• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Húsvéti Játék [2006]

A különbözõ ünnepek alatt szervezõdõ, pár napos, poénos kalandok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
61 hozzászólás • Oldal: 3 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.16. 21:50

Már éppen leállna vitatkozni a bokorral, mikor egy óriási valami röpül a feje felett.

-Deszééééééép....

CSodálkozik el. Aztán már a tárgy kiinduló pontjára is réved. A doboz! Gyorsan odairamodik és elkezdi nézegetni a fekete golyókat. Eggyet el is gurít a táskájáig, aztán úgy érzi mintha repülne. ÓÓÓ igen! Ezez! Repülööök!

Aztán sajnos kiderül, hogy a hatalmas doboz kapta fel a golyó helyett. Ami még rosszabb pont a katapultra teszi és megpróbálja kilõni.

-Te nahgy tohonya dohbozizéj! Haggyy békééén Saytos!!

Tõrét belevágja a golembe, ezzel akadályozva a kilõvésre jutást. Valószínûleg nem fogja elengedni...
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.04.16. 22:00

*Kissé meglepõdve figyeli a gyorsan zajló eseményeket... még az ork szavait ízlelgeti...*
<Hmmm... mester? én?.... :mrgreen: Persze! Ez egyértelmû, az ork egy állat... én druida vagyok, az állatok nekem engedelmeskednek... 8) >
*és diadalittas vigyor ül ki az arcára, mikor is egy vmi nekiszalad.... egy goblin ?!*
-Az istenit!.... -csak ennyit mond, és jót virul a hasraesett orkon... és az õt elvetemülve püfölõ lányon.
*Mikor az ork "becsomagolja" a lányt hangját hallatja elégedetlenségének...*
-KHm... Ugrok! Nem illik így bánni egy nõvel -oktatja a melákot, majd a goblin visítozására felfigyelve tüzetesebben tanulmányozza Igort, és a földrõl kászálódó hibbant tudóst.
-Ittvanni, igyál vizet, jó tesz sajgó lábnak -nyújtja tömlõjét a sivatagi férfinak. De kérem ám vissza! ...
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.16. 22:07

(Ugrok)

* A bölcs thürp szavait hallva némiképp lenyugodik.*
- Bocsáss mester Ugrok, nemakart ringyó úgy bánni... de büdös szuka mar képem! Goblint levadász addigis....
* Ekkor tûnik csak fel neki, hogy a kis koszhodt vakarcs újonnan az egyik golyó szerepét tölti be. Amint meglátja, hogy a bádogember is szét akarja tépni dühbe gurul.*
- Õ az ENYÉÉM! Én tépni szanaszéllyel nem Û!
* Azzal oldalt mozdul, majd jókora nekifutással a gólemnek szalad oldalról. Jkorát vállal a teremtményen, csak úgy nyikorognak az ilesztékei. A roham mindenképpen erõs annyira, hogy a goblin kipottyanjon az ork elé...*
- NA most megvan rohadt! Kipiszkálni fejeddel fülem! Aztán megcsócsál kis lábad és kipiszkál csontval fogköz! Aztán rátapos és eltipor!
* Azzal kardjával jókorát suhint a goblin feje felé... késõn veszi csak észre, hogy a kard a lendülettõl kivágódik kezébõl, és jópár métert repül.. a bozótoson túl landol. Az ork buta fejjel, újját feltartva mered a meglepett goblinra.*
- Egy perc és jön újra Ugrok! Goblin várni itt vég és kész. Nemmozdul, vagy kihajt bé és fellógat vele fatetõ. Érteni? Jóh... most Ugrok elmegy, jó?
* Azzal az ork elviharzik a bozótosba, a kadja után kutatva.*

//... bocsesz, de hulla vagyok úgyhogy mostmár lépek. Jó szórakozást mindenkinek továbbra is!...//
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.16. 22:17

* Túl gyorsan követik egymást ahoz az eseméynek, hogy mindent kontrollálni tudjon, így Juszuf azon veszi észre magát, hogy miközben Igor a második adagot töltené a "gémeskút rendszerû" katapultába, egyszerre csak egy ork és egy goblin terem a lövedék helyén.*

- Menjetekonnan ti agyalágyult állatok, még tönkreteszitek a gépezetem!!!! - üvölt magából kikelve, s a repülõ szõnyeggel odaszállva arrébbtereli, kibogozza a kõvetõ zsákocskábol az odatévedteket.*

- Ez enm játszótér, hanem egy rendkívül fontos és bonyolul.. Igor NEEEEEEEEEeeeeee..... - halkul el a hang, ahogy a kõvetõ feje átfordul a tengelye körül, útjára bocsájtva a varázslót, aki szinte rögvest belép a légkörbe. Még szerencse, hogy a szõnyege megy utána.*

- Grhhhüüüümmppp. - Nyugtázza a történéseket a kacatgólem, s mivel más aprancsot nem kapott, már megy is az újabb lövedékért, rendíthetetlenül ismételgetve az ujratöltés, majd kilövés fázisait. A kemény acélból kocsácsolt gyûjtõketrec pedig szépen lassan elkezd megtalni földdel, fatörmelékkel, néhány apróbb bokorral, no meg egy-két húsvéti nyúllal. Még szerencse, hogy mágikusan le van pecsételve, így azt ember, törpe, ork, goblin, s bárkifia kinyitni sosem fogja...*
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.17. 10:11

A goblion agya gyorsan jár. Rövid eszmefuttatás után rájön, hogy tudna gyorsan, sok nyuszira és tojásra bukkanni. Vár pár percet amíg a melák nem akar utána jönni, majd rámászik a katapultra és kilövi magát. Természetesen egy golyó társaságában. És mivel a becsapódáskor elkezdõdik a szivattyúszerû mûvelet. A goblint is magával sodorja. Saytos egyik pillanatról a másikra egy ketrecben találja magát tele földdel törmelékkel és megannyi csokinyuszival. Elkezdi teletömni a táskáját....
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.17. 13:02

* A gólem egészen addig nem foglalkozik a goblinnal, míg az el nem kezdi a katapultát babrálni. Azonban, még mielõtt kilõhetné magát, észreveszi, hogy a kis zöld izé miben ügyködik, és mivel más parancsot nem kapot, a maga módján próbálja meg eliminálni a problémaokozót.
Igor felemeli hatalmas, egykoron valami sötét bõrû embertõl származó vaskesztyûs kezét, és egy elemi csapással megpróbálja a kilövõszerkezetnél ügyködõ apróságot izzé-porrá zúzni. Lassú és otromba megoldás, viszont, ha betalál, akkor a golinból maximum egy hatalmas zsírfolt marad csak...*

- GRRrrgrgrÜÜÜMMPH!
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.17. 20:48

(Ugrok)

* Miután az ork elõbányássza fegyverét, jókora nyálas csókot nyom a markolatra, és a maga csigalassú valójában visszarohan a thürp a gombin és a bádogember közé.*
- Ez meg miezitt? Giblin? Thörp mond goblin hol... agyonüt én! Bádogember nyikorog jaaaj! NEM NYIKOROG!!!
* Azzal fél fülére tapasztja kezét, és úgy szemlélõdik. Hamarosan ki is szúrja a kis koszos szõrgomgolyagot a ketrecben.*
- Mészkinnankoszos féreg!! CSOKI UGROKÉÉ!!
* Azzal kardját megemelve ront a ketrecnek. Hatalmas ütéseket mér a ketrecre, nem is várja meg mi a következménye. Miután már olyan fáradt, hogy a kezét se bírja mozgatni, meg is nézi mi történt. Kiábrándultan mered kardjára. Jókora U alakú vájat van a fémben, jelezve, hol is érte az ütés. Rámeredve a ketrecre, egy két mm-es karcoálst lát. Valami ekkor pattan meg a fejében. Puszta kézzel ront a ketrecnek, kardját elhajítva. Rángatja, rugdossa, dobálja, igyekszik felborítani, és szétrugdosni. A goblin igencsak kellemetlenül érezheti magát odabenn.*
- CSOKI ENYÉ MOST!!! MOOOOST!!!
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.04.17. 21:42

*Ako miután befejezte a csokievészetet kézfejével megtörli száját, minek eredményeképpen még jobban elmaszatolja arcán a csoki maradványait. Éppen akkor végez, amikor az ork elkezdi a ketrecet verni kardjával és az jót bosszulva gazdáján elhajlik. Kissé közelebb merészkedik, hogy miért is akar annyira az ork bejutni abba a ketrecbe annyira. Látja, hogy benne van a goblin rengeteg csokinyúl társaságában. *
- Hé te rusnya büdösszagú orke! Csak nem a nyuszikákra fáj a fogad? He! Valahogyan azok oda béjutottak - tán nekünk is menne, s jutna mindkettõnknek belõle. He mit szóósz hozzá? He?
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.17. 21:47

(Ugrok)

*Az ork bután bambul a lányra.*
- Mi ringyó? Ugrok széttör összevissza zúúz háhááá! CSOKI enyéém! Mit akar? Mutat hogy bemegy és osztoz! Jó?
* Azzal felhagy az ütögetéssel és rugdosással. Ormótlan kesztyûs kezét nyújtja a lánynak, féloldalas ronda mosollyal. Nyála is megered bárgyú képe sarkából.*

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.04.17. 21:59

*A lány meredten nézi az orkot... <furcsa, mintha akarna valamit hátsó szándékkal...>. Tesz egy óvatos lépést az ork felé, úgy áll eléje, hogy az még ne érhesse el, hacsak nem lép egyet elõre...*
- Na mi van orke? Érdekel tégid csoki? Nha az a kis mitugrálsz csak bément abba a ketröcbe Nem??? nha, ahogyan õ, úgy mi is béjuthatunk. És ha bent vagyunk, akkor annyi csókát ehetsz, amennyi belédfir. Noooos? Nem tudni, hogyan ment ama be oda ketröcbe?
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.17. 22:09

Szegény Saytos nyögdécselve veszi észre hogy mit tesz kedven orkja az újdonsûlt házikójával. Sok mindent nem tud tenni, ezért inkább a csokikat és a nyulakat tömködi befelé a zsákjába. A különös szerzet ötletére azomban megtorpan.

-Nee! Tinem, ide bejöhsz! Nincs lhenni elég free place! Meg akar ölni mihndenkit hühhhlye picsahhh?! Hagggyon mékén! Én gyühjt many-many csokoláde oszt ich lenni winner!

A szavakat túl gyorsan mondja ki, mindtsem értelmezné õket. A sok-sok csokit gyûjti befelé...
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.17. 22:12

(Ugrok)

* A lány ajánlatára tovább msolyog bárgyún.*
- Jó. Ork elrepül innen akkor! Goblin is repül, de az nagy... Ugrok bátor és mer! Ugrok repülni tud is! Tud ringyó is! Ugrok viszi ringyó is!
* Azzal az ork a hóna alá csapja a leányt derekánál fogva, és a katapultra ugrik. A gólem éppen akkor teszi rá a követ, és oldja ki, így a páros is a goblint követve, hasonló módon végzi. A ketrecben az ork elengedi a lányt, és csúnyát morran a goblinra..*
- te ott! Pudvája földnek! Széttaposlak féreg! Nemmenekülsz féreg! adcsoki vagy kibelez és fellógat, összetapos és kiterít! Válasz melyik!

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.17. 22:19

A három személy egy ketrecben egy kissé szûkösen érezheti magát. Lévén a doboz nem lenni csak alig másfél méter magas. Az ork kb egy magasságba "hajlik" a goblinéval. Miután Saytos jól megpakolta a hátizsákocskáját. Elõveszi tõreit és belevágja a nagy ork lábába. Mivel akkorák mint ergy lánctalp, nem nehéz eltalálni. De mivel azt hatalmas bakancs védi, az orknak olyan érzése lehet, mintha egy szögbe lépett vna. Sajnos, a hely nemigazán elég az örjöngésnek :D

-Nesze nehkehd! Bödösh randah ohk!

Majd odasétál a ketrec zárához és szakértõ szemmel kezdi el vizsgálni a szerkezetet...
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.17. 22:23

(Ugrok)

* Ugrok dühöngeni próbálna, de nem tud. Ehelyett elkapja hátulról a goblint, majd nyakánál fogva kezdi el rázni.*
- Hánnyál büdös fatty hánny! :twisted: :lol: Köpd ki vagy széttör! nemvicc, széttör gigéd és megdögöl! Hánny kifele csoki bele Ugrok szája!
* Azzal elképesztõen büdös pofáját tárja nagyra, benne szuvas fogaival. Elképesztõek a gigantikus rnocérosfogak... azaz lennének, ha nem lennének így elhanyagolva.*

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.17. 22:24

* Idõ közben Juszuf visszaér a társasághoz, node nem az õ kedvükért, hanem hogy lássa... gépe romokban... Igor ugyanis nem figyelt fel arra, hogy csapása elõtt a goblin már el is repült a golyóbissal, és nem különösebben érdekelte, hogy mi történik a ballisztával, ha egy négymázsás gólem - ki enm érez fájdalmat, nem érdekli, ha bármi is törénik - minde erejét beleadva rávág egyet.*

- Te átkozott bádogdozo! IGOR!!!!!! - kel ki magából végleg, tenyérnyi szõrpamacsokat tépkedve ki a repülõszõnyegébõl, majd leszáll, és dühét a gólem rugdosásával tetézi. - ÍGY HOGY FOGUNK NYERNI, TE ISTENEK BARMA, TE!!!! Ha enm volna máskor is szükségem rád, most szétszaggatnálak ezzel a két kezemmel ni, hogy Galradzsa verjen meg!

*Aztán a tudós-varázsló észreveszi a gyülekezetet a ketrec körül, odabent meg a goblint, amint...*

- Ez a pontdró az én nyulaimat falja!!! Ez mindennek a teteje!!!! - tûri fel köpenyének ujjait. - Most meglakolsz, te ki hitvány féreg mindenért! - kacagja eszelõsen, s varázslatba kezd. Nem sieti el, hisz jól tudja, az a ketrec sosem fog kinyílni, csak ha õ nem akarja...

Szikrák pattogzanak, felizzik a levegõ, s a súlyos, érthetelen nyelven mormolt szavak hatására - kik nem mívelnek valamiféle varázsos tevékenységet - a kürölállókban könynedén eluralkodhat a félsz.. Juszuf pedig folytatja.*
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
61 hozzászólás • Oldal: 3 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5

Vissza: Ünnepi Játékok