• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 6 / 120 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 120

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.13. 19:42

(Shanil Argus)

Felnéz a lapokból és Trishára pillant.

-Na de Trisha kérlek...Mindent ne meséld el nekik itt lent...Vannak mások is a fogadóban ha nem is olyan sokan,de akkor is :oops: :P

Aztán a kártyalapokra és legfõképpen Salinára tekint.

-Na õõ rendben lássuk csak...ha mind egy szinben van nekem lapojaim a legnagyobbakból és sorban vannak egymás után az jót jelent?Elég régóta nem játszottam :lol:
...
meló?...hm...

Izleli egy kicsit a szót.

-Inkább vmi nagy kaland kellene mint egy meló...Kellene már egy kis tombolás.Tényleg...Fogadós hozzon mindenkinek még 1 kört és siessen :lol:
Midennek az alapja a jó kedv 8)

aztán megint a lapjai közé temetkezik vagyis inkább SAlinát nézi az elõzõ kérdésére várva a választ...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.13. 19:58

(Kyra)

- Látom blöffölni azt megtanultál. De ha tényleg ez jött ki, akkor te vagy a nyerõ.
Meló alatt én is valami kalandféleségre gondoltam. De egyedül abba sem jó belevágni. Egyedül hamar eltûnik az ember a süllyesztõben. Mindig kell valaki, aki a hátát fedezze.
<... Na ezt se én mondtam. ...>
- Szóval ha valamit még szeretnétek tudni rólam, akkor kérdezzetek nyugodtan.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.13. 20:00

Flamm megvonja a vállát.
-Nem történt velem semmi különös. Az eltöltött idõm 60%át olvasgatással, tanulással, kereséssel töltöttem. Immáron Sogron-t szolgálom. Ordanban tanultam meg mindent vele kapcsolatban. Aztán mentem Toronba, ott kissé kutakodtam az apám klánja után. Mit ne mondjak, az egészet szétverték. CSak pár tag maradt hû a szervezethez. Állítólag itt van valahol Ifin-be. Akkora ez a város, már itt vagyok egy hete, rengeteg informátorom van, de senki nem tud semmit. Hogy a fenébe nem vettük észre egymást a fogadóban? Shanil? Thrisa? Ennyire nem lehetünk bénák...
Ekkor felnevet, és várja az esetleges kérdéseket.
-Egy Ilanori bárd? Nocsak, már van Arelpapnõnk-papunk, tengerészünk, sogronitánk, most még egy zenész is. Úgy érzem jó lesz a hangulat...
Meghúzza az imént kapott borosflaskáját és koccintásra emeli.
-Igyunk arra, hogy újra együtt a régi csapat, és hogy még bõvültünk is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Flamme O'Styg 2006.04.13. 20:14-kor.
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.13. 20:08

(Shanil Argus)

Szép lassan végigméri Salinát megnézegetve minden porcikáját.

-Nos remélem,hogy nem tudod,hogy milyen lapokat tartogatok.Ugyan akkor lenne egy kérsésem...Mik a õõõ szóval mik a lapjaid?
...
Na jó bevallom elég gyenge probálkozás volt. 8)

Majd kicsit közelebb hajol Salinához és halkan a fülébe súgja,hogy csak õ hallhassa:
-Majd felteszem az eredetit mikor kettesben leszünk :wink:

Aztán Flamre néz:
-Azért ne siesd el,hogy újra a régi csapat...és bõvülni?Kivel?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.13. 20:19

-ÖÖÖ van egy olyan érzésem, hogy nem utoljára fogjuk látni Salinát. És ha ez így lesz, a csapatba is be fog kerülni...

Ekkor a lányra pillant, vajon hogy reagál.

-Bocs, nem tudok kártyázni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Flamme O'Styg 2006.04.13. 20:24-kor.
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.13. 20:21

( Joe Lyon )

* Koccintásra emeli poharát és jó nagyot húz belõle, majd õ is elmondja mi történt vele az elmúlt idõszakban. Tudja, hogy mindezt már Flamm halotta ezért Trisha felé fordulva beszél:*

- Hát a csapat szétválása után én is Tiadlanban maradtam, majd miután egy kis idõt eltöltöttem az ország és népének megismerésével, csatlakoztam egy hajó legénységéhez. Hát mit mondjak!? Nem volt unalmas. Régi ellenségeink ellen küzdöttem, kalózokat kergettünk a nyílt tengeren, meg kereskedõ hajó karavánokat kísértünk. Jó kisélet a matrózélet, de én még is csak szárazföldön érzem jól magam. Ezért, hát itt vagyok. És nagyon örülök, hogy ismét találkozhatok veletek! Ezt meg kell ünnepelni! *Rendel õ is még egy kört, meg mellé mindenkinek egy általa választott rövid italt is.*
- Tényleg, Trisha! Ha jól értem nem véletlenül vagytok akkor Ifinben. Ha segítség kell rám számíthatsz! Salina kérdésére válaszolva. Én sajna nem tudok kártyázni, úgy hogy nem is szeretnék bele kontárkodni most ebbe a játékba. *Miután meghozták az italokat, megemeli a feles poharat és felszólal:*
- Egészségünkre! * Majd húzóra kiissza a pohár tartalmát*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.13. 20:32

(Shanil Argus)

Mikor Joe megemeli a rövidet és lehuzza õ csak iszik egyet a borból és a rövidet az asztalon hagyja.Jobban el van foglalva Salina domborulataival.

-Te nem iszol? :lol:

Majd a többiek felé fordul.

-Mind ez szép is jó,de talán Salinát is meg kellene kérdezni,hogy mi a véleménye errõl nem?

Közben a kártyákat az asztalra rakja direkt úgy,hogy a lapok felfelé mutassanak.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.13. 20:49

(Kyra)

- Hát én örülnék, ha befogadna egy kalandozócsapat. Mint mondtam nagyon rossz egyedül egy idegen városban.
Amúgy meg amíg meg nem tanultok, addig úgysem fogtok tudni kártyázni. Mindenki csak a bûnnek tartott szerencsejátékot látja ezekben a lapokban. Pedig jó idõtöltés is ha az ember unatkozik. És ha egy ilyen csapat jön össze, akkor még élvezetesebb is.
*Flammra kicsit furcsán néz.*
- Ez sztereotípia. Nem minden ilanori bárd, aki tud zenélni. Bár én éppen egy bárdtól tanultam meg a szakmámat, nem tanultam ki a bárd szakma csínyját bínyját. Szóval nem vagyok tekinthetõ igazi bárdnak.
*Shanil sugdolózására csak egy cinkos mosolyt küld felé, de úgy hogy a többieknek ne tûnjön fel. A bort megissza, és pár percre ki is pirosodik az arca tõle, de aztán megint átmegy sápadtkásba.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.13. 20:52

(Shanil Argus)

Össze is csukja a lapjait,amiket lerakott az asztalra.

-Nicsak ott egy szinpad.Nem akarsz zenélni nekünk vmit Salina?Úgy hallottam,hogy csodás zenéket játszanak Illanorban.

<Na soha nem hallottam,de legalább most meghallgatom na meg ha fent a szinpadon sokkal jobba lehet nem annyira feltünõen nézni a formás kis testét remélem mozog is egy kicsit :lol: >
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.04.13. 21:14

(Dzsana Khadde)

*Egy kicsit meghökkenve veszi tudomásul, hogy az elõre nyújtott jobbját a férfi figyelembe sem vette éppúgy ahogyan az elmondott kitételt is...*
<Ááá, szóval te is az a fajta vagy, aki blamásnak tart egy nõvel kezet fogni...hmmm, meg ráadásul figyelembe sem vetted mondandómat ... no mindegy, az a lényeg, hogy nem kelett kutakodnom munka után, jött az magától is...>
*Egy alig halható horkantás és egy enyhe válvonás kíséretében a kezét visszahúzza. Megfogja söröskupáját és a maradék sörét egyhúzásra kiissza belõle. Tekintete a szomszédos asztaltársaságra téved, ahol a minden bizonnyal régi barátok most üdvözlik egymást. Elnézi egy darabig a kedélyesen társalkodókat, s emlékei fájóan megrohanják...Székérõl felpattanván pajzsát, málháját, nyeregtáskáját összeszedvén felviharzik szobájába... Arcán mély fájdalom és szomorúság tükrözõdik, látszik rajta menekül, valami elõl menekül...Félúton felérvén a lépcsõn hirtelen megtorpan, visszafordul , s ránéz Quorhel Maastar-ra, de csak ennyit szól:*
- Ha kellek a szobámban megtalál! - és ezzel fel is csörtet "lakosztájába".
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.13. 21:23

(Kyra)

*Kicsit megilletõdötten néz Shanilra.*
- Annyira még nem tudok zenélni, hogy kiálljak közönség elé. Még csak egy fiatal kezdõ vagyok. Majd egyszer.
<... Shanil Shanil. Ez a kispap nagyon beindult rám. Hagyjam elcsavarni a fejemet, vagy szivassam egy kicsit? Egyrészt jókat tudnék röhögni rajta, másrészt amíg az õ ágyában vagyok, addig sem senyvedek abban a lepra bérházban. Mekkora ribanc vagyok. Hehehehehe. Meg mostmár tényleg kellene szereznem pénzt, mert anyagot is kellene venni. Már vagy két hete nem jutottam semmihez. Ez szörnyû. Meg pénz nélkül el sem tudok menni szórakozni. Semmi buli, semmi anyag, semmi pasi. Kezdek igénytelenedni. Kicsit fel kellene pörögnöm. De amíg nincs pénz, addig nincs semmi. Most idõm sincs befurakodnom egy nemesi házhoz. Valahonnan máshonnan kell hozzájutnom pár csengõ aranyhoz. ...>

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.13. 21:29

(Shanil Argus)

-Na ne szégyelõsködj Salina ;) olyan bot fülüeknek mint mi egy kis nyikorgás is már zenének számit.Tényleg milyen hangszere is játszol?

Közben néhány pillantást vett Trisha felé,hogy vajon kedvesen társalog Joeval és Flammel vagy éppen gyilkos pillantásokat vett felé :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.13. 21:36

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadók negyede, A réz sellõ fogadó
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, reggel
Résztvevõk: mindenki

* A harsány férfi, aki eddig a páncélba öltözött nõvel beszélgetett, most a többiek felé fordul. Szeme megakad a társaságon, furcsán csillan meg. Mind így egy helyen... gondolhatná. Most kell bedobnia magát, ezt érzi is. Még kacsint egyet a dzsad lányra, majd odasúgja neki.*
- Hm... az a társaság minden bizonnyal vevõ lenne a pénzes feledathoz! Szerzek kegyed mellé társakat is :wink:
* A férfi azzal a másik asztal társaságához fordul.*
- ne vegyék tolakodásnak, de hallottam fél füllel amit beszéltek. Régi csapat újra összejött? Kérem csapos! Írja az itókájukat az én számlámra! Ha megbocsátanak * azzal a férfi a székét közelebb húzza* be is mutatkoznék: Quorhel Maastar a becses nevem. Összekötõ vagyok, az én dolgom az, hogy embereket kerítsek az Uramnak megfelelõ munkájához. Fél füllel hallottam az elejtett szót, ha megbocsátanak, hogy egy kalandozócsapatról lenne szó... nos, én vagyok az Önök embere! Az Uram nagy dobásra készül: pénzzel, és sok feladattal járó küldetést ajánl a figyelmükbe. Pontos részletekkel nem szolgálok, én csak a felhajtó vagyok. Azonban holnap este, éjközpé elõtt valamivel a kikötõben a nagyúr vár minden érdeklõdõt! Nos.. mit szólnak? Benne lennének?
* A férfi együgyû bárgyú mosolya nagyon megnyerõ. Nyílvánvalóan nagy szája és lehengerlõ menedzseri képessége okán kerülhetett ilyen magas rangba... a ruhája is valami nemesies. Ki tudja.. talán tényleg nagy bagó van a dologban. risha el is kapja a fejét. Joe és Flamm történetét végighallgatva jön ez a fickó, és elõadja a furcsa ajánlatát. A lány eleine zavarodva, majd késõbb magabiztosan adja elõ magát.*
- Hát... nem is tudom mit feleljek... kicsoda is pontosan a maga ura? Õh... szerintem érdemes lenne megnézni mirõl van szó pontosan... nem Joe? Hamár így együtt vagyunk, akkor végre csinálhatunk valamit együtt. Elnézését uram, még ezt megbeszélnénk egymás közt... magunkra hagyna egy kicsit?
* A férfi bólint, majd mosoloygva, energikus léptekkel feláll és ismét átül oda ahol a dzsad nõvel beszélgetett eddig. Szemmel láthatóan zavarja a nõ távozása... A fogadós ekkor hozza ki teli kézzel a várva várt italokat.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.13. 21:41

(Shail Argus)

A férfi felé fordul,aki épp megzavarta a beszélgetésben.
-Renben van.A meghivás egy rossz ötlet ugyan akkor nálunk a társaságban úgy szokás,hogy aki belép,az áll egy kört,amit a többiek választanak.Mit szól hozzá?Gondolom nem mond nemet :P
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.13. 21:41

(Kyra)

- Mandolinon játszom. De kint van a lovamon.
*Sóhajt egy nagyot megadóan, majd feláll az asztaltól.*
- Na jó. Egye fene. De ha kinevettek, akkor sírvafakadok.
*Miközben kifelé sétál, meglátja a lépcsõn felfelé haladó dzsad nõt. Mikor az visszanéz, tekintetük találkozik. Kyra áthatóan állja a nõ tekintetét. Úgy érzi, hogy a harcos valamiért különleges. Bár nem a legszebb, valami megfogja benne. Csak amikor az ajtóhoz ér, akkor tud elszakadni a dzsad szemétõl. Kisétál a lovához és megnézi, hogy minden rendbe van e vele. Szinte imádattal és tömény szeretettel simogatja meg kedvenc hátasát. Becézgeti is, aztán elõveszi a vörösre pácolt míves mandolint és visszamegy a fogadóba. Visszaül az asztalhoz és egy keveset hangol a hangszeren.*
- A színpadra nem megyek ki. Annál félénkebb vagyok.
*Megint sóhajt egyet, aztán belekezd. Egy lágy szomorkás dallammal indít, és elkezd hozzá énekelni is. A hagja is ugyanolyan lágy és selymes, mint a játéka. Aztán egyre drámaibb hangzást visz bele és a végén egy szívbemarkoló akapellával zár. A esõ kopogása az ablakokon, és a kissé borult szürkés idõ csak felerõsíti a zenéje mögött megbúvó elmúlást idézõ hangulatot. A mandolinjátéka és az éneklése is szívetgyönyörködtetõ, de érzõdik rajta, hogy sok gyakorlással szinte hipnotikus hatást is kitudna váltani a közönségébõl.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 6 / 120 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...