• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Eladó M.A.G.U.S. könyvek

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
126 hozzászólás • Oldal: 3 / 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9

HozzászólásSzerző: Gorden Harunn » 2006.03.30. 19:14

Sajnos ez velem is sokszor előfordul de ha lehet teszek ellene.Bár a gondolataimat még nem tudom megfékezni és így nekem is megvan a véleményem a "leugatós,kiröhögős" emberekről.De az előbb általam idézett részlet a Himnusz-ból szinte mindig észhez térít
Gorden Harunn

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.03.30. 19:23

Nem értelek, valószínűleg félreértetted azt, amit én írtam, mert én, ellenben veled, sehol nem használtam sértő kifejezéseket, megjegyzéseket. A második osztály, köszönöm, régóta megvan, ellenben rólad, stílusod miatt, többet nem kívánok nyilatkozni.
Az meg, hogy van a werewolfban, nos, lehet, én azt a rendszert nem ismerem. Ha meg van, minek kérdezed? ááá.....és biztos fel sem tűnt neked a reagom végén az a mosolygó smiley, úgy látszik, szövegértelmezésből már látszik, ki bukott meg.

NEm, nem támadtam prityáel, elbeszélünk egymás mellett, de sebaj. Csupán ironikus voltam. Oylan volt a helyzet, mint amikor élőbeszédben valaki elmesél egy történetet, aztán a partner rákérdez benne valamire, hogy "TÉÉÉÉÉNYLEEEEG?". Ostobának tartom, ha a nyilvánvaló dolgokat kérdőjelezi meg valaki, vagy egy kérdés kapcsán kifejti, hogy ő nem, de azért...
Smiley-zhat nekem itt akár ki, szoktam énis felelőtlenül dobálózni vele, szóval egy smiley nem jelent semmit.
A Werewolf-kiegészítő, mivel hogy szintén ízig vérig White Wolf-os termék, ugyanazon a rendszeren alapul, mint a Vampire, csak itt nem diszciplínák vannak, hanem más misztikus tulajdonságok (delírium, meg adomáynok, ha jól emlékszem). Ha meg van, miért kérdezem? Mert mint említettem, megvásárolnám ezeket a kiadványokat, ha valaki már rájuk unt, és még türhető állapotban vannak.
A smiley-ra meg visszatérve, én kíváncsi volnék rá, hogyha mondjuk az önéletrajzodba smiley-t raknál, hány helyre vennéek fel. Vagy mondjuk egy kölcsön-igénylésedbe. Nem hivatalos része sem a köznyelvnek, a magyar nyelvnek meg pláne nem, de nem akarok senkit sem kioktatni, mert még a végén valaki, hatalmas kedvességggel úgy gondolná, hogy támadólag lépek fel... De ha kötekedni akarsz, hát tegyed csak tovább, de a többiek nevében kérem: ne itt, írd meg inkább privátban, én meg majd rutinosan törlöm, olvasás nélkül.
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gróf Hart Bel Laumel » 2006.03.30. 19:24

Abszolút megértelek, és valamennyire tisztelem is az olyan embereket, akik képesek nyugodtak maradni, sajnos én nem feltétlenül vagyok az ilyen megoldások híve.
Igen, az egy gyönyörű mondat, talán a legszebb a Himnuszból, de szerintem hagyjuk ebben a topicban abba az offolást, mert a végén az adminok kitekerik a nyakunkat :D

Mandragóra: nem privit írok, hanem ide írom, több ok miatt is. Először, mivel az online dolognak van egy fontos hátulütője, miszerint az emberek hangszínét nem lehet hallani, így igen félreérthetőek lesznek némely reagok. Ez esetben, mivel azt mondtad, félrebeszéltünk egymás mellett, megkövetlek. Hagyjuk békén akkor egymást, mivel te meg kissé túlragozod a dolgot.
Smiley: Tovaris, ez nem önéletrajz, nem kölcsönigénylés, hanem online szerepjáték fórum, annak is OOC része, így a smiley teljesen érthető. Az hogy nem szerves része a magyar nyelvnek, jelen esetben nem számít. Ha ezekkel nem voltál eddig tisztában, örülök, hogy segíthettem, ha pedig igen, akkor meg nem értem, mi a bajod.
A werewolf rendszert meg nem úgy nem ismerem, ahogy te gondoltad. Számomra egy rendszer ismerete azt jelenti, tudok benne játszani anélkül, hogy percenként az alapkönyvet kéne bújnom...azaz amiket leírtál róla, tudom, sőt, többet is, mégsem mondom, hogy ismerem.
A lényeg, szerintem zárjuk le a témát, és mint mondtam, hagyjuk békében egymást, az a legjobb :wink:
Gróf Hart Bel Laumel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.04.01. 9:17

Gróf Hart Bel Laumel írta:A lényeg, szerintem zárjuk le a témát, és mint mondtam, hagyjuk békében egymást, az a legjobb :wink:

Ámen

R.A. Salvatore Kirstályszilánk-Trilógiájának az elsõ kötetét keresném, ha megvan valakinek, és el szeretné adni kérem jelezze ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Con Larrodan 2006.04.07. 11:17-kor.
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quarion Galanodel » 2006.04.01. 9:43

Con:
Nekem sajnos nincs meg a Kristályszilánk, de
1; Nemrég adta ki a Wizards of the Coast, szóval meg tudod venni
2; Ha réggebbi kiadás kell, azt hiszem tudok errefelé olyan embert aki el szeretné adni (ha még el nem adta), szóval ha gondolod utánakérdezek
Quarion Galanodel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.04.01. 9:59

Még egy utolsó hozzászólás a WODos ügyben. A Wherewolf és a Hunter SOHASEM jelent meg magyarul, ugyania a Delta Vision, nem is olyan régen, úgy döntött h a kiadásuk nem lenne gazdaságos. Az hogy neked megvan pdf-ben, az nem meglepő, mert voltak csopotrok akik fordították őket a kiadónak, de mikor készen lettek, végül nem lett belőle semmi... További viták helyett ajánlom mindenki figyelmébe az RPG.HU fordítások fórumát, ahol szt hiszem Hanna hozzászólásait átnézve megtaláljátok a kiadó hivatalos álláspontját. Azt hiszem a MAGE topikban lett pont téve az ügyre...

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.01. 14:05

Sion: bár kétkedem, de azért kösz az infokat, akkor kénytelen leszek én magam lefordítani a saját példányaimat.
Nem bízom ugyanis másokban, az rpg.hu-n meg még nem láttam egyetlen értelmes embert sem...

Egyébként, még jutott eszembe: Shadowrun: kiberverek könyve eladó van valakinek?
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.04.01. 16:44

Nincs mit és nem kétkedj! WOD könyvek közül csak vampire jelent meg. A fordításhoz sok sikert, de elég nagy falat lessz...

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.01. 18:26

Sion: én midnenben kétkedek, amit nem magam tapasztalok. ;) Jó akalnozói szokás.

Köszönöm a jókívánságokat a fordításhoz. Biztos vagyok benne, hogy sikerül ni fog, csak idő kérdése a dolog.
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.01. 18:27

Hehe :D Legalább óönbizalmad van, Mandragóra :wink: Nem is árt az néha

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.01. 18:59

Jóformán másom nincs is, tehát abból kell gazdálkodnom, amivel rendelkezem. ;) És abban különösen jó vagyok...
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2006.04.09. 13:00

Sziasztok!

Ha vki.-nek +lenne a Legendák és Enigmák elsõ kötete és el kívánná adni kérem jelezze mert érdekelne.

Köszi: Garcia
Garcia da'Ramol

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dianne » 2006.04.09. 16:03

Nos, nem tudok még biztosat ígérni, de az egyik barátom ígért nekem egy WoD-os teljes fordítást, nem is jut eszembe most hogy mit pontosan, de nem Vampire az biztos. Akit érdekel a dolog, az írjon egy PM-et, és majd továbbküldöm neki is. :wink:
A férfi a világot akarja uralni, a nõ csak a férfit...
Dianne
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 77
  • Honlap
Vissza a tetejére

Magus könyvek érdekelnek!

HozzászólásSzerző: Norrec » 2006.04.15. 13:25

Magus törvénykönyveket szeretnék venni mindeggyiket az új törvénykönyv kivételével! Ha valakinek van eladója e-mailen megbeszéljük a részleteket: mailto:bagolynak2@freemail.hu jöhetnek még egyébb szabájkönyvek is!
Norrec

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Levyathan » 2006.04.19. 14:20

Valakinek van eladó MAGUS Elsõ Törvénykönyve?

Szal, ha valaki szívesen megválna könyvétõl, akkor írjon nekem privit.
Levyathan

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
126 hozzászólás • Oldal: 3 / 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9

Vissza: Csevegõ