• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Kapuk Tere [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
293 hozzászólás • Oldal: 9 / 20 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.25. 21:00

(Grekd Welbyrd)

<Ezt most miért kérdezi? Lehet, hogy Ő is megismert volna?>

*Figyelmesen végighallgatom Ybont*

-Sajnos se a tánchoz se zenéhez nem értek. Nálam még egy rekedt varjú is szebben énekel. *Elvigyorodom, majd folytatom* Komolyra fordítva a szót. Általában testőrként védtem általam alig ismert, és néha alig becsült személyeket. Az én táncom halálos, de soha nem öntörvényű. Egy biztos. Ha esetleg harcra kerülne a sor, számíthattok a pengéimre. Ha oda jutunk megismerhetitek a tudásomat.

<Csak óvatosan. Nem mindenki becsüli a fajtámat, habár Ipox biztosan értékeli majd a tudásomat.>
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.03.25. 21:15

(Ipox)

-Na látom még mindig kerülgeted a forró kását Grekd!
-Nem baj!Ha nem akarod elmondani tiszteletben tartom!
-Mi lenne ha sétálnánk még egy kicsit mielőtt vissza megyünk a fogadóba?
-Úgy is vennem kell kötöző gézt és néhány orvasi cuccot!A bor még megvár!

*És elkezdek keresni egy gyógyszertár félét ahol beszerezhetem az orvosi kellékeket!*
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.27. 16:24

(Ybon DiNael)

-Majd egyszer kiderül, hogy mit is tudsz, Grekd. Lehet, hogy nem is kell hozzá sok idő. *Rákacsint megszépült társára, majd Ipoxhoz fordul:*

-Tőlem sétálhatunk, úgyis olyan szép idő van. De lehet, hoyg ha egy kiadósabb ebéd -nomeg egy pár kupa bor- után mennénk sétálgatni, az jobb lenne. De nekem mindegy. Lehet a vigassságot este is tartani. Mert most szavadon fogunk, Grekd. *Széles vigyor jelenik meg az arcán.*
-No, akkor most sétáljunk, vagy ebéd után?

<Hihetetlen...amennyire tudkerülni témákat, az alapján még valamely szóforgató varázstudó-iskola tanítványának nézném. De nagyon harcos alkat. Ami mondjuk nem jelent olyan sokat, de akkor is...>
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.27. 19:32

(Grekd Welbyrd)

<Úgy látom egyenlőre leszálltak róllam.>

-Miért nem kötjük össze a kellemeset a hasznossal? Keressük meg az egyik piacteret. Ott aztán ehetünk valami finom pecsenyét, Ipox is biztosan talál gyógyfüveket, meg kötszereket, és általában a piacterek mellett lehet taláni egy-két kótyagos varázstudót is, aki megzézheti Ybon medálját. Meg aztán ki kéne találni azt is, hogy a farkasok hol keresztezik egymást. Hátha útközben rájövünk miről is lehet szó.

*Azzal odalépek az első helyi lakosnak látszó gyalogoshoz és megkérdezem, merre találjuk az egyik nagyobb piacot.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.27. 20:03

KM esemény
Helyszín: Erion, a Szórakozónegyed.
Időpont: az Égi Fény szerinti 3674. év, Tudomány havának 8. napján.
Résztvevő: Ybon DiNael (Meridian), Ipox (Nekromat), Grekd Welbyrd (Eldwyr).

Grekd Welbyrd (Eldwyr):

Az első helyi lakos, akihez odamész - meglehetősen helyes, nagyon finom fiatal hölgy -, lassan végigmér, mielőtt válaszolna. Gyönyörű kék szemében nem a megütközést véled felfedezni, ahogy arcodra pillant, inkább a kíváncsiságot. Kutató tekintete azt sugalja feléd, mintha érdeklődne irántad... Igen, úgy érdeklődne... :D

Nincs immár ebben semmi kivetni való, hisz megszépültél. :)

- Menjenek egyenesen, majd forduljanak balra két utcával feljebb. Ott megtalálják, amit keresnek. - mondja, majd illedelmesen bólint, és sétál tovább.

Ybon DiNael (Meridian), Ipox (Nekromat), Grekd Welbyrd (Eldwyr):

Haladtok tovább az úton, amit a fiatal hölgy mondott nektek, és kisvártatva megérkeztek a piacra.

Ott Ipox hamar talál magának gézt, és egyébb orvosi felszerelést, melyekért a kalmár, akivel üzletel 40 rezet akar kérni, persze az alkudozás kötelező. 8)

Közben Ybon is talál egy mágikus tárgyak készítésében, használatában jártas varázstudót. A középkorú nő jó ideig vizsgálgatja az amulettet, de sehogy sem képes rájönni, milyen bűbájjal lehet megbűvölve. A végén úgy határoz, hogy a tárgy "varázsmentes", azaz semmilyen varázserővel, vagy mágiaellenállással nem bír, és visszaadja neked. Mivel nem tudott kideríteni semmit a tárgyról, vagy annak hovatartozásáról, így munkájáért nem kér semmit.

Grekd idő közben tall egy jó kis vászonnal fedett részt, ahol finom ételt és jó bort lehet kapni, így hát, mikor mindenki végzett dolgával, leültök az a asztalokhoz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.03.27. 22:21-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.27. 20:17

(Ybon DiNael)

*Szája csalódottan legörbül, amikor a nő nem tud neki segíteni, de azért valamiféle elégedettséget erőltet az arcára, amikor odafordul.
-Nagyon szépen köszönöm a segítségét, hölgyem! további szép napot!

*Azzal megfordul, és odalépdel Grekdhez, aki épp a vászonnal fedett rész előtt ácsorog, majd megböki, és fejével a közeledő Ipox felé int:
-Várjuk meg a leüléssel Ipoxot is. *szól, mintha kitalálná társa gondolatait. Amikor a harmadik is odaér, színpadiasan az egyik asztal mellé lép, és hellyel kínálja társait. Közben végig hatalmas vigyor terül el az arcán.
-Uraim, kérem foglaljanak helyet! :D

*Majd ő is leül, és várja, hogy valaki tegyen valamit. Közben azért mellékesen elmondja, hogy járt a varázstudó nő az amulettjével.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.27. 20:35

KM esemény
Helyszín: Erion, az Ezeréves Tölgy fogadó.
Résztvevő: kámzsás ismeretlen (Könnyűléptű).

A pultos megtörli izzadt homlokát, majd elgondolkozik, és válaszol:

- Rebesgetik a népek mostanában, hogy furcsa dolgok történnek Pyarron földjén. Hogy Krán háborút indított az ősi ország ellen. Végtelen ork hordák lepték el a birodalmat, s törnek megállíthatatlanul Pyarron szíve felé. Van, aki elhiszi, van, aki nem. Mindenesetre teljes bizonyossággal eddig senki nem állította ezeket a történéseket. Ediomad felől semmi különös hír nem érkezett mifelénk. Önhöz hasonlóval rég nem találkoztam, és igen, érkezett Önnek egy levél, a szobájába vitettem. Kevesen foglalnak nálunk egy héttel előre szobát, jó Uram, úgyhogy mindent előre elrendeztünk Önnek. - válaszol kérdeéseidre a pultos. - Ha kívánja, megkérhetem Litheant, hogy felkísérje Önt.

:shock:

Nem érted, mi folyik itt. Csak most érkeztél, és nem foglaltál előre egy héttel ezelőtt szobát. De így mindjárt érthetőbb, hogy miért fogadott a hely tulajdonosa ilyen szívélyesen, és, hogy miért is emlékezett rád oly hosszú idő után.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.03.27. 22:22-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.03.27. 20:47

(Ipox)

*Oda lépek az orvosi felszereléseket áruló árushoz és határozzott arcal összegyüjtöm ami kell és megkérdezem hogy mennyibe kerül az áru!Mikor megmondja az árus az árat!Elkezdek vele alkudozni!*

-Látom nem a legjobb minőségű árúja van!Adok érte 20 rezet és akkor nagylelkű vagyok!

*Megvárom a válaszát,de 25 réznél többet nem adok!Közben nem téveztem szem előtt a társaimat sem!Mikor látom hogy Ybon integet, elkezdek egy kicsit iparkodni!Közben Grekdet is figyelem és egyre jobban úgy érzem hogy láttam én már őt az erigowi palotában!Aztán eszembe jutott....*
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.27. 21:08

(Grekd Welbyrd)

*Igen jól eső érzés tudni, hogy már más szemmel néznek rám a nők. Az első sikeremen felbuzdulva a szembejövő szép hölgyekre megállás nélkül mosolygok. A másik dolog amire figyelek útközben, az a farkasok. Ha bármi olyat látok, ami a levélben írtakra utalhat azt megjegyzem magamnak.*

*Amikor Ybon odajön, akkor megszólítom*

-Nem tudom te hogy vagy vele, de én minden rühes kutyát megnézek,hátha farkasra hajaz. Kezd az agyamra menni ez a rejtvény.... Kezdek éhes lenni.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.27. 21:25

KM esemény
Helyszín: Erion, a Szórakozónegyed.
Résztvevő: Ipox (Nekromat).

A kalmár felkapja a fejét, amikor 20 rezet akarsz adni a cuccokért.

<Az egész nem ér többet 10-nél... Még egy balek... :D >

- Legyen 30! Alább nem megyek. Na jó, 25, de ez utolsó ajánlatom!!! - mondja, majd méltóságteljesen felszegi fejét.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.03.27. 22:22-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.03.27. 21:48

(Ipox)

*Egy kis fintorral kifizetem a kufárt és megyek a többiekhez!Miután leültünk,köszöntőt mondok Grekd tiszteletére és megszépülésére, valamint arra,hogy eggyütt szolgáltátok az erigowi királyt!*

-Igen, emlékszem már rád!A király egyik testőre voltál!
-Nála történt ez a baleset ahol megsérült az arcod?

<Kíváncsi vagyok hogy mit szól Grekd hogy felismertem!Remélem meglepődik legalább egy kicsit!>

*Befejezi monológját és egy halovány féloldalas,Bruce Willis-es mosollyal várja a reakciókat!*
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.27. 21:55

(Grekd Welbyrd)

<Megismert!> *Nem tudom leplezni a meglepetésemet, így elkerekedik a szemem és kicsit a számat is eltátom. Gyorsan magamhoz térek és válaszolok.*

-Azt sejtettem,hogy rám ismersz, de azt nem, hogy ilyen hamar. Remélem nem veted meg a fajtámat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Eldwyr 2006.03.27. 22:03-kor.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.03.27. 21:57

Miután végzett a rövid de annál intenzívebb semmittevéssel, föláll székéről, és az ifjú hölgyet követve fömegy a szobályába, és miután minden homlilyát felhozták megkéri, hogy ne zavarják. Majd átrendezi a szobá a saját tetszése szerint, és vissza megy a fogadóba, rendel magának egy kis gyümölcskenyeret, majd egy asztalhoz űlve a szobából leheozott levelet kezdi olvasgatni, miközben eszik. (ha nincs gyümölcskenyér, akkor a saját készelteiből hoz, vagy egy gyümölcstálat rendel, és végigolvassa a levelet, meg persze megvizsgálja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Könnyûléptû 2006.03.28. 9:01-kor.
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.03.28. 8:55

(Ipox)

-Természetesen nem vetem meg a fajtádat!MIért is tenném,hiszen nincs semmi kivetni való abban hogy fejvadász vagy!És a testőrség is egy tisztességes munka!Meg amúgy is, erigowi vagy és nekem nincs okom gyűlölni egy honfitársamat sem!
-NA de igyunk!

*És felemelem a boros poharat és széles mosollyal tekintek társaimra!Miután megebédeltünk felhozom megint a leveles témát!*

-Most már meg kellene oldanunk ezt a rejtélyt amit a levél tartalmaz!HA engem kérdeztek akkor valami helyet jelöl meg ahol várni fognak minket valakik este!Csak azt kell kideríteni hogy hol az a hely!És ebben talán az öreg tud nekünk segíteni aki a fogadót is ajánlotta nekünk!Szerintem oda vezessen a következő utunk!

*Mondja határozottan és összeráncolja egy kicsit a szemöldökét!*
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.28. 13:52

KM esemény
Helyszín: Erion, az Ezeréves Tölgy fogadó.
Résztvevő: kámzsás ismeretlen (Könnyűléptű).

A lány kihozza neked a gyümölcskenyeret, melyet szép lassan eszegetsz. Odalent rajtad kívűl egy vendég sincs.

A levélben ez áll:

"Mikor eljő az Éjközép,
Az árny a fényre lép,
Vigyázz, mert rád talál,
és akkor utól ér a halál.
Légy ott, miután lemegy a nap,
ahol a rettegett farkasok találkoznak."

Próbálod megfejteni a vers tartalmát, de egyelőre rejtély számodra, ahogy az is, hogy ki foglalta le a szobát számodra, egy héttel az előtt, hogy megérkeztél volna. Valaki tudta, hogy ide fogsz jönni, a kérdés csak az, ki lehet az, és mi a szándéka veled.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
293 hozzászólás • Oldal: 9 / 20 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20

Vissza: Régi Kalandok...