• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 3 / 120 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 120

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.11. 22:43

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadók negyede, A réz sellõ fogadó
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, reggel
Résztvevõk: Flamme O'styg [Flamme O'styg], Joe Lyon [Joe Lyon], Kildar Cossagor [Meridian], Dzsana Khadde [Yvette]

* A Quorhel Maastarnak magát nevezõ férfi magabiztossága, és mindent lehengerlõ kis elõadása, energikussága mindenkit meglep. A fogadós elmosolyodik, a többi vendég megrökönyödve, féloldalas mosollyal néz a férfira. A munka szó hallatán Joe, és Flamm is érdeklõdést mutat. Hírtelen felhagynak az egymást érintõ kusza gondolatokkal szóló viaskodással, és a férfire vándorol a tekinteetük. Tényleg munkát emlegetett? Segíteni? Az efféle ficsúrok mindig valami befolyásosabb úrnak a szolái... érdemes lesz megtudakolni, mi is ez a munk,a mire utalt az imént. Ki tudja, talán pont nekik való! Joe ezt gondolhatja magában.. legalább van valami jó a mában. És ki tudja, talán igaza is van!*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.04.11. 22:44

*Dzsana amilyen eréjesen elindult a fogadós felé, hamar meg is torpan az elõtte lévõ nõ ájulása láttán.*
<Gyenge pi**a. Hogy ennek is itt és most kell ájuldoznia. Legalább azt várta volna meg még leadom rendelésem. Affrancba... Most várhatok míg elülik ez a színjáték>
*Ezekkel a gondolatokkal lép kissé mogorván félre az ájult nõ megsegítésére sietõ úriember elõl - neki teret hagyván. Egyre zordabbul veszi tudomásul, hogy már megint nem mennek símán dolgai, valaminek mindig lennie kell...A hozzá legközelebb esõ asztal felé lép. Leteszi pajzsát kezébõl - az asztal lábához támasztja. Nyeregtáskáját az asztalra hajítja. Igen mogorva arckifejezéssel szemléli az eseményeket, s helyet foglal. Amikor elül a bent dúló (?) kavarodás feláll, s odasétál a pultnál lévõ kocsmároshoz:*
- Reggelt! Remélem van rám egy-két szabad perce!?
Szeretnék kivenni egy szobát, legalább egy hétre. Meg szeretném, ha mondana egy helyet ezen a környéken ahol lovamat ellátnák ez idõ alatt míg itt vagyok.

*Várakozóan néz a kocsmárosra, s ekkor egy idegen szólítja meg...
Egy kissé értetlenkedve nézi a férfit, s mogorvasága lassan haragba csap át...*

<Nem igaz, hogy még mindig nem hagynak rendelni....Mi van ma? Az egész napom ilyen lesz, hogy a fene enné meg!!!!....Nem lát ez a szemére..még hogy én fiatal, s csinos? Hmmmmm....Mindenesetere megvárom mit is akar pontosan. A munka kivételesen jól jönne, legalább kihúznám a viadalokig valahogyan...De akkor is meg kell várnia míg kiveszem a szobát, mert ha nem majd karót játszunk...parasztkarót...>
*Végighallgatván a férfit mogorván és udvariatlanul elfordul tõle a kocsmáros felé - eléggé éreztetvén, hogy lelkében nagy vihar készülõdik megzavart cselekedete miatt. Ha lehet azt mondani még mogorvábban néz a kocsmárosra, s szinte tekintetével követeli válaszát a szállás és a a többit illetõen.
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.11. 22:57

(Quorhel Maastar)

*Magában kicsit meglepõdik, amikor a nõ elfordul, de nem igazán törõdik utólag a dologgal. Magabiztos mosolyán ez semmit se változtat, még a szemén sem fut át a kétségbeesés árnya. Továbbra is mosolyogva áll a nõ mellett, szótlanul várva, hogy elfogadja a meghívást az asztalához. Mikor a nõ végez, akkor udvariasan ismét megszólítja:

-Nos, hölgyem? Biztos benne, hogy nem kíváncsi az ajánlatomra? Pedig olyan munka lenne, ami sok érdekességgel, izgalommal, és nem utolsó sorba sok pénzzel kecsegtet...és utána még esetleg az arénába is be lehet jutni, de ez már nem az én dolgom. Ez csak Önön múlik. Nos?

*Várja a nõ válaszát, arcán udvarias moslya ül. Olyn hangosna beszél, hogy ugyan a gladiátornõ ne vegy "fejleordításnak", mégis hallja a tengerész meg a másik utazó is, hogy õk is kérdezhessenek. Szeme a hölgyön függ, várja a válaszát.

<No...rossz napja van a kicsikének...de sajnos érzelmei és vágyai alapján nagyon könnyen irányítható...tudatlan, mint szinte mindenki...az aréna a mindene, bármit megtesz, hogy bekerülhessen...remélem, ez hatni fog rá...>
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.11. 22:57

( Joe Lyon )

* Épp falatozgat jóízûen és azon morfondírozik magában, hogy lehet, hagy evés után meglátogatja Shanilt a szobájában, bár kissé tart a találkozástól.*
< Hát együtt küzdöttünk, de jól tudom, hogy nem volt enyhén szólva sem felhõtlen a viszonyunk. Felmenjek, vagy ne menjek!? Jobb lenne egy semleges helyen üdvözölni Shanilt, hát ha elutasító lesz és az nem akkora pofára esés, mint ha a szobája küszöbén ácsorogva várjam meg az esetleges negatív reakcióit. De nézd csak! Megint egy régi ismerõs! Flamm! Flamm, a megbízható, a jólelkû és kitartó harcos! Jól össze jött a régi csapat!> *Mikor észreveszi a harcost széles mosoly terül el arcán, majd félbe hagyva az evést, megemelkedik ültébõl és int Flammnak, hogy foglaljon az asztalánál helyet. Ha amaz odalép az asztalhoz, kezet nyújt régi társának és végigmérve, derült arccal és csillogó szemekkel üdvözli.*

- Üdvözöllek! Mi szél hozott erre? De örülök, hogy ismét láthatok egy régi becsületes és igaz társat! Foglalj helyet és mesélj, mi van veled azóta, hogy utoljára láttalak! *Széles mozdulatain és örömmel teli üdvözlésén tényleg látszik, hogy nagyon örül a találkozásnak. Miután helyet foglaltak rendel egy italt magának és Flammnak is azt amit inni szeretne, majd hallgatja a harcos mondandóját. Ezután az újjonan érkezett szavaira terelõdik figyelme fõleg a munka szó hallatán és hallgatja, amaz mit mond.*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.04.11. 23:14

*Észreveszi, hogy mogorvaságára a kocsmáros feje felett egy kissé összegyûlnek a felhõk.*
<Na jó talán kicsit másképp kellett volna, de most már mindegy...>
*Szép komótosan megbeszéli a kocsmárossal a dolgokat - és nem kevés energiájába kerül, míg valamilyen nyugodtabb kifejezést erõltet arcára - õszerinte, inkább egy groteszk kifejezésnek látszik...
Csodálkozik rajta, hogy a férfi nem tágít mellõle, s nõ benne az érdeklõdés. Fõleg mikor elhagyja száját a sok pénz, és az aréna... Amikor végez a kocsmárossal a szállást illetõen odafordul a férfihoz és még az arcán ülõ erõltetett kifejezéssel a következõket mondja:*

- De igen érdekelne...talán.... csak épp más dolgom volt, ha nem vette volna észre. De mivel már ezzel végeztem, talán egy kupa sörnél elmondhatná a részleteket.
* Arcán látszik, hogy enyhén szólva több kíváncsiság van benne mint mutatni szeretné.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.12. 11:18

(Kyra)

*Mély álomból ébredve lassan eljutnak hozzá a férfi szavai. Nyújtózkodni kezd és akaratlanul is belekapaszkodik Shanil ingébe. A férfi testmelege vonzza a félálomban lévõ lányt és odabújik hozzá. Dorombol mint egy macska és hozzásimul a férfi lábához. Lassan kinyitja a szemeit és zavarodottan eltávolodik Shaniltól.*
- Bocsáss meg. Én én nem izé nem akartam nekeeed...
*Aztán megcsapja az orrát a friss reggeli illata és felpattanva az ágyból neki is esik. Az alvás és az elõzetes étel megtette hatását és már nem látszik olyan rossz állapotúnak. Rekord sebességgel falja be a reggelit.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.12. 11:24

(Shanil Argus)

Probál magára erõltetni a kedvesebbik felét.

-Semmi gond. :) Tedd,amit jónak érzel :wink:

<Muhh még hogy engem zavarni hehehe :lol: >

Egy kicsit bámulja a lányt,ahogy felfalja a reggelit.

<Azta...Nagyon ki lehetett már éhezve õõõ akarom gondolni a reggilre :D De azért jó csinálja,hogy ennyit eszik és mégsem olyan mint egy öö najó...>

Megvárja mire Salina megeszi a reggelit.

-Na jó laktál?Vagy szeretnél még vmit?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.12. 11:29

(Kyra)

*Hálásan néz a férfira és letörli a mardék jammet a szája szélérõl.*
- Mit kérhetnék még. Az eddigieket sem tudom, hogy hogyan köszönjem meg. Esetleg van valami, amit én tehetnék meg Önért?
<... Na most bújik ki a szög a zsákból. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire gátlástalan. ...>
*Kérdõ tekintettel néz Shanilra. Látszik, hogy komolyan gondolta, hogy viszonozni szeretné a férfi törõdését.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.12. 11:37

(Shanil Argus)

-ugyan maradjunk az értednél jó?nem vagyok olyan öreg ;)

Aztán láthatóan egy kicsit mintha elgondolkodna.

<hihihi most milyen jó lenne...ááá lehet,hogy Trisha nem örülne neki..>

Lenéz a nyakában levõ szimbolumra.

<Mindig is azt mondta,hogy ne használjuk ki a szegény ártatlanokat...Fujj...néha utálom magam,hogy mindig a nehezebb utat választom :) >

Aztán a lányra emeli a tekintetét.

-Nem kell nekem meghállálnd.Hálláld meg Arelnak.Vedd úgy,hogy az õ akarata volt,hogy találkozzunk és nem egy erdõben ájultál össze egy csomó mindenre elszánt bandita közelében :roll:

<hihihi milyen piszkos a fantáziám.Néha úgy szeretem a régi énemet :lol: >
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.12. 11:59

Flamm hatalmasat néz mikor megpillantja a csendben reggelizõ Joe-t. Azonnal ellép a pulttól és erõsen megszorítja régi barátja kezét.

-Szent ég! Joe barátom! Haogy a fenébe kerülsz te ide? Ohh látom még erõsebb lettél. Csak nem arénázással töltötted az emlúlt két évet?

A kérdésáradat és a barát erõs marka kissé lefárasztja, gyorsan leül mellé és magyot húz a kupa borából. Jó évjárat, jó erõs. Joe kérdésére kissé nyugodtabban válaszol.

-Nem történt velem semmi különös. Elutaztam Ordanba és tanultam. Immáron Sogront szolgálom és a Világ Rendjét. Kicsit kutakodtam a sorsom után. Nem tudtam meg sokat, de az ottani templomba akkora felfordulást csináltam, hogy szerintem még most is pakolnak. Ha mutatsz egy Ordani sogronitát, 80% hogy tudja ki vagyok. Nah, látod az utóbbi idõben még szerényebb letttem...

Ekkor kissé felnevet és nagyot húz a kupájából. Kiszáradt a szája.

-Nah, de visszatérve. Számítanak rám az ottaniak, minnél hamarabb a kristályokra kell lelnem. Aztán lássuk csak. Toronba mentem megkeresni az apám volt klánját. Szétesett enyhénszólva. Állítólag az egyik tag még itt van valahol Ifinbe. Azért jöttem ide hogy rátaláljak. Nah, de ne csak én meséljek. Veled mi volt? Mit tudsz a többiekrõl?

Az imét bejött férfire csak egy pillantást vet. Még nem igazán keltette fel az érdeklõdését. Régi ismerõse felbukkanása jobban izgatja. Minden szavát issza Joe-nak.
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.12. 12:17

<... Látom a szemedben, hogy kívánsz. De hát a papi foglalkozás az ilyen. Hehehehe. Bár az arelpapokról mást is halottam. Mindenesetre jó nagy baleknak tûnsz. Ezt pedig kötelességem kihasználni. Én már csak ilyen vagyok. Ma este visszajövök még és elviszem a kardot. Remélem nem szokta magánál hordani. ...>
- Ahogy gondolod. Azt hiszem, hogy én nem zavarok tovább. Köszönök mindent. Ha mégis lenne valami amiben segíthetek neked, akkor megtalálsz a környéken.
*Azzal int egy búcsúzásfélét és elindul az ajtó felé. Már nem szédeleg. Feltûnõ és vonzó alakja eltûnik a becsukódó ajtó mögött.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.12. 12:21

(Shanil Argus)

-Renben van.Ha segitségemre lesz szükségem felkereslek majd.Vigyáz magadra és ne ess össze mégegyszer ;)

<huu ez kicsit máshogyan hangzott mint egy pap szájából hihihi.na sebaj már tettem ma egy jó cselekedetett ugy hogy most nyugodtan gondolhatok vmi gonoszra is :D>

Egy kicsit rendezgeti az ágyat majd ledõl rá.

<Vajon mit szólna Trisha ha ezt elmesélném neki?Áááá biztosan félrertené :roll: Elég ha Arel tudja,hogy jót cselekedtem :roll: >

Kis gondolkodás után el felkel megnézi,hogy az ágyon semmi nyoma ne maradjon annak,hogy más is itt járt a szobába majd kézbe kapja a köpenyét és elindul lefelé a lépcsõn....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.12. 12:45

(Kyra)

*Kilép az ajtón és miután megjegyezte a szoba számát elindul lefelé a lépcsõn. Leérve megakad a szeme a tagbaszakadt matrózon. Pár másodpercig csak bámulja aztán tovább lépked a pult felé.*
<... Huhhh. Nem semmi. Mekkora darab ember. Õ kell nekem. Õ alkalmas. Na akkor lassan el kell kezdenem a jól begyakorolt mûsort. Különben is. Van még hely a pociban. Három nap után fér még bele kaja. Egy félelf. Sebaj. Majd csak õ is jó lesz valamire. ...>
*A pultoshoz megy és megkérdezi, hogy mennyiért tud ételt adni. A válaszra kissé felháborodik, de nem áll neki balhézni, de ezt mind úgy teszi, hogy a matróz is felfigyelhessen rá. Tanácstalan arccal elindul az ajtó felé, de megtorpan és ránéz a matrózra. Odasétál hozzá és csípõre tett kézzel megáll elõtte.*
- Lenne egy ajánlatom. Persze ha szereted egy kicsit is a szerencsejátékot.
*Közben a zsebébõl egy pakli kártyát húz elõ és az asztalra dobja.*
- Nekem nincs pénzem, hogy megebédeljek itt. Mi lenne, ha fogadnánk? Kártyázunk egyet. Ha nyerek, akkor meghívsz ebédre. Ha veszítek, akkor kérhetsz valamit tõlem. Persze bizonyos határokon belül.
*Olyan arcot vág, mint aki hirtelen belegondolt abba amit kimondott, de aztán megint magabiztossá válik a tekintete.*
- Remélem van benned egy kis mersz. Nem rossz ajánlat. Mondjuk egy csók az ebéd ellenében.
*Joe láthatja, hogy a lány egyetlen csókjára akár kórházban is kiköthet kómában :D
Kyra fel is vesz egy csábosabb nézést és megnyalja a szája szélét. Közben egész végig a férfi szemébe néz.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.12. 13:47

(Quorhel Maastar)

*Nyugodtan, és egy hang nélkül várja, hogy nõ befejezze a kocsmárossal folytatott beszélgeetését. Közben végiggondolja a lehetõségeket, hogy a többieket is beszervezze valahogyan.

<Hmmm...az ordanit talán könnyû lesz...ha jól halottam, valami kristályokat emleget, amit keres. És a két Arel-pap? Meg a bárdlány? Vagy az a barna hajú lenne az? Csábos egy nõszemély, az már egyszer biztos...nem is akármilyen csábos...de nincs nála semmi zeneszerszám, ha jól látom...pedig egy bárdnál lennie kéne. Lehet, hogya szobájában van...mindegy, majd kiderül...legfeljebb megnézem majd...>

*Hirtelen észreveszi, hogy közben a gladiátornõ végzett, így hát odaszól a csaposnak: -Nos, hallotta, mit kért a kisasszony. Tehát akkor két korsó sört kérünk, ahhoz az asztalhoz. *mutat a Joék melletti asztalra, majd a nõhöz fordul.

-Nos, akkor jöjjön, ha esetleg érdekelné az ajánlatom. Tudja, én munkaközvetítõ vagyok, és általában engem keresnek meg, ha valaki valamilyen feladatra keres bátor jelentkezõket. Most jelenleg pont Téged, és még egy-két embert keresek, akik ha jól tudom, mind itt szálltak meg ebben a fogadóban. De térjünk cska vissza a feladatra. Sajnos jelenlegi megbízóim úgy tartják jónak, ha nem avatnak bele senkit a dolog minden egyes részletébe, így még én sem tudok mindent. De amennyiben érdekel a jó fizetéssel kecsegtetõ ajánlat, akkor találkoznunk kell majd az igazi megbízónkkal. De ne szaladjunk elõre...érdekel egyáltalán, vagy kihagyod most?

*Közben elérnek az asztalhoz, persze Joék asztala mellett menek el. Elég hangosa beszél ahhoz, hogy a tengerész és az ordani is tökéletesen hallják azt amit mond, lehetõleg a magas fizetség és a hasonló, figyelemfelkeltõ szvakat tökéletesen. Leül az asztalhoz, és magával szemben hellyel kínálja a délit is, majd várja, hogy megérkezzenek a sörök, és atovábbi emberek.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.12. 15:08

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadók negyede, A réz sellõ fogadó
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, reggel
Résztvevõk: Flamme O'styg [Flamme O'styg], Joe Lyon [Joe Lyon], Kildar Cossagor [Meridian], Dzsana Khadde [Yvette], Kyra Valys [Limenel]

* A nagyszájú Quorhel Maastar kis beszédét mindenki hallja... az energikussága, és rugalmassága mindenkiben felkelti az érdeklõdést... Flamm hírtelen gondolkodóba esik, miközben fél füllel Joet hallgatja... most, hogy ifinben az idõjárás miatt nincs mit tennie, el kell valahogy ütni az idõt... talán érdemes lenne rákérdezni, mi is az a bizonyos munka. Joet is hasonló gondolatok foglalkoztatják... valahogy elvégre el kell indulni. Márpedig nem lehet lazsálni. Ki tudja, talán még a hajóstudást is lehetne kamatoztatni... az ifjó dzsad lány fejében is hasonló gondolatok játszódnak le. Arénát mondott volna? Ez lehet a nagy esély! Lehet, hogy valami gazdag befolyásos úr a megbízója, ki tudja, talán el tudja intézni... Kyrát túlságosan lefoglalja a saját szerepjátéka, hogy mással törõdjön. A fogadós nem mond túl nagy összeget, ezért is horkan fel, amiután a lány faképnél hagyja. MAgában zsörtölõdik az ilyen " fajzatok" után... A pulthoz ekkor lépked be egy bõrköpenyes valaki, aki vélhetõleg ismerheti a fogadóst, mer kedélyesen üdvözli. Keze fognak, majd a fogadós neki is elkezdi a panaszát... ez már senkit se érdekel, mindenki a maga ügyével van elfoglalva. Flamm kicsit meglepõdik, amikor közé és Joe közé vágódik a lány. Joe is szintén meg van lepõdve. Ekkor érkezik vissza trisha. A lány ázott zöldes árnyalatú köpenyben, lenge tavaszias ingben és bõr nadrágban lépked befelé. Hosszabb, barna haját kicsit felborzolja, hogy ne csomósodjon össze az esõ miatt... ázott frizurája alól komoly szemek tûnnek elõ. Kis oldaltáskályában matat közben valamit, majd le is csukja. Indulna is fölfelé, ám a nagydarab matrózon megakada szeme. Boldog mekrökönyödéssel áll pár pillanatig, majd sebes léptekkel indúl meg Flamm és Joe felé.
<... Flamm??? Õ is itt van! És Joe! Megint újra itt! Mi történt vele? Áá semmit se változtak ahogy látom! Ugyanaz az öltözet... és Flamm még mindig megtartotta azokat a fura kardokat. Joe... hm... és ki az a lány ott? Biztos valami ócska ribanc... kártya? Háh egészen biztos... most nem érdekel, majd elzavarjuk...>
* Trisha magabiztosan lépked elõre. Finoman megfogja a nagyszájú nemesi ruhát viselõ alak hátát, hogy picit húzódjon arrébb, majd a székek közt manõverezve eljut Joeék asztaláig. Szinte félrelöki a kártyát elõhúzó lányt, majd úgy csapódik Joe nyakába.*
- Arelre Joe! Mit keresel te itt? Flamm... nagyon örülök a találkozásnak.. képzeljétek itt van Shanil is! Szerintem még mindig a szobájában kuksol... ki ez a nõ? Jaj ne haragudj * Fordul Kyrához.*, de tudod régi ismerõsök.. ha megbocsátassz... hihetetlen! Megint így együtt! Tudtam, hogy Ifinbe kell mennünk, az Öreg megmondta! Hát ezért... rögtön le is hívom Shanilt, ezt látnia kell! :)
* Trisha hírtelen örömkitörésére még reagálni se tudnának a többiek, a lány már el is viharzik. Felsiet a kijelölt szobába, és kicsapja az ajtót. Gyorsan megkeresi Shanilt a szemével, és neki is elõadja.*
- It van Joe és Flamm! Gyere gyorsan le... hát erre utalt az az öreg! Így már mindjárt világos... Arel újra összehozott minket! Mi van Shanil... nem örülsz ennek?
* A lány gyengédebben odalépked a férfihoz, kezét a vállára helyezi...*
- Tudom, hogy nem voltál Joeval a legjobban... de azt is a hátad mögött kell hagynod. Egyszer már sikerült. Tedd meg újból... Õ se örülne neki, ha így tengõdnél állandóan... gyere csak le, köszöntsük õket ahogyan illik!
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 3 / 120 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...