• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 37 / 72 • 1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 72

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.03.26. 23:09

(Carolina con Ragucci)

- Akkor jó. Hogy mire gondolok? Arra, hogy még fent lehetnénk a szobában és egymással foglalkozhatnánk. De minekünk itt kell hallgatni, hogy a kedves papunk hogyan csinál balhét és taszítja veszélybe az egész szedett-vedett csürhét.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.26. 23:31

KM esemény
Helyszín: Erion, Két Szűz fogadó
Időpont: Ősszel, Dél
Résztvevők: Carolina

Finoman megpuszilja a homlokod és egy sokat sejtető mosolyt látsz a férfi arcán.

-Egyre gondoltunk :)
...
De most remélem már végre elindulunk.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.27. 14:16

(Nichen de Azadyr)

*Odalép a fogadóshoz, és amrkába nyomj a saját tartozását. Köszönésképpen bólint, majd csak ennyit szól:
-Látja, fogadós úr! Nem vagyunk mi rossz emberek, csak van olyan köztünk, aki egy kicsit lobbanékony. Azt meg azt hiszem, megígérhetem, hogy nem rontjuk itt tovább a levegőt, és máskor sem jövünk ide, a fogadós úr kérésére.

*Azzal megfordul és visszasétál a többiekhez. Várja az indulást.
<A városőrök nem unták még meg az ittlétet? Mennénk már. Na, gyerünk, gyerünk! VAlaki tegye meg az első lépést!>

*Türelmetlenül pillant körbe a társaságon.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.03.27. 21:27

(Fejszés Lunir)

*Kezdd lenyugodni, de még mindig paprikás hangulatban van.*

-Rendben, ha csak ennyi, akkor mi mennénk is!További szép napot mindenkinek...

*Kilép a fogadó ajtaján, az őrök mellett, majd megvárja, hogy társai is kövessék.*
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.03.27. 21:58

(Fekete Mythar)

*Biccent az őrök felé és kiétál az ajtón mikor kint van megvár mindenit. Nem szólsemmit inkább próbál távol maradni Bedaltól mert nem éppen tetszett neki a kis előadása. Ráadásul még a józan észre sem hallgat.*

<Micsoda barom! Mért kell a pénzből ekkora ügyet csinálni??? Ha csak annyit mond nem az is teljesen megfelelt volna!!!! :morci: >
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.27. 22:43

(Bedal Alen)

* Bedal végighallgatja a többiek szócsatáit az őrökkel, majd azokat, és a fogadóst is.*
<... A szemét kígyó... méghogy nem emel vádat! A helyes az lenne, hogy megreguláznám azért, amilyen szemtelen volt. De ez nem Ordan... a fenébe is majdnem lecsuktak mindenkit! ÉS ki tudja... talán a Tűzkobrának velük is tervei vannak. Egysszer vissza fogok jönni... és akkor nem lesz jó vége! :twisted: ...>
* Bedal látva, hogy mindenki távozni készül, és az őrök is türelmetlenül várnak... nagy sokára megszólal. A legyőzöttek csalódottságával szól az őrökhöz.*
- Úgy látom... minden el van intézve. Ha... inkább nem mondok semmit. De ne számítson a fogadós semmi jóra a Tűzkobrától eztán!
* Bedal azzal végig se hallgatja a fogadós esetleges visszavágását, pusztán nyugtázva a városőrök reakcióit, kifárad a fogadóból. Nem szól senkihez, és próbál türelelmet és nyugalma eröltetni arcára. Ezúttal azonban messze nem sikerül úgy, mint eddig valaha.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.28. 0:00

KM esemény
Résztvevők: Mindenki

Lassan egyenként kisétáltok a fogadóból.Az örök végig bent maradnak majd az utolsó után kilépnek ők is az utcára.Csúnyán rátok néznek majd lassan elindulnak az utcán a város központja felé miközben gyakra hátra felé néznek...Amint a város örök kilépnek becsukodik a fogadó ajtaja.Valószinűleg az egyik inas csukta be.Most ott álltok egy forgalmas Erioni utcán és körülötettek elég sok ember teszi minden napi dolgaikat.

Carolina:
Miután úgy néz ki,hogy elmult a veszély Syil'Drun leemeli a fejed a válláról majd feláll és a nyujtja felé a kezét.
-Szivesen ücsörögnék még,de úgy néz ki,hogy végre elindulunk.
Utolsó ként léptek ki a fogadóból a csapat tagjai közül majd mögötettek kilépnek az örök is,akik lassan eltávolodnak a csapattól.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.03.28. 21:23

( Con Bronta )

* Mikor hallja, hogy mindenkinek megfelel a „béke” ajánlat kissé megnyugszik. Felveszi az asztal mellett lévő hátizsákját, majd segít kivinni a fogadóból Ivória kisasszony ládáját. Mikor kiérnek leteszi a ládát, majd a lányhoz fordul:*

- Hölgyem! Egy pillanat és jövök csak van még egy kis elintézni valóm. * Ezután gyors léptekkel az istállóba megy, lovát felszerszámozza, majd utána kivezeti a többiekhez. Felnyergelés közben eltöpreng a legutóbb történteken. *< Nem értem én ezeket a délieket! Kifizetem a tartozásuk, minden pénzem feláldozva, majd ők is fizetnek!? A dartonita a fülén ült talán, vagy valami bódító szer hatása alatt van?! Na mindegy. Remélem Ivória tényleg fizeti az utam, mert egy árva fityingem sincs. Ha nem maximum bevállalok egy kisebb melót itt és majd utánuk megyek. Meg ha így folytatjuk továbbra is a dolgokat és mindenki megy a saját esze szerint össze- vissza és csinálja a galibát hát Toronban fél napot sem érünk meg.>* Miután visszaért a többiekhez egy pillanatra megáll és felméri a beszélgetésekből, hogy mit akarnak tenni.*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.28. 21:35

(Bedal Alen)

* Bedal Ivoriára vár a fogadó eltt. Mikor kiér, azonnal félre is szóltja a lányt.*
- Jöjön velem egy pillanatra...
* A lányt pár méterrel arrébb vezeti, tisztes távolságba a többiektől. Igyekszik úgy helyezkedni, hogy ha amazok leskelődnének, ne tudjanak semit se kivenni a gesztusokból.*
- Mégis minek maradtatok bennt? Megmondtam, hogy menjetek ki, mert baj lesz! 20 perc múlva lejövök, és mindenki a helyén ücsörög, mintha a szavamnak semmi foganatja nem lett volna! Ha valaki veszélybe került, hát ti voltatok azok! Már akkor is mondtam: becsületbeli kérdésről van szó, legjobb, ha nem vesztek részt rajta! Úgysem érthetitek mit és miért teszek... és nem is szándékszom megmagyarázni már előre le is szögezem. De legközelebb, ha valamit mondok... akkor igyekezzetek úgy felelni, mert nem szokásom viccelődni és dobálódzni a szavakkal... ha azt mondom, vért fogok ontani, habozás nélkül megteszem. Ha megígérem, hogy erőimet csakis védelemre összpontosítom, akkor úgy lesz. És ha azt mondom, hogy Toroba fogunk menni, úgy lesz. De el tudtam volna intézni egyedül is. Így az egész küldetés pengeélen táncol... legközelebb ne kockáztass. Ő érte én habozás nélkül megtennék bármt... ha érdekei úgy akarják, akár épp a többiek ellen is. Tégy te is így klánod védelmében. A híres dzsad játék... a sakk figuráihoz vagyink hasonlatosak. eleget játszottam már, hogy tudjam: mi a táblán egysszerű gyalogok vagyunk... igyekezzünk jó pozícióba kerülni, mert olykor a gyalok királynőt üthet... de leggyakrabban feláldozandó valamilyen nagyobb cél iránt. Ennel figyelmében dönts a jövőben kérlek...
* Bedal indulatai a kis monológja után nagyrészt elszállnak. Még mindig fortyog a büszkesége és az önérzete, melyet a pökhendi fogadós sértett meg. Ordani fejjel még most se foghatja fel, hogy volt képes az a számára kis senki visszafeleselni, és szemtelenkedni... azonban immáron csakis a végcél lebeg lelki szemei elött. *
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.03.28. 22:26

(Fejszés Lunir)

*Kicsit eltöpreng miközben a távozó Ivóriára és Bedalra tekint.*

<Na már megint mit találnak ki?Hihetetlenek....>

*Kíváncsian pillant körbe, hogy a többiek még mit akarnak elintézni indulás előtt, majd barátjához fordul.*

-Na szép kis út lesz ez már érzem előre...te mit gondolsz ezek után?

*Végig barátja szemébe néz, miközben az válaszol, majd ellenőrzi felszerelését.*
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.03.29. 21:03

(Fekete Mythar)

*Látja, hogy Bedal félrehívja Mirót de már nem is foglalkozik velük. Inkább arra figyel amit a barátja mond. Amikor a törpe felteszi a kérdést biccent és elindul az istáló felé kezével jelezve, hogy a törp kövesse. Bent felnyergeli a Lovát majd válaszol.*

-Hát igen ezen már én is elgondolkodtam. Bedal nem tud beilleszkedni más népek kultúrájába, szokásaiba. Ebből még problémák is lehetnek. De majd megláttjuk mit hoz a sors számunkra.

*Felszáll lova nyergébe miután eloldozta a karámból és int a törpnek ha szertné felsegíti. Ha felszáll akkor karjával segíti nehogy apró termete miatt leessen majd a háta mögé ülteti. Ha nem akkor lassan a törp mellett lépteti a lovat.*

-Szerintem ezt a beszélgtést majd fojtassuk máskor amikor időnk nyílik rá... és még Ivóriáról is kell monanom neked néhány szót!
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.03.29. 22:47

(Fejszés Lunir)

*Helyesel barátja válaszára.*

-Igen, tényleg megüthetjük még a bokánkat Bedal miatt...na de majd meglátjuk...hiszen a vak is ezt mondta nem? :wink:

*Felszáll Mythar mögé a lóra, majd még odasúgja neki.*

-Rendben, a többit majd még megbeszéljük.
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.30. 10:10

KM esemény
Résztvevők: Mindenki

Bedal:
Félre hivod Ivoriát és elmondod neki a mondadod.Mikor befejezed észreveszed,hogy a lány szemei enyhén homályosak.Ekkor elkezd feléd dőlni akár csak egy zsák.
//észlelés -2vel és erő+2-vel//

Con Bronta,Fejszés Lunir, Mythar:
Elmentek az istáló felé a lovaitokhoz.A hűséges hátasatok nyeritéssel köszöntenek nektek bár Con lován látszik,hogy furcsálja egy kicsit a törpét,de hamar túlteszi magát mikor a gazdája odalép hozzá.Hallotok egy fütty szót majd a sarokba levő csillogó szörű fekete hátas nyerit egyet és elindul kifelé az istálóból.Jól kidolgozott izmai vannak a lónak és látszik,hogy nem akármilyen hátas.Felnyergelitek a lovakat és ki lovon ki mellete sétálva csatlakoztok a többiekhez vagyis Carolinához, Nichenhez és Syil'Drunhoz.Amikor kiértek látjátok,hogy a fekete hátas Syil'Drun mellet áll annyira közel,hogy a nyaka hozzá is ér a férfi vállához.Bedal és Ivoria még nem tért vissza a beszélgetésükből igy egyelőre ott várakoztok a fogadó előtt.

Carolina:
Syil'Drun végig melletted áll a hátizsákjával majd hangosat füttyent.Egy kicsit megijedsz a hirtelen fütty szóba ugyan akkor ismerősnek is hangzik...Nem is oly régen,amikor az erdőben voltatok,akkor is hasonló fütty szót hallottál.Nem kell sokat várnod és láttod,ahogy egy ismerő arc-inkább pofa-jön ki az istálóból és egyenesen felétek tart.

Nichen:
Hallod te is a fütty szót majd láttod,ahogy egy csillogó szőrü fekete hátas tart felétek az istálóból.Izmai jól kidolgozzottak és látszik,hogy kiváló tenyészetből való.A mestered,ki lovaggá nevelt téged mindig is csodás,magas és erős lovakról beszélt,amiken a lovagi tornákon a lovagokat cipelték és a harcmezőn nem ritkán több harcossal is felért...

//
Hakea:
Sry,de mivel több napja nem voltál és nem szóltál igy úgy veszem,hogy biztosan vmi nagy probléma jött közbe és nem akarom,hogy álljon a kaland 1 ember miatt.Ha megjösz szólj és akkor felébredsz...
//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.30. 13:17

(Bedal Alen)

* Amikor látja, hogy a lány szemei ködösek, ingerülten felé int, jelezve hogy figyeljen rá. Amikor dőlni kezd, igencsak meglepődik. Szét tárja karját, és elkapja a lányt. A falhoz ülteti, és megpaskolja az arcát. Nyugodtan próbálkozik felrázni. Ha nem sikerül neki, azon nyomban int az éppen fogadó elött álló társaknak, hogy jöjjenek.*
- Összeesett. urcsa ködös volt a szeme, aztán a karomba zuhant. Biztos a stressz... gyenge teremtés meg kell hagyni.
* Bedal csípőjéhez tett kézzel próbál elgondolkozni, mi is lehet a lány baja. Válltáskájához néz, majd elgondolkozik, van-e nála valami ami felrázhatja. Mivel úgy találja, nincsen, még jobban elgondolkozik, mi is történhetett vele.*

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.30. 13:54

(Nichen de Azadyr)

*Látja, hogy Bedal félrehívja Ivoriát, de nem szól semmit, kezdi megszokni ezt az állandó titkolózást a részükről. Annál jobban felfigyel az istállóból kilépő gyönyörű fekete állatra. Elisemerően bólint, majd odaszól Syilnek:

-Ejha! Ezt aztán gyönyörűszép ló. Predoc és Yllinor méneseiben vannak ilyenek. Netán valami kapcsolatod van a királlyal, hogy ilyen lovad van?*kérdi csodálkozva és tisztelettel eltelve a szép állat iránt. Amikor észreveszi, hogy a többiek hozzák elő a lovukat, megszólal:

-Hát nem emlékeztek, Ivoria kisasszony azt mondta, hogy ne vigyünk lovakat. Vagy utólag megváltoztatta a véleményét, amikor nem hallottam?*kérdően néz Conra. Bedal intésére azonnal odamegy, de hirtelen nem tud mit kezdeni az alélt lánnyal. Megütközve néz a gondolkodó Bedalra:

-Tipped sincs, hogy mi történhetett vele? Te hívtad félre...
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 37 / 72 • 1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...