• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 17 / 120 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 120

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.04.18. 20:58

(Dzsana Khadde)

*Felérvén a szobájába kiteríti vizes ruháit a székre és az ágyra. Egy kicsit kinyissa az ablakot, hogy friss levegõvel teljen meg a szoba. A hûs levegõtõl feje egy kissé kitisztul, mintha már nem zúgna annyira. Lecsüccsen az ablak alá a földre és élvezi a hûs levegõ jótékony hatását lüktetõ fejére. Talán 2-3 órát gubbaszthatott az ablak alatt, lehet, hogy el is aludt idõ közben... *
<Na ilyen is régen volt már, hogy ennyire elázzak. Remélem nem este kell egybõl indulni bárhová is, mert amit pihentem... meg ez a fejfájás :? Talán ha ennék valamit, talán akkor jobban helyrerázódnék>
* A gondolatot tett is követi. Feláll - bár elég nehezére esik. Kimegy szobájából, maga mögött bezárja ajtaját és elindul lefelé a fogadóba. Már a lépcsõrõl meglátja a megbízót és az egyik leendõ társát egy asztalnál üldögélni. Elõször a fogadóshoz megy oda:*
- Jó reggelt! Szeretnék enni valamit - talán egy jó kis húsileves elvinné a fejembõl a fájást! Kérnék egy jó nagy tányérral belõle ha van! Ha nincs akkor mindegy mi az, csak forró és leves legyen!
* Mikor végzett a rendelésével, akkor odalép a páros asztalához és megszólítja õket:*
- Jó reggel Uraim! Ugye leülhetek ide elfogyasztani reggelimet, vagy ebédemet... Tudják nem szeretnék egyedül enni, ha már ismerõsök is vannak idelenn...
* Meg sem várja a választ, kihúz egy széket és leül Flammal szemben.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.18. 21:02

(Shanil Argus)

Szótlanul türi Trisha szavait.Tudja,hogy ez is amolyan szokásos kitörése lesz és majd idõvel egy kellemes éjszakán egy finom bor mellet elmondja,hogy mi volt és Trisha majd ugyis megérti.De amikor arra terelõdik a szó,hogy meg is erõszakolta Salinát kiborul teljesen.
:hogyaza: :x
-Micsoda? Álljon meg a menet.Elõször is nem erõszakoltam meg.Másodjára is ez nem a bosszúról szólt.Az egész nem úgy volt,ahogy te azt elképzeled.És ami a legjobban bánt,hogy pont te...Pont TE nem értesz meg,akivel két éven keresztül éltem együtt és pont TE nem,akinek kiadtam a lelkem.Nem itt nem nekem kell elgondolkodnom hanem neked.Nézz mélyen magadba és gondolkozz el azon,hogy vajon tényleg jól döntöttél-e most.Inge imádkozni fogok az úrnõhöz,de nem magamért...És jobb ha most innen távozok..
:hogyaza: :x

Szemei szinte már szikrázik.Látszik rajta,hogy nagyn dühös most.

Gyors léptekkel odamegy az ajtóhoz majd kilép rajta becsapva azt.Lemegy a fogadó részbe és végig a lépcsön hümmög magában.

-Még hogy én...Persze igazán ismerhetne már ennyi év után,hogy nem adom ilyen könnyen a dolgokat...de pont õ....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.18. 21:16

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadónegyed, a réz sellõ
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, dél
Résztvevõk: Shanil Argus [Schinter], Kyra Valys [Limenel]

* Mielõtt még Shanil kimenne, trisha megvetõen, keserûen, epésen fejéhez vágja.*
- Ismerlek Shanil. Két éve * Mondja csendesen.* És tudom hogy képes vagy rá. Minuval is megtetted. És most vele is. Tudom milyen vagy... ne is tagadd, hogy nem volt benned a kisördög végig... a szavaid fájnak.. de a fájdalom idõvel elmúlik. Idõvel. Arel pedig ha választ ad az imáidra bizonyára tudatja majd a helyes út tervét. mert most arrra lenne szükség.
* Miután Shanil bcsukja az ajtót Salinához sordul.*
- Bocsásd meg kérlek, de nagyo felpaprikázott... gyorsan beheggesztem a sebeidet... nem baj ugye, ha intom pontokról van szó ugye? Én nem vagyok az a szégyenlõs típus, remélem te se... de eléggé csúnyán néz ki...
* Azzal kezét a se fölé helyezi. A meleg derengés máris áthatja a leány alsó testét.. egészen a derekáig hatol a bizsergés. Mikor a sugár megszûnik, némi vér és ondópiszok marad csak a leányon.*
- Ne aggódj... hozatok mindjárt vizet. Addigis kérlek maradj nyugton... még ápolásra szorulsz.
* trisha villámgyorsan leviharzik. A fogadóshoz furdul, és elõadja sürgetõ kérését.*
- A szomámba kellene sürgõsen egy dézsa víz... az se baj ha hideg. Ne legegye jeges, elg ha langyos... ha megkéhetem, akkor kérem siettesse meg a dolgot, jó?
* a fógadós sûrûn bólogat.*
- Jójó értem én azt. Drága lesz maguknak itt ejh?
* Azzal a kalácsképe mosolyra húzódik. trisha elitélõ szemöldökfelvonása azonban lehervasztja ezt a vigyort. Mikorrra Trisha felér, a férfi már meg is engedte a vizet. Alig lellik el pár perc, egy inasfiú máris felrohan a dézsával. Az ajtón kopogtatnak. trisha sebtében kisiet, és átveszi a vizet. Az ágy mellé teszi le rögtön, majd gyorsan besegíti Salinát a vízbe. Látva a lány magatehetetlenségét segít a mosadodásban.*
- Jól elbánt veled Shanl... pedig rendes ember... jó lelke van csakhát... néha olyan borzalmasan önfejû és hírtelen...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.18. 21:22

(Quorhel Maastar)

*A dzsad nõt végi szemmel követi, amíg az ivóban tevékenykedik, amikor odaül az asztalukhoz, megszólal:

-Csak nyugodtan ülj le. Számomra öröm, hogy velünk költöd el a reggelidet. Jó étvágyat hozzá! Egyébként hogy szólíthatunk? :wink:

*Közben tekintete lesiklik a félelf arcáról, és a lányt kezdi nézni...látszik rajta, hogy kicsit elgondolkodik, és eltûnik az arcáról a megszokott mosoly...így valahogy sokkal természetesebbenk tûnik...

*Ekkor Shanil jön lefele a lépcsõn...magában zsörtölõdve...nem hallja, amit a msik motyog, nem is érdeli, csak magában derül azon, hogy most szinte beállhatna a pap elé, akkor sem venné észre...elfogja a kísértés, hogy az elfoglalt papot megtréfálja, de ellenáll a vágynak, és marad ülve a helyén...hirtelen észbe kap, és ismét felölti azt a bárgyú, kétpofára kiterjedõ vigyort...

//Javított leírása a karinak: Jóképû(16), fiatal nemesi úrnak látszik. Fehér, díszített galllérú inget, barna nadrágot és lovaglócsizmát, fölötte bíborral szegett, égkék köpenyt hord. Derekán díszes bõröv, egy hosszúkarddal, kezén fehér vívókesztyû. Vállig érõ, szõke haja, és mélykék szemei vannak. 185 centi körül van, nem súlyos, de kidolgozott izmai miatt nem is pihekönnyû, kb 79-80 kg lehet. Enyhén hegyes fülei haja takarásábncsak alig tûnnek fel, ám azt mégis mutatják, hogy kevert vérû a fickó... //
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Meridian 2006.04.18. 21:36-kor.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.18. 21:22

( Joe Lyon )

* Végighallgatva Trisha szavait még jobban eltöpreng a dolgon*

- Hmm.. érdekes dolgokat meséltél. Nem is tudom mit mondjak. Az biztos, hogy nyitva fogom tartania szemem! És egyre jobban tudatosul bennem, hogy ez az egész nem álom volt. Tudod jobban átgondolva olyan bénultság érzetem volt, miközben az a valami, vagy valaki ezt mûvelte velem. Nem tudom. Nem, hogy mi lehet, de szerintem ember volt! Száz százalék, hogy ember és az is biztos, hogy nõ volt az illetõ. Bocsásd meg szavaim, de akkora mellei voltak, hogy az férfié nem lehetett. Megfogadom tanácsod és bár jobban érzem magam, de szürkületig ágyban maradok! Köszönöm, hogy eme nehéz pillanatban is a segítségemre siettél! Te egy igaz barát vagy!* Mosolyodik el Joe, majd megfogja a lány kezét* Annyira jó vagy hozzám! Melletted úgy érzem, mint ha ismét Min…. Hagyjuk. Köszönöm!* Miután Trisha távozik, leveszi ingét, iszik még egy csupor teát és visszabújik a jó meleg ágyba*. < Hmm.. ki vagy mi lehetett az! Jó lenne tudni ki képes ilyenekre. Na pihenj Joe. Estére már lehet, hogy szükség lesz az erõdre. Kíváncsi vagyok, mi is lesz a küldetéssel?!> *Ha nem zavarják akkor szürkületig alszik, majd ezután felkel, felöltözik, magára ölti fegyvereit, magához veszi Salina lantját és lemegy társaihoz az ivóba. *
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Joe Lyon 2006.04.18. 21:23-kor.
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.18. 21:23

(Shanil Argus)

Szóhoz sem jut Trisha utolsó szavait hallatán és jobbnak is látja,hogy inkább nem mond semmit,mert csak ártó igék jönnének ki a száján,pedig fejben már felidézte azokat a réghasznált varázslatokhoz tartozó jeleket.
Mikor a lépcsõn találkozik a leviharzó Trishával halkan odaveti neki,de hát azért a düh alatt az a halk nem sikerül úgy,mint ahogy akarta:

-Alattamos volt tõled,hogy ismét emlegetted Minut.És még,hogy az én szavaim fájnak?Jobb lett volna ha azt mondom,hogy Lestos megértett volna?Igen az úrnõ bizonyára meghallgatja az imáimat,mert õ tudja az igazságot....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.18. 21:43

(Kyra)

*Az ordibálásból nem vesz ki semmit, csak a hangok csapnak össze az elméjében dühödt viharként és a feje is megfájdul. Szinte rongybabaként tûri Trisha ápolását. Jól esik neki, hogy a nõ megfürdeti, és esze ágában sincs szégyenlõsködni. Trisha meleg tenyere az ágyékán, és a forróság, amit a gyógyító varázslat közben érez, megnyugvással tölti el.
A kis kádban kezd magához térni, és miközben Trisha foglalkozik vele, fejét nekidönti a nõnek és kinyitja a szemeit.*

- Többet látni sem akarom. Ha a szemem elé kerül, keresztüllövöm. Amúgy ki az a Minu? Vele is elbánt?
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.18. 21:53

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Kyra Valys [Limenel]

* Shanil bántó szavaira csak néhány másikat vet oda.*
- Lestos emlékével nem szép dobálózni. Nemesebb annál, semhogy szádra vedd ilyen helyzetben. Légy méltó papi mivoltodra és fejezd be ezt a vitát. Lefutott téma, vége van. Most engedj kérlek dolgom van...

*Trisha szomorkásan folytatja a fürdetést.*
- Minu egy... gyönyörû elf nõ volt... Joe akkor szabadult Gro-Ugonból, fogságból.. Flamm akkormég semmit se hallott Ordan felõl... és igen, Shanil még nem volt pap. Együtt és még pár... barátommal fontos küldetést teljesítettünk. Az én...* Elmereng egy kicsit.*... szerelmem... Lestos odaveszett. Dicsõ alált halt, Kradnak etszõ módon... hálás is vagyok érte az isteneknek... de az elvsztése fájdalmas élmény volt. Ne aggódj szívem, két év hosszú idõ, az ember gyásza elmúlik azidõ alatt... a fájdalmas emlékek azonban meg maradnak... én Lestos emlékét boldogan eleventem fel. Arel papnõje vagyok... az élet a mindenem, nem fogok fél lábbal odaát lenni, ahogyan azt ilyenkor mások teszik. Minu is... odaveszett. Joe szerelmes volt belé... ahogyan minden férfi is egy kicsit... Shanil is. De túl erõszakos és önzõ volt vele.. nem rosz szándékból. Nagyon szerette õt, de a szerelem önzõ... és Joe szerelme valahogy tisztább volt az övékénél, így az elf lány õt választotta... de meghalt. Azóta is gyászolják... pedig már jaj két éve... új életet kezdtek, de a múlt magvát magukban hordozzák... eleget fecsegtem... hol fáj még? Had segítsek amiben tudok...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.18. 21:58

(Shanil Argus)

Ahogyan elválnak Trishával még -magában talán- mond egy rövid mondatot.

-Persze és Minuéval jó dobálozni mi?!

Aztán kisétál a fogadó elé és az odaldalához sétál.Legugol,a hátát a falnak veti és bámulja a tejszinû ködöt...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.18. 22:30

(Kyra)

- Köszönöm, hogy törõdsz velem. Nem tudom mit csináltam volna egyedül.
Így legalább tiszta pár dolog a csapattal kapcsolatban.
*Mikor Trisha megmosdatta, a nõre támaszkodva feláll és odasétál az ágyhoz. Ledõl rá és szétrakott lábakkal fekszik. Magára húz egy takarót és nézi Trishát.*
- Úgy láttam, hogy az elején nem nézted jó szemmel, ahogy megismerkedtem a csapattal. Ezért mégjobban hálás vagyok neked, hogy megvédtél Shanillal szemben és hogy rendberaktál.
*Shanil nevét egy kis keserûséggel teli undorral mondja ki.*
- Ezek után nem tudom, hogy lenne e értelme a csapattal tartanom. Nem biztos, hogy el tudnám e viselni Shanilt a közelemben. Pedig olyan jól indult minden. Kedves volt, törõdõ, figyelmes, udvarias. Kezdtem teljesen beleszeretni, pedig az aztán nagy szó. Erre szétcincál. Most pár napig nem fogok tudni járni meg ülni. Grrrrrrrr. Esküszöm seggbelövöm.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.18. 22:42

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Kyra Valys [Limenel]

* Lágyan válaszol vissza a törõdõ szavakra.*
- Arel szolgálatában állok gyermekkoromtól kezdve. Köteességem megvédeni az élet barátait... mégha sokszor fájj is barátok.. jó barátok ellenében cselekednem. Félre ne érts... nem azért kezeltelek távolságtartóan mert féltékeny lettem volna... szimplán az idegenekkel szemben szkeptikusabb lettem az utóbbi idõben... nem sokat voltam emberek közt 2 éven keresztül... nehéz visszaszokni a városba. És nem is mindig érzem jó dolognak... Shanil egyébbként jó ember. Udvarias és törõdõ. Csak sajnos makacs, önfejû és túl forrófejû... de ezek olyan hibák, amikkel együtt kell szeretni. És én szeretem is. Csak néha nehéz kezelni. De hidd el nem lehetetlen. Ami azt ileti... nyugodtan maradj velünk. Ma éjjel úgyis találkánk van a kikötõben... hátha számodra is vonzzó ajánlatot kapunk. Ha nem akarsz, akkor utána nem kell, de addig is azt mondom, add meg magadnak az esélyét annak, hogy kereshes egy kevéske pénzet.
* trisha elgondolkozik.*
- Mondd csak... hallottl vagy láttál valami furcsát tegnap este? Joe valami nagyon furcsán ment keresztül... most harmatgyenge, éppen ezért a szobájában pihen... Nem tudod, mi történhetett vele? Semi apró furcsaság... vagy valami más?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.18. 23:42

(Kyra)

<... Lenne is okod szkeptikusnak lenni. Ha tudnád... Nem is vagy olyan rossz emberismerõ. ...>
- Hát egyenlõre ne kerüljön a szemeim elé.
Legyen. Megfogadom a tanácsod. De nem fogok tudni elmenni ilyen állapotban a megbeszélésre. Utána elmondanád, hogy mirõl volt szó? Szerintem úgy másfél két napig a járással is problémáim lesznek. És akkor még nem is beszéltünk az ülésrõl és a lovagolásról.
*Mikor Trisha Joeról kérdezi, egy pillanatra ledermed, aztán félve hogy feltûnik a nõnek a reakciója gyorsan kitalál valamit. Aggódó arccal válaszol.*
- Nem nagyon voltam képben tegnap este. Eléggé sokat ittam. Remélem nem történt semmi rossz Joeval. Nagyon kedves figura.
<... És milyen édes zamatos a vére. Hmmm. És mekkora izmai vannak. Huhhh. ...>
- Szédültem már a piától, és Joera bíztam a mandolinomat. Utána felbotladoztam, levetkõztem és beestem az ágyba. Arra sem emlékeztem, hogy ti feljöttetek. Arra ébredtem csak fel, hogy Shanil bepróbálkozik nálam. A többit azt gondolom nem kell részletezni. Aztán miután Shanil elaludt, még lementem fürdeni és visszajöttem aludni a szobába. De most hogy beszélünk róla tényleg van valami. A konyha felõl hallottam hangokat. Gondolom ott lehet a hátsó kijárat. Amúgy mi történt? Betörtek a szobájába? Elvittek valamit? Vagy bántották is?
<... Nem is bántottam. Sõt. Szerintem azt sem tudta eldönteni, hogy mit élvez és mi fáj neki. Ilyen aktusban egyhamar nem lesz része a kis matróznak. Hehe. ...>

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.19. 8:09

(Shanil Argus)

Jó két órát gugol kint sok mindenen gondolkodva.Aztán fel áll.
<Miért is kuksolok én itt kint?nem tettem semmi rosszat és különben is Trisha értette félre a helyzetet....Hahh...Megyek be és kajálok vmit ugyis éhes vagyok már....>

Mielõtt elmegy letérdel megmarkolja szent szimbolumát és Arel felé mormol egy imát majd bemegy a fogadóba.Látszolag jó kedve van,de akik rendelkeznek egy kis ember ismerettel is-vagy akik közelrõl ismerik- azok hamar rájönnek,hogy jó kedve csak erpltetett.Odamegy a fogadóshoz:

-Fogadós uram hozzon ki kérem egy jó adag ebédet.Olyan éhes vagyok :P és egy kis itókát is.Köszönöm.

Meglátja a Dzsenát,Flame és a megbizót igy feléjük veszi az irányt.A dzsad hölgy elõtt ugyan úgy meghajolva köszön:
-Üdvõzlöm a szép hölgyet eme csodásnak éppen nem nevezhetõ reggelen
és sokkal halkabban folytatja
-És csodásnak éppen nem nevezhetõ helyen ;)
...
Mondja csak szabad ez a hely itt ön mellet? 8)

Aztán a férfiak felé fordul:

-Szebb reggelt nektek is...Bár inkább már napot...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.19. 9:33

(Quorhel Maastar)

*Látja a kifele vonuló Arel-papot, de nem szól neki, és nem szól asztaltársaihoz sem, cskak k békésen üldögé a helyén, és a kupájából kortyolja a bort. Amikor a pap bejön, és odamegy az asztalukhoz, elsõként reagál:

-Szép napot neked is! Persze, ülj csak le, barátom...jó étvágyat az ebédedhez! Itt vagyunk már egy páran, hát megkérdezem: elmondanátok nekem a csapattagok neveit? Nem ártana tudnom...
és azt i, hogy elválllajljátok-e a feladatot, vagy mehetek új csapaptot keresni...vagy még nem döntöttetek?

*Kíváncsian várja a válaszokat, és megpróbál minden nevet megjegyezni, amit mondanak neki.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.04.19. 12:48

(Dzsana Khadde)

*Leül, magaalá húzza a széket és várja a megrendelt ebédjét.*
- Hogy hogyan szólíthattok? A nevem Dzsana, Dzsana Khadde.
*Megvárja amíg a rendelt levesét kiviszik és szép komótosan nekiáll megenni. Egész idõ alatt nem szól egy szót sem egyik férfihoz sem. Úgy néz ki mintha a külvilág nem is létezne számára, csak a levese... Shanil épp akkor szólítja meg amikor végzett ebédjével.*
- Persze, hogy szabad a hely! Csak nyugodtan ülj le. Gondolom a többieknek sincs ellene kifogásuk. ... Nem csodálatos reggel és hely? Hát igen! Az a tegnap esti dínom-dánom nekem is kivette az erõmet és a kedvemet. Ne is törõdj vele, majd csak visszatér minden a rendes kerékvágásba - ha az égiek is úgy akarják!
*Egy kedves mosoly suhan át az arcán, talán biztatás képpen, hogy tényleg jobb lesz majd a kedve a férfinak (és mindenkinek) ha ténylegesen kipihente mindenki a dorbézolás fáradalmait... :)
Quorhel Maastar szavaira figyelvén, õ csak ennyit válaszol neki: *

- Hát részemrõl még nincs teljes döntés, csak ha meghallgattam azt a bizonyos feladatot. Nem szokásom zsákbamacskába ugrani... És gondolom a többiek reakcióiból, meg amire emlékszem az éjszakából, akkor õk is hasonlóképpen gondolkodnak.
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 17 / 120 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 120