• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 40 / 72 • 1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 72

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.02. 20:23

(Bedal Alen)

* Nichen kérdésein keveset töpreng.*
- Rendes csapat... esetleg. Én mindig is szkeptikus voltam a hasonló dolgokkal szemben. Az Ibarában jól megtanultam: vannak, akik a színészetet olyan magas fokon űzik, hogy a naívokat puszta szavakkal elcsábítják maguk melllé. Dzsad mentalítás... behízelgés, fölösleges cicomázása a szavaknak, udvariasság... azt hallottam, hogy ez a messzi északon erény. A dzsadoknál csupán eszköz... és én vélek némi párhuzamot felfedezni a jelen helyzet és a régi Ibarai kalandjaim közt. Úgy érzem... el kell mondanom valamit. Jobb ha tudod. De először is arra kérlek: tartsd a szád. Ha nem teszed, én foglak elhallgattatni de ezt komolyan mondom. Ő... az Uram utasítása, hogy Toronba menjek. Mégpedig Ivoria hatott rám ösztönzően... nem az akinek mondja magát. Biztos voltam benne és beigazolódott.... a nő egy fejvadász. Az Anat-Akhan küldötte. Valamiért Toronba kell mennie... talán nekem is hazudott, és ez nem a teljes igazság. Minden esetre azért avatlak be.... mert mint látod, ránk is leselkednek veszélyek. Láttad azt a tűt te is. életemben nem találkoztam még hasonlóval... szerintem a fejvadászságának és a tűnek köze van egymáshoz. És amúgyis arra kérlek, tartsd nyitva a szemed. Fontos lenne... több szem többet lát. És csakhogy tudd: Carolina is tud a dolgokról. Nem tudom, a lány is gyanús... eddig nem tűnt fel, de most feltűnően sokat van azzal a Syl nevezetűvel... lehet hogy velük is vigyázni kell. Lehet hogy Ivoriának hozzájuk is köze van. Akiben biztos vagyok hogy tiszta, az Con és a törp. Mythar is rendes embernek tűnik, de kissé furcsa számomra... lehet, mert pyarronita pap. Ki tudja...
* Bedal egyenesen mered előre, figyeli a tömeget. Nem pillant Nichen szemébe, talán bánja, hogy eddig nem avatta be a lovagot.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.04.02. 20:34

(Fekete Mythar)

*Magánál tartja a lovát.*

-Valamin vinnünk kell a kisasszonyt amíg nincs magánál! Majd én is keresek neki valalami istálót. Renben van Syil? Akkor a kapuk terén!

*Végig némán baktat és nézegeti a házakat. Közben figyeli barátját. Látszik rajta, hogy örül az indulásunknak így hát hadja barátját kicsit töprengeni. Majd néhány perc hallgatás után megszólal.*

-Keressünk egy Dreina, Krad, vagy Kyel templomot! Ott biztos ellátják a kisasszonyt...Amúgy én nem lepődnék meg ha mégtöbb furcsaság derülne ki az utunkból. Ivoriának valószinűleg más dolga van Toronban nem az amit nekünk elmond.
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.02. 21:17

(Nichen de Azadyr)

*Megütközve néz barátjára, egyelőre nem nagyon tud mit válaszolni. Mire nagysokára elrendezi fejében és memóriájában a hallottakat, megszólal.

-Amit mondasz, nagyon érdekes. Szóval Anat-Akhan fejvadász...akkor ez esetleg megmagyarázhatja a tűt is...úgy hallottam, hogy ezeknél klánbosszú van...és ki tudhatja...nem-e valami renegáttal hoztak össze minket az Istenek. Conban én is teljesen megbízom, törp uram is rendesnek látszik, meg Mythar is, de nem sokat tudok róluk. Syil szerintem nem gyanús, és Carolina sem -ha már így hívod, én erről eddig nem is tudtam-. A szememet pedig nyitva tartom, ezt elhiheted. Arra, hogy hallgatok, lovagi becsületszavamat adom.

*Ő sem néz a másik szemébe, gondolatai lekötik minden figyelmét. Majdnem orra is esik egy kőben, de megtartja egyensúlyát.

<Hm....szóval fejvadász...nah ez az ügy egyre nagyobb kavarásnak tűnik...már azt sem tudom, kinek higgyek..hiszen Bedal..vajon miért nem mondta el eddig?...bár...biztos jó oka lehet rá...nem tudom...talán benne meg Conban bízok meg teljesen...
Húb....g. Majdnem orraestem ebben a kőben...itt nem leht felelőtlenül gondolkodni, mert az ember a végén kitöri a nyakát...>

*Tovább lépked Bedal mellet, inkább mostmár az utat figyelve.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.02. 22:21

(Bedal Alen)

* Nichenre fordítja tekintetét.*
- Nem értek a fejvadászokhoz... hazudnék, ha azt mondanám akadt velük dolgom... az egyenes megoldások híve vagyok. Ha valaki az erkölcsi mércémhez képest valaki rosszat tesz, az meglakol érte. Ha jót tesz, jutalmat kap. Ez így van rendjén... mint ahogyan azt a fogadóban is láthattad. De gyenge vagyok ahhoz, hogy mindenkit megváltoztassak, és a saját erkölcsiségem mintaképére formáljak... ez Erion óta egyre csak erősödik bennem. Mondtam már, hogy a rend megbizatásából vagyok úton? Talán te nem vagy annyira külsős hogy tudd: én mindenekben Sogron ordani hitét képviselem... ezért is vagyok magányos igehírdető... Toronba is ezért megyek. Mindent feljegyzek,amit csak lehet, és jelentem a Rendnek. Így mostmár tiszta lapokal állok elötted... most te jössz.... hogy lehet, hogy minden ok nélkül pyarronból Erionba jöttél? nem hiszem, hogy a véletlen rendezte így...
* Bedal homlokát ráncolva figyeli Nichen arcát. Úgy tűnik, nagyon is jól tudja, miről van szó, ezzel is próbálja ösztönözni Nichent valamiféle vallomásra, vagy ki tudja. Bedal sejti, hogy Nichennek is lenne mondanivalója.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.04.02. 22:26

(Fejszés Lunir)

*Ő is szótlanul baktat az utcán.Be-bekukkant sikátorokba, kisebb utcákba.A számára érdekes kirakatokat is megszemléli.Egy kicsit el is felejti, hogy milyen gyorsan és céltudatosan kell cselekedniük, hiszen nincs sok idejük hátra, hogy sikeresen teljesítsék a feladatot.

<Vajon mi vár ránk ott?Azt már tudom, hogy engem enyhén ki fognak nézni...de legalább nem leszek tehetetlen kis láncra vert senki...ez csak látszat...és ha már ott leszünk, akkor nem engedhetünk meg magunknak semmi ilyesmi incidenst, mint a fogadóban nemrég...na de ez a jövő zenéje...>

*Odafordul barátjához, majd bólint.*

-Rendben, ebben te vagy a szakértő, ha azt mondod, hogy ezek a lehetőségek vannak, akkor ilyet fogunk keresni.Igen, ez elég valószínű...szinte biztos, hogy nem az édesapjával van baj...az lehet, de én nem szeretnék sok furcsa dolgot, mert így is túl sok járt ki belőle!

*Mondandója befejeztével tovább nézelődik, egyrészt a látványosság miatt, másrészt, hogy találjanak egyet az előbb említett templomok közül.*
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.02. 22:36

( Con Brota )

* Miután megkapta Bedaltól a pénzt és végighallgatta ötletét átadja lova kantárját Syil’drunnak, majd hozzáfűzi még mondandóját:*

- Ad el a lovamat! Pénzre minden féle kép szükségünk lesz Toronban, és szerencsére eme jószág nem rég van nálam, úgy hogy még fájdalom nélkül meg tudok szabadulni tőle. Meg hát elég csekély az esélye a visszatértemnek, így legalább remélhetőleg jó emberhez kerül, aki jól fogja viselni sorsát! *Ezután Bedalhoz fordul:*
- Akkor négy emberre való bilincs! Két óra múlva a kapuk terén! < Na letehetek a kisérő szerepről! Mondjuk abban igaza van , hogy egy tiadlani nem sokszor szokott, csak úgy besétálni Toronba!>* Mondandója végeztével, egyenletes tempóban hátán zsákjával a piacra siet.*
*Miután meglátja a piac nagyságát letesz arról a tervéről, hogy felkeresi régi munkaadóját *< Az sem biztos, hogy itt van, meg ekkora tömegben sokáig is tartana fellelni tartózkodási helyét. Nekem meg csak két órám van a találkozóig. Megpillantva a boltocskát, belép, majd köszönti az eladót:*
- Üdvözlöm! Remélem tud nekem segíteni! *Pillant reménykedve a kufár szemébe* Egy jó ismerősöm megkért rá, hogy vegyek lábbilincseket a marhái számára! Az a gond, hogy ezek még borjúk, úgy hogy kisebb átmérőjűt keresek! Tudja hasonlókat, mint amivel a vad embereket a cirkuszi mutatványokra szállítják! Négy pár kéne belőlük, meg egy összekötő lánc, melyre a négy jószág bilincseit fel lehet fűzni. Tudja úgy, hogy az állatok vezetése közben egy lánccal irányítani tudjuk őket! Ja meg valami ostor, vagy korbács szerűt amivel kordában lehet őket tartani! < Na remélem beválik amit mondtam! Még sosem vettem ilyen dolgokat, meg remélem a jóember elhiszi amit mondok!? Azért azt még sem mondhatom, hogy négy embert akarunk láncra verni?!>

//IQ: 2-t dobtam. Megvan!//
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.03. 13:46

KM esemény
Helyszín: Erion, Két Szűz fogadó
Időpont: Ősszel, Dél múlt
Résztvevők: Mindenki

Bedal, Nichen

Több szemre való fogadót is láttok.Mivel a gazdagabb negyed felé vettétek az utatokat igy csak elegánsabbnál elegánsabb fogadó jelenik meg a szemetek előtt.Látjátok,ahogy jól öltözött nemes emberek jönnek és mennek.Egy kisebb séta után kiválasztottok egyet majd besétáltok rajta.Ahogy beléptek az ajtón egy előtérben találjátok magatokat.Az előtérben található néhány vörös szinű kárpitból készült fotel arany karfával és néhány asztalat rajtuk 1-1 vázával benne friss fehér szinű virágokkal,amikből árad a friss illat.Mind a jobb oldalon mind a bal oldalon van 1-1 bejárat valószinűleg 1-1 nagyobb terembe.Vörös függőnnyel vannak elválasztva,amike arany non figurativ szimbolumok vannak.Halk kellemes zene szürődik ki a jobb oldali teremből.Ahogy lenéztek a lábatok elé egy nem túl széles vörös cárpit vezet egyenesen a veletek szembe lévő bár pult felé,ahol egy 20-n éves fiatal jól öltözött férfi áll ott és épp felétek tekint.Fekete rövidre vágott haja van.Ahogy közelebb értek észreveszitek rajta,hogy szinte már nem is tekint hanem bámul titeket,bár ezt jól rejtegeti.Magatokra néztek és észreveszitek,hogy a ruhátok nem éppen a helynek megfellelő....Amint közelebb léptek a fiú arcán egy mosoly jelenik meg és üdvőzöl.

-Jó napot uraim.Üdvőzöljük az Arany Sárkány fogadóba.?

Mythar, Lúnir:

Felrakjátok Ivoria testét keresztbe a lóra majd elindultok vele a Dreina szentély felé.Kis kérdezősködés után irányba igazitanak a helyiek.Többen megbámulnak titeket mire eljuttok a templom felé,de szerencsére senki sem szólt közben.A szentély előtt két Dreina szimbolumot viselő alabárdos katona áll.Lthatóan észrevettek titeket,hogy felétek tartottok,de egyikük sem megy el a posztjáról.Türelmesen várják,hogy odaérjetek...

Con Bronta:

A boltban a férfi meg lehetősen furcsán néz rád,de végül is elővesz 4 pár bilincset,ami össze vannak láncolva középen és ad 4 kisebb lakatot is.AMjd elővesz egy ostort is és azt is leteszi a pultra.

-nos a bilincsek egyenként 15 rézbe kerülnek és az ostor 1 ezüst darabja.Óhajt még vmit?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.03. 15:13

(Nichen de Azadyr)

*Meglepődik Bedal túlzott kíváncsiságán.

<Hm...vajon ez meg most mit akar tőlem? És hirtelen megint eszébe jutott, milyen jó barátok voltunk, hogy így elmond mindent? Nem értem...>

-Hát, tudod. Igazából nincs sok oka. További kalandokra vágytam, és mesterem pedig kikötötte, hogy Pyarronál délebbre semmiképp se teljesítsek feladatot, de inkább még északabbra. Ezért jöttem eriona, hogy innen még északabbra utazzak, valami izgalmas feladat keretében. Konkrétan ennyi lenne az indokom, de nem tudom...csak erre jöttem...különös indokom meg végképp nincs.

*Nézi a lótás-futást, néha mosolyog, miat látja a pók módjára fela lá rohangászó embereket. Megakad a szeme a sok díszes fogadón, de csak megcsóválja a fejét.

<Nem tudom, minek ez a hatalmas fényűzés...szerintem egy fogadó minőségét inkább a belseje, mint a külseje határoza meg...igaz a külsőre is adni kell..na de mindennek van egy ésszerű határa...na! Amint látom, Bedal kiszúrta magának azt a fogadót..na menjünk, próbáljunk szerencsét.>

*Belépve azonnal észreveszi, hogy nem ide valók ők. A sok piros szín szinte vakítja, de ennek semmi jelét sem mutatja, egyenes léptekkel halad a pult felé. Ott nyugodt, semleges, kimért hangon szól a pultoshoz.

-Üdvözlöm, Uram. Ne nehezteljen ránk az öltözékünk miatt, nem akarunk sokáig a terhére lenni, pusztán egy -két kérdésünk lenne. De csak amennyiben nem nagyon zavarja természetesen.

*Azzal a társára pillant, mintegy jelezve, hogy akérdést és ahelyzetet neki kell felvázolnia a pultosnak. Közben Nichen jobban körülnéz a fogadóban.

<Na, vajon hogy haladhatnak a többiek?...főleg Mytharék...remélem a kisasszonynak semmi baja nem lesz...>
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.03. 20:37

( Con Bronta )

*Jól szemügyre veszi a kufár által elé tett bilincseket, a lakatokat és ostorokat.*
< Úgy látom ez pont megfelelő lesz a számunkra! Mondjuk, mivel lakatos bilincsek ezekből tényleg csak akkor tudunk majd kiszabadulni, ha valaki a kulcsok segítségével kinyitja a lakatokat. Na még egy láncra lesz szükségem.>
- Ő, még egy vezető láncot szeretnék, mint mondtam, ami legalább négy- öt méter hosszú, de nem szükséges túl vastag! Tudja szerencsére a borjúk nem olyan vadok, csak a vezetésükhöz szükséges a lánc. Ja és egy három ágú és egy egy ágú ostorra van szükségem. *Miután a lánc és a kért ostorok előkerülnek, kifizeti a kért pénzt, majd hátizsákjába helyezi a tárgyakat és köszönés után gyors léptekkel indul a kapuk terére.* < Na kb. egy órája jöhettem el a fogadó elől. Hát ha kissé hamarabb érek oda sosem baj, inkább, mint hogy késsek. Meg hát ez a zsák sem valami könnyű, úgy hogy lassaban is haladok végette.>
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.04.03. 21:11

(Fekete Mythar)

*Ütemes létekkel odamegy a két őr felé. Végig rájuk néz biztosítva őket azzal, hogy semmi ártó szándéka nincs. Mikor odér hozzájuk gyor beszéddel közli mit szeretne.*

-Jó napot uraim! Ezt a hölgyet a lovon megmérgezték. Sajnos nem tudjuk meggyógyítani így hát Dreina szentéjéhez jöttünk segítséget kérni. Remélem nem zavarom ezzel a rendházat. Engedjenek utunkra nem leszünk itt sokáig megígérem! Ha szükség lenne rá leadjuk a fegyvereinket, csak kérem vigyázzanak rájuk.

*Ha kérik rá leszereli magáról fegyvereit és átnyújtja az őröknek. Hangjából csak az aggodalom és a remény szikráját lehet kiolvasni. A tekintete zavartságot tükröz. Mimika szinte alig észlelhető viszont lassú de széles kézmozdulatokkal kiséri minden szavát.*
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.03. 21:54

(Bedal Alen)

* Őszintán szólva Bedal szolídabb helyre számított. Ha már itt van, úgy véli, fel teheti a kérdést...*
- Szíves elnézését kérünk illetlenségünk okán, de igen fontos ügyben járunk Erion falai közt... Toronba szándékszunk menni, és embert keresünk, aki megfelelő ellenszolgáltatás fejében hajlandó lenne segítőnk, tolmácsunk lenni... mindemellett a kifinomlut etikettet is tudnia kellene... nem tudom, hogy tud-e ajánlani nekünk esetleg ilyen személyt, avagy helyet, ahol taláhatnánk ilyen embert.
* Bedal eközben előrébb lépked, de egy méteres távban megáll a pulttól. Nincs zavarban a megjelenése miatt, pusztán formalitásból mondta az elején. Iygekszik udvarias lenni, hiszen ezzel könnyebben elérhei célját.*
<... kezdek rájönni az itteniek szive nyitjára... behízelgő modor és pénz. Kíváncsi vagyok mikor dörzsöli meg a kezét mondván: hát ez nem lesz ingyen urak!...>

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.04.03. 22:35

(Fejszés Lunir)

*Határozott léptekkel halad barátja mellett.Hagyja, hogy Mythar beszéljen, hiszen most ő tudja, mi a helyzet.Csak bólint, mikor a fegyvereket emlegeti, és ennyit szól.*

-Tényleg nem maradnánk sokáig, csak segítségért jöttünk.Leköteleznétek, ha minél hamarabb bejuthatnánk, tekintettel a hölgy állapotára.A fegyvereket természetesen átadjuk, csak ő gyógyuljon meg.

*Mutat Ivóriára.Hangjában őszinteség csendül, arca nem tükröz semmi érzelmet, csak az aggódást.*
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.04. 9:28

KM esemény
Helyszín: Erion, Két Szűz fogadó
Időpont: Ősszel, Dél múlt
Résztvevők: Mindenki

Bedal, Nichen:

Feltesziktek az ifjúnak a kérdést,aki először meglepődik majd látjátok rajta,hogy elég kinos helyzetben érzi magát és nem tudja,hogy mit is kellene neki válaszolnia.Kinos csend telepszik meg meg az előtérben....Végül megszólal a fiú továbbra is mosollyal az arcán,ám ez inkább kinos mind kedves mosoly.

-Nos uraim igen csak érdekes dolgok után érdeklődnek...Sajnos ebben nem tudunk segiteni.Ha ebédelni óhajtanak vagy netán szobát szeretnének foglalni örömmel látjuk önöket...

Mythar, Lúnir:

Egyik őr elkéri a fegyvereiteket majd az egyik közelben levő kis épületbe viszik és majd egy hordágy szerűsséggel és két másik őrrel tér vissza,akik még nem vették fel az egyeruhájuk minden darabját.Úgy vélitek,hogy éppen nem ők vannak soron.Leemelik Ivoria magatehetetlen testét majd a hordágyra rakják és a templomba viszik.Bent egy hátso részbe mennek,ahol több ágy is áll fehér lepedővel.Amolyan gyengélkedő szerűsség.Az egyik ágyra lefektetik majd a két őr,akik behzták rögtön el is távoznak egymással beszélgetve.
-Milyen helyes teremtés :twisted: .Vajon mi baja lehet?
...
-Mári elfelejtetted te tuskó?Az előbb mondták,hogy állitólag megmérgezték.
...
-Mondtam már,hogy ne szólits tuskónak.Nem te cippelted hátul a hordágyat ugy hogy nem láttad amit én.
...
-Kit érdekel...Ne felejtsd el,hogy milyen egyenruhát viselünk.És különben is biztosan ő is amolyan gőgös nemes.
...
-az ilyenek a legjobbak az egyéjszakás kalandokhoz.Úgy ki vannak éheztetve :twisted:
...
...

Egyelőre ott vagytok 3-n a szobában és nem sokára egy 50-s éveiben járó papi csuhát viselő férfi lép be az ajtón.

-Üdvözlöm uraim Tag atya vagyok Dreina felszentelt szolgája.

Majd rögtön Ivoria fölés hajol és megvizsgálja a lányt.

-Jól tudják valóban megmérgezték a hölgyet.Azonban időre van szükségünk,hogy imákkal és Dreina segitésgével kiüzzük a mérget.Addig is kérem adják meg az öröknek a cimet,ahol értesithetjük önöket.

Con Bronta:
A láncot is megkapod a fogadóstól és ezért ujabb 10 rezet számol fel.
Majd kilépsz a piacra és a elindulsz....
//Ird meg,hogy mennyi pénzt kértél el Mythartól.
Hova,merre szeretnél menni és mit csinálni?//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.04. 17:16

(Bedal Alen)

* bedal igencsak meglepődik a férfi szavain... azt hitte, Erionban minden fogadó, kocsma avagy taverna ugyanazt a célt szolgálja... átsuhan rajta a gondolat, hogy most rálép a férfi tyúkszemére.... azonban eszébe jut, mi történt a múltkor. Kínkeservesen vissza is fogja magát, majd fogcsikorgatva mondja ki...*
- Azért köszönöm a.... segítőkészségét. Távoznánk.
* Bedal azzal hátra fordul, és Nichent noszogatva kisiet a fogadóból.*
- Keressünk valami kevésbé elegáns helyet... a fogadónegyedben vannak középszerű tavernák is. nem kell elegáns hely, elég egy középszerű ivó, füstös kis szobákkal... az ilyen helyeken van a legnagyobb esély arra, hogy embert találjunk... beismerem ez nem volt a megfeelő választás. Pedig a többihez képest...

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.04.06. 20:48

(Fekete Mythar)

*Végig szótlanul követi az õröket. Mikor kimennek és hallja mirõl beszélgetnek akkor ránéz Lunírra majd elneveti magát. Mikor belép a pap õ is üdvöli. Kicsit meghökken amikor azt mondják itt kell õt hagyniuk ugyan is tudja, hogy ez lehetetlen volna. De azért mosolyt erõltet az arcára.*

-Örvendek! Õ a társam Fejszés Lunír. Én pedig Fekete Mythar vagyok! Darton szolgája... Bocsássa meg, hogy ezt kell mondanom, de jelenleg nincs tartózkodási helyünk mivel kalandozók vagyunk és nem is hagyhatjuk itt a hölgyet! Mert másfél óra mulva a kapuk terén kell lennünk a hölgyel eggyütt. Ez pedig nagyon fontos, remélem megérti!
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 40 / 72 • 1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...