• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 8 / 120 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 120

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.04.14. 13:41

(Dzsana Khadde)

*Szobájába felérvén cuccait egyszerûen a padlóra dobja. Vértjét szinte leszakítja magáról, annyira elvakította dühe, fájdalma és csalódottsága. Idegesen jár kel a szobájában és az élete oly eseményeire gondol, amit a lelke legmélyére szeretett volna temetni örökre. És amit egy pillanat felszakított... , ezen a helyzetén csak ront az a dallam, amit az ivó részbõl hallani fel*
<Elég volt!!!> *- és ezzel a gondolattal, a benne lakozó dühvel egyszerûen a falba vágja öklét. A heves fájdalom, mi hirtelenjében átjárja kezét egy pillanat alatt visszarántja a valóságba. Meredten néz maga elé, mintha most ébredne valamilyen furcsa álomból...*
<Mikor lesz már vége ennek? Mikor fogok végre a történtekre csak rágondolni?> * - ezekkel a gondolatokkal odasétál az ablakhoz és szomorúan tekint ki a szürke égboltra, ami úgy fest a szitáló esõvel alatta, mintha sírna. Hasonló Dzsana hangulata is. Eszébe jut a gyermekkora, az anyja, a mestere - és az az ember, akit megfogadott, hogy írmagostul kiírt Ynev földjérõl... :morci: *
<Kutya!... Megfogadtam, s be is tartom. Az úton már elindultam. Itt vagyok Ifinben. Bár még sok idõnek el kell tellnie mire elindulhatok hozzád, de már az elsõ lépéseket megtettem. Még egy hónap mire kezdõdnek a viadalok - s elvileg addig van már munkám is. Ez az idõ is el fog telni, úgy ahogyan ez a pár év - ezt már kibírom bármi is lészen!
.... ..... .....
Érdekes volt annak a nõnek a tekintete. Hogy milyen áthatóan nézett, mintha belelátna a fejembe, s múltamba. Na ott aztán kutakodhat, ha akar. Volt benne valami megfoghatatlan. Valami....valami....na mindegy, hagyjuk...
Mit is mondott az az ipse? Mikor lesz a megbeszélés? Nem mondta... na mindegy ha kellek megtalál. Addig is lemegyek végre eszem valami meleget, s aztán majdcsak elütöm az idõt valamivel.>
*Ezek után, a földre ledobott cuccait elrendezi szobájában - pajzsát a falnak támasztja, málháját az ágya végébe rakja, nyeregtáskáját a szék háttámlájára helyezi. Málhájából kiveszi váltóruháját, levetkõzik és felveszi a tiszta ruháját. Gondolván, hogy majd fürdõt késõbb vesz, s addigra valahol ki is mossák ruháját - errõl minden bizonnyal a kocsmáros tud adni felvilágosítást. Szennyesét összehajtja és az ajtó mellé rakja a földre. Kilép ajtaján, bezárja és újult energiával elindul lefelé oda, ahol a többiek már javában mulatoznak.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.14. 20:01

(Quorhel Maastar)

*Odalép az azstalhoz, elõadja az elõre kigondolt szöveget, és várja a csapat reakcióit. Nem lepõdik meg, amikor elsõre lekoptatják, de már annak is örül, hogy megvitatják a dolgot, hiszena pénz nagy úr, így a csapat érdeklõdését reményei szerint sikerült felkeltenie hangoskodásával. Még elmenetben hallja, hogy az Arel-pap predoci óbort kért,még tréfásan visszaszól a fogadós után:

-Fogadós uram! Ha van esetleg abasziszi százéves bora, ami Ynev egyik híresséének számít, hozzon abból a becses kalndoroknak. Hiszen az még a halottakat is felkelti. Száz év zamata van benne...

<Ó..csak egyszer fakaszthatnék óbort a véredbõl, te fattyú...még a végén az életem veszik ezek a büdös megbízók...micsoda telhetetlenség...amint lehet itthagyom ezt a pofátlan bandát...>

*Arcán a haragnak nyoma se láttszik. A szemén lehetne egyedül észrevenni, amit azonban -mivel elfordult- már senki sem látja, így csak a halk mosrmogást lehet hallani, de csakis éles (vagy hegyes) fülûek. Amikor leül és felétek fordul, már ismét a régi mosoly ül az arcán, és nem szól, csak várja, hogy a csapat válasoljon az ajánlatra.

//Sry srácok, de modemes netrõl írok, és nem akarom teljesen kifosztani a rokonságot, így lekközelebb szerintem csak vasárnap este írok. Bocsi mindenkitõl :oops: //
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.14. 20:40

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadók negyede, A réz sellõ fogadó
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, reggel
Résztvevõk: Flamme O'Styg [Flamme O'Styg], Joe Lyon [Joe Lyon]

* Trishán látszik, igazán érdekli Flamm beszámolója. Nem is leplezi ezt, és újabb kérdéseket tesz fel.*
- A tûzvarázslók úgy hallottam valami rendfenntartók vagy valami ilyesmik... ez igaz? És igaz az, hogy puszta tekintettel lángra lobbantanak épületeket, vagy akár embereket is? És akkor õk most Sogront szolgálják? Bocsáss meg, de igazán izgalmas téma... még sohase találkoztam ordanival. Te meg már az vagy... ha jól sejem. :) Ne vedd tolakodásnak a dolgot, szép lassan majd mindent elmesélsz nekem! :) Talán Lestos hatása, Arel nyugosztalja... de nagyon érdekelnek az efféle tudások. Mondd csak.. egésen pontosan a toronban élõ tûzkobra papok miben másak, mint az ordani társaik? Mert így kívülrõl teljesen egyformák, de halottam róla hogy összetetebb a dolog ennél...
* Közben finoman kortyolgatja a borát. Csak néha néha egy-egy finom kortyot enged le a torkán, eközben érdeklõdve figyeli Flammot. *
* A fogadós jót derül a ficsúr felkiáltásán.*
- Még mit nem? Talán uraságod minden aszisz nagykirálya? Minimum valamilyen hercegkapitányi posztban kellene állnia, hogy már a félisteneknek kijáró minõségû itókát így emlegeti... örüljön, hogy tudok predocit szerezni. nem dicsekvésbõl mondom, de 100 fogadóbósból alig 5 tudja ám hogy honnan keríthet afféle ínyencségeket! És én az 5 közé tartomzom ám, bezony... nyah Ra' virr hol is tartottunk? Jah igen! Az idõjárás megint elüldözi a vendégeimet... ezek a jöttmentek meg állandóan ilyenekkel állnak elõ, hisz hallottad.. képzeld a multkorjában is...
* fogadós az egyik asztalról kupákat gyûjt össze, és serényen törölgeti közben õket. Eközben a pultnál üldögélõ barátjának panaszkodik harsányan megintcsak a megcsappant vevõsereg okán...*

//... Semmi baj Meridian, meg tudom oldani hogy ne legyen rád szükség :wink: ...//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.14. 20:58

Flamm is szépen iszogat. Meg-meg húzza a borosflaskát...
-Hát vehetjük õket rendfeltartóknak is. A tûzvarázslók irányítják az egész várost. Minden nevesebb pozícióba egy-egy tûzvarázslót vagy hasonló fõnixet, paplovagot állítanak. És igen a tûzvarázslók mind Sogront szolgálják...
A Toroni sogroniták kicsit másképp vélekednek a rendrõl. Azt mondják, ha nem sikerül fentartani, durvább eszközökhöz folyamodnak. Ezzel viszont csak mégnagyobb káoszt szítanak. Ez valószínûleg a háromfejû ottlétének lehet az oka. Az ordaniak az eredeti sogroniták és ez nem fog megváltozni, akármennyi hívõ kerül abba aházba...

Ekkor tekintete a távolba réved, kicsit másról kezd el gondolkodni...
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.15. 9:47

(Shanil Argus)

Hátradõl a székén és odaszól a fogadósnak:
-Mondjon amit csak akar.Az úr fizet és nekem csak az számit,hogy finom bort hozzon az asztalunkra ;)

Ekkor pillantja meg a lefelé jövõ dzsad lányt.Végigméri a lányt és mintha elgondolkodna egy kis dologon.Aztán visszafordul a "barátaihoz" és az ujonnan hozzájuk csatlakozott Salinához és folytatja a jó kedvû mulatozást.

-Na Flam még nem is igazán hallottál játszani..De ha gondolod kérhetek a fogadóstól parafa dugókat,amiket belerakhatsz a füleidbe :lol:

Aztán kissé oldalra hajol,hogy megnézze Flam füleinek méereteit és akaratlanul és elkacagja magát :lol: Inkább nem szól semmit és kortyolgatja a finom bort,amit lerakott a fogadós az asztalukra.Aztán eszébe jut vmi és int ismét a fogadósnak.

-Fogadós uram hozzon nekünk egy kis rágcsálni valót is.Köszönöm.
...
Este lesz vki aki fellép a szinpadon?

többiek:
-Tényleg ebédre mit kértek?

//
Tysson:
Milyen ficsurról beszélsz?Immáron Arel felszentelt papja vagyok :lol:
//
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.04.15. 12:22

(Dzsana Khadde)

*A lépcsõn leérvén egyenesen a pulthoz megy. Éppen hallja, hogy a kocsmáros az ismerõsének panaszkodik a pangásról - ismételten...*
- Hé Kocsmáros! Ne azon panaszkodjon, hogy pangás van, hanem inkább örüljön annak hogy egyáltalán van pár vendége! Még ha kevesen is vagyunk. Idefelé jövet láttam pár kocsmát üresen! Magának inkább örülnie kellene - és ahogyan elnézem azt az asztaltársaságot - * fejével a mulatozó társaság felé int * - eléggé szépen fogyasztanak...
Meg aztán...szeretnék valamit enni, és bevallom egy vidámabb kocsmárosnak jobban örülnék evés közben mint egy zsörtölõdõsnek. -
* az utóbbi szavainál egy kedves mosolyt küld a kocsmáros felé, hátha annak valamivel jobb kedve lesz tõle...* - Van esetleg valami javaslata? Ma még egy falat sem ment le a torkomon...
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.15. 14:55

(Kyra)

*Látszik, hogy a lány már kicsit becsípett.*
- Ne bántsátok Shanilt. Mindenki elkezdi valahol. Ha gyakorol eleget, akkor majd õ is szépen fog játszani. Még én is kezdõ vagyok, pedig évek óta pengetem a hangszerem.
*Mikor meglátja lejönni a dzsad lányt, megint nem tudja levenni róla a szemeit. Valamiért kiszúrta magának. Érez valamit a lányban, amit nem tud megmagyarázni.*
<... Mekkora erõ sugárzik belõle. Kitörni készülõ nyers energia. Meg kell majd ismernem. Valami vonz benne. ...>
- Mi lesz itt? Még csak most jött el az ebéd ideje, és már be vagyok csiccsentve. Mi lesz itt estig? Ha így folytatom, a végén nektek kell majd felvinni a szobába. Azt hiszem, hogy ki kellene tisztítani a fejemet. Elmegyek sétálni. Nem tart velem valaki?
*Azzal feláll az asztaltól és kérdõn néz a társaság férfi tagjai felé. Az egyensúlyával még vannak kisebb gondok, de azért nem esik össze annyira még nem részeg.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.15. 15:26

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadók negyede, A réz sellõ fogadó
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, reggel
Résztvevõk: mindenki

* Trisha végighallgatván Flammot Joehoz fordul.*
- És te Joe? Jártál már Rowonban? Úgy hirlik, igencsak megszaporodtak arrafele az útonállók, és ezért is gondoltam, hogy esetleg a hajósélet vonzata is lehet, ha a karavánokat fosztogatják... mármint úgy értem, nem akadt-e dolgod velük? Azt mondják a királyuk bennszülött ember... valami délebbre lévõ benszülött embernépek leszármazottai, bár nem vagyok ebben biztos... te mit gondolsz errõl?
* A lefelé tartó dzsad lányra a fogadós csak morran egyet.*
- Uhh... nem volt szándékom bosszúsnak tûnni, csakhát ez a fránya idõ.. jobb éveket is megéltem már, had sajnáljam hát egy kicsit magam emiatt... óh ahogy látom megérkezett a predoci. Gyere csak fiam * mondja az érkezõ inasfiúnak, aki kezében egy csillogó üvegû nedüt lenget.*... jól kifáradtál ejh? Ha már így benne vagy a munkába, menny csak a konyhába segédkezni az asszonynak... héh milady! Hamár így szeretne boldogan látni, megtenné, hogy oda viszi ezt az üveget azoknak ott... el ne törje, vagymagával fizettetem ki mind azt a vagyont, amit ez megér!
*Az inas fiú ciccegve indul meg a paravánnal elválasztott helyiség felé. A marcona fogadós kis féloldalas vigyorral áll vissza a pultja mögé, elõbb Shanilék felé mutat útbaigazítóan. A dzsad lány kezébe nyomja az üveget óvatosan, majd figyeli, mint viszi oda az üveget.*

//... két dolog is van: :) A ficsúr az Meridian karaktere, mert õ a kis piperkõc most a csapatban :lol:
A másik... õh Flamm... biztos csak a karaktered egyéni véleménye, és biztos hogy nem tudod roszul, de kijavítanálak: Az Ordani a szakadár, és Toroni az eredeti Sogronita egyház :wink: ...//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.15. 16:06

(Shanil Argus)

Amikor Salina felveti,hogy sétálni megy feláll õ is.

-Azt hiszem veled tartok.CSak még lehozom a köpenyem.

Majd a többiek felé fordul:

-Mindjárt jövünk vissza.Ja és a Predocival várjatok meg ;)

Közben Trisha tekintetét keresi,mert kiváncsi rá,hogy mit szól vagyis hát mit szólna ehhez.

Amikor a dzsad lány odalép hozzájuk a borral.

-Üdvözlöm hölgyem.Nem is tudtam,hogy e kis fogadónak ilyen gyönyörû felszolgálója akadt hirtelen ;)
Miközben meghajol al ány elõtt.

Aztán felsiet a szobájába leteszi a lantját,megigazitja a kardját és felvezi a köpenyét.A több fogasos reggelinek a tányérjait meg gyorsan betuszkolja vhova,ahol nem lehet egy könnyen megtalálni,majd egyszer kicsempészi azokat is a szobából 8)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.15. 16:23

(Kyra)

*A lány int a többieknek és kisétál a fogadóból. A hûvös idõ és a szemerkélõ esõ ellenére elég lengén van öltözve. Az amúgy is felkötött és jól kigombolt selyemingen, a feszes bõrnadrágon és a lovaglócsizmán kívül nem vett fel semmi mást. Ami még különösebb, hogy mégcsak meg sem borzong. Mintha tavaszi napsütésben sétálgatna. A fogadó elõtt járkál fel-alá és várja Shanilt.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.15. 16:29

(Shanil Argus)

Lesétál a fogadó elé és utoljára még Trisha felé pillant majd int nekik egyet,hogy elment.Kimegy az ajtón és látja,hogy Salina mennyire jól érzi magát.Egyelõre nem veszi fel a köpenyét.

-Nem fázol Salina?Ha gondolod odaadom a köpenyemet....

<Még a végén megfázol és esten em hogy party nem lesz,de cserében ápolgatás...fujjj....Na meg nem ártana takargatni kicsit a csajszit,mert eléggé feltünõ itten aztán ha körénk gyülik 5 martaloc,akkor bajban leszünk :s>
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.15. 16:40

(Kyra)

- Nem vagyok egy fázós típus. Csak akkor szoktam felvenni a köpenyem, amikor leesik a hó. - vállrándítás - Ilyen vagyok.
Még életemben nem voltam beteg. Én ilyen egészséges típus vagyok.
*Derekára teszi a kezét és mosolyogva Shanilra néz.*
- Mit súgtál a fülembe? Mit akarsz elmondani nekem?
*Azzal elindul az utcán és várja Shanil válaszát.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.15. 16:46

(Shanil Argus)

Látja,hogy Salina nem veszi fel semmit és állitólag nem fázos,igy õ is csak kézbe viszi a jó öreg kopottas köpenyét.

-Rendben van.
...
Õõõõ hogy mit akartam mondani?Hm...Ez a fránya alkohol...elfelejtettem.Majd ha eszembe jut egyszer a kérdés felteszem :P

Ahogy Salina a derekára teszi a kezét ne mtörödvén az etikett szabályaival szépen alaposan végig méri a lány csodálatos alakját és domborulatait.

-Jajj ne haragudj kcist a fejembe szállt az alkohol...Egyébként merre megyünk?

<Heheh persze,ittam már én ennél sokkal többet is,bár meg kell hagyni a 100 éves bor tényleg finom volt :lol: >
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.15. 17:06

(Kyra)

- Nem kell megjátszani a részeget. Ha valami kérdésed van tedd fel. Nem harapom le a fejedet miatta. Ennyire azért nyíltnak érzem magam. Meg sértõdékeny sem vagyok. Szóval ki vele.
*Odasétál a lovához és megigazítja rajta a pányvát. Megsimogatja aztán elindul valamerre tetszõleges irányba.*
- Én mindig a fejem után mentem. Sosem volt kitûzött célom. Csak kódorogtam a világban. Ha azt nézzük, akkor nevezhetsz világcsavargónak is. Imádom a szabadságot. Hogy azt tehetek amit csak akarok. Egyik napról a másikra élek. Ha van pénzem, akkor elszórom, ha nincs, akkor meghúzom magam. Szórakozok és vándorlok. Nem tudok megülni a fenekemen sok ideig. Talán hasonlítok is a fajtádra. Az arelpapok is ilyenek. Nem hiába hívnak titeket kalandozópapoknak.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.15. 17:15

(Shanil Argus)

Egészen közel sétál Salinához képest oldalt most átkarolja a lányt.

-Nem vagyok én még részeg csak jó kedvem van és az alkohol megtette a felejtés hatásait :D
...
Csak egyet tudok érteni veled.A szabadságnál nincs nagyobb kincs.

Feltekint az égre,hogy az esõ cseppek az arcára hulljanak és becsuklya a szemét.

-Hát igen és sok minden mást is hallottam már mondogatni az emberek szájából :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 8 / 120 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...