• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 42 / 72 • 1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 72

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.10. 20:24

(Bedal Alen)

* Bedal enyhe indulattal tekint a távolodó fogadósra. A bort undorodva tolja el magától, Nichen kérdésére próbál kielégíítõ választ adni.*
- Nem ismerjük Toront... de nézd... talán neked elmondhatom, hisz valaha te is a Rend tagja voltál. Te is tudod, mennyire... dogmatikus a tudásanyagunk... és azt is tudod, hogy sokat érdeklõdtem a dogmatikus anyagok mögötti gondolatok terén... egyszóval mialatt Tharr vallástudományát vonalazta fel a tanító nekünk, több Ordanba vetõdõ utazót kérdeztem meg távoli országokról.. köztük Toronról is szó esett. Sok dolgot le tudtam vonni ezekbõl a beszélgetésekbõl... Toront mint már mondtam, nem ismerem. De tudok róla egyet s mást. Ilyen például az, hogy rendkívül bonyolult a kultúrájuk... és a bonyolult kultúra bonyolult etikettet és illemszabályokat von maga után. Többen is beszámoltak arról, hogy közrendû polgárok hajlongtak nagyurak elõtt... vagyhogy iparosok borultak földre papok lábai elõtt... nem tudom az összefüggéseket, de úgy tudom, hogy ez is... része ennek a rendszernek. Ugyan már, mit tudhat egy ilyen hely tulaja nagyvilági dolgokról.. lefogadom, hogy amennyi történetet hall naponta... szóval azoknak a történeteknek töredéke lehet igaz. Hány nagyszájú kalandornak magát nezõ szélhámos ámíthatja ezt az... egyszerû embert az ostoba történeteivel... mellékesen jegyzem meg, hogy bizonyára onnan ismerte fel a Rend szimbólumát. Ami engem illet, még most is erõsen azt mondom, kell egy vezetõ. Anélkül elveszünk. Elég õrrel találkozni, elég egy fogadóssal beszélni, máris gondba kerülünk, mert nem tudjuk ki elõtt kéne meghajolni, földre borulni, hogyan kell viselkedni... menjünk innen. Talán máshol...
* Bedal azzal kilép a fogadóból. Rá se hederít, ha vissza akarják tartani, nem törõdik az efféle aljanép problémáival... ehelyett az utcán néz szét. Mostmár igyekszik olyan helyet választani, ami pont megfelel egy Toronban járatos vezetõ felleléséhez. Olyan helyet keres, amely nem túlzottan gazdag, de nem is szegény. Ne legyen aranyozott girlandokkal ékített korlát, vagy vörös kárpittal befont lépcsõ, nem kell hivalkodó impozáns épület erkélyekkel. Ugyanakkor nem kell alkoholtúl bûzlõ koszos kocsmaajtó, nem kell kétes hírû fogadós vezette taverna, nem kell lerobbant épület, és nem kell szajhákkal és hajléktalanokkal tarkított környékû fogadó. Olyan helyet keres Bedal, ami a két elõbbi hely közt áll minõségileg. Ahol bizton lehet tudni, hogy találhat megfelelõ embert. Olyan hely kell, mint a híres Torozon tavernája: ahol megfordulnak kalandozók, ami azért van fenntartva, hogy fel lehessen bérelni embereket. Ám nem kell olyan hely, amirõl lerí, hogy drága vendégeik vannak...*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.10. 23:14

( Con Bronta )

* Mikor a kutya oda húzódik a közelébe és látja, hogy a jószág nem hamis, odatartja kezét, hogy megnyalhassa, majd megveregeti a kutya oldalát. Ezután kinyitja hátizsákját és tör egy darab szárított húst és a kutya felé nyújtja.*
< Jöhetnének már lassan a többiek! Remélem nem állok itt az eresz alatt hiába!?>* Ismét körbenéz, hát ha megpillantja a csapat egy részét.*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.11. 19:46

*A három sárkányban élvezi a kandalló melegét, és egy kicsit aggódva nézi Syil vizes ruháját.*
- Tényleg nem vagyok éhes. Úgy érzem, hogy az a reggeli akár holnapig elég lenne. És nem azért mondtam. Nem akarom, hogy költségekbe verd magad miattam. Jó lesz ez a ruha. Majd legfeljebb szerzünk másikat, ha ez elszakad. Nincsenek nagy igényeim. Csak veled lehessek.
*Kicsit ráborul az asztalra és fejét kezei közé temeti. Megpróbálja titkolni Syil elõl a fájdalmait. Ágyéka megint elkezdett lüktetve fájni. Mikor tovahalad a fájdalomhullám, felnéz és folytatja.*
- Végigcsináljuk ezt a melót, aztán kicsit el is mehetnénk a világ nyüzsgése elõl valahova. Mit szólsz hozzá?
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.11. 20:14

KM esemény
Helyszín: Erion
Idõpont: Õsszel, Dél mult
Résztvevõk: Mindenki

Bedal és Nichen:

NAgyjából találtok egy közepes szintû fogadót és beszélve a fogadóssal elmondja,hogy õ sajnos nem tud ilyen embert,de a Két Szûzben lévõ fogadós talán igen.Azt is elmondja,hogy azt mondják,hogy õ rendelkezik az egyik legjobb forrásokkal és szinte bármit/bárkit meg tud szerezni csak pénz kérdése és persze az idõvel arányosan több pénz kérdése.
Azonabn úg yszámoljátok,hogy ha most elindultok vissza a Két sZûz felé,akkor a megbeszélt idõre biztosan nem értek oda a kapuk terére.innen is csak igen sietõs tempót kell diktálni,hogy a megbeszélt idõre ott lehessetek.

Con Bronta:

A kis kutya felnéz rád nyöszörög egyet majd beveszi a szájába a hús darabot és elkezdi fogyasztani.Közben futó léptek zaját hallod és egy igen csinos 20-s éveiben járó hosszú egyenes szõke hajú lányt látsz közeledni kezében egy pórázzal.valószinûleg övé lehet a kutyus.Odaér eléd és csak liheg miközben a térdeire támasztja a kezét és probál levegõhöz jutni.

Carolina:

-rendben van,akkor csak igyunk egy kis forralt bort.

Amikor az asztalra borulsz mintha észrevette volna a férfi,hogy vmi nincs rendjén.Megemeli egy kicsit a fejd és egészen közel hajol.
-Jól vagy?Minden rendben?
Ekkor hozza ki a felszolgáló lány a két kupa forralt bort.Finom szegfûszeg illat tölti meg a léutadat.Syil kicsit visszahuzodik,hogy a lányka letehesse majd ismét feléd pillant és kérdõn néz feléd miközben a lábaival közbeveszi a tiéidet.
-Persze.Ha ennek vége elmegyünk egy olyan helyre,ahol nincs senki.Mit szólsz egy erdõhöz?Egy kis kunyhóval egy tisztáson...Csörgedezõ patak és csicsergõ madarak hangjára ébredni?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.11. 21:00

( Con Bronta )

* Megpillantva a csinos lányt és látva, hogy valószínûleg az õ elveszett kutyáját „pátyolgatta”. elõveszi legszebb mosolyát, amit összeszabdalt és sebhelyektõl teli arcára csak tud csalni és megszólal:*

- Üdvözlöm szép hölgyem! Talán öné ez a barátságos kis jószág? * Simítja végig a kutya fejét, mely még mindig a húst majszolja.*< remélem nem vagyok valami nagyon ronda látvány, mert még a végén sírva elmenekül a hölgy és rámuszítja a város õrséget?!>

// A szépsége „még mindig” csak 6-os a srácnak //
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.11. 21:15

*Kicsit mérges magára, hogy Syil észrevette, hogy nincs jól.*
- Köszönjük a forraltbort.
*Küld egy mosolyt a pincérlánynak, aztán szerelme felé fordul.*
- Ne aggódj. Csak nem könnyû kiheverni a történteket. Majd elmúlik. Sokat segített, hogy ellazítottál.
<... És milyen jó, hogy a helyén volt az eszed és elutasítottál. Akkor most menni sem tudnék. ...>
*Jól esik neki, hogy a férfi így aggódik érte. Nagyon értékeli. Kortyol egyet a forraltborból, és lélekben már egy zöldellõ tavaszi erdõ mélyén jár a tisztáson egy félig a földbesüllyesztett kis kunyhóban, szalmabélésû ágyban Syil karjaiban a susogó szellõ nyugtató dallamától elrévedve.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.11. 21:48

(Bedal Alen)

* Bedal végighallgatja a fogadóst, majd megadóan mogrván odaveti.*
- Szükségünk van egy emberre, aki vezetõnk lenne toronban. Biztosan nem tudna senkit? Tudja mit? Hagyja... indulnunk kell...
* Bedal azzal int egyet Nichennek, hogy siessenek ki. Mikor kiérnek, gyorsan megindul a Kapuk tere felé.*
- Induljunk... nincs értelme tovább itt rostokolni, nyilvánvaló, hogy a sors vagy nem is tudom mi összeesküdött... talán Sogron így torolja meg, amiért nem bosszultam meg az õt ért sértéseket. Siessünk a többiekhez.. kész ennyi, nem lehet ezen mit szépíteni, nem tudtunk megfelelõ embert találni. Folytatjuk az eredeti tervet, és megpróbálunk valamit kieszelni. De idõnk nincs többb...
* Bedal csalódottan baktat elõre. Sietõsen szedi a lábát, nem akarja megvárakoztatni a többieket... csak adja az ég, hogy nem lesz semmi zûr!*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tysson-lar 2006.04.11. 22:23-kor.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.04.11. 22:11

Fejszés Lunir)

*Végighallgatja a papot, majd elgondolkodik.*

-Rendben, csak minél gyorsabban ha kérhetem, mert tényleg nincs idõnk, nagyon sietnünk kéne.És természetesen megköszönjük Dreinának és magának is ha segít.

*Karba tett kézzel várja, hogy végre a pap belekezdjen a gyógyító szertartásba.*

//Skacok, Desnél beszart a magusonline szal mostanába nem tud írni...max majd átjön hozzám de most csak áll és helyesel:)//
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.11. 22:29

(Nichen de Azadyr)

*Egyre reménytelenebbül hallgatja a beszélgetéseket, majd amikor Bedal letesz a tervrõl, csak megcsóválja a fejét.

-Hát, tényleg nagyon nem jön ez ma össze. Akkor majd a többiek döntenek, mi is legyen most.

*Szó nélkül lépked a szintén szótlan Bedal mellet, a csalódottság ártó köde ott ül körülöttük, és nem tudnak vele mit kezdeni. Nme akarja Nichen sem megtörni a csendet, ezért csak magában morfondírozika dolgok álllásán.

<Na, most meg mi lesz...vezetõnk nincs, Toront nem ismerjük...remek...akkor most majd próbálkozhatunk megint valami kilátástalan dologgal, mint magunk végigcsinálni ezt a egészet, sok fontos ismeret nélkül. De hát, ez van...majd meglátjuk...vak is azt mondta, mégse látot meg semmit...Jaaaj-haj.>
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.11. 22:44

KM esemény
Résztvevõk: Mindenki

Bedal, Nichen:

Sietõsen mentek a kapuktere felé,ami az esõnek köszönhetõen kevesebben vannak.Vhol a tér közepe felé álltok meg,de egyelõre senkit sem láttok.

Con Bronta:
A szõke leányzó felnéz majd látja a sebes arcodat.Egy kicsit megfagy a levegõ köztetek.Aztán csak annyit mond:
-Köszönöm,hogy megtalálta a kutyámat.De most mennünk kell.Viszlát.
Majd a kutyára teszi a porázt és eltávolodik tõled.Eléggé kellemetlen érzés fog el,de mikor felnézel a tér közepe felé láttod Bedalt és Nichent.Fõként Bedalt a vörös vértje igen csak feltünõ...

Mythar, Lúnir:

Egy jó óráig tart a szertartás,aminek alig tudjátok már kivárni a végét.De végre véget tért és a pap megtörli a homlokán gyöngyözõ izzadságot.
-Sajnos a lánynak itt kell maradni.Egy hosszú szertartást kell elvégeznünk,hogy kiüzzük a testébõl azt az erõs mérget,amit belejutattak.Remélem bõkezûen áldoztak Dreinának különben nem fog tudni megsegiteni rajtatok...

nagyjából érzitek,hogy most kellene elindulnotok,hogy a megbeszélt idõre odaérjetek a kapukterére ráadásul Mythar lova még itt van a templom elõtt is...Útközben kell találnotok egy fogadót,amibe elvihetiktek a lovat vagy biztosan lekésitek a találkozót.

Carolina:

A gondolataidból Syil kedves szavai téritenek vissza a rideg valóságba.

-Carolina,Carolina jól vagy?Idd meg a borod mennünk kell,különben lekéssük a találkozót...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.11. 23:06

( Con Bronta )

*A lány rémületét látja annak szemében. Egykoron õ is szép ifjúnak számított, de sajnos ami történt megtörtént, valószínû a sors akarta így, gondolkodik el egy pillanatra, majd észbe kap és vissza zökken a jelenbe. A lány már eltávolodott, de most veszi csak észre Bedal vörös vértjét. Füttyent egy hangosat, majd int, hogy jöjjenek közelebb. Ha nem veszik észre, akkor hátára kapja zsákját és a nyomukba ered.*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.11. 23:11

(Bedal Alen)

* Bedal hallva a füttyentést hátra fordul. Észre is veszi az integetõ Con-t, majd felé is irányozza lépteit. Közben mutatja Nichennek a felfedezését. Mikor oda ér, széttárt kezekkel így felel a fel nem tett kérdésre.*
- Nem találtunk. Fel van bolydulva az egész város, mindenki bolond, én már nem tudom... de nem találtunk olyan tavernát, ahol tudtak volna segíteni. Pedig három helyen is jártunk... nagyon sajnálom, de idõ hiányában felfüggesztem a keresést... várjuk meg a többieket, aztán irány a kapu. Nincs mit tenni, keresgélhetsz órákig... ma Sogron nem segít.
* Bedal azzal csalódottan húzza ki magát, és nyújtóztatja ki a testét. Csendbe burkolódzva várja a többiek érkeztét, a falnak vetve htát.*

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.12. 11:06

(Carolina con Ragucci)

*Visszazökken a valóságba és pár másodpercig zavarodottan néz Syilre. Felhöpinti a maradék forralt bort, aztán felkel és elindul a férfival a találkozóra. Végig kicsit halgatag, és elbambultan nézi az eget.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.12. 11:32

KM esemény
Résztvevõk: Carolina

Megiszod a maradék borod és a bor meg a kandalónak hála kellemesen felmelegedtél sõt 1-2 izzadságcsepp is bátorkodott megjeleni a homlokodon.Talán a meleg miatt kezdhettél magadat rosszul érezni,de most ismét ki kell mennetek a hidegbe.még a gondolattól is végig fut a ideg rajtad.Kifele menet Syil rendezi a számlát a lánnyal,aki segitõkészen rögtön is hozza a kissé kopott,de még feladatát ellátni tudó köpenyt és rád adja.A férfi kinyitja az ajtót és hirtelen egy elég hideg fuvalatot érzel.Syil rögtön átkarol,hogy megvédejn a hideg ellen miközben kedvesen mosolyog felé és elindultok.Az esõ még mindig esik és ahogy felnézel az égboltra úgy néz ki,hogy egy hamar nem is nagyon fog elállni...Érzed,hogy a férfi ruhája még nem szárad meg teljesen,de nem panaszkodott még.

-Na mindjárt ott leszünk a kapukterén.

és igy is van.Néhány perc mulva már ott vagytok a kapuk terén és távolról kiszurod Bedalt a szinte izzó vörösvértjébe.

//Mindenki irja le,hogy milyen ruhát visel...thx//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.12. 13:52

(Nichen de Azadyr)

*Õ is meghallja az erioni levegõbe belehasító füttyszót, majd az egyik ház tövében észre is veszi az integetõ Cont. Látván, hogy Bedal is kiszúrta a harcost, elindul felé, szótlanul. Odaérve csak hallgatja Bedal monológját, és a végén csak bólint. Egy kis idõ múlva hozzáteszi:

-Remélem, te is sikerrel jártál, és a többiek is. Jó lenne, ha már jönnének. Késésben vagyunk...

*Azzal odatámaszkodik a falhoz, Con Bronta mellé, és várja a többieket. Reméli, hogy az elég feltûnõ Bedalt észreveszika többiek is.

//Ruházata:zöldesbarna ujjas, sötétzöld nadrág, barna mellény, barna bõr derékszíj, lábán lovaglócszma, kezén ujjatlan, szívós bõrkesztyû//
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 42 / 72 • 1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...