• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 44 / 72 • 1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 72

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.16. 10:37

(Bedal Alen)

* Mikor látja, hogy az utcakölyök nem tágít, és szóba hozza furcsa ajánlatát, felvonja szemöldökét.*
- Nocsak... szóval vezetõnek szeretnél szegõdni. Jól van hát... de azt tudnod kell, hogy csak olyan tarthat velünk, aki képes minket végigkalauzolni Toronon. Ha értesz hozzá mondd meg nyíltan és nevezd meg a feltételeidet. ha úgy tetszik... állj elõ az árral.
* Karját mellén összefoja, és súlypontját áthelyezik hátsó lábára. A kíváncsiság szikrája lobban fel szemeiben. Ki tudja.. ez a kis utcasöpredéke talán még hasznos is lehet... ha nem, tökéletes lesz golyófogónak. Csak ne kelljen érte sokat fizetni :twisted: *
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.04.16. 11:57

(Fejszés Lunir)

*Nem értetlenkedik, egyszerûen bólint.*

-Rendben, azonnal indulok.Remélem a többiek nem fognak hõbörögni, sietnünk kell.

*Az ajtóhoz sétál, majd visszafordul.*

-Aztán addig is vigyázz magadra :wink:

*Kilép az ajtón, szinte végigrohan a templomon, ki az utcára.Felpattan Mythar lovára, és a járókelõkre vmennyire tekintettel, gyors iramban elindul a Kapuk Terére.*

<Na remélem mostmár minden rendben lesz, és találtak vkit a feladatra...>

*Mikor odaér a térre, azonnal Bedal vörös páncélját kezdi keresni.*
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fény » 2006.04.16. 12:01

(Sielle, a Villámkezû)

*Bedal utolsó mondatára azért már sokkal szelídebb lesz az a gúnyos mosoly és a tartása is kevésbbé dölyfös.*

<Remek, látom, értitek, ti a dörgést... Csak ott ne hagyjatok. Szarban lennél Sielle, az is biztos, ott aztán nincs kec-mec...>

*Kissé elgonolkodik, miközben enyhén csücsörít az ajkábal és koszos ball mutatóujjával párszor megérinti, mintha tényleg nagyon gondolkodna. Aztán elõáll a farbával...*

Rendben! Nah, akkor nyissátok ki a fületeket szépen, nem mondom el kétszer. Elõször is, nem kezeltek gyereknek, világos! Ha ezt megszegitek, szívfájdalom nélkül hagylak titeket ott, akkora slamasztikában, amekkorát csak kavarni tudok. Másodszor, bármit csináltok, tudni akarom, legalább nagy vonalakban, mert csak úgy tudom rendezni az ügyeiteket. Mindenhová veletek megyek.

*Egy pillanatra elhallgat, majd ismét nekikezd.*

Mindezeken felül két ezüstöt kérek. Egyet elõre, egyet a végén, ez lesz a biztosíték, hogy veletek maradok. Ugyanakkor, ha takarítani kell utánnatok, vagy balhéztok akkor az ár esetenként egy ezüsttel nõ, bajtól függõen, duplázódik. Ha átvertek, lelépek és balhézok...

*Büszkén kihúzza magát, mint, aki biztos benne, hogy most legalább egy kis ideig nyeregben van. Látszik rajta, hoyg ez merõben szokatlan élmény számára. *

Ha elfogadható az ajánlat, márpedig bizonyára az, hisz nálam olcsóbban és biztonságosabban senkinél nem ússzátok meg, akkor kezet rá és mondom a dolgokat tovább.

*Azzal tenyerébe köp és Bedal felé nyújtja a koszos kis tenyerét. *
Fény

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.16. 18:44

(Nichen de Azadyr)

*Szótlanul áll Bedal mellet, meg-megnézi Carolina bilincseit, közben hallgatja Bedal zsörtölõdését. Békítõleg, atyai hangon megjegyzi:

-Kedves barátom, én nem azt kértem tõled, hogy vedd le, hanem hogy takard el. De ma lehet, hogy nagyon morcos kedved miatt nem jöttél rá erre a lehetõségre. :wink:

*A kislánynak éppen háttal áll, így igencsak meglepõdik, amikor az felbukkan mellette, és szónoklatba kezd. A monológ véger után már épp szólásra nyitná száját, de Bedal belevág mondandójába, így inkább megint csöndben marad. Amikor Bedal el akarja küldeni a kis utcakölyköt, szúrós szemmel néz rá, de nem szól. Amikor Bedal véleménye végre megváltozik, csk mosolyog, és bólint.

<Na, remek...a végén Sogron mégis csak ránk szegezte szemét..itt egy vezetõ...csak aztán értse a dolgát, mert ha nem... :twisted: de Bedal nehogy elszalassza...>

-Rendben, szerintem ezek olyan feltételek, amelyeket nyugodtan betarthat bármelyikünk, de azért azokkal a balhékkal visszafogottan bánj, rendben?
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.16. 20:34

( Con Bronta )

* Mikor látja, hogy Carolina kissé jobban van gyors leveszi csuklójáról a bilincset és zsákjába rejti. Miközben pakolászik veszi észre a gyereket. Figyelmesen hallgatja a párbeszédet Bedal és közte, majd felegyenesedik, megigazítja köpenyét és Nichen szavait is végighallgatja. Mikor hallja a kísérõ „jelölt” szavait elmosolyodik.*
< Na úgy látom alkudni már tud, de remélem nem feleslegesen béreli esetlegesen fel Bedal. Olyan ember segítségét nem nagyon tudjuk kamatoztatni, aki nem ismeri a toroni szokásokat és nincs hely ismerete. Koloncból meg így is van elég.>

- Na ez jó alkunak tûnik! * Megpróbálja szavait úgy formálni, hogy a gyerek egyenlõ félnek érezze magát. Hangja komoly, tekintete a gyerekre szegezõdik mereven, több – kevesebb sikerrel.* Hát tudod, nekünk olyan emberre van szükségünk, ki ismeri a toroni szokásokat és a helyismerete is elegendõ egy ekkora társaság elvezetéséhez. Hát remélem ez neked megvan, mert amúgy nagy bajba sodorhatsz minket és magadat is. *Komorodik el arca* Egy kérdésem lenne mielõtt bármit is tennénk. Mi a neve az elsõ fogadónak, mi a shuluri kapu terén a kapuval szemben nyíló utcában található? Ez azért fontos, mert ott gyûlne össze majd a csapat. < Na most majd elválik, hogy járt –e már Shulurban. Meg tényleg nem ártana tudni a fogadó nevét is. Így esetleg két legyet tudok ütni egy csapásra> *Mondandója végeztével kérdõn néz a gyerekre*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.16. 20:49

(Bedal Alen)

* Bedal látszik, jól megfontolja a lány ajánlatát.*
<... Koszos utcakölyök... az õ segtségére nem lehet alapozni. Egy ideig elevickélhetünk veleaz utcákon, de semmi egyébb... különben is azt se tudjuk mihez fogunk majd Toronban! Ivoria csak annyit mondott, valami történni fog ott. És hogy neki ott kell lennie. De hol? Már megint odáig jutok: minek megyünk egyáltalán oda? Nah ez jó kérdés...>
* A kinyújtott kézre eleinte nem reagál... kissé visszataszítónak tartja a mocskos nyálas kezet... ám ha már így áll a dolog, õ s kinyújtja a magáét, és kezet is ráz.*
- Jól van kölyök... pardon. Elvégre már nõként kell kezelnünk... jól van milady, hogyan szándékszik ellavírozni ezzel a társasággal toron utcáin? Egyenlõre semmi konkrétum nincsen... Ivoria valami ködös utalásban Shulurról beszélt, de semmitse határozott meg azon belül. Egyenlõre menjünk át a kapun, és okoskodjunk azután, hogy biztonságos helyre értünk. Hogyan aarod ezt kivitelezni hölgyem? Bocsássál meg, de még meg kell várnunk két társunk, és csak azután indulhatunk el... addig is gondolkozzon rajta. van min az biztos...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fény » 2006.04.16. 22:06

(Sielle, a Villámkezû)

Ha átvertek nem fogok finomkodni. Én tartom a szavam és képességeimhez mérten mindenkit élve ki fogok hozni onnan. Ha meg ti balhéztok, hát csak tessék, de az ár attól még nõni fog, akkor is, ha nem tehetek értetek semmit. Annyira mindenható azért én sem vagyok, hogyha vér folyik és elkapnak benneteket, akkor ki tudjalak hozni a városõrök karmai közül... Ööö... Vagy a balhé nekem szólt?

* Itt nagyvonalúan legyint egyet Nichen kérdésére, miközben még mindig kinyújtott kézzel felé fordul. *

Óóó... én nem vagyok olyan!

*Mindezt angyali mosollyal sikerül alkotnia. Így fordul Con Bronta felé, akinek szavaira arcára fancsali kifejezés ül ki és egyik szemöldöke is szépen égbe szalad.*

Ügyes trükk, de nem ugrok be neki. Attól függ, honnan mész Sulurba. Ha innen, Erionból, akkor, ha közvetlenül kilépsz, nincs szemben utca. Van egy kicsit jobbra, meg kicsit balra. Jobbra van fogadó, ha jól emlékszem... Két éve még a Cápáké volt, de akkor nem nagyon foglalkoztam a dologgal, mert éppen háborúban álltak az egyik másik klánnal, azt már nem tudom, mi volt a nevük. Ha nyertek, akkor kb ugyan az lehet a neve, még mindig, ha nem, akkor talán már ott sincsen. Tudod, ott nem kecmecelnek, ha nem akarsz nekik fizetni. De mi mást vársz egy olyan helye, ahol papír kell arról, hogy tolvaj vagy... Szánalmas, de tényleg... Egyébként, hova valósi vagy? Mert, biztos nem erioni, de, ahogy elnézem, beszéled a közöst és jártál már itt... Hogy hívják azt a fürdõházat a függõkert utcájában, amelyik ott áll az Ellana szentély közelében?... Egyébként meg valami madár volt akkor, de halovány lila gõzöm sincsen pontosan, nem térkapuval mentem... Most komolyan kinézed belõlem, hogy valaha az életben ki tudnék fizetni hat teljes aranyat. Rezet esetleg, de még az sem biztos, hogy láttal életemben ennyi ezüstöt egyszerre... Nem Shulur a tenyerem, ha érted, mit mondok, de nektek nem elég annyit tudni, hogy ott van egy fogadó? De, ha tényleg az kell, hogy mi a neve a császári palota istállójában álló jobbra a harmadik lónak, akkor felejtsetek el...

*És mindezt szinte egy szusszra hadarja el. Kicsit olyan érzetû a dolog, hogy addig mond el mindent, amíg nem csapják fülön és hajtják el. Teljesen túlélés szagú a dolog, ami egy utcakölyök esetében jogos és megérthetõ.

Aztán Bedal kézrázására visszafordul felé. *

Nah, ez a beszéd! Tudtam, hogy jól döntötök. Ravasz fickóknak tûntök, nem féltelek benneteket.

Héhéhé! Álljon meg a menet! Ne gúnyolódj! Csak azért, mert kicsi vagyok és nem egy izomkolosszus, az nem jelenti azt, hogy rögtön lány is vagyok! Ráadásul nem is ma jöttem le a falvédõrõl. Ha elmondanám, hogy, hogyan helyezlek titeket biztonságba odaát, szívfájdalom nélkül hagynátok itt... Ha gond van, úgyis tudom, hogy csúnyán helyben hagytok, amit érthetõ módok el szeretnék kerülni.

*A kézfogása egyénként iszonyatosan gyenge, talán annál is inkább, mint, amit várna tõle Bedal. Nem egy erõmûvész, az is biztos...*
Fény

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.16. 22:45

( Con Bronta )

*Hallván e gyerek válaszát kissé elmosolyodik, de egyben meg is lepõdik a rögtönzött mondókán.*

- Igazad van! Nem tudom, hogy mi annak a fürdõháznak a neve mivel Erionban most járok életemben elõször. Pár napja érkeztem csak, de viszont azt tudom, hogy Erigowban a Legendák tornya a belsõ városban, a hercegi palotával szemben található, mivel ott éltem pár hónapot, de hagyjuk is a dolgot. Úgy látom Bedal bizalmat szavazott neked és én is meg fogok bízni benned, amíg az ellenkezõje nem bizonyosodik be! *Mosolyodik el ismét. Majd a kölyökrõl levéve tekintetét a teret kezdi ismét nézni, hát ha megpillantja a Mirot és a kísérõit.*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.18. 21:18

(Carolina con Ragucci)

*Lassan feleszmél és Syilre támaszkodik. Még be van zizzenve, de kezd tisztulni a kép.*
- Ne izgulj jól vagyok. Nem tudom, hogy mi történt velem, de már elmúlt.
*Mulatságosnak találja a kis utcakölyök belépõjét. Érdeklõdve hallgatja a társalgást és az alkudozást. Úgy gondolja, hogy a gyerek érti a dolgát. Közben elgondolkozik, hogy esetleg neki is van valahol egy gyereke. Elszorul a szíve és a hasára csúsztatja a kezét, majd elmereng.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fény » 2006.04.18. 21:27

(Sielle, a Villámkezû)

* Con Bronta válaszára csak biccent helyeslõen. Magában örül, hogy végre leszálltak róla, de ezt nem mondja ki nyíltan. Hülye lenne. Minden esetre, amikor a férfi befejezi, Sielle karba fonja a kezeit, majd a falnak veti a hátát. Egy pillanatra Bedalra tekint, majd halovány mosollyal folytatja.*

Jó, akkor most gondolkodom, ha megeggyeztünk... Mert, ugye van mirõl...

*Aztán oda sem figyelve az utcát kezdi figyelni. Bár nem mintha túl sok látni való az esõ miatt. Carolina akcióját szinte észre sem veszi, lévén nem éppen egy empatikus alkat. Az utcán megtanul egyet s mást, márpedig ezek között szerepelt az, hogy önzõnek kell lenni...*

Kikre várunk még? Jah, és jut eszembe, hányan lesztek összesen?
Fény

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.18. 21:44

KM esemény
Helyszín: Erion, Kapuk tere
Idõpont: Õsszel, Dél mult
Résztvevõk: Mindenki

Carolina:
Syil kedvesen mosolyog rád és megtámaszt.Az egyik kezeddel meg is fogja a vállad.

Seile, a vilámkezû
A kedves mosolygós férfi,aki a gyönyõrû lány mögött áll végigmér és láttod az arcán,hogy kicsit meg van lepve,de hát ezzel nincs egyedül.Aztán megszólal:

-Szia.Syil'Drun vagyok.Végre sikerült egy vezetõt találnunk.Akkor most végre eldönthetnénk,hogy hogyan tovább.Ivoria,Mythar és Lúnir egyelõre nem akarnak megjönni.

//
Syil'Drun kinézete:
jókép? harminc év körüli férfi bukkan el?. Olyan száznyolcvan centiméter magas, izmos és arányos testalkata arra enged következtetni, hogy vagy ilyen jó tulajdonságokat örökölt a szüleit?l vagy kell?en foglalkoztak vele. Fekete szeméb?l kedvesség sugárzik és kedvesen rád mosolyog. Ahogy végig méred, látod, hogy sötét szürke nadrágot és egy fekete inget visel. Fekete haja a válláig ér és jól fésült. Oldalán egy díszes markolatú hosszú kard lóg.
Sry a "?" miatt képzeld oda a megfellelõ ékezetet ezt kimásoltam korábbról :?
//

ui.:Lochlan:Majd vedd fel velem a kapcsolatot vhogy,hogy mostanába milyen gykara tudsz lenni,mert nem láttalak mostanásg a neten...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.18. 22:02

(Bedal Alen)

* Bedal végighallgatja a lányt. Mikor az a falnak dõl, és odavet neki pár szót, õ is eképp tesz.*
- Mondd csak... van egy törp a csapatunkban. Õt hogy szándékszol átnavigálni Shuluron keresztül? Még három személyt várunk, õ közülünk az egyik. Ja és gondoltam szólok, hogy térkapuval megyünk. A dolgunk meg nem rád tartozik.. habár mi is megbízottak vagyunk, és nincs sok fogalmam mit is fogok ott tenni. A harmadik hiányzó tag, egy pyarroni úrhölgy. Az édesapja halálosan megsebesült, minden napja szenvedés. Egy különleges méreg okozta a kínját, ennek az ellenszerét kutatjuk. A kisasszony szerint a merénylõ Toronban lehet, így az ellenméreg megtalálásának reményében vesszük arrafelé az irányt. Ennyit úgy gondolom tudnod kell... egyenlõre egy nyugalmas helyet kell találnunk odaát, a többiet utána terveljük ki. Nos... mondd csak, hogyan fogjuk ezt kivitelezni?
* Bedal õszinte kíváncsisággal mered a leányra. Nagyon megkönnyebbül, hogy a gondolkodás feladata most nem õrá hárul. A felelõsség még az õ vállát terheli, de a kivitelezésben most már mindenképp az utcalányhoz kell fordulni... ezt muszály elfogadnia Bedalnak. Amit most készséggel meg is tesz.. érdekes, mert más esetben nem menne ilyen könynen. *

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.18. 22:04

( Con Bronta )

* A többiek beszélgetését hallgatja, de közben egyre jobban meresztgeti szemeit a tér felé, hátha megpillantja az érkezõ társakat. *
< Nem tudom hol késlekednek? Lehet, hogy Miro-t nem sikerült meggyógyíttatni ilyen hamar. Remélem azért van annyi eszük, hogy szolnak!>

// Amúgy: Barna posztóköpenyt visel, alatta egy mellény és egy vajszínû ing. Fekete bõr nadrág van rajta illetve lovagló csizma. Meg egy közepes hátizsák van nála. Ja meg övén egy átlagos kardhüvely, benne mesterkardjával. Másik oldalán egy dobótõr lapul a tokjában, illetve jobb csizmája szárában még egy tõr. Kinézet: Barna félhosszú haj, szeme is barnásan csillog. Arcát sebhelyek tömkelege tarkítja, így teljesen elcsúfítva azt. Megjelenése magabiztosságot sugároz. Testalkata átlagos. Kb. 180cm-er magas és 80 kiló. //
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fény » 2006.04.18. 22:23

(Sielle, a Villámkezû)

*Syil bemutatkozására rámosolyog a férfira.*

Üdv, én Sielle vagyok. Csak így simán, mindenféle utó, elõ, meg közénevek nélkül. Bár általában hozzáteszik még a "mocskos kis patkány" jelzõt is, de ahhoz nem ragaszkodom...

*Bedal törpös megszólalására elgondolkodik, kissé csücsörít is hozzá, majd mutatóujjával szórakozottan megérinti az ajkát. *

Reméljük, nem egy önérzetes fajta... Szerzünk neki egy gyûrût, és mélyebben kussol, mint én szoktam, amikor nagy nehezen sikerül becsempésznem magam egy istállóba aludni. Jobbat nem tudok. Ha nagyon pattog marad.

A nemeshölgyike meg akár kapóra is jöhet. Átutazóban vagyunk, vagy ilyesmik. Õt betesszük a fogadóba, amíg ti intézitek az ügyeket. Ha jól csináljátok fel sem tûnik a dolog. Ha viszont az alvilági ügyekbe akartok beletúrni, akkor duplázom az árat... Az olyan ügy, amibe, ha van egy csepp eszetek, nem keveredtek bele. Ha pedig tényleg toroni a méreg, akkor inkább papot hívjatok a nõnek, ne pedig kirurgust. Ha kell, olcsón szervezem a temetést is...

*Mindezt kivételesen nem sértõn, csak nagyon tapintatlanul mondja. Nem megbántani akarja vele a többieket, egyszerûen csak számára ez a téma egyenlõ a túléléssel. Az utcán nem lehet érzelgõs az ember.*
Fény

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.19. 13:19

KM esemény
Helyszín: Erion, Kapuk tere
Idõpont: Õsszel, Dél mult
Résztvevõk: Mindenki

Sielle, a Villámkezû:
Syil'Drun meghallgtván a bemutatkozásodat igen jó kedélyûnek néz ki.

-Mocskos patkány?Ja bocs Mocskos kis patkány?Nem rossz név.Kiváncsi lennék a kitalálójukra és arra,hogy vajon miért akasztották rád.Mivel nem ragaszkodsz ahhoz,mint ahogy szerintem mi sem igy a Sielle meg fog fellelni.
...
Egyébként kitõl tudtad meg,hogy vezetõre lenne szkségünk?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 44 / 72 • 1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...