• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Kapuk Tere [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
293 hozzászólás • Oldal: 10 / 20 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 20

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.28. 16:35

(Grekd Welbyrd)

*Megkönnyebbülten ernyesztem el eddig ugrásra készen tartott izmaimat és lassan kicsúsztatom a kezemet a kabátom alól. Akaratlanul is hálásan nézek Ipoxra.*

-Ennek igazán örülök. De félre ne értesetek, én büszke vagyok arra, ami vagyok. Viszont nagyon sokan máshogy reagálnak mit Ipox, amikor kiderül az igazság. Sajnos a szakmám képviselői közzül a legtöbben nem igazán kedvelik a szemtől-szemben való küzdelmet, ellentétben velünk.

-Egy dolgot még tudnotok kell róllam. Nem vagyok küldetésben, és nem üldöznek a klánom tagjai sem. A legutolsó megbizatásom után elnyertem a szabadságomat, így saját magam választhatom meg a céljaimat. ...
Habár ezzel a farkasos üggyel egy kicsit más a helyzet. Itt a cél választott engem.

*Felemelem a kupámat és a tarsaimra emelem*

-Egészségetekre!

//Ipoxnak//

-Jó ötlet. Keressük meg az öreget, de ne tölsünk sok időt vele, mert rohan az idő. Még a végén lemaradunk a találkáról. Szerintem érdemes lenne kérdezősködni egy kicsit, hátha valaki tud segíteni.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.28. 16:55

(Ybon DiNael)

*Amikor hallja Ipox szavait, hirtelen a kardjához kp, de mivel eszébe jut, hogy erigowi fejvadász, ezértelengedi a markolatot és inkább a boroskupát kapja fel. Grekdhez szól:

-Megszpülésed ünnepére. *azzal a magasba emeli a poharát* És arra, hogy tudom, hogy erigowi vagy. Ugyanis én azok közé tartozom, akiknek az Iker kutyákkal is meggyűlt már a bajom, szóval nekem a fejvadász az rosszat jelent. Így megismerek egy jólelkű és becsületes fejvadászt is. Elárulnál valamivel többet is magadról?

*Amikor azonban társai inkább a rejtélyhez térnek, bólint, majd megjegyzi:
-Nos igen. Akkor az öreghez. De vajon hol találjuk meg? Kérjünk az Ezeréves Tölgy csaposától információt az öregről? Vagy csak találomra menjünk oda?
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.28. 19:16

(Grekd Welbyrd)

*Amikor észreveszem Ybon első reakcióját, nem vagyok túlságosan meglepve, ezért nem mozdulok. Amikor a kupáért nyúl elmosolyodom.*

-Megértem az érzéseidet. Az Ikrekkel már én is összefutottam. ... Mire vagy kíváncsi?

*Kortyolok egy hosszút a borból, hátra dőlök és várom a kérdéseket.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.28. 19:55

(Ybon DiNael)

*Egy pillanatra elgondolkozik.

-Talán azt, amit egy kalandozó egy másikról tudni kíván :wink:
Miért indultál világnak? És milyen küldetéseket csináltál eddig végig? És a levélle kapcsolatban: találkoztál már olyannal, akire esetleg utalhat a szöveg? Meg ami mép eszedbe jut így mellékesen, és szeretnéd magadról elmondani, mert elősegíti a jó barátságot. :wink:

*Rákacsint az erigowira, majd kupájából kortyol egyet.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.28. 20:18

(Grekd Welbyrd)

-Hogy miért indultam el a magam útján? Tudjátok, én beleszülettem a klánba. Már a szüleim is a Herceget szolgálták. Az Ő szolgálatában haltak meg. Már nem is emlékszem az arcukra. *mondom szomorúan* Egy fejvadász klán tagjaként az életed és a tetteid felett nem te határozol. Én ennél többre vágytam, így elhatároztam, hogy elhagyom a klánt. A szökés gondolatával is eljátszadoztam, de az nem nekem való. A legutolsó küldetésem valamiért nagyon fontos volt a Hercegnek, mivel a sebeimet leszámítva sikerrel jártam, ezért kérhettem valamit jutalmul. Nem haboztam. A Herceg nagylelkű volt, a szabadságomon felül pénzzel és felszereléssel is ellátott. Azóta, egyedül kóborlok Yneven, és költöm a jutalmul kapott pénzt, már nem sok maradt. Sajnos a küldetéseimről nem beszélhetek. Sértené a Herceg érdekeit. Na! Egy szusszra ennyit mondhatok maqgamról. Igazság szerint még soha nem beszéltem ezekről senkinek. A levél pedig teljes rejtély számomra.

*Ismét iszok egy kis bort*

-Most meséljetek ti is magatokról!
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.03.28. 20:46

(Ipox)

-Hát rólam mindent tudtok már!
-Ybon is gondolom ég a vágytól hogy elmeséljen mindent magáról,de ezt majd megteheti útközben az öreg felé mert az idő sürget minket!

*Mondom ezt komolyra fordítva a szót!*

-Ti hol találkoztatok az öreggel, mert én az északi kapunál!

*Megvárom a választ és javaslom hogy nézzük meg ott!*

*Út közben én is megkérdezem Ybont hogy neki mi a nagy élettörténete! :D *
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.28. 21:01

(Ybon DiNael)

*Jót derül a máik kettő kíváncsiságán.

-Gondoltam, hogy nem maradok ki a meséből. De induljunk az öreghez, és majd útközben elmondom. Az északi kapu felé menjünk. Én is ott találkoztam vele.

*Azzal kihörpinti a poharát, és elindul ki a ponyva alól. Mereng a múlton, majd amikor mindkét társa mellé ér, belekezd.

-A szüleimet én sem ismertem. Annyit tudok róluk, hogy a XIII. Zászlóháború alatt haltak meg mindketten. Utána egy romlott lelkű fattyú, a gyámom vigyázott volna rám, de elszöktem. Egy városban pincérfiúként szolgáltam -mindössze 6 éves voltam, amikor egy férfi próbára tett, már nem teljesen emlékszem, hogyan. Mindenesetre megvett a fogadóstól, és vele mentem. Szépen lassan megismertetett a kardforgatás művészetével és igzi kardművésszé nevelt. Sokáig vele jártam Északot, elsősorban a Szövetség területét, mígnem ő letelepedett Elya-ban, én pedig folytattam utazásaimat. Mikor ő meghalt -immáron 7 éve- nem voltam Tiadlan földjén. Toronban töltöttem egy évet, majd Erenben értek az éjjelek. Mígnem egyszer Erion felé indultam. A többit meg tudjátok. :wink:

*Kicsit kiszáradt a torka, ezért gyorsan elhallgat, és inkább csak a feladatra koncentrál.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.28. 21:29

(Grekd Welbyrd)

*Felállok az asztaltól és odaintem az árust. Kifizetem amit fogyasztottunk, és a többiek után megyek*

- Én is az Északi Kapunál találkoztam vele. *mondom amikor beérem őket.*

-Akkor már mindannyian ismerjük egymás múltját. Közös célunk is van. Akár csapatnak is tekinthetjük magunkat.

*Elvigyorodok és kutatom az öreget a tömegben.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.03.29. 20:12

(Ipox)

-Méghozzá nem is akármilyen csapat vagyunk mi!Ki látott már ennyi jóképű embert egy csapatban? :D

*Nevet egy nagyot és ő is az öreget kezdi el keresgélni szemével,miközben egyre közelebb kerülnek az Északi Kapuhoz!Közben ellenörzöm hogy minden hegyverem és felszerelésem meg van-e, ha esetleg valami tőrténne,mivel lassan,de biztosan kezd estenedni!Szólok is a többieknek!*

-Nem tudom hogy igaz-e amit a levélben írtak,vagy sem,de legyünk nagyon óvatosak az éjszaka folyamán!

*Majd komoly szemekkel ránéz két társára és bólint mindkettőnek!*
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.30. 8:02

KM esemény
Helyszín: Erion, közel az Északi Kapuhoz.
Időpont: az Égi Fény szerinti 3674. év, Tudomány havának 8. napján.
Résztvevő: Ybon DiNael (Meridian), Ipox (Nekromat), Grekd Welbyrd (Eldwyr).

Jó ideig figyelmesen szemlélitek az embertömeget, hátha megpillantjátok az arcot, mely mindegyikőtök számára ismerős lehet, bár tudjátok, ebben korán sem lehettek biztosak.

Idő közben a nap lassan megközelíti a horizontot, és a felhőket aranyszínbe burkolja maga körül. Az ég narancs színe lassan világoskékbe, majd fokozatosan sötétkékbe fordul. Az első csillagok felragyognak az égen. Kezdeti magányuk nemsokára semmivé foszllik, ahogy a többi fénypont is láthatóvá válik a sötétedő égbolton. A távoli, sötét horizonton a planéta két holdja jelenik meg, míg a nap átbukik a horizonton, és átadja helyét az éjszakának.

Szinte észre sem veszitek, hogy rátoksötétedett. Eljött az éjszaka, amikor fény derül a rejtélyre, ha igazat állítanak a levelek, melyeket kaptatok. Szomorúan veszitek tudomásul, hogy kutatásotok hiábavaló volt. Nem találtatok rá az agg férfira, aki feltehetőleg szánt-szándékkal intézte úgy utatokat, hogy egymásra találjatok. Lassan megfogalmazódik bennetek, hogy ideje lenne visszatérni a fogadóba, hátha ott nyomra leltek, hiszen a rejtélyes ismeretlen úgy akarta, hogy ott találkozzatok.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.30. 11:09

Résztvevő: ismeretlen (NJK).

Mikor a nap utolsó sugarai is eltűntek a távoli horizonton, Erion utcáit lassan titokzatos köd árasztotta el, mely néhol inkább fekete füsthöz volt hasonlatos. Az avatott, ősi szemnek talán feltűnt volna e furcsa jelenség, ahogy lassan birtokba veszi a város utcáit, a mit sem sejtő mulatozó polgárok körül. A furcsa jelenség végigkígyózott a városfalak mellett, a házak között, végül egy sötétbe burkolódzó sikátor tűnt számára a legalkalmasabbnak.

A fekete füstszerű, ynevi szem által láthatatlan anyaghalmaz lassan besodródott a sikátorba, oly módon, mintha csupán a szél játszadozott volna vele, pedig a szellő sem rezzent a nyugodt éjszakában.

A hatalmas épületek falai közt, a sötétség legmélyén a fekete füst lassan alakot öltött.

Két mulatozó férfi haladt végig azon az úton, aznap éjjel, ahová a sikátor is nyílt. Eléggé ittas állapotban voltak ahhoz, hogy ne törődjenek semmivel, csak a maguk kis világával, és a dallal, amit fenhangon énekeltek. Rajtuk kívül senki más nem tartózkodott a ködbe vesző, hosszú úton, mely legvégében az Északi Kapu hatalmas bejárata tátongott.

A két férfi örömittasan kortyolgatott italából, mikor elhaladtak a sötétbe burkolódzó sikátor mellett. Az egyikük hirtelen felkapta a fejét. Talán megérezte az ősi gonoszt, talán a hirtelen feltámadt hideg szél késztette arra, hogy elkövesse élete utolsó hibáját: megtorpanjon a sikátor bejáratánál, és a sötétség mélyét kutassa szemével.

Velejéig gonosz, hideg, fénylő zöld szempár tekintett vissza rá.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.30. 12:02

(Ybon DiNael)

*Elunva a meddő keresgélést, odafordul a többiekhez

-Szerintem ha eddig nem találtuk meg az öreget, akkor ma már nem is fogjuk. Holnap megint induljunk a keresésére, hátha délelőtt nagyobb szerencsénk lesz. Meg aztán sötét is van, nem is látunk már annyira jól, meg éhes is vagyok...ti nem?

*Sóhajt egyet, lemondóan legyint, majd lépteit a fogadó felé irányozza. Útközben kis gondolkodás után megjegyzi:

-Az jutott eszembe, hogy olnap esetleg számbavehetnénk azokat a helyeket, ahol találkoztunk az öreggel. Hátha megegyezik, esetleg van valami párhuzam a3 hely között. Sosem lehet biztosra tudni. Meg aztán...bármi előfordulhat a ilyen ügyekben. Volt már olgom hasonlóval, igaz, már elég régen, de az is nagyon nehéz volt. Az ember a végére már nem tud mit kezdeni a látszólag összefüggéstelen információhalommal. Na, gyertek...vacsorázzunk egyet!

<A ragya verje ki azt a megtalálhatatlan vénembert. De mindegy, majd csak sikerül valami kis információt összecsipegetni valahonnan ezzel a farkasos dologgal kapcsolatban.>
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.30. 14:02

(Grekd Welbyrd)

-A szívemből szóltál! Ennek így semmi értelme. *legyintek egyet mérgesen* Ha akar valamit, akkor majd megtalál! Végtére is tudja hol lakunk. Menjünk igyuk meg azt a kupa Predic-it.

*A fogadóig csöndesen lépkedek a többiek mellett. Ybon szavaira csak néhány helyeslően bólogatok*

<Nem vagyok én ehhez hozzászokva! Eddig csak annyit mondtak, hogy védd meg ezt az embert, vidd ezt a tárgyat ide meg oda, öld meg ezt meg azt. Farkasok meg találkozók! Mi a megveszekedett nyavalyát jelenthet????>

*Amikor megérkezünk a fogadóba rögtön leülök az egyik asztalhoz, és az elpárolgó mérgem utolsó megnyílvánulásaként a társaimra nézek, és a következőket mondom.*

-A fene essen a farkasaiba meg a találkozóiba is! Jöhet a Predoc-i?
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.30. 14:49

(Ybon DiNael)

-Ennek örülök, hogy egyetértesz velem! Na, akkor indulás!

*Azzal viszonylag kényelmes, mégis sietős tempóban haladva beszél egy keveset, majd elhallgat és halkan dúdolgat magának egy tiadlani népdalt. A fogadóhoz érve utat enged a másik kettőnek, majd maga is belép a sor végén. Nem pásztáz körül a fogadóban, megvárja, amíga másik kettő leül, majd ő is helyet foglal szemben a pulttal. Vigyorogva fordul Grekdhez:

-Igazad van. Orwlla tüzén sülhetnek a farkasok! Persze hogy jöhet a predoci! Kérdés ez egyáltalán? :D :wink:
*Aztán alaposan körbeszemlél az ivóban, minden alakot nem zavaróan ugyan, de alaposan megfigyelve.

<Ez jó...Grekdet hogy bosszantja ez aakis rejtély :D De nem baj, majd beleszokik egy idő után. Ahogy mesterem mondta volt: "Ha egyszer belekeveredsz, akkor onnan ki nem lábalsz a végéig, az biztos!" Hol van már az a predoci???>
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.03.30. 15:40

Miután meglehet?sen jól ismeri Eriont, el?ször azon gondolkodik el, vajon ez a Rettegett Farkasok találkahelye hol lehet. Ha emlékei között nem talál semmi nyomravezet?t, feláll, és az öreg kocsmárost kéreti magamhoz. Els? kérdése, amit hozzá intéz:

- Aztán árulja el nekem tisztelt uram, ki és mikor foglalta nekem ezt a szobát, talán esetleg megköszönném neki a szívélyességét.

A Választ megvárja, majd újabb kérdés:

- Mondja csak van e tudomása olyan helyr?l, melyre illik ezen leírás: "Ahol a Rettegett Farkasok találkoznak?

Miel?tt kérdéseit föltenné, rákönyökölve a pultra, úgy, hogy az öreg jól lássa, ba kezének középs? ujján lév? ezüstösen csillogó pecsétgy?r? pecsétoldalát felfordítja a tenyere fel?l az a kézfejére.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Könnyûléptû 2006.04.11. 18:42-kor.
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
293 hozzászólás • Oldal: 10 / 20 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 20

Vissza: Régi Kalandok...