• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Kapuk Tere [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
293 hozzászólás • Oldal: 12 / 20 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.31. 13:33

(Ybon DiNael)

*Szemügyre veszi az ordítozó alakot, majd odaszól neki:

-Figyelj! Ezek nem értenek a szép szóból. Amíg nem eszméletlen, addig pattog, mint nyúlbogyó a deszkán.

*Azzal odalép és ököllel állcsúcson vágja a fickót. Megvetőe néz az eleső férfira, majd tekintete ismét a csuklyás emberkére vándorol.

-Öhm...félreértés nem essék, de TE nem uralsz itt semmit, barátom!*megnyomja egy kicsit az utolsó szót* -Nem kell itt az mestert játszani. A lövés szép volt, de nem te vagy Kyel manifesztációja...*mondja végtelenül nyugodt handom, mejd hátat fordít a fickónak, és bemegy a konyhába Grekdhez és Litheanhoz.

-Nyugodj meg, Lithean! Nincs semmi baj, és nem is lesz! Van itt kinn egy fickó, Grekd. Fekete kámzsás köpeny, íj...majd nézd meg...közölte, hogy uralja a helyzetet...*megvető grimasz jelenik meg az arcán*
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.31. 14:13

KM esemény - Helyzetértékelés

Grekd Welbyrd (Eldwyr):

+ 3500 TP = 26500 TP (TSz: 8.)

Kázsás ismeretlen (Könnyűléptű):

+ 3000 TP = 30000 TP (TSz: 8.)

Ybon DiNael (Meridian):

+ 3500 TP = 28500 TP (TSz: 8.)

Ipox (Nekromat):

+ 3000 TP = 15000 TP (TSz: 8.)
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.31. 16:44

(Grekd Welbyrd)

*Érzem ahogy Lithean görcsösen megához szorít, hát én is átkarolom, a jobb kezemből leteszem a kardomat az egyik asztlra, és simogatni kezdem Lithean haját*

-Most már nem érhet baj Bogaram. *Mondom a lehető legnyugodtabb hangomon.*

<Vajon ki a fene lődözhet itt? És kit akart eltalálni? Vissza kéne menni a többiekhez hátha segítségre van szükségük.>

*Ekkor lép be Ybon. Meghallgatom amit mond, és én is elfintorodom.*

-Na erre kíváncsi vagyok. Ööö... Átvennéd kérlek? *Gyengéden Ybonhoz tolom Litheant, elrakom mindkét kardomat a kabátom alatt elrejtetett hüvelyekbe. Majd kimegyek a szétdúlt vendégtérbe. Amint kilépek az ajtón először Ipoxra nézek,*

-Jól vagy cimbora?

*majd a választ meg sem várva elindulok az kámzsás felé.*

-Üdv! Köszönjük a segítséget! Ha nem tévedek a "helyzet urához" van szerencsém. A nevem Grekd Welbyrd. Önben, kit tisztelhetek?

*Végig a szemébe nézek, kezeimet a combom mellett pihentetem, közel a nadrágom zsebeihez.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.03.31. 17:35

(Ipox)

*MIkor elsuhan a nyíl és a részeg válába fúródik aki a lányt szorongatja,egyből a nyíl gazdája felé nézek a lépcsőhöz!Észreveszem a kámzsás sötét idegent!Először ősszeráncolt szemöldökkel figyelem mozdulatlanul,majd a kiabálása után elmosolyodok!*

Grekd kérdésére:
-Igen, nincs semmi bajom!

*Majd újra az idegenre nézek és leülök az asztalunkhoz és folytatom a vacsorázást és a borozgatást,mindha mi sem történt volna!*

<Azt mondta hogy kézben tartja az irányítást!Akkor én nem is kellek ide!Majd szólnak a többiek ha segítség kell!>

*Fél szemmel azért figyelem hogy mi történik Grekd és az idegen között!Ha netán valami gyanusat látok,esetleg meg akarná támadni Grekdet azonnal felkapom a lándzsám és minden tudásomat bevetve próbálom eltalálni vele az idegent!*
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.31. 17:45

(Ybon DiNael)

*"Átveszi" Grekdtől Litheant, mint a pihét, közben gyengéden simogatja fejét:

-Nyugodj meg. Azok a fickók többet nem bántanak, a fogadós meg jól van.

<Na, rám ne szakadjon a plafon! Még hogy jól van a fogadós...meg se nézte egyikünk sem. Pedig meg kéne...ki tudja, milyen erős volt az a fickó...szerencsétlen fogadós elég jól elernyedt...>

*Lassan leteszi Litheant, majd féltérdre ereszkedik előtt, aszemébe néz, és halkan szól hozzá:
-Nyugodj meg, kicsi, nem lesz semmi baj.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.03.31. 19:09

(Ipox)

*Miután megvacsoráztam, felkelek és odamegyek a pulthoz!Megnézem mi van a csapossal!Ha esetleg elájult akkor felébresztem és segítek neki felálni és mondom neki:*

-Nézze meg a lányt és vigasztalja meg,mert igen rossz bőrben van!
-Addig mi segítünk rendet rakni a helyiségben!

*Majd felálok és én is oda ballagok a titokzstos idegenhez,Grekd mögé,de most nincs sem a lándzsám,sem a pajzom a kezemben,csak a buzogány az oldalamon!Egyáltalán nem vágok meglepett vagy megilyedt arcot!Inkább csak olyan lehangolt félét!Mint aknek elba*ták az estélyét!Pontosan tudom hogy Erionban mindennaposak az ilyen kocsmai bunyók,de bosszant hogy pont itt kellett ennek történnie!*

-Üdvözlet idegen!A nevem Ipox!Kit tisztelhetek benned,ki íly jól bánik a nyíllal?
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.04.01. 20:15

(Hőn áhított karakterleírás)
Arcából kissé hátrébb húzott de feje hátsó részét továbbra is takaró kámzsája megfakult, mára már inkább sötétszürke köpönyegbe csatlakozik. Kezein barna-bőr vívókesztyűt visel, rajta néhány ezüstösen csillogó gyűrűvel. Lábain fekete, viszonylag új lovagló csizmát visel, lábán bő bordó vörös nadrágot visel, fölötte a kámzsás köpönyege alatt tökéletesen fekete hosszú köpönyeget visel, egy vékony vászon övvel összefogva. Bal oldalán valamiféle fegyver láttok, de sok köpönyeg között nem veszitek ki, hogy mit, valószínűleg kardok. Kezében tartott íja fehér gézszerű kötéssel van betekerve, csak a húr része látszik ki rajta, de ebből nem állapítható meg, milyen fajta íj.

- Barátod az, ki szemből ölne meg becsülettel, nem eltaposna, mint egy férget… Kérkedsz olyan istenek neveivel itt, Csöppség, akik még pajzán gondolatok sem voltak, amikor még… de mindegy is.

Tekintete egy pillanatra mintha elrévedne, de ez a pillanat csak neki tűnik fel, nektek talán fel se.
Eközben leereszti íját. Mintha semmitől sem kéne tartania. Sejtése szerint valamiféle kalandozó kompániába botolhatott, ami már haladás, legalább nem a részegek felfegyverzett csapata.

- Csak, mert ti bemutatkoztatok, ezt tiszteletben tartva árulom el a nevem, bár jól teszed, ha ezt a nevet megjegyzed. Ifhar Gor Dilach-ként ismernek azok, akik kiérdemelték, hogy tartósan is ismerhessenek
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.01. 21:20

(Ybon DiNael)

*Ahogy Lithean kezd lassan megnyugodni, elengedi a kezeit, és odalpa fogadóshoz. Odatérdel a fogadós mellé, és próbálja életre pofozni. Rázogatja, kis pofonokat ad neki, hogy feléledjen. Ha nem sikerül felébreszteni a fogadóst, akkor keres egy üveg pálinkát, és tölt a szájába egy keveset, hátha attól valamivel könnyeben ébred tudatra. Tovább pofozgatja, élesztgeti addig, amíg fel nem ébred. Mivel a pultnála tartózkodik, hallja az idegen minden szavát. Feláll, és odaszól a kámzsásnak:

-Ha már én egy halhatatlan nevével dobálózok felelőtlenül, mint mondtad, akkor azt is vedd észre, hogy te sem voltál rendes ezzel a "helyzet ura" megzólalásoddal. Ami azt illeti, rendes tőled, hogy segítettél, de nem kell egyből magas lóra ülni. Onnan ugyanis nagyobbat lehet esni, barátom! A másik, hogyha megkérhetlek, ne nevezz "Csöppségnek", mert okan megütötték már így a bokájukat.

*Az elején teljesen semleges hangnemben beszél, ám az utolsó mondatnál kis fenyegetést lehet kihallani a hangjából

-Ami a neveket illeti: Ybon DiNael vagyok. És Te is jobban teszed, Barátom, ha ezt a három nevet örök életedre megjegyzed magadnak.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.04.01. 21:34

(Grekd Welbyrd)

*Nem ér meglepetésként Gor Dilach reakciója, így rezzenéstelen arccal hallgatom végig a bemutatkozását.*

<Vagy nagyon tud, vagy nagyon nagy arc. Mindenesetre segített és ezért köszönet jár,még akkor is, ha gond nélkül elbírtunk volna azzal két nyomorulttal. Na mindegy.>

*Már éppen meg akarok szólalni,amikor meghallom Ybon hangját. Egyetértően bólogatok, majd odaszólok Ybonnak.*

-Hagyd Ybon! Ne vesztegessük az időt. Ma még ki kell találni a rejtélyes levelek értelmét.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.04.01. 21:54

Utolsó mondatán elmosolyodik felsőbbrendű arckifejezéssel, majd az okoskodó Ybonhoz intézi mondandóját.

- Ha már fölfedted származásom egy apró részletét, talán elhiszed nekem, amit mondok, hogy sok hozzád hasonló dobálózott már hasonló szavakkal felém, kik ma már isa por es hamu (mondja ó Pyarr nyelven), vagy még az sem. Jobb, ha tudod, te is csak annyi leszel akkor, amikor én még a ti szavaitokkal élve még meglett korú sem leszek, úgyhogy számomra a nagy szavak csak akkor élnek valamit, ha olyan tettek vannak mögöttük, mik túlmutatnak halandó élteteken.

Mondja, miközben elteszi a veszőt vissza a tegezbe, majd az íjat a hátára veszi, és odamegy a vállon lőtt sérülthöz. Először is amilyen óvatosan csak tudja, kiveszi a vállából a nyilat, ha nem lehetséges, akkor igyekszik valami fellelhető ködszerrel elállítani a vérzést. Aztán a két levágott renitenskedőért megy, megvizsgálni őket, és ha valamelyik életben van, igyekszik azt is ellátni. Ha nincs hozzá elég felszerelése, akkor sietve fölmegy a szobájába, és hoz. Közben félhangosan, de persze úgy, hogy halják, zsörtölődik.

- Micsoda vérfürdő, simán lemészároltak két veszélytelen részeget, akiket még az ő együgyű módjukon is könnyen lebírhattak volna.

Eközben persze fülel, és figyeli őket, és fel is figyel a beszélgetésre, amiben a levelet említik. Munkavégzése nem szakad meg közben, csak úgy félvállról odaveti

- Szóval ti sem véletlenül vagytok itt, ezen a helyen. Bár, ezek szerint megint belekevertek a sötét oldal valamilyen praktikájába. Pedig azt hittem Erionban végre talán pihenhetek egy kicsit.

Az első mondata után már nem is a többiekhez, inkább csak hangosan magában beszél, miközben igyekszik megmenteni azt, aki még menthető.
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.01. 22:05

(Ybon DiNael)

*Nem is kívánja leplezni a haragot, ami a csuklyás megszólalása után fellángol benne. Szeme izzik, vad harag tükröződik benne, hangja azonban végtelenül nyugodt.

.Immáron kétségtelen számomra, hogy a hosszúéletűek fajtájából származol, ami egy kis tiszteletet váltott volna ki bellem, ha nem hordod ilyen magasan az orrod. Az ilyen azonban nem érdemli meg hogy azok, akik "hamuvá lesznek, amíg ő a meglett kort se éri el" csekélyke tiszteletet érezzenek hoszú élete, és pontos keze iránt, ami az elfekre annyira jellemző. Azonban így sajnos kénytelen vagyok ezektől téged megfosztani. Ami pedig a részegeket illeti. Ne üsd belle azt a féltett, magasan hordott orrod. Kösz.

*Azzal Grekdhez fordul, és folytatja.

-Lassan tényleg nem ártana azzal is foglakozni egy kicsit. Ipox, vélemény?
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.04.01. 22:18

Körülbelül amikor mondanivalód felénél jársz, Ifhar akkor figyel fel rád egyáltalán, de nem mutat túl nagy érdeklődést irántad, és csak miután befejezted a társadhoz fűzött rövid kérdést, azután szólal meg.

- Ne is haragúdj rüvidéltű nép fia, de ki vagy te, ki fajnak titulálod a népemet, kik már akkor ezen a földön jártak, amikor a te "fajtád" még a fákon ugrált. A véleményed pedig a "fajomról" telejsen mellékes, mert amit a kor és az idő alkotta bölcsesség jogán nem adsz meg nekem, már akkor az enyém volt, amikor még a gömbszentély nem lebegett ó Pyarron városa fölött. És én láttam lehullani is onnan, és harcoltam azok mellett, akik ezellen küzdöttek. Kíváncsi vagyok mit tettél te, röpke élted alatt, ami annyira bölcsé tett, hogy engem kioktathatsz... fakóvérű.

Oktat ki téged megtorpanva tevékenysége közben, és dühtől parázsló szemében fagyos, hideg izzást látsz fölizzani
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.01. 22:25

(Ybon DiNael)

*Szemében továbbra is dübörög a harag, szinte már látható pászmát vet az izzás.

-Nos, amíg én fakóvérű vagyok, addig te és a néped "faj". Tudod én nem tettem semmit, de könnyen lehet, hogy én a kis porfészek létemmel többet érek, mint te azzal a megszámlálhatatlan éveddel. És hogy Pyarronban voltál, az meg egszerűen nem érdekel, mert attól még, hogy ott voltál, nem tettél nagyot. Ami pedig azt illeti, nem kioktatlak, nyúlfülű barátom, hanem egyszerűen figyelmeztettelek, hogy bizony erion városában a hosszú élet nem jelent semmit. És azt sem mondtam, hogy bölcs vagyok. De Te sem vagy az, bármennyire annak is képzeled magad, ha belém kötsz. Nem kívánlak bántani, de lehet, hogy les olyan hozzám hasonló, aki bizony nem figyelmeztet előre, hanem cselekszik.

*Ezzel hátat fordít az idegennek, és tovább pofozgatja a kocsmárost.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.04.02. 9:00

(Ipox)

(Gor monológja után):
<Azt a ku*va, mekkora arca van!Remélem egyszer jó pofára esik!>
*Kicsit elmosolyodik és mondja:*
-Hát neked sincs hiányod önbizalomban!!! :wink:
*Ezt elég hangsújosan mondja!*

(Mikor Gor és Ybon elkezd veszekedni):
*Egy ideig halgatom a szócsatát,majd mikor Grekd közbeszól és kérdést tesz fel,válaszolok!*
-Igen nem ártana megkeresni,de hol lehet az a hely ahol a farkasok keresztezik egymást!
-Kérdezzük meg újdonsült ismer?sünket, hátha rettenetesen hosszú élete során hallott már err?l a helyr?l!

*Oda megy Ifhar-hoz és kérdez,bár selyti hogy ha suttogta volna Grekdnek a mondatot akkor is meghallotta volna az idegen,de azért biztosra megy:*
-Nem ismered azt a helyet ahol a farkasok találkoznak?

*Ha esetleg még fojtatódna a szócsata,határozott hangon szólok mindkett?nek:*
-Na most már elég legyen!Van jobb dolgunk is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nekromat 2006.04.08. 15:25-kor.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.02. 10:33

(Ybon DiNael)

*Ipox megszólalását már "munka" közben hallja, így csak a pult mögül szólal meg:

-Rendben, elhiszem, hogy van ennél jobb dolgunk is.

<Micsoda nagyképű elf! Pedig azt hallottam, hogy egy kcsit fenn hordják ugyan az orrukat, de nem nézik le az embereket, és nem is hiszik őke kis pondrónak, és nem is fennhéjázóak. Ez meg...áhh, mindegy...csak magamat hergelem vele.
Ahol a Farkasok találkoznak...nem is tudom...áh...idegesen nem lehet gondolkodni.>

*Kíváncsian várja, válaszol-e az elf.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
293 hozzászólás • Oldal: 12 / 20 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20

Vissza: Régi Kalandok...