• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 7 / 120 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 120

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.13. 21:59

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadók negyede, A réz sellõ fogadó
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, reggel
Résztvevõk: mindenki

* Az idegen férfi bárgyú mosollyal Shanilra pilant.*
- Ha az atyának ez a kívánsága... mit szeretne a társaság? Tolmácsolják csak a fogadósnak... õ majd a számlámhoz írja azt is. Nem tartom fel önöket. Tárgyalják át az ajnlatom... veszteni semmit se lehet rajta.
* A férfi azzal távozik az asztaltól. Trisha, még mielõtt a távozó Salina visszatérne még megkérdi a többiektõl.*
- Mit szóltok? õrült egy fazon... hagyjuk a fenébe egyenlõre... ünnepeljünk! Majd este ráérünk megvitatni... ha idejön legközelebb is, koptassátok le :D Érdekes lehetne egyébbként... végsõ soron tényleg nincs mit vesteünk. De ez még ráér, azt mondta holnap lenne csak az a találka... ti mit kértek? Én a magam részérõl valami töményet szeretnék ha nem gond :oops: :D
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.13. 22:06

(Shanil Argus)

-Óhh igazán nagy lelkû uram.Megigérem,hogy mindenkép megvitatjuk a dolgot. ;)

Aztán int a fogadósnak:

-Rendben van,akkor köszönhetõen az úr nagy lelkûséggén mindenkinek hozzon egy üveg Predoci óbort és ha esetleg nem lenne szerezzen vhonnan gyorsan ;)

Aztán Trishára néz:
-Sztem ez jobban fog izleni;)
...
Este megvitatni?De hát azt hittem,hogy estére már van programunk :P

Mikor Salina befejezi a játékát.

-SEmmi okod szégyelõsködni.Csodásan játszol.Gyere igyál velünk vmit ;)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.13. 22:08

( Joe Lyon)

*Látván, hogy Salina kimegy, majd, hogy a szomszéd asztalnál ülõ egyén átül asztalukhoz enyhén meglepõdik. Mondjuk amit mond azon nem nagyon. Õ is fültanuja volt a férfi beszélgetésének, amit a most épp felfele tartó vértes nõvel tartottak. Figyelmesen végighallgatja, majd Trisha kérdésére válaszol:*

- Hát én benne vagyok, egy próbát megér. Mondjuk nem ártana kicsit többet tudni a részletekrõl. Nem szeretnék úgy járni, mint két éve. *Néz körül a társaságon.* Mondjuk az egyén elmondása alapján holnap este tudnánk meg a részleteket. Na de tényleg hagyjuk a „munkát” mára. Nekem is megfelelö a predoci *Kacsint Shanil felé. Miután Salina visszatér és zenélni kezd, hangulata Joenak egyre magasabbra hág. Ezek után Õ is hallgatja a többiek történetét, meg ha érdekli a társait mesél egy kicsit a hajós életrõl és a különbözõ "tengeri herkentyûkrõl".*
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Joe Lyon 2006.04.13. 22:32-kor.
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.13. 22:20

-Szép volt Salina! És még azt mondtad, hogy nem tudsz áztatni... illetve játszani...
-A pedroci a kedvencem! Hozhatasz nekem is ;)

Flamm is kezd beállni, bár úgy istenigazából még sose rúgott be, a szédüléses-nyelvbotlós részig mindíg. Most is, csak ül, kissé szédül a 3korsó bortól és sörtõl + a felestõl. Így jobban belegondolva, kb délután lehetünk valamivel, már a nap elejét a barátaival töltötte. Lassan enni kéne valamit. Ráadásul még munkáért... Bahh... Kalandért sem kell a szomszédba menni mert oda jön hozzájuk. Nem kérdéses Sogronnak feladata van számukra.
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.13. 22:20

(Kyra)

*A dal befejeztével az asztalra teszi a mandolint, hátradõl és nyújtózkodik egyet.*
- De régen ittam predocit. Amúgy ki volt ez az ipse? Csak nem a munka miatt, amit a dzsadnak is ajánlgatott? Elfogadtátok? Vagy mit mondott? Mik a feltételei?
*Kyra teljesen belelkesülten kérdezgeti újdonsült társait. Mikor az esti szórakozásról kezdenek beszélni elhallgat és egy kicsit befordul.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.13. 22:27

(Shanil Argus)

Ahogy egyre több alkoholt iszik egyre jobban oldodik legbelül a magának kiszbaott gátai.

-Nyugi Salina.Ne izgulj annyira azt nem itt kell ;)
..
Nos egyébként meg nem tudunk semmit csak mivel anynira kedvesen meghivott minket egy szabadon választható körre megigrétem neki,hogy majd megvitatjuk a dolgot.

Aztán látván,hogy Salina befordul és hirtelen csönd támad felõle.

-Mi történt?Csak nem azt mondod,hogy nem vagy hive az éjszakai mualtozásnak? :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.13. 22:36

KM esemény [Tysson-lar]

* A fogadós a predocira a megszokott mogorvasággal felel. SZéttárt kézzel zengi erõs, kemény rekedtes hangon.*
- Honnan vegyek én predocit? Jó lesz az uraknak egy olcsóbb fajtából is, mert itt ifinben biza nem tudok egy helyet se, ahol lehet olyat kapni! méghogy predocit... Antoh szigonya nem kellene? Prredoci.. bah... megfelel egy jobb vörös a 62-es évbõl? Nem rosz ám az se... hameg az árra mennek rá, akkor drágának ez is elég drága... a legjobb borom!
* Mondja a férfi büszkén. Kalácsképével mogorván bámul, ám így utólag a régi vágású nagydarab férfi szimpatikusnak is tûnik.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.13. 22:43

(Kyra)

- Tudok én mulatni, csak nincs pofám a ti kontótokra.
<... Dehogynincs, csak én most egy rendes aranyos lelkiiismeretes lány vagyok. :twisted: ...>
- Inkább visszamegyek a szállásomra és lefekszem aludni. Remélem az a szarházi házmester befoltozta már a tetõt. Úgyis biztos sok megbeszélnivalótok van egymással, amihez nekem nem sok közöm van. Hiszen úgy láttam, hogy régóta ismeritek egymást, én meg csak bepofátlankodtam közétek.
*Azzal elkezdi összepakolni a cuccait, hogy elinduljon. Az arcára egy kis keserûség ül ki, amit próbál elrejteni egy gyenge mosoly mögé.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.13. 22:44

(Shanil Argus)

-Ne hogy már egész Ifinbe ne lehessen kapni predocit?
...
Hát fogados látja legyen,akkor félbandának a 62-s bõl és a másikfelének meg Predocit ;)

Aztán hátra dõl és a kezét Salina széktámlájára rakja és a többieket nézegeti.Most jól érzi magát és évek óta elõször végre jól mulat és ha csak elgondolkodi krajta,hogy mi vár még rá este....Ó.... :lol:
Látván,hogy Salina el akar menni megfogja ruhájának sarkát és egy pillanatra felmerül benne,hogy nem lefelé huzza...vagy is erõsebben huzza efelé mint kellene...Ekkor téved a szeme a szimbolumra,amit hord és végül megprobálja kellõ erõvel a székre visszarántani a lányt.

-Na ne legyél már ünnep romboló.Ma ünneplünk és sztem vmelyikünk szobájában biztosan el tudsz aludni ;)

Aztán ránéz Trishára.

-Igazából a 2 db egyszemélyes ágyon 3-n is kényelmesen elférnek...Na de szóval csak azt akartam,hogy legrosszabb esetben kiveszünk neked is egy szobát.Ne aggódj ;)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.13. 23:10

KM esemény [Tysson-lar]

* A fogadós közben kihoz a 62-esbõl egy keveset.*
- Ennyi van összesen hátul... hozhatok többet is, de arra vrni kell. A predocira végképp... megpróbáltam elszalajtani egy fiút, menjen már be az Arany krákba és hozzon egy keveset... de az sokba fog kerlni önöknek.
* A fogadós csak úgy dörzsöli a kezét. Arca valamivel derültebb a szokottnál, majd rekedtes kuncogással eloldalog. Trisha mindenkinek tölt egy keveset a nemes nedûbõl, majd megemeli poharát. Megvárja amíg a többiek is így tesznek, majd köszöntõt mond.*
- Most hogy így együtt vagyunk... kívánok midnenkinek sok szerencsét, és sikeres kalandvadászatot! Már ha meg nem találtuk a megfelelõt. Jól van.. megígértem hogy nem esik szó munkáról... mesélj már egy kicsit Ordanról Flamm! Milyen ott az élet?
* Shanil kérésére megvonja a válát. Komoly arccal flegmán, derülten veti oda.*
- Jól van, szerintem elfér nálunk Shalina... lefeljebb majd kérünk egy takarót, és a földön alszol. nagyon szívesen látunk Salina. Mit se ér a megértésrõl és a segítõészségrõl a prédikáció, ha nem cselekszünk... boldogan látunk a szobánkban! Shanil... kérlek akkor majd szólj a fogadósnak, hogy kellene egy plusz pléd. Remélem nem gond, de elég szûkösen lennénk az ágyon hármasban. Amilyen lovag Shanil tudom, hogy még a kényelmét is feláldozná egy ilyen szép lányért. :wink:
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.13. 23:14

(Shanil Argus)

Fogadósnak:

-nem nekünk hanem a nagylelkû úrnak mondja,aki meghivott minekt egy szabadon választható körre ;)

Aztán Trisha felé fordul:

-Ó hát persze végül is a földön akár sokkal többen is elférünk és legalább nem nyikorog semmi és nem kopognak át a szomszédok :lol:
...
Jut is eszembe és hogy szólt az a rész,hogy segitsünk,hogy mások is boldogok lehessenek? :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.13. 23:21

KM esemény [Tysson-lar]

* Trisha értve a célzást mosolyogva incselkedik a férfival.*
- Csak férjen ki az ajtón az a nagy fejed :D Amúgy se nyikorog az az ágy... hidd el nagyon jól meg leszünk mi Salinával ott. Úgyis megszoktuk már a tiadlani puha kis földet... rá fog férni a gerincedre némi keményebb dolog. Nos Flamm... hol is tartottunk? Áh igen.. Ordan. Szóval mit is jelent pontosan az, hogy Tûzvarázsló? Azok valami papok? Nagyon érdekel a téma. Biztos sokat tudsz mesélni.
* Trisha szándékosan nem ragozza tovább Shanillal a dolgot. A szemének pár pillanatig tartó rebbenése valami álcázott kacsintás lehet, de ennél többet nem mutat Trisha. lehet, hogy zavarban lehet a szépséges Salina mellett. Ki tudja... a nõk egymással szemben már csak ilyenek :D *
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.14. 0:26

(Kyra)

*Kicsit illetõdötten körbenéz, majdválaszol.*
- Hát ha tényleg nem gond, akkor benne vagyok. De ne legyen már Shanilnak kényelmetlen miattam. Én elalszom kis helyen. Majd összekucorodok.
*A lány is lehajtja a bort meg a rövideket, amit hoztak elé, és látszik rajta, hogy megütötte. Pár másodpercig küzd egy kis egyensúlyzavarral és leveri a víz. Utána átvált mosolygósba, és a mandolinjáért nyúl. Most egy vidám dalt ad elõ, ami már inkább illik egy mulatozó társaság kedvéhez.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.14. 0:35

(Shanil Argus)

-Na láttod.Ne félj nem kell abba az átázott bérházba vissazmenned ;)
...
Várjatok mindjárt jövök.

Felszalad a szobába majd elõveszi jó öreg lantját.Azt a lantot,amin már azon is játszott mikor egy elf erkélye alatt állt csak akkor hûsitõ zuhanyt kapott :)
Majd lejön a többiekhez.

-Ha nem haragszol Salina beszálok a kezdetleges kis probálkozásaimmal.

Neki áll kicsit behangolni a hangszerét majd Salina által játszott dalamát követve együtt játszik vele ezzel teremtve meg a jó hangulathoz a zenei hatteret...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.14. 9:32

-Óóó! Ordan! Be kell valljam nagyon megtetszett az a város... Mivel nagyon közel van az óceánhoz, az útjainak jó része hajóval is megtehetõ. Szinte minden sarokban áll egy úriember egy gondolával és némi pézért cserébe akárhova elvisz. Nagyon szépek az ottani fogadók, lerobbant hellyek szerintem nincsenek is. Az ottani polgárok kissé mogorvák, nemigazán hajlanak a külhoniakkal való ismerkedésre. De végülis mindegy. A nemesi réteg kedvelt szórakozása a szerencsejátékok... Huhh... Nem jut eszembe a neve...Regetta! Az az! Egy ilyen gyorsulási verseny gondolákkal. Nagyon izgalmas! Az a baj, hogy teljesen sok esélyes. Egyszer szántam el magam, hogy játszak, el is buktam az összes pénzt. De végülis nem ez az ami a leg érdekesebb...
A város központjában van a Tûzvarázslók temploma. Hatalmas csúcsos épület, gyönyörûszép. A szélrózsa minden irányába hidak vannak függesztve, különbözõ szinekkel és tele rúnákkal. Azt mondják, hogy nem mindegy, hogy hol lépsz be, mert az meghatározza a bentiek hozzáállását feléd nézve. Én azt hiszem a zöldön mentem be éshát szerencsét hozott, dehát kitudja, ha a piroson megyek át, már az elsõ kanyarban kidobnak...
...
A tûzvarázslók? Huhh hát õk elég érdekes szerzetek. Tulajdonképpen papok is valamilyen szinten. A tûz elemi mágiáját használják. Nagyon-nagyon erõsek. Talán a legerõsebb mágiahasználók Ynev-ben. Arról lehet õket felismerni hogy általában lángvörös ruhákban, köpenyekben, tunikákban meg hasonlókban vannak...
...
-Ajjaj Shanil zenél :D

Ekkor a két muzsikusra emeli tekintetét és hallgatja, hogy férfi barátja hogyan rontja el a színvonalt :D
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 7 / 120 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...