• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 16 / 120 • 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 120

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.18. 20:07

(Quorhel Maastar)

*Látja, amint a papnõ és az ordani megjönek, de nem szól nekik, csak csendben nézi, amint a papnõnek odaszól a fogadós, majd a megszólított felrohan a szobájába...aztán csak a másikat nézi, amint beszél vlamit a fogadóssal, és odaül mellé és megszólítja...csendben hallgatja végig, de a mosoly még mindig az arcán van.

-Üdvözlöm, O'Styg úr! A nevem Quorhel Maastar...sajnos én sem tudok sok mindent errõl a lüldetésrõl, de nekem nem is az a fealdatom, hogy kiadjam a küldetést, hanem hogy az embereket elvigyem a küldetésadóhoz, így hát...
Egyébként még nem magukért jöttem, csak lejöttem én is ide, hogy itt várjam meg az indulás idõpontját.

*Azzal csak ül, és nézi a másik falatozását, de nem zsól egy szót sem, csk néha kortyol egyet a kupájából. Közben az sem kerülné el fogyelmét, ha a csapat valamelyik tagja belépne a fogadó ajtaján, vagy lejönne a szobák felõl.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.18. 20:08

(Kyra)

*Kyra ugyanabban a pózban van, mint amikor Shanil elaludt. Amint arrébbmozdul a férfi, Kyra feje oldalt hanyatlik és nem is válaszol az ébresztgetésre. Tipikus ájult állapot. Érezni a pulzusát, lélegzik, csak öntudatlan. Magatehetetlenül fekszik Shanil ölébe és messze Ilanor végtelen pusztaságain repül az álmaiban.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.18. 20:14

(Shanil Argus)

Látja,hogy Salina nem alszik hanem öntudatlan állapotban van kissé megijed.Kinyujtja Salina testét és elkezdi átvizsgálni,hogy mi baja lehet.Látván,hogy küldõ sérülései nincsenek felöltzöik és elõkapja a gyógyfüvei.Probál vmiféle erõsebb szagú keveréket csinálni és az orra alá dörzsölni,hogy a szuros szagtól felébredjen...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.18. 20:14

CSendben ezsegeti a kaját. Nem sietteti magát, néha egy-egy falat között odaszól valamit a partnerének.
-Látom maga is ért a fegyverekhez, netán maga is velünk fog tartani a küldetésen?
/ha a válasz igen:/
Ez esetben megköszönném, ha mesélne egy kicsit magáról. Elvégre társak is leszünk...
ekkor már majdnem végez az evéssel.
/ha a válasz nem:/
-Ohh, akkor mit keres az a hosszúkard az oldalán? Önvédelem?:)
Cinikus mosoly jelenik meg a kisgyerekes arcon...
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.18. 20:19

(Quorhel Maastar)

*Kicsit meghökken az idegen kérdésén, de nem mutatja...mások már ilyenkor lehet, hogy nem érték volna meg a választ...de most nem reagálhat így...hiszen szüksége van ezekre az emberekre...
Hangja továbbra sem változik, az arcán is ott ül a megszokott mosoly, mintha ez lenne az állandó arcképe...

-Sajnos, uram, erre a kérdésre itt nem válaszolhatok, mert magam sem tudom...ez nem tõlem, hanem a megbízónktól függ, de nagyon kicsi rá az esély...szinte semmi...merthogy nekem más dolgom is lenne...de majd meglátja...szóval kimondva a végsõ szót: NEM tartok Önökkel, csa a megbeszélés helyéig...
A hosszkard pedig csak önvédelem...Ifin városában nem árt meg senkinek az ilyesmi... :wink:
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.18. 20:21

(Kyra)

*A szúrós szagú keverékre szinte felriad az öntudatlanságból. Amint kitisztul a feje, elkezd lüktetni az ágyéka. Úgy érzi magát, mintha átment volna rajta egy hatosfogat batárostól. Összegömbölyödik, magára húzza a takarót és elkezd halkan pityeregni.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.18. 20:25

(Shanil Argus)

Amint Salina felébred elhajitja a kifacsart növényeket a sarokba és odatérdel az ágyhoz.Simogatja a lány arcát.

-Figyelj rám Salina.Mond mi a baj?Mond el mi a baj különben nem tudok segiteni rajtad.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.18. 20:28

(Kyra)

*Eltolja magától Shanil kezét és a fejére húzza a takarót.*
<... Te vadbarom. Még van pofája megkérdezni, hogy mi a bajom. Már megint kiszolgáltattam magam egy pasinak, és megint kihasználtak. Mégegyszer nem fog elõfordulni az biztos. ...>

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.18. 20:29

<Ez az ember nem szokott gondolkodni? Látszólag úgyanúgy érzi magát, mindíg mintha valamit felnyomtak volna a seggébe, tejbetök mosoly... Kíváncsi vagyok meddíg bírja :twisted: >

-Hát igen, a mai világban, föleg a sikátorok környékén, nem árt óvatosnak lenni... Szerencsére van kihez fordulnom... Ha többen vagyunk nem vagyunk olyan nagy célpont... És mondja, régóta él itt Ifinben? Tudja, én keresek valakit, talán ismeri...

Az ebédet már befejezte, szemtõl szemben állja a férfi idegölõ mosolyát...
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.18. 20:30

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadónegyed, a réz sellõ
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, dél
Résztvevõk: Joe Lyon [Joe Lyon], Shanil Argus [Schinter], Kyra Valys [Limenel]

* trisha figyyelmesen végighallgatja Joe történetét. Nem jön zavarba a félmeztelen férfi láttán, sebeit se bámulja meg. Olyan természetesnek tûnik, hogy Joet ezek a sebek ékítik... finom homlokát ráncolja a nyakon lévõ seb láttán.*
- Arelre... amikor Minut említetted, eszembe jutott egy régi rege... halottakról szól, akik nem fejezték be evilágon a pályafutásuk, ezért régi szeretõikhez tértek vissza, hogy álmaikban szórakoztassák õket.. sokszor egészen a halálba. De ez a seb... egy másik történetet juttat eszembe. Élt régen Haonwellben egy fiatal kovácsinas. Minden nap ugyanaz: bejárt munkába, jól megizzadt a sok dologtól, majd hazatért. Este kocsmába járt a barátaival, késõ estig mulatott, majd másnap megint munka és így tovább... egy nap a kocsmában egy furcsa alak szólította le. Valami anyagárus ehetett, nem is lehet tudni ki volt az.. a lényege az, hogy másnap a szegény inas fiút a kocsma mellett, egy szemétkupac alatt találták meg. A nyakán furcsa szúrt seb... hasonlíthatott a tiedéhez... és sok vért vesztett. Azt mondják, valami átok vagy gonosz varázslat. De én azt mondom, a férfi csinált vele valamit... nem tudom, de nekem olyan érzésem van, hogy az nem álom volt. Valaki... az a valaki, akinek a testjét érezted... az a valaki csinált veled valamit... lehet hogy valami tárggyal kiszívta a véred. Lehet hogy tharriták. A vérmágia magasiskolájábanjáratosak... nekik lenne akkora hatalmuk, hogy megtegyenek ilyet. Én nem vagyok járatos a papi mágia ezen misztériumaiban, de tudom, hogy nem lehetetlenség... egyél nagyon óvatos. Több ivászat nincs egyenlõre... csak szimplán gyenge vagy még. feküdj még egy ideig, segítek egy kicsit az erõmbõl...
* Azzal a lány a kezét szent jelvényére teszi. A másik kezét a férfi melkasa felé teszi... így tartja pár pillanatig, majd meleg, nyaldosú sugár csap ki a kezébõl.. édeskés szag hatja át a szobát.. az élet illata. Joe érzi, hogy sokkal jobban lesz, de a levertség még mindig meg marad. Miután a nyaláb megszakad, trisha hátrébb lép.*
- Maradj az ágyban egészen estig... majd akkor meglátjuk hogy hogyan is vagy. De addig csak pihenj, és aludj amennyit csak tudsz. Hidd el, segíteni fog. Na én nem is zavarlak tovább... a többi a természet dolga.
* Azzal a lány kihátrál a szobából és bezárja az ajtót mag után. Visszaindul a szobájába. Már igencsak fáradt.. nem a varázslás, hanem a többórás caftatás fette ki az erejét...*
* Benyitva a szobába különös látvány fogadja... SHanil ücsörög az ágyon, valamiféle zöld hányást tart egy pokróckupac felé... amirõl hamarosan kiderül, hogy Salina. A fejét látni, de olyan furcsán alélt a lány...*
- Hát itt meg... Arelre Shanil! És a határok? Kellett nekem itt prédikálni... bocsássatok meg hogy így rátok törtem, de szeretném levetni a fegyverövem... ha nincsen semmi baj... Salina... te miért pityeregsz? :shock:
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.18. 20:35

(Shanil Argus)

<Miért van az,hogy ha egy szép lánnyal találkozom mindig ez van... :? >

-Figyelj rám nem akartam sajnálom...

Ekkor lép be Trisha az ajtón.

-Trisha?Hogy...Szia.Remélem nem volt semmi gond a kikötõben :)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.18. 20:37

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Shanil Argus [Schinter], Kyra Valys [Limenel]

* Trisha felvonja szemöldökét.*
- Most hagyjuk ezt SHanil.. mit csináltál vele?
* Szemei szikrákat szórnak... egyre közelebb lépked a lányhoz.*
- A bosszú egy dolog, ez már más tészta. Uwel papnak kellett volna menned, ha így akarnád rendezni a dolgaidat. De ne feledd ki vagy... mondd Salina.. mit csinált veled? :o
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.18. 20:40

(Shanil Argus)

-Trisha teljesen félreértesz.Ez nem...ez nem a bosszúról szólt.Hidd el betartom a szavam és tudom,hogy hol van határ.De ez akkor sem arról szólt.

Ideges,mert Trihsa enynire félreérti.ha más tenneé ezt,akkor nem lenne gond,de pont Trisha?Kivel olyan mély kapcsolat alakult ki a két év alatt?!Alig birja ezt elhinni.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.18. 20:45

(Kyra)

*Fel sem tûnik neki Trisha érkezése, csak Shanil szövegelését próbálja kizárni a tudatából. Körülbelül egyidõben Trisha kioktatásával megunja, hogy Shanil a közelében van és csak egyetlen dolog kezdi érdekelni. El innen a közelébõl. Megfeszülnek a kis izmai és feltápászkodik, a takaróba csavarva lép le az ágyról és menekülne ki a szobából, de a lábai összecsuklanak és összezuhan a padlón. Tehetetlensége gyengesége és összetörtsége teljesen elkeseríti és elkezd zokogni. Behúzza a lábait, és megint csak egy remegõ takarókupacot lehet látni a szoba közepén.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.18. 20:52

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Shanil Argus [Schinter], Kyra Valys [Limenel]

* Trisha teljesen felháborodik Shanilon. Végignézi a drámát, amelyet Salina botadozása okoz végképp kiborítja.*
- Mi az hogy nem arról szólt? Reggel megbeszéltük, hogy mit szabad és mit nem. Erre négy.. nem is, három óra múlva már itt talállak egy ágyban vele, aki pityereg mert jól felcsináltad? Mi ez ha nem bosszú?
* Azzal gyorsan Salinához lépked. Felkarolja a lányt. Fejét a vállára fekteti, majd kezét átkulcsolja a derekán. Az alélt leányt az ágyra teríti ki. Meglátva a sebes ágyékát végképp kitör.*
- Mi a fene ütött beléd? Nem elég a bosszú sex, már meg is erõszakolod? Mégis mit képzelsz magadról? Arel papja vagy értsd már meg! Vannak bizonyos erkölcsi korlátok. És te ost egy ügyes huszárlépéssel mindegyiket átugrottad. Na most takarodj a szemem elõl. Mint feljebbvalód, Arel világi egyházának papja, a tanítód. Kifelé most azonnal. És legyél szíves gondolkozz el azon, mit is tettél. Ne nekem magyarázkodj... ne nekem. Takarodj kifele, és könyörögj az Úrnõnek. Imádkozz hozzá, és reménykedj, hogy ezek után még mehallgat téged... Shanil Argus :twisted:
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 16 / 120 • 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...