésem szerint- ráált már a dologra, csak nem mondja el...ez nála már beleegyezést jelent. :wink:

*Rákacsint a fickóra, és odadõl a falhoz, Con Bronta mellé. Ölbe teszi a kezét, és várja, hogy Bedal visszatérjen.

//Karileírásom valamivel fejjebb...kb 43 oldal :wink: //
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kraal Mornan » 2006.04.20. 18:01

* A kardmûvész össze-vissza kapkodja fejét, mikor mindenki hozzászól valamit. Az egyik nõ egyszer hozzá is ér - kevbésen múlik, hogy már csak reflexbõl nem ránt kardot. Aztán mikor az utolsó férfi aztmondja neki, van esélye, láthatóan megkönnyebbül, nagyot sóhajt.*

- Lehetne én csatlakoz? - *kérdezi a falat támasztóktól.* - Nem zavarlak titeket? Namae wa Kraal Mornan. Örvend. *Hajol meg elõttük.*
Kraal Mornan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.20. 18:10

KM esemény
Helyszín: Erion, Kapuk Tere
Idõpont: Õsszel, Dél
Résztvevõk: Mindenki

Kral Mornan:

A fekete hajú férfi,aki a gyönyörû gorviki kinézetû nõ mögött áll feléd tekint és lassan érthetõen közös nyelven szólal meg.

-Üdvõzöllek.A nevem Syil'Drun.Sajnálom,hogy a hm..szóval a csapattársaim ennyire faragatlanok.Hadd mutassam be õket.Õ itt Carolina, õmeg Nichen, Con Bronta,a tröpét Fejszés Lúnirként mutatkozott be mig a távolódó vörös vértes papfélesség Bedal Alen.Mindenki tudja,hogy veszélyes dologb ütöttük bele az orrunkat ezért ennyire feszültek.Ha majd visszatér Bedal mutasd be neki a kard forgatási tudományodat és azon kivül mihez értesz még és ha elég jónak bizonyulsz bizonyára beismeri majd,hogy szükségünk lesz rád is.Azonban ha nem vagy elég jó abban az esetben sajnos nem jöhetsz velünk hiszen azzal csak veszélybe sodornánk az életedet és te is a többiek életét.Remélem megértetted,amiket mondtam 8)

bemutatkozás közben kezével rá is mutat az illetõkre,hogykirõl van szó.

//
emberek és öö nem emberek :) ,aki nem tette meg az másolja már be a kinézetét az új jk-knak THX
//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kraal Mornan » 2006.04.20. 18:17

*Amikor bemutatják neki az embereket egyenként meghajol feléjük, és szégyenlõsen rájuk mosolyog. Ezalól az egyetlen kivétel Carolina, akin pár másodpercig elidõzik a tekintete. Amikor a kardforgatási tudomány kerül szóba, keze akaratlanul is a markolatra siklik, és gyengéden megcirógatja azt. Legutoljára hajol meg Syil'Drun felé, a következõ szavak kíséretében:*

- Domo arigato, uram. Nagyon köszön. Ígérem nem fognak csalód! Bárkivel megküzdök!
Kraal Mornan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.20. 18:24

(Nichen de Azadyr)

*Viszonozza az idegennek a meghajlást, igaz, csak a fejét dönti meg...ed akkor is legalább üdvözli...aztán syil'drunnak és Kraalnak egyaránt intézve mondandóját így szól:

-Szerintem Bedal is csak egészséges távolságtartás miatt mondta azt, amit mondott, gondolom nem nagyon zavarná, ha egy tapasztalt kardforgató jönne velünk. Nem hinném, hogy bárkivel meg kellene küzdenie, Uram, majd Toronban bizonyít, de nekem mindegy. Azonban semmiképp sem kívánok Ön ellen küzdeni, szóval...de én a toroni bizonyítás lehetõségégt tartanám legmegfelelõbbnek...de lehet, hogy akkor már késõ lesz...majd döntünk együtt, ez nem egyéni véleméynek értékelése kell legyen...fõleg Ivoria kisasszonyé...

*Azzal -jelezve, hogy beszédéz befejezte- hátrahajtjaa falhoz a fejét, és úgy marad, közben Bedal szvain gondolkodik...

<Fejvadász...nem fér a fejeme...meg pyarroni nemeshölgy...>
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 45 / 72 • 1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...