• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 43 / 72 • 1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 72

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.12. 16:47

(Carolina con Ragucci)

*Mikor meglátja Bedal alakját kétes érzések kerítik hatalmukba. Egyrészt kötõdik a csapathoz, másrészt legszívesebben már Syillel lenne kettesben a várostól távol. És a küldetés ami felé haladnak, veszélyes. Fél tõle, hogy akármelyiküket baj érheti. Fõleg Syil miatt aggódik. Kicsit kedvtelenül indul meg a férfival Bedalék felé. Amint odaértek, biccent a papnak és jelzi, hogy õk készen vannak.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.12. 17:10

( Con Bronta )

*Meglátva, hogy Bedalék észrevették, bevárja õket az eresz alatt. Mikor megérkeznek és megtudja a rossz híreket kissé eltöpreng. *
< Na hát a végén csak az én verzióm marad és kis csoportokban feltûnés nélkül kell „átruccannunk” Toronba. Talán még ez az egy esélyünk van, ha idõben indulni akarunk.> *Nichen szavaira:*
- Igen én beszereztem mindent ami kell. Itt lapulnak zsákomban. Remélem A többiek is idõben ide érnek, majd akkor kiötölhetjük, hogy mi tévõk legyünk toroni tolmács nélkül.
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.12. 21:24

(Bedal Alen)

* Mikor Carolina is megérkezik, komoran bólint, és elõrébb lépked.*
- Várjuk meg Mytharékat is... addig is láthatnánk a felszerelést? Nem Carolina.. nem siekrült embert találni. * Válaszolja a fel nem tett kérdésre.* Addig is... fel lehetne próbálni, jók e a bilincsek. Rád bízom Con...
* Beszédje közben egy kurta kört ír le járásával ,amjd megint a fal mellett álapodik meg. Hátát annak veti, és a távolba réved, elgondolkozva mit is tehetne most.*
<.. Kész öngyilkosság amit most teszünk. Egyszerûbb lenne fellvágni az ereimet... a hatás ugyanaz... az út azonban nem. Az egyetlen ami visszatart... az Uram szava. De megéri-e számára, hacsak így elveszít egy követõt? A semmiért? De hisz ezt úgyse tudhatom... majd ha odaértünk.. talán kiderül, miért kellett odamennem. Mindennek oka van... ennek is kell hogy legyen. Véletlenül nem szokott ilyesmi történni. De ez még a jövõ zenéje... nem szabad idegesnek tûnnöm.. áh késõ sajnos...>
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.12. 22:05

( Con Bronta )

* Üdvözli az oda érkezõ Carolináékat, majd Bedal szavait követve a hátizsákjából elõvesz egy bilincset. Szétnéz, hogy illetéktelen szemek figyeli-e a díszes társaságot, majd a lány kezébe csúsztatja. Amíg az megvizsgálja Bedal felé fordul és szóra nyitja száját:*

- Hát szerintem toroni vezetõ nélkül bukott a rabos mutatvány! Mit szólnátok az én régi tervemhez, hogy kis csoportokban, mondjuk hármassával mennénk át. Így kevésbé lennénk feltûnõek és lehet, hogy átcsúsznánk a kapu õrségén Szerintem így van egy kis esélyünk. Megbeszélnénk azt, hogy pl: amott az elsõ fogadóban találkozunk és bevárjuk ott egymást. Mit szóltok? *Néz körbe kérdõn a társain.*

// Amúgy: Barna posztóköpeny, alatta egy mellény és egy vajszínû ing. Fekete bõr nadrág. Lovagló csizma. Meg egy közepes hátizsák van nála. Ja meg övén egy átlagos kardhüvely, benne mesterkardjával. Másik oldalán egy dobótõr lapul a tokjában, illetve jobb csizmája szárában még egy tõr.//
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.13. 17:54

(Carolina con Ragucci)

*Elejt egy mosolyt Con felé, aztán beledugja a kezeit a bilincsbe. Közben lopva Syilre néz, és ha a férfi tekintete is rátéved, küld neki egy huncut mosolyt a bilincsekre célozva. Utána kiveszi a kezét a bilincsbõl és hallgatja Con és Bedal beszégetését.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.13. 19:33

KM esemény
Helyszín: Erion, Kapuk tere
Idõpont: Õsszel, Dél mult
Résztvevõk: Mindenki

Csendben álldogáltok a kapúajban,amit még Con nézett ki magának.Mytharékat egyelõre nem látjátok sehol pedig már igazán itt lenne az ideje,hogy megérkezzenek.

Carolina:
Felprobálod a bilincseket,ami eléggé kellemetlen érzést sugal, már maga a látványa is.Felnézel Syil-re,aki most épp a kapuk terét bámulja feltehetõleg azért,hogy ha jönnek Mytharék,akkor rögtön észrevegyétek.Emléképek törnek fel,amikor felveszed a bilicseket a kezeidre.
Sötét van.Nagyon sötét és távolból erõtlen halálsikolyokat hallasz miközben láncok hangjait véled felfedezni.Félsz,de ugyan akkor ez az egyetlen dolog,ami most erõt ad neked....

Többiek:
Látjátok,ahogy Carolinának felteszi Con a bilincsekete ekkor még a melletettek álló Syilre pillant aztán a következõ pillanatban egy rángás fut végig a testén és elkezd fehéredni az arca.

//Lochlan láttalak többször is fent,de nem nagyon akartál irni ugy hogy nem tom mi van veletek igy kénytelen vagyok kicsit más utakra terelni titeket...Majd jelentkezetek ha mind2-n megjöttök.... :?
//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.04.13. 19:56

(Fekete Mythar)

*Lehet látni az arcán, hogy nem örülennek az egyznek végig, fel alá járkál nem áll le fél percnél tovvább. Nyugtalanul tekint hol a papra, hol Lunirra, hol pedig a plofon felé néz kérdõn. Mikor a pap befejezi a szertartást meghallgatja és kis idegességgel a hangjának mondja.*

-Renben van. Lunir kérlek menj el a lovammal a Kapuk terére és ott mond el a többieknek a helyzet fontosságát. Visszafelé kérlek a lovamat add le valamelyik fogadóban, és ott foglalj le egy szobát Ivoriának is. Ha kész vagy gyere vissza és együtt megyünk a kapuk terére.

///Nem igaz, úgy látom ma semmi nem jön össze.... Áááá szent inkvizíció!!!///
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.13. 23:35

(Bedal Alen)

* Bedal az állával babrál egy keveset, majd széttárt kezekkel fordul Conhoz.*
- Nézd... sokat nem tudunk tenni. Ebben a helyzetben nincs jobb megoldás mint a tiéd... bár az igazat megvallva önmagában a toronba való utazást veszélyesnek tartom. De nekem oda vezet az utam... nem fogok meghnyászkodni, csak mert nincs vezetõnk. Jól van... öt perces idõközökkel lépjük át a kaput. Kettes, max 3-as csoportokban. Bilincsekre így is szükség van. A tröp esetében midnenképp. Aki még óhajt 1-2-t... bár sok értelme most már nincsen. Várjuk meg Mytharékat és megbeszéljük a részeletek. Addig is... mindenki agyaljon a dologn mert igencsak nehéz helyzetben vagyunk.
* Bedal magabiztossága romokban hever. Fel se foghatja, hogyan vállalkozhatott erre az õrültségre. És azt se foghatja fel, Sogron miért akarja, hogy ilyen öngyilkos akción vegyen részt. Dehát.. ember tervez, isten rendez. Sogron útja világos, és megmásíthatatlanul ott lebeg Bedal elõtt. Már csak rá kell lépnie, és máris Toronban találja magát. Csak ne lenne ilyen bizonytalan.... Bedal úgy érzi, a Tûzkobra élve nagyobb hasznát venné. Dehisz ki mondta hogy meghal? Bedal gyorsan kiveri fejébõl ezeket a letargikus gondolatokat, és megint elgondolkozik az esélyeken.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.14. 19:41

(Nichen de Azadyr)

*Eleinte nem szól bele a beszélgetésbe, csak a felekre fordítja a fejét: hol Bedalra, hol pedig Conra. Mivel Carolina mögötte áll, és nem is arra néz, ezért nem veszi éészre az elfehéredést. A feje búbbját vakarja, szemmel láthatóan nem tud a helyzettel megbirkózni...

-Nos, Con, lehet, hogy mint Bedal is mondta, a te ötleted a helyénvaló. Viszont akkor az semi mindegy, ki kivel megy át a kpaun, mert pl Bedal mellé ne a törpöt tegyük, mert akkor semmi eséllyük nincsen. Ja és Bedal: ha minden igaz, neked át kéne öltöznöd, mert mint ahogy a fogadós is mondta: ordani származásodat ez a gúnya nagyon egyértelmûen mutatja...

<Na, Bedal, most már vakarhatod, ahol nem is viszket...látom rajtad. hogy alaposan gondban vagy... :wink: Én nem ismerem annyira a Tûzkobrát, nem tudok neked segíteni, de hogy veled megyk toronba, abban biztos vagyok>
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.14. 20:20

(Bedal Alen)

* Bedal arca megkeményedik Nichent hallva.*
- Nem fogom levetni a Rend szent jeléképével díszített öltözékem... olyat kérsz tõlem ezzel, mint egy dzsentõl hogy szabaduljon meg a szent szablyájától... boácsáss meg, de most nem fogok magyarázkodni, miért is nem fogom levetni a pikkelyvértem. Ellenben Con ruházata is... hm... nos tiadlani stílust idéz... szóval nem egyedül az én öltözékemmel lenne gond. De senkitõl se várm el, hogy megválljon azoktól a tárgyaktól, amelyek nélkül az ember személyisége elképzelhetetlen... hogy létezzen. Én valahogy így érzem ezzel a vérttel is...

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.15. 10:12

KM esemény
Helyszín: Erion, Kapuk tere
Idõpont: Õsszel, Dél mult
Résztvevõk: Carolina, Bedal Alen, Nichen de Azadyr, Con Bronta

Carolina:
Még mindig az állomvilágban vagy-mivel senki sem láttot vagy nem akart neked segiteni :lol: - és forog körülötted a világ.Néhány elmosodót ember formájú alakot látsz,ahogy egy láncon huznak egy lányt és vélhetõen a kinzó kamrában tartanak hiszen a halál sikolyok egyre hangosabbak lesznek.Hirtelen a lány feléd tekint és magadat láttod...kissé koszosan kissé több sebbel az arcán és a testént,amiket nem fed rendesen a kócok és remegnek a lábai a lánynak.Vagy tán neked?Hátra tántorodsz és a hideg fal helyett egy kellemes meleg és enyhe puha dologba ütközöl.Hátranézel és Syilt láttod,aki ott áll mögötted.Ahogy nekidõltél õ is feléd néz mosolyogva aztán láttod rajta,hogy a mosoly eltünik az arcáról és aggodó a tekintette.
Ekkor veszedészre,hogy mintha fázna a fejed és az ujjaid,amik talán remegnek is egy kicsit mig a többiek mintha nagyon távol beszélgetnének egymással holott láttod,hogy itt vannak tõled 1 lépésnyi távolságon belül.Láttod Syil száján,hogy feléd intéz pár szót,de igazán a szavak értelmét nem igazán tudod most felfogni.
Aztán ismét meghallod Syil hangját is,aki a többiek felé beszél,ekkor már sokkal tisztában láttod és hallod a környezõ világot és az esõ cseppek monoton kopogtatását is felfedezed ismét...:

Többiek:
-Na akkor ideje már eldönteni,hogy mi legyen,mert lassan nem ártana indulnunk hiszen a megbeszélt idõ már elmult.Ugyan Ivória nélkül még kevesebb az esély,hogy sikerrel járjunk bár Bedallal elég sokat beszélt igy remélhetõleg elmondott 1-2 információ morzsát,amik a segitségünkre lehet.Viszont tényleg sietni kellene,mert Carolina rosszulérzi magát....

Észreveszitek,hogy az esõ kezd egyre jobban esni,de ez kevésbbé zavar titeket hiszen Con Bronta egy esõtõl eléggé védett helyett sikerült találnia.Az má inkább,hogy a szél is felerõsödött és mintha ez nem lenne elég a nedves ruhátok is rásegit arra,hogy eléggé kellemetlenüm érezzétek magatokat...Fõleg aki fém vértet hord,ami csak mégjobban elvezeti azt a kevés hõt,amit egy ilyen idõben termel a test...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.15. 20:32

( Con Bronta )

* Elõhalássza zsákjából a bilincset, majd jól szemügyre veszi, hogy is kell azt használni. Miután rájött, ráhelyezi Carolina csuklójára, de közben Bedal és Nichen szavait is hallgatja. Mikor Bedal a tiadlani öltözködési „szokásokról „ kezd el beszélni a papra kapja tekintetét, így nem veszi észre, hogy a lány rosszul lett. Felhúzza szemöldökét, majd ércesen válaszol*

- Nem is tudtam, hogy ekkora szakértõje vagy a hazámban viselt ruháknak! * Mosolyodik el* Tudod felénk a tradicionális öltözet a kimonó, amit kevesen hordanak. Amúgy mindenki az erigowi szokásokat követi, mint körülbelül Észak- Ynev országai népességének kétharmada. Amit rajtam látsz itt vettem Erionban. Úgy, kb. minden harmadik ember így öltözködik, na de hagyjuk is. *Ekkor pillant ismét a lányra.* < Istenem, hisz rosszul van!>
* Egybõl le is csatolja a bilincseket, de Carolina ekkor már jobban is van és Syil’dur szavait hallgatja.*
- Hát nem ártana lassan tényleg indulni! Mondjuk adjunk még pár percet, hogy a többiek is ide érjenek, mivel a lány nélkül tényleg nem sok értelme lenne átruccannunk Toronba. Carolina! Te jól vagy? *Néz a lány szemébe.*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fény » 2006.04.15. 22:03

(Sielle, a Villámkezû)

*Sielle már egy ideje figyeli õket, ahogy ott állnak a kapualjban. Nem siet nagyon odabalagni hozzájuk, de lassan azért elérkezik az ideje ennek is. Ebbõl azonban annyit vehetnek észre a beszélgetõk, hogy egy tizenéves forma suhanc, utcakölyök közeledik feléjük. Haja eredetileg talán szõke lehetett, de most leginkább csomókban, koszosan, kócosan áll, szerte szét. Talán vállig, ha érhetne. Mindehez egy körübelül térdig érõ nadrágot és szakadt ujjú inget visel, ami minden valószínûség szerint valaki nála jóval nagyobb emberé lehetett. Ruhái is iszonyatosan koszosak és szakadtak, nyilván jobb napokat is láttak már. A termete is vézna, fiús, alacsony és láthatóan satnya teremtés. Összes felszerelése egy kis szütyõ az oldalán, ami azonban láthatóan dagadozik valamitõl. Arca szintén koszos, ahogyan kezei is és lábai is. Cipõ gyanánt pedig egy szakadt talpú szandálszerû kis alkalmatosság fityeg a lábán. Nagy jóinulattal lehet azt csak lábbelinek nevezni. Legalábbis ennyit látni az alól a lópokróc alól, amit köpenynek használna az esõben.

Peckes, határozott léptekkel indula társaság felé. Aztán, amikor Con Bronta kezében meglátja a bilincset egy pillanatra megáll és rámered azután, az esõre való tekintettel mégis csak szalad tovább. Ügyet sem vetve a többiekre befurakodik a kapualjba, hoyg legalább ne ázzon, majd lendületes mozdulattal lehúzza a fejérõl a pokrócot és lerázza a vizet a hajáról. A szemfülesebbek talán észre vehetik, hoyg vonásai karcsúbbak egy ember gyerekénél. Talán félelf lehet. Mikor ezzel végzett, szembe fordula társasággal és kissá magas hangon megszólal. *

Üdvözletem, uraim és széphölgy... Azt hallottam, hogy valami kisérõre lenne szükségük.

*Majd vigyorog rájuk, mint, aki jól végezte dolgát.*
Fény

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.15. 22:46

(Bedal Alen)

* Bedal végighallgatva Cont nagyot sóhajt.*
- Jól van,úgy hittem, hogy az öltözéked Tiadlanból jön... bocsáss meg ha tévedtem. Namármost... job terv nincs. Én megyek Nichennel és Connal, a többek pedig párossával... remélem nem lesz nagyobb zûr. Csak érnének már ide Mytharék...
* Az utcakölyök megjelenése nem vált ki különösebb reakciót. A szegénység az élet velejárója, nincs mit tenni. Nem érez se megvetést, se sajnálatot. Amikor a vezetõ dolgot felhozza, lekezelõen csak ennyit mond.*
- Hacsak nem értesz Toronhoz leányom, kétlem hogy segíthetsz... eredj dolgodra, épen elég elfoglaltak vagyunk...

//... Kopasz, markáns vonásokkal ékített feje van. Keskeny szemöldöke, és szigorú szemei, melyek szürkés színûek. Orra és arcának többi része arányos, meglehetõsen szép vonásai vannak. Fekete bõr lábbelit visel, felette hamuszín átalakított papi csuhát. A csuha fölé van véve bíborszín pikkelyvértje, mely derék alá is lelóg. Olalán furcsa, gazdagon díszített kígyómotívumos kardhüvely, benne szintn díszes gombú hajlítottabb penge. Vértje néhol fel-feltûnik vörös színû ujjasa. Efölé fekete köpenyt visel, mely bõven a földet veri. Annyira bõ, hogy a viselõje könnyedén összehúzhatja ahasán is, ha kell. Csuklyáját hátravetve viseli most, vállán egy nagyobb vászontarisznya, benne keményebb valamik. Vélhetõleg könyvek és egyebek. Sogron ordani szent szimbóluma lóg a nyakában, vértjén is a rend arany színû jele...//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tysson-lar 2006.04.16. 10:33-kor.

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fény » 2006.04.15. 23:18

(Sielle, a Villámkezû)

Épp elég dolgotok? Ohh, akkor nem is zavarok tovább. Gondolom most kerestek valaki mást vezetõnek. Valakit, aki beszéli a nyelvet, ismeri a szokásokat, járt már ott esetleg, és, persze az sem árt, ha túl is élte, mert pl én sem szívesen mentem volna be valami agyatlan zomiizével... De, szerintem, hamar kerítsetek valakit... Márha én nem vagyok jó továbbra sem...

*Mindezt szemtelenül, felszegett állal, szája sarkában kissé pimasz mosollyal közli. Arcán mondvacsinált közön ücsörög közben és meglehetõsen irónikusan cseng a hangja. Elsõ ránézésre vagy tényleg tud valamit, amiért ekkora a szája, vagy eszméletlen szélhámos, amit azért egy ekkora "gyerekbõl" nem inazán lehetne kinézni.*

Van már ötletetek, ki lesz a vezetõ? Némi fizettségért, persze segítek keresni valakit...
Fény

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 43 / 72 • 1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...