• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 4 / 120 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 120

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.12. 15:23

(Shanil Argus)

Épp indulna kifelé mikor betorpan Trisha az ajtóban.Megvonja a vállát és egy könnyed mozdulattal az asztalra hajitja a köpenyét.Aztán gyors mozdulattal szorosan magához öleli a lányt.Elkezd hátrálni majd megforditja Trishát és leül.A lányt meg a lábaira ülteti kezeit meg a lány hasánál kulcsolja össze

-Annyira furcsa volt,hogy korán reggel elmentél :wink: .Másokr szólj ha elmész ne hogy bajod essen.
...
Hogy Joe itt van?Itt Ifinben?

Látszik,hogy az arca teljesen elkomorul...Mintha le lehetne olvasni a két évvel ezelõtti eseményeket róla.

-Nem eddig még egyszer sem sikrült.MEgszegte az igéretét és utána azt merte mondani,hogy párbajozzunk.És ha bármelyikünk megnyeri azzal mennyivel lenne több?Persze lemegyek és üdvözlöm ahogyan illik :twisted:

Aztán megrázza gyorsan a fejét,hogy megszabaduljon a gonosz gondolatoktól és a fejét Trisha hátára fekteti.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.12. 15:30

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadók negyede, A réz sellõ fogadó
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, reggel
Résztvevõk: Shanil Argus [Schinter]

* Trisha pajkosan tûri a játékot. Még fel is csilan a szeme, amikor felültetik, majd simít egyet Shanil haján, bele is túr.*
- Ne feledd... papok vagyunk. A megbocsátás pedig nagy erény. Az egyik legfontosabb. Az életet igazán önfeledten pedig gátaktól.. és a régi haragunktól megszabadulva élhetjük meg igazán jól. Ezt ne feledd... lent volt valami ribi is. Nézz például rá. Kártyázni akart.. pah, nincs benne semmilyen tartás? Egy nõben pedig kell lennie :wink: Jól van... befejeztem. :) Menjünk csak le. Hidd el, nem lesz nehéz.. na gyere.
* Trisha Feláll, amjd Shanil kezét megfogja, úgy húzza fel az ágyról. A férfi kezét fogva indul el az ajtóhoz.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.12. 15:37

(Shanil Argus)

Mikor Trisha megprobál felállni nem enged a szoritásból :roll:

-Igazad van meg kell tudni bocsáltaltani és elhagyni a multat. :roll:

Majd egy félig onosz vigyornak és nevezhetõ mosoly jelenik meg az arcán.

-ne siess annyira.Hagyd,hadd kártyázannak.Nem lehet mindenki pap és annyira szép ;)

Amint befejezte a mondokáját félre fordul és Trisha az ágyra huppan,de az ölelésbõl még mindig nem enged.Puszilgatja a lány naykát majd lassan az arca felé halad miközben az egyik kezével a hasát a másik a mellei felé téved.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.12. 15:45

KM esemény [Tysson-lar]

* Trisha játékosan a férfi kezére teszi a kezeit.*
- Neee :) ... most hagyd. Várnak már... most nem bújsz ki ezzel. Hosszú még az éjszaka. :) Különben is...óóhh... ne most ne. Nem tudsz csak úgy elcsábítani...
* A lány pajkosan ficánkol a csókok közben... láthatóan van energiája bõven.*
-Shaniil... ismersz annyira, hogy tudd... most nem fog bejönni. Tessék szembenézni a dolgokkal. A sex nem mindig segít. Na kéérlek légy szíves... már úgy szeretnék találkozni velük. :)
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.12. 15:53

(Shanil Argus)

Abbahagyja a puszilgatást.

-Nem a sex boldoggá teszi az embert....

Még egy kicsit ölelegeti a lányt.

-Hát jó ha nem szeretnéd,akkor nem...

Elengedi Trishát és kihuzza a kezeit a kezeiközül.Feláll és odasétál az asztalhoz,majd felcsatolja a rövidkardját.Ki tudja talán szüksége lehet rá.Aztán Trisha felé néz.

-Na készen állok....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.12. 16:18

~Nocsak, újra összejött a társaság. Sogron akar valamit, mostmár nem kétlem...~

*Forrón megöleli Thrisát üdvözlésképpen, azonban mielõtt még megszólalhatna elviharzik. Flamm csúnyán nézi a kártyás lányt. Valahogy nem szereti ezeket a kis kurvákat. Ez is bizonyára akar valamennyi pénzt Joe-tól. Úgy dönt kihasználja a meglepetés erejét és Joe fülébe súg. Valószínûleg nem fogja a lány meghallani.*

-Vigyázz ezzel a lánnyal! CSak rosszat akarhat. Ismerem az ilyeneket...

Ezután visszaül a helyére és az imént kihozott reggeliét próbálja elfogyasztani. Gyorsan betermeli. Gyorsan eszik. Ha minden jól megy, és Joe mégis kártyázni akar, mire kezdõdik a menet már be is felyezi...
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.12. 16:25

*Meglepõdik, ahogy a számára idegen nõ berobban a társaságba.*
<... Na te meg ki vagy? Mííí? Shanil? Akkor õ Shanil szobatársa. Heves egy picsa. Na mindegy. ...>
*Mikor Trisha eltûnik, visszafordul Joe felé és keresztbetett karral kérdõn néz rá tovább.*
- Szóval? Mit szólsz hozzá? Már korog a gyomrom.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.12. 16:54

(Quorhel Maastar)

*Csak nézi a többi alak futkározását, leginkább azt vesz szemügyre, aki utoljára bejött. Nem szól semmit, amikor az lök rajta egyet, csak szótlanul megcsóválja a fejét.

<Hmmm....szóval ezek itt majdnem mind ismerik egymást. Legalábbis az ordani, a matróz meg az a harmadik biztos. Vajon õ apapnõ, vagy a bárdlány? Vagy valaki más? Arghhh...de majd kiderítek mindent...nem marad titokban semmi, picinyeim...de így elvileg könnyebb is lesz összehozni õket, hisz akik ismerik egymást, és végre taláálkoznak, azok nem sûrûn hagyják el egymást... :twisted: >

*Majd visszafordul dzsad nõhöz, és várja annak válaszát, közben, amíg a lány az ajánlaton gondolkodik, mintha csak hangosan gondolkodna, megszólal.

-Hahhh, mindig csak munkát adni másoknak...semmi izgalom nincs benne...és még egy ilyen jól fizetõ feladat sem érdekel senkit...nehéz a szegény összköttetõ élete...

<Na, remélem, bekapjátoka csaligalabot...ilyen lehetõséget kár lenne elbaltázni...>

*Lassan visszaforul a vele szemben ülõ dzsadhoz, aztán felemeli a korsóját, és nagyot húz belõle. Aztán csk várja, hogy a másik válaszoljon.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.12. 16:58

( Joe Lyon )

* Miután az idegen mondandóját végighallgatta ismét Flammra összpontosít. Elmosolyodik õ is mikor amaz az ordani dolgokról mesél, majd Joe is bele kezd mondandójába:*

- Hát én a csapat szétválása után sem tudtam lemondani tervemrõl, hogy minél több borsot törjek a lehetõségeimhez mérten a toroniak orra alá. *Mosolyodik el* Egy kis idõt eltöltöttem Tiadlan földjén, hol megtaláltam a nyugalmat és sikerült a történteket feldolgozni, majd egy hajóra kerültem, ahol toroni és Toron szövetségeseinek kalózhajóit semlegesítettük. *Kacsint*, meg kereskedõ hajókat kísértünk. Jó és szép élet volt, de én csak szárazföldi patkány vagyok, mint utóbb rájöttem. Ezért a mi nap felhagytam a matrózkodással és Ifinben maradtam, hát ha itt megtalál ismét a nagy kaland. Úgy hallom akkor te sem unatkoztál! Hát sajnálom, hogy még mindig nem sikerült a kristályok nyomára lelned! Amúgy, ha segítségre lenne szükséged nyugodtan szólj! Épp semmi dolgom mostanság. *Csillan fel a szeme.* Ja majd el felejtettem! Shanilt láttam az imént, de még nem volt módom beszélni vele! Itt lakhat a fogadóban, de én is csak most érkeztem, aztán elájult egy nõ és annak a segítségére sietett. Ni csak a nõ már itt is van. *Bök fejével a feléjük tartó szépség felé. Aztán csodálkozó tekintettel hallgatja a lány ajánlatát.* < Na mi a fene?! Megfordultam már pár helyen, de még ilyet nem pipáltam! Ez a lány tényleg eléggé rámenõs. A tenderparti szajhák jutnak eszembe róla, bár õ túlságosan „kikíméltnek” tûnik hozzájuk képest.> *Épp szólni akar, mikor A semmibõl Trisha „rohama „ éri.* < Istennõm! Hát ennél nagyobb meglepetést nem is tudtál volna okozni!> *Felenvet és elkurjantja magát:*
- Hujjj, de örülök, hogy újra láthatlak Trisha! Örülök, hogy ilyen boldognak és kiegyensúlyozottnak látlak. *Folytatná, mondani valóját, de Trisha amilyen gyorsan jött, olyan gyors el is viharzik. Elmosolyodik Flamm tanácsán, majd gúnyos mosollyal szája szélén a szépséghez szól:*
-Hát a kártyához nem értek, meg nem is hazárdírozok, meg én sem szeretek éhes lenni, úgy hogy foglalj helyet és nyugodtan egyél valamit. Meghívlak egy reggelire! *Int a csaposnak, hogy szolgálja ki a lányt, majd ismét Flammra összpontosít a lánnyal nem is nagyon törõdik, de néha azért rápillant, meg a mellettük ülõ társaságot is felméri barátjával való beszélgetése közben.*
-Hát örülök, hogy megint így össze hozott minket a sors! Nem is mertem remélni, hogy iyen nagy szerencsém lesz már az elsõ nap, hogy elhagytam a Tiadlan Csillagát. Tudod ez volt az a hajó, amelyiken szolgáltam. *Figyeli Flamm minden szavát. Mérhetetlen boldogság tölti el, hogy ismét összefutott ezzel a példa értékû életet élõ emberrel.*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.12. 17:20

-Nah ezt örömmel hallom. Örökké az igazságot szolgálni. Érdekes lehet. Tudod ott a templomba belém verték, hogy ne próbáljak meg mások problémáival foglalkozni. Mindíg csak Sogron célja és a saját célom számítson. Elkötelezni magad valahova... Hogyismondjam... Veszélyes... Kevesebb barát, kevesebb ellenség. Van egy ilyen mondás.
...
-Matróz lettél? Aztakutyafáját! Akkor onnan nõttek ezek az izomtömegek a karodra. Értem már. Toroniak orra a lá pöckölni? Veszélyes, énis megjártam. Voltam Toronban... Tudod az ottani sogroniták kicsit máshogy gondolkodtak. Szerencsére hamarabb eljöttem onnan mintsem bántsanak. Azért a jóból is meg árt a sok.

Egy ideg figyeli a lányt ahogy eszik /vagy amíg várja a kaját/, aztán megszólítja:

-Mondja hölgyem, nem tartja egy kicsit udvariatlannak magát? Idejön, még csak észre sem veszi magát, hogy épp egy beszélgetésbe vág bele. Az aztalnál ülõket észre sem veszi, csak azt akitõl akar valamit. Mert ugye akar. Nulla pénzzel fogadni akar, csupán egy csók az ár. Azt hiszi, hogy a testével elérhet mindent. Nos tudja. Vannak olyan emberek, akik szivességbõl segítenek és nemcsak lopva lehet tõlük támogatást szerezni. Elnézést, de ha ezt akarja akkor rossz asztalhoz ült. Örüljön, hogy a barátom ilyen jólelkû ember és még ezek után is segít magának...
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.12. 17:37

(Kyra)

*Már éppen leülne az asztalhoz, amikor a félelf elkezd vele gorombáskodni. Elõször csak megszeppenve néz rájuk, aztán lép egyet hátra. Szemei megvillannak a félelf felé, aztán Joehoz fordul, mintha a félelf ott sem lenne.*
- Elnézést kérek. Ha zavarok, akkor inkább távozom. Nem akartam semmi rosszat.
*Lép még egyet hátra, aztán sírással küszködve kisiet a fogadóból. Sietségében még a pakli kártyát is ottfelejti.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.12. 20:30

( Joe Lyon )

*Látva a lány megszeppenését Flamm fellépésére, (amiben õ is lát valami igazságot) kissé megesik a szíve a gyönyörû és védtelennek tûnõ nõn. Még mielött a lány el rohanna felkel helyérõl és megköszörüli torkát:*

- Khmm. Elnézést hölgyem, hogy ennyire udvariatlan voltam, de amint láthatod, régi ismerõsök találkoztak épp az orrod elõtt hosszú idõ óta elõször, így talán megérthetõ, hogy egymással voltunk, vagyunk elfoglalva. *Elereszt egy bátorító mosolyt*
- Hát, ha megbocsátasz így utólag be is mutatkoznék. A nevem Joe Lyon és megtisztelnél ha elfogadnád a reggelire való invitálásom. *Mutat egy szabd székre az asztalnál.* Én is megtudhatnám becses neved ? *Kérdi a lánytól, ha az hajlandó szóba állni vele ismét és helyet foglal.*
< Én is voltam már olyan helyzetben, fõleg az orkok közt eltöltött idõ alatt, mikor egy darabka friss élelemért a fél karom adtam volna, úgy hogy ha tényleg annyira éhes a lány akkor megérthetõ minden próbálkozása amit egy falatka kajáért tesz.>
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.12. 20:41

KM esemény [Tysson-lar]

* Trisha gyengéden végigsimít még Shanilon, aztán felkel. Rosszalló kifejezéssel néz a férfira.*
- Kérlek ne ragadtasd el magad... nem lesz semmi baj. Régi barátokat üdvözlünk, elfelejtetted? Nos, ha te is készen állsz... add a kezed. :)
* Trisha megszorítja a férfi kezét tudatva, hogy törõdik vele, és segíti ha kell. Szép lassan megindulnak az ajtó felé. Út közben Trisha még meg is kérdezi.*
- Történt valami, amíg odakint voltam? Valami érdemleges úgy értem...
* Mire a páros lesétál, el tellik vagy tíz perc, mióta a lány felszaladt.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.12. 21:03

(Kyra)

*Megtorpan az ajtóban és lassan visszanéz a matrózra. Bátortalanul visszatipeg és megáll tõle úgy két méterre.*
- Salina vagyok.
*Odasétál az asztalhoz és leül. Még csak véletlenül sem néz a félelfre.* - Bocsáss meg, hogy ilyen rámenõs voltam. Csak már három napja nem ettem. A barátotok adott valami ételt fenn a szobájában, de van még mit bepótolnom. Shanil vagy hogy hívják. Arelpap ha jól vettem ki.
Ezekben a hetekben nem találtam munkát az idõjárás miatt és felkopott az állam. Amihez meg értek az a szerencsejáték és a fegyverek. És leszúrni nem akartalak az ételért.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.12. 21:10

<ÓÓ Sogron!>

-Elnézést szeretnék kérni! Salina. Kissé mogorva voltam ez imént, nem állt szándékomban megbántani senkit. CSupán felhúztam magam, hogy nem hagytak az egyik legyjobb barátommal beszélni, akit ráadásul már vagy két éve nem láttam. Kérem tényleg bocsásson meg. Engedelmével. Bemutatkoznék. Flamme O'styg-nek hívnak. Nem jellemzõ rám, hogy így leoltok valakit, de most kissé mérges lettem. Engedelmeddel Joe. A lány Menü-jét én állanám...

Hiába, Flamm hirtelent haragú, de hamar felejt. Hiba lenne emiatt megitélni. Aki ismeri, tudja hogy a légynek sem ártana. Nos, az elsõ benyomása Salina-nak nem lesz valami fényes a félelfrõl. Bár ki tudja, az ellentétek vonzzák egymást...
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 4 / 120 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...