• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 19 / 120 • 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 120

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.19. 20:20

-Figyelj Joe, elmesélte Thrisa, hogy mi történt veled az éjszaka. Kérlek mesélj el nekünk is mindent ahogy történt. Érted? Onnattól kezdve, hogy kinyitottad az ajtót és beléptél...

Közben vizsgálgatja az ablakot, fõleg a zárrendszerét, és a feszítésre utaló nyomokat, majd ha végez az ajtóval ugyanezt...

-Fontos lenne a zárak állapota, az ablaké és az ajtóé...
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.19. 20:35

(Joe Lyon)

* Flamm kérdésére elgondolkodik kissé, majd válaszol:*

- Hát, miután vége lett a bulinak feljöttem a szobámba. Úgy emlékszem, hogy az ajtót is bezártam. Mondjuk azt mindig megteszem megszokásból is. Na a lényeg, hogy leültem az ágyamra, levetettem a bakancsom és hanyatt dõltem. Akkor fogott el az a furcsa érzés. Elõször azt, hittem, hogy álmodom az egészet, de mostanra átgondoltam és szerintem valóságos volt. Teljesen az az érzésem volt, hogy lebénultam. Meg sem tudtam moccanni. Az a valami, vagy valaki fölém hajolt. Levette az ingem, és csupasz felsõtestével rám feküdt. Nõ volt az egyszer biztos. Akkora mellei voltak, mint két tejes vödör. *Mosolyodik kissé el fanyaron* Egyszere éreztem gyönyört és fájdalmat. Ezután se kép se hang. Reggelre ébredtem szörnyû fejfájásra és gyengeségre. Addig nem is tulajdonítottam egyébnek, csak álomnak amíg nem vettem észre a nyomokat a nyakamon. *Mutatja a társainak a két szúrt sebet* Ezután lemenetem a fogadóba és szóltam a csaposnak, hogy ha Trisha visszaér minden féle képen szóljon neki, hogy keressen meg. Hát most már sokkal jobban érzem magam! Hát ennyi! Az biztos, hogy nõ volt, meg emberi formája volt az is biztos. *Kissé elmosolyodik, majd figyeli, hogy mit csinálnak még a társai*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.19. 20:39

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadónegyed, a réz sellõ
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, dél
Résztvevõk: Flamme O'Styg [Flamme O'Styg], Joe Lyon [Joe Lyon], Dzsana Khadee [Yvette]

* Flamm alaposan megvizsgálja az ablakkeretet. A keresztfákon nem talál semmi repedést, vagy feszítésnyomot, pusztán az idõ vájta mély barázdákat... helyenként a levegõ is átfujdogál, de semmi olyan, ami ne lenne rendben. Flamm nem mondhatja el magáról, hogy jártas lenne az efféle feladatokban, de igyekszik legjobb tudását adni... a zárat is megvizsgálja. Az ajtón semmi behatolásra utaló jel. Magán a záron nincs semmi különös, ám a sötéttõl a lyukba nem lehet látni... õszintén szólva nincs is semmi különösebb, amit ott bent lehetne keresni. Elvégre ha valaki a kulcslyukkal akarna babrálni, inkább már a kulcsot cseni el a fogadóstól... ezen morfondírozik Flamm is. Trisha eközben a szobába járkál fel s alá. A sötétbe burkolózó tetõgerendákat nézi.. semmi különös. Fölötte finomra csiszolt deszkákkal el van fedve a tetõtér, és nem látszik semmilyen nyom, mely szerint felülrõl hatoltak volna be... *
- Mondd Flamm... találtál valami különöset?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.19. 20:44

-Semmi! Érted? Egy árva nyom sincs, de egy biztos, talán :), hogy nem az ablakon jött, annak nem olyan bonyolult a zárrendszere, s mivel nincs olyan kár benne, ami behatolásra adna okot, szerintem ezt a lehetõséget kizárhatjuk...
-Joe! Amikor reggel kimentél szólni a fogadósnak, zárva volt az ajtó?
-Thrisa, te teláltál valamit a tetõn?

Mivel már nem tud mit tenni csak kérdezget...
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.19. 20:53

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadónegyed, a réz sellõ
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, dél
Résztvevõk: Flamme O'Styg [Flamme O'Styg], Joe Lyon [Joe Lyon], Dzsana Khadee [Yvette]

* trisha a fejét rázza.*
- Nem, a tetõ éppnek tûnik. Jól van az ablakot kizárhatjuk.. elég magasan vagyunk, könnyebb az ajtón bejönni... ami azt illeti, volt lenn a fogadóban 2-3 igencsak különös alak az este... köztük a fogadós úr barátja is... tudjátok, aki végighallgatta a zsörtölõdését még a délelõtt... róluk nem tudunk semmit. Számba kell venni azt is, hogy õk is lehettek... ami azt illeti, ha tényleg tharrita volt az, aki elkövette, az könyedén elrejtõzhetett itt. Mágia segítségével könnyedén elleplezhette a jelenlétét. Joe amúgyis spicces volt... igaz joe? :D
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.04.19. 21:14

(Dzsana Khadde)

*Thirsa szavain igen csak meglepõdik. * <Vámpír? Tharrita? És ez még csak a második napom Ifinben...>
- Persze megyek! Bár nem tudom mi hasznámat veszitek, de az biztos, hogy több szem töbet lát.
* Felérvén Joe szobájába köszön neki, és nagyvonalakban átfutja a szobát. Mokor Flamm az ablakot veszi szemügyre õ az ajtóhoz sétál és megvizsgálja a zár és a pántok környékét, hogy van-e valamilyen külsõ behatolásnak nyoma. Amikor végzett az ajtó vizsgálatával így szól a többiekhez:*
- Az ajtón sincs semmilyen nyom. Se a zárnál se a pántoknál. Vagy kulccsal jött be az illetõ, vagy nagyon ügyesen tud zárat nyitni. Mond Joe nem hiányzik semmi a cuccodból? Biztos, hogy megvan mindened? ...
A kocsmáros ismerõsét szerintem kizárhatjuk. Joe azt mondta biztos, hogy nõ volt, viszont lent egy férfi hallgatta a kocsmárost - legalább is így emlékszem. És akkora melleket amelyeket Joe említett igen nehéz eltüntetni - bár ebben nem igazán vagyok jártas, csak a véleményemet mondom el.
Tehát nõ volt az illetõ Joe szerint. Én csak hármunkra emlékszem. Salina, te Thirsa és én - rajtunk kívül nem láttam nõt, legalább is nem emlékszem. - * beszéde alatt hol az egyikükre, hol a másikukra tekinget és nyíltan néz a szemekbe. Arcáról tanácstalanságot lehet leolvasni és látszik, hogy nagyon töri fejét a történteken.*

//Schinter! és Mindenki!
Dzsana a húszas évei végén jár. Úgy 28-29, esetlegesen 30-nak saccolható. És hiába is kerested volna vissza nem írtam :roll: ezért bocsi mindenkitõl :oops: //
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.19. 22:37

( Joe Lyon )

* Figyeli ahogy a többiek kutakodnak, matatnak körülötte. Mikor meghallja Flamm és Dzsana kérdését kissé eltöpreng, majd felcsillan a szeme.*

- Hát a cuccaim közül nem hiányzik semmi! Ami az ajtót illeti! Hát én úgy emlékszem nyitva volt reggel! Pedig biztos, hogy bezártam! Biztos, mivel mindig beszoktam, akár milyen állapotban is jövök meg egy ilyen helyre. Lehet, hogy már bent várt rám az illetõ? Hmmm.. nem tudom. De abban biztos vagyok, mondom, hogy nõ volt! Ekkora mellekkel *Mutatja maga elött két kézzel formálva a hatalmas melleket.*< Hát nem is tudom!? Biztos nõ volt, biztos. Vagy egy teljesen idegen, vagy… Hármójuk közül valaki! Trisha biztos nem. Maradt a két új csapattag. Na ennek a végére kell járni, mert még a végén valamelyik veszélybe sodorhat minket. Bár az is lehet, hogy nem is kettõjük közül való!? Nagy melei voltak az egyszer biztos! >
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.19. 22:43

(Quorhel Maastar)

*Amikor Trisha vázolja neki a helyzetet, hogy a megbeszéléstõl függ minden, akkor a szemén látszik, hogy nagyon megkönnyebbült, és még egy sóhajra is futja...hiába, nagy színész...ez persze kintrõl nem látszik...

<Jaj, még kezdelek benneteket sajnálni, mivel most kénytelen vagyok az ifini pokol torkába vezetni titeket, ahonnan könnyen tovább lehet esni, de meg is lehet onnan szabadulni...rajtatok áll majd...remélem, nem fogtok neheztelni.>

-Rendben hölgyem, akkor én is itt maradok estig ebben a fogadóban...ha valaki keres, megtalál itt, az ivóban...ja, és amia társukat illeti...nem tudom, ki tette ezt, de azt igen, hogy vámpírok nem nagyon vannak ifinben, legalábbis ezen a részen nem tudok róla, hogy lenne...tharrita meg az egész városban meglehetõsen sok van...de ne vegyék szentírásnak a szavaimat...semmi sem biztos...Ifin nagy és rejtélyes város...

*Ezután nem szól semmit, csak csendben hátradõl aszéken, és figyeli a kisebb csapatokban távozó kalandozókat. Várja az indulás pillanatát...egyszer úgyis megtudják az igazat...ami nem mindig elõnyös...
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.19. 23:14

(Kyra)

*Mikor Shanil kezébe veszi a lány fejét, az pár másodpercig csépel, aztán mivel úgysem szabadul Shanil fogásából, ezért lenyugszik kicsit. Durcás képpel hallgatja Shanilt, és vár, hogy befejezze.*
- Most mit vársz tõlem. Mondjam azt, hogy minden rendben, felejtsük el? Hogy megesik az ilyen? Te tudod, hogy mit beszélsz? Majdem szétszakadtam. Sõt. Valamilyen szinten szét is. Csak hirtelen sokktól nem tudtan sikoltozni. Ha Trisha nem gyógyít meg, akkor rosszabb esetben bele is halhattam volna, de legjobb esetben is egy hétig lábra se tudtam volna állni. Egy vadállat vagy. Én odaadtam magam neked testestõl lelkestõl, és csak annyit vártam el tõled, hogy légy türelmes. Még az este kedved tölthetted volna rajtam. De behódoltam és rádbíztam. Kész voltam arra is, hogy szeretkezzünk a megbeszélés elõtt, ha nagyon kívánsz. De azt sohase feltételeztem volna, hogy egy darab cafat húsnak nézel, amit következmény nélkül szét(sípszó)hatsz. Ha ez neked normális, és azt hiszed, hogy semmiben nem vagy hibás, akkor nincs mirõl beszélnünk.
*Nem veszi le a tekintetét Shanilról, hanem egyenesen belenéz a szemébõl. A viharos kék szemekbõl süt a lenézés, a csalódás, a gyûlölet és a megvetés.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.19. 23:20

(Shanil Argus)

-Soha sem néztelek egy darab húsnak.És mondtam már.Nagyon sajnálom nem igy terveztem én sem.Egy szóval sem mondtam azt,hogy ez normális nálam és nem mondtam azt sem,hogy nem vagyok hibás.CSak azt,hogy Trishának nem volt igaza.Nem bosszúból csináltam,amit csináltam.Különben feljöttem volna,hogy megbeszéljük?

Állja a lány tekintetét és a szemeibõl az összintesség sugárzik.De vhol egy távoli zugban olykor-olykor lángra kap az elfojtott düht is,amit érez,mert soha sem szerette ha ártatlanul megvádolják...és vajon ki szereti?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.19. 23:31

(Kyra)

- Akkor most mit vársz tõlem? Folytassuk ott, ahol abbahagytuk? Izguljak tovább, hogy mikor jön rád megint az ötperc és mikor kefélsz megint cafatokra? Vagy mit akarsz? Az elején nagyon beléd voltam zúgva, de most nagyon kiábrándítottál. Egy pillanat alatt letépted a szemem elõl a rózsaszín hártyát. Szóval hallgatlak.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.19. 23:39

(Shanil Argus)

-Sosem voltam az a fajta nyugodt ember.Ha ezt vártad volna tõlem nagyon sajnálom és csak örülni tudok,hogy korábban kiderült az igazság.Azt tudnod kell,hogy ami az imént történt az nagyon különleges helyzet volt.Enynire nem szoktam szétcsuszni.A lelkiismeretem azt kivánta,hogy mondjam el ezt neked,mert úgy gondolom,hgoy ezt tudnod kell.Ha meg tudsz bocsáltani annak nagyon örülnék és nem találnék szavakat,hogy leirjam,de azt is megértem ha ezek után nem...Majd imádkozok az Úrnõm felé,hogy erõtt adjon és erõsebb akaratot ezentúl...

Végigsimit a lány arcán és letöröl egy épp kicsorduló könnycseppet.

-Csak ennyit szerettem volna.

A beszéde után maga elé néz.Néhány pillanatos csend telepszik a szobába.Shanil mintha arra várna,hogy marasztalja a lány,de eszébe jut,hogy vajon mi oka lenne rá...Aztán ismét Salinára tekint.

-Jobb ha most megyek...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.20. 0:34

(Kyra)

- Nem nyugodtságot vártam tõled és nem is megfontoltságot. Nem zavar, ha egy pasi keményen bánik velem. De amit te tettél, az túlment ezeken. A szado-mazo dolgokat sem szívlelem, de ez már nyers testi erõszak volt. És õszinte leszek hozzád. Ha akkor ott helyben lábra tudtam volna állni, akkor megöltelek volna szó nélkül. Azonban eltellt egy kis idõ és kicsit le is nyugodtam, meg Trishával is beszéltem, meg meg is gyógyított. Nem vagyok egy haragtartó ember, de idõre lesz szükségem, hogy meg tudjak neked bocsátani. Sok idõ el fog tellni, amire úgy tudok majd az érintésedre gondolni, hogy ne az jusson eszembe róla.
Inkább mesélj Joeról. Trisha mondott valamit, hogy történt vele valami az éjszaka. Aggódom miatta. Nem tudod, hogy mi történt?

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.20. 6:23

(Shanil Argus)

Néhány pillanatig ismét csendben burkolozik....Lelkiismeretes ember akármit is mondanak az Arel papokról.

-NAgyon sajnálom,ami megtörtént,de nem tudom vissza forditani az idõ kerekét...Sok midnent máshogy csináltam volna.ha Trisha meggyógyitott,akkor már minden rendben...

Mikor joera terelõdik a szó megvonaj a vállát.

-Nem, joeról nem tudok semmit és jelenleg ez a legkisebb problémám,hogy vele mi történt.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.20. 11:36

(Kyra)

*A lány visszacsúszik a párnák közé és nyakig betakarózik úgy néz Shanilra.*
- Nekem most pihennem kell, hogy este elmehessek veletek a megbeszélésre, de nem biztos, hogy össze tudom magam szedni addig.
Te meg utánajárhatnál, hogy milyen baj történt a barátoddal. Végülis ha egy csapat leszünk, akkor oda kell figyelni a másikra is. Na menj.
*Azzal átfordul a másik oldalára és teljesen begubózik.*
<... Remélem nem fognak nagyon kombinálni a többiek a Joeval történteken. Van egy-két ember a csapatból, akiket szívesen megkóstólnék. De ez majd elválik. ...>

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 19 / 120 • 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...