• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Újoncoknak

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 34 / 95 • 1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 95

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.04.13. 11:49

én is üdvözlök minden újoncot az oldalon, és ha megkerestek msn-en akkor én is tudok neked segíteni.

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Malista Ilaton » 2006.04.13. 12:08

Sziasztok!
Én egy 18 éves pécsi leányzó vagyok. 3-4 éve ismerkedtem meg az asztali szerepjátékkal. Mágussal kezdtem, aztán jött a vampire. Egy ideig felvátlva ment, aztán szinkronban, heti rendszerességgel, szünetekben még sûrûbben. Volt egyetlen egy próbálkozásom Káosszal. Nekem az is tetszik, fõleg a harcrendszere, meg a világ is, de ahhoz játékostársakat nem igazán találtam, mert senki másnak nem tetszik annyira, mint nekem.
Most jelenleg csak Vampire-özök, abban is két hónapnyi szünetet tartunk, mert a csapat 5 tagjából hárman idén érettségizünk. Szóval addig online kell kiélnem magam:D Mellesleg már Mágus elvonásom van:)))
Elõnyben részesítem az Arel-papnõ, Tûzvarászlónõ, illetve Tolvaj karaktereket, de elõfordul néha az Amazon, vagy esetleg egy Boszorkány is:D (majd megpróbálom visszafogni magam, mert a karaktereim elég könnyûvérûek szoktak lenni:D)
Csak az ET-t ismerem, igazság szerint az új rendszerrõl csak annyit tudok, amennyit meséltek róla. Szóval nem sokat.
Mesélõként is próbálkoztam párszor, de mindig zavarban vagyok, ezért soha nem válna belõlem jó KM.
Azt, hogy ide találtam, Levyathan-nak köszönhetem:)
Ja, és persze én is kalandozó szeretnék lenni:D
A karikidolgozásban annyi lenne a gondom egyelõre, hogy nem tudom, ti milyen szabályok szerint csináljátok, mert nálunk a kidobálás helyett volt egy pontelosztási rendszer a tulajdonságokra. Ja, és most sajnos nincs nálam a könyvem, mert öcséméknél hagytam, és még lusta voltam hazahozn (pedig csak negyed órányi sétára lakik):D
Malista Ilaton

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.13. 12:24

Ismét üdv az újaknak, legfõképpen a gyönyörûséges, világszép tündérhercegkisasszonyoknak! ;)

Ha bármiben bárki rendelkezésére állhatok - lelki szemetesláda, rendszer vagy kalandbeli kérdések, szabálykönyvekre van szükség, esetleg bár mi. - az msn-címem a nap nagyrészében - éjszaka is - megtalálható vagyok.

További kellemes játékot mindenkinek!
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.13. 16:05

Üdv mindenkinek.

Igen gyûlnek a pécsiek is :D Hajrá Pécs :lol:
Egyébként ha felvesztek msn-n talán tok pótolni 1-2 hiányoságot magus terén...Meg talán vamp-ben is,de magusból jobb vok :P
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hideg Ryss » 2006.04.16. 18:08

Üdvözlet!

19 éves vagyok, diák (hím egyed, csak hogy rontsam az átlagot). Sok rendszert ismerek, közepes mennyiségû tapasztalattal, volt benne M.A.G.U.S. is rendesen. Tennék egy próbát egy varázslóval, ha van még hely. Karakterlapot, hasonlókat merre kell küldeni?

Köszönettel: Ryss Thelon
Hideg Ryss

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.04.16. 18:13

Üdv!

Figyelni kell itt a csevegõben lévõ témák közt, hogy lesz e mostanában induló kaland, és a km-el kell megbeszélni a részleteket. Ellenben a mostani húsvéti game-be bárki beszállhat.... Részletek ott :D
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kraal Mornan » 2006.04.17. 9:09

Sziasztok. Egy hónap múlva 19 vagyok, a szerepjátékkal 8-9 éves koromban kerültem kapcsolatba - ekkortájt olvastam elõször a Gyûrûk Urát is.

Elõször M.E.R.P.-et játszottam, majd közel 8 évig M.A.G.U.S.-t az utóbbi idõben kipróbálhattam más játékokat is, mint a Vampire, a shadowrun, és a DnD.

Apropó! elõtörit hova lehet írni? :D
Kraal Mornan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: elfmage » 2006.04.17. 11:15

Kraal Mornan írta:
Apropó! elõtörit hova lehet írni? :D

Keresel magadnak egy jóravaló mesélõt, és neki :D
Meg a karlapot is...

Egy karakterleírással meg mehetsz ökörködni a húsvéti mókába, ha beléptél a játékosok csoportjába (usergroups)

üdv itt jó játszadozást neked is :D
elfmage

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Galex » 2006.04.18. 13:56

Udv mindenkinek!

Magiahasznalo karit szeretnek inditani. Olyan csapatnak lenne hasznos tagja, ahol a durrbelebumm elott neha a fejet is szoktak hasznalni.

Roxanne :D
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Galex 2006.04.18. 23:37-kor.
Galex

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.18. 14:42

Üdv neked is 8)

Egyébként vedd kisebbre az avatarodat,mert szólni fognak érte.... :wink:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriell » 2006.04.19. 20:02

Beléptem az operaház fatomja Topicba. Szeretném ha a státuszom át lenne álítva Forumitáról Jk.ra. Köszönöm.
Enriell

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.19. 20:06

Státusz átálítva :wink: Én is üdvözlök minden új tagot, mindenkinek csak egyenlõre ennyit tudok mondani: Türelem, türelem... türelem. :) Remélem hamarosan bõvül a KM-ek listája, és akkor több kaland indulhat... én szívesen kezdenék új kalandot, de sajnos fullig vagyok ilyen téren.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.04.19. 20:08

Enriell írta:Beléptem az operaház fatomja Topicba. Szeretném ha a státuszom át lenne álítva Forumitáról Jk.ra. Köszönöm.

Nemcsak a rangodnak kell Játékos Karakter-nek lennie, hanem kévényezned kellett volna a felvételed a Jk- csoportba, hogy ezeket a jogokat megkapd...
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.04.19. 20:09

és persze míg el nem felejtem, Üdv az újaknak! ^^
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriell » 2006.04.19. 20:13

Üdv üdv ezt elfelejtettem de én személyesen beszéltem az ottani Km-el így Szerintem ez is letudva. És köszönöm a segítséget.
Enriell

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 34 / 95 • 1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 95

Vissza: Csevegõ