• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 38 / 72 • 1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 72

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.03.30. 14:46

(Fejszés Lunir)

*Mivel neki nincs lova, így mellette caplat, és nézelődik.Mikor Bedal int, azonnal odamegy és kérdőn tekint a papra.*

-Mi történt?Mitől ájult el?

*Továbbra is Bedalt figyeli, közben aggódó pillantásokat vetve Ivóriára.
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.30. 15:27

(Bedal Alen)

* Bedal immáron kezd lenyugodni a fogadóban történt esetek óta. Lehajol a lányhoz, és a többieknek beszél.*
- Amikor ácsorogtunk... egyszer csak elködösült a tekintete... és utána a karjaimban kötött ki ilyen állapotban. És láttam valami fényeset... ott.
* Bedal azzal a lány derekára mutat, megfordítva őt. egy kis tű áll ki belőle. Kérdőn néz a társaira.*
- Nem vagyok jrtas ilyesmikben... mi ez?
* Bedal komolyan tanácstalan a kérdésben. Lévén, hoy tudja a lány származásának voltát, felvetődik a gondolat, hogy fejvadásztámadás érte a lányt.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.03.30. 16:17

(Fejszés Lunir)

*Ő is tanácstalanul áll.Majd megvonja vállát.*

-Nem nagyon láttam még ilyet...vajon mi ez?

<Hogy az a kurva...még csak ez kellett...ki támadhatta meg?És hátulról...gyáva kis...

*A többiekhez fordul.*

-Szerintetek mi lehet ez?Valami kis fejvadász trükk?
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.03.30. 20:13

( Con Bronta )

* Mikor Bedal szól nekik, lovát kiköti, majd a lányhoz siet. Letérdel mellé, majd sérüléseket kutat a Ivórián, ezután arca elé hajol és figyeli a lány lélegzetvételeit, közben Bedalhoz szól:*

- Mi történt? Láttál, vagy észleltél valami furcsaságot? < Mi a fene történik itt? Nem ártana már tisztán átlátni a dolgokat, mert kezd minden teljesen kicsúszni az irányításunk alól!>
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.03.30. 21:00

(Fekete Mythar)

*Lepattan a lováról és odasiet Bedalékhoz és azonnal a lányhoz hajol.*

-Mennyietek kicsit arrébb. Had nézzem meg!

* Megnézi a tűt körbetapogatja a körülötte lévő sebet. Halvány bemenet melletti elszineződéseket és egyéb furcsa dolgokat keresve. Megnézi a lány ajkait is, végigtapogatja izmait és felhúzva szemhéját megnézi a puppillák mennyire tágak. Megviszgállja a légzést és a szívverés és a pulzus változásaira is fiyel. Szakavatott keze alatt semmi sem marad vizsgálatlan.*

<Sok fajta méregnek a hatásai... Ajak elszineződik, pupilla nagyon kitágul, avagy összeszűkül. Az izmok görcsbe rándulhatnak...Gyerünk legyen valami, az a jó öreg Darton. Még nem jött el a te időd!>
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.03.30. 22:06

(Fejszés Lunir)

*Kicsit megnyugszik, mikor barátja veszi kezelésbe a lányt, de még mindig aggódik, hogy mi lesz Ivóriával.

<Hogy a fene vinné el...francba...>

*Mytharhoz*

-Nos, mit állapítottál meg?Milyen az állapota?Veszélyes a dolog?

*Karba tett kézzel, ide-oda járkálva hallgatja a választ.*
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.30. 22:47

(Bedal Alen)

* Bedal tanácstalanul mered a kis tűre.*
- Mondom, hogy nem tudom mi lelte... egyszerűen összeomlott. Félrehívtam mert... mert amíg benn voltam, figyelmeztettem: mindenkit vigyen ki a fogadóból, mert becsületbeli kötelességem a fogadóssal elintézni egy fontos kérdést. Éppen beolvasni készültem, amiért nem tett eleget a kérésemnek, amikor ez történt vele...
* Még egyszer végigméri a kis tűt. valamennyira alábbhagy a tanácsatalansága, ám még így se tudja megmondani, kitől származhat és mi célból.*
- Mi van vele Mythar... méreg esetleg?
* Felál az ernyedt lány teste mellől, és szétnéz az utcán. Mintha valakiket keresne, de maga se tudja, miért teszi. Végigméri a környező robosztus épületeket, majd rájön, teljesen fölöslegesen nézelődik. Aki a lányba lőhettte a tűt, bozonyára profibb volt annál, semhogy ugyanazon a ehlyen maradjon.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.31. 12:12

(Nichen de Azadyr)

*Ledöbben, amikor látja a kis tűt Ivoria kisasszony hátában. Nem tudja mire vélni a dolgot.

<Hogy az a (sípszó). De miért pont most? És miért pont őt? Ezt nem értem...abszolút nem értem. És ki tehette? Ebben a városban akkor se találnánk meg, ha láttuk volna, nemhogy jelen esetben. A ragya verje ki az ilyen orgyilkos pokolfajzatokat.>

-Most mihez kezdjünk? Vigyük valami ispotályféleségbe, esetleg mi is tudunk vele tenni valamit?

*KÉrdően néz társaira, kérdését elsősorban a papoknak címezve. Majd megfordul, és int Syilnek és a gorviki lánynak is.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.03.31. 15:04

(Fejszés Lunir)

*Mikor látja, hogy Bedal nézelődik, ő is körbetekint, de persze hiába.*

-Már rég lelépett az a szemét...de lehet, hogy többen is voltak...esélyünk sincs megtalálni őt vagy őket...na de mindegy, most Ivóriával foglalkozzunk!

*A lányra tekint majd újra Bedalhoz.*

-Nem tudsz vele semmit csinálni?Valami varázslat, amitől jobban lenne, vagy akármi...

<Hááát...elcseszett egy helyzet...így el se tudunk indulni, és valaki pont ezt akarta...lehet, hogy valami toroni tag volt...most már kezdik felb...ni az agyam, de rendesen...>
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.31. 15:15

(Bedal Alen)

* felvonja a szemöldökét, úgy néz a törpre.*
- Mégis mire gondoltál? És ha valami mágikus kence volt azon a tűn? avagy méreg? Felesleges erőpazarlás lenne megpróbálni análkül, hogy nem vagyok biztos a dolgomban... mellesleg aligha lenne olyan gyógymód, amit én ismerek erre... az élet efféle misztériumaiba nem nyertem betekintést még sohase... Mythar... sikerült kivenned valamit? Értened kell a halottakhoz... ezért kérdezlek.

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.03.31. 20:54

(Fejszés Lunir)

*Mytharhoz*

-Tényleg, igazán mondhatnál valamit most már...meg lehet gyógyítani?Vagy most mi van?

*Türelmetlenség cseng hangjában, nem tud mit kezdeni magával ebben a helyzetben mint egyszerű harcos.

<Hát igen...itt nem segít az erős páncél meg a harci kalapács...remélem Bedal vagy Mythar kitalál vmit...>
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.01. 8:46

KM esemény
Helyszín: Erion, Két Szűz fogadó
Időpont: Ősszel, Dél
Résztvevők: Mindenki

Nichen:

-Mondjuk úgy,hogy van egy közeli ismerősöm,aki csodás lovakat tenyészt és idomitja őket ;)

Mythar:
Alaposan átvizsgálod a Ivoriát és a többiek szinte körbeállnak és figyelnek.Úgy itéled meg,hogy az élete nincs veszélyben viszont biztosan,hogy vmi méreggel volt kezelve a tű.Ráadásul jó fajta lehetett,hiszen szagtalan és szintelen.Még Ivoria arcán sem láttod semmilyen jelet azon kivül,hogy eléggé ködösek a szemei.A seb környékét nem tudod megvizsgálni ha csak nem szakitod fel a ruháját vagy le nem vetkőztetted :P

Carolina:
Syil-és a ló :lol: - ott van veled a fogadó előtt és kérdően pillat rád,hogy oda akarsz-e menni vagy most inkább kettesben maradtok.(vagyis hát a lóval hármasbban :roll: )
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.01. 13:21

(Carolina con Ragucci)

*Látja, hogy mi történik Mirroval, de tudja, hogy nem tehet érte semmit. Azzal csak ront a helyzeten, ha ő is ott tolong körülötte. Odasétál a gyönyürű lóhoz és elkezdi simogatni. Visszagondol, hogy ez a ló mentette ki őt meg Syilt az életveszélyből és hálás neki. Csodálattal nézegeti a tökéletes testet. A sodronyként feszülő izmokat és az akármikor kirobbanni képes erőt. Gyengéden végigsimogatja a ló nyakát és eljut a fejéig. Kezei közé veszi az áramvonalas fejet és a nagy fekete szemébe néz. Lát benne valamit, ami hasonlóvá teszi hozzá, de nem tudja hogy mi. Talán a tűz, vagy a tudatlanság. A megfeszülő reflexek, a kisportolt test és a ragaszkodás Syilhez. Tetszik neki a ló. Arra rájön, hogy szereti az állatokat. Sylhez fordul.*
- Akármi is történjen, mi együtt maradunk. Ha Toronban nem úgy sül el a dolog ahogy tervezték a többiek, lelépünk. Amikor nem került olyan közel hozzád a szívem, még nem volt vesztenivalóm és akár a halálba is követtem volna ezt a csapatot. De Bedalban csalódtam. Amennyire bölcs embernek ismertem meg, annyira önfejű makacs és fanatikus. Te beléptél az életembe és fontossá váltál nekem. Nem akarlak elveszíteni.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.01. 13:41

KM esemény
Helyszín: Erion, Két Szűz fogadó
Időpont: Ősszel, Dél
Résztvevők: Mindenki

Halljátok,ahogy a templomok tornyában megszólalnak a harangok jelezvén,hogy dél van.

Carolina:
Syil átkarol az egyik karjával mig a másikkal szintén a gyönyőrű lovat simogatja,aki kedvesen türi,ahogy simogatjátok és halkan prüsszög egyet egyet.Látszik rajta,hogy élvezi bár egy kissé feszült is.

Syil'Drun:
-Ne aggodj Carolina,még nem tudom,hogy hogyan-a törpével és a két szent emberrel-,de túl fogjuk élni Toront. :wink:

Ránéz a lóra majd belenyúl a táskájába és elővesz egy répát,amit átnyújt neked.

-Add oda neki.Láttom nagyon kedvel téged :)
...
nem értem pedig nem szokott senkinek semengedni,hogy közel kerüljön nem hogy meg is simogatni...érdekes...
...
Elneveztem Viharnak
-a ló hallva a nevét nyerit is egyet és megemli egy kissé a fejét mintha jelezné,hogy igen róla van szó.-Igen hűséges barátom éppen rólad beszélünk Carolinával :wink:.Na szóval egy viahros napon találtunk egymásra és a fekete viharfelhők megihlettek :)
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.04.01. 15:40

(Fekete Mythar)

*A többiek felé fordul miközben felemeli Ivoriát és a vállára fekteti. Majd íg szól.*

-A méreg ami a szervezetébe került nagyon erős nem tudom megállapítani mi lehet de az biztos, hogy túléli. Már csak az a kérdés mikor tér magához. Sajnos nem tudom felgyorsítani a méreg kitisztulását, mert nem tudom milyen anyag kéne hozzá és nem akarok semmit sem kockáztatni... Szeretnék eltűnni ennek az átkozott fogadónak a környékéről mielött még több baj történne...

*Ezzel a lányt a lovához viszi és felfekteti rá. Ha elibdulnak a lovat lassan lépteti nehogy valami baja legyen Mirónak.*
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 38 / 72 • 1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...