• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Kapuk Tere [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
293 hozzászólás • Oldal: 8 / 20 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.24. 23:16

(Grekd Welbyrd)

*Az utolsó mondat hallatán Ipoxra kapom a tekintetem és még mielőtt az asszony válaszolhatna ezt felelem*

-Bár nem maradt túl sok pénzem a Herceg ajándékából, de ha mégis szükségem lenne a segítségedre, akkor ígérem, duplán fizetem vissza azt.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.03.24. 23:30

(Ipox)

-Igaz nem rég óta ismerjük egymást én mégis ismerősnek érezlek és egy honfitársamon mindig segítek ha tudok!Úgyhogy a visszafizetést felejtsd el!Inkább maradjunk annyiban,hogy ha nekem is segítségre lesz szükségem akkor te is segítesz nekem!
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.24. 23:51

KM esemény
Helyszín: Erion, a Zöldlomb Gyógyászat.
Időpont: az Égi Fény szerinti 3674. év, Tudomány havának 8. napján.
Résztvevő: Ybon DiNael (Meridian), Ipox (Nekromat), Grekd Welbyrd (Eldwyr).

Az idős asszony rápillant Grekd-re.

- Ahogy elnézem, Uram, csúnya balesete lehetett, de talán tudok segíteni. Kérem fáradjon beljebb! - mondja, majd beinvitál titeket.

Odabent egy tágas helyiség fogad titeket, székekkel, asztalokkal. Feltehetően ez a várószoba. A falakon festményeket láthattok, gyógyfüvekről, a gyógyítás módszereiről. A másik helyiség bejáratát kék függöny takaja.

- Kérem várakozzanak itt. - mondja az idős asszony Ipoxra és Ybonra pillantva. - Fáradjon velem, Uram. - Szól Grekd-hez.

Grekd:

Követed az asszonyt a helységbe. Odabent valamivel tágasabb, de sokkal zsúfoltabb szoba fogad, mint az előző volt. Tucatnyi szekrény és polc foglal helyett a falak előtt, mindegyik telis-tele gyógyfőzetekkel, füvekkel. A falakon, akárcsak a váróhelyiségben, a gyógyítás művészetéről készített festmények sorakoznak. A szoba közepén egy asztal áll, egy egy székkel.

- Kérem, Uram, foglaljon helyet! - mondja az idős asszony. - Mondja, mi okozta ezt a sérülést? Ezt feltélenül tudnom kell, hogy segíthessek.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.03.27. 22:20-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.24. 23:58

(Grekd Welbyrd)

*Leülök, majd belekezdek*

-A sebeim egy varázslat okozta robbanásban szerteszálló szilánkok miatt keletkeztek. Reméltem, idővel elmúlnak, de nincs semmi változás.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.25. 0:04

KM esemény
Résztvevő: Grekd Welbyrd (Eldwyr).

-Azt nem tudná megmondani, miféle varázslat? Mert az bizony kihatással lehet a gyógyulására. - néz rád kérdő tekintettel.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.03.27. 22:20-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.25. 0:18

(Grekd Welbyrd)

*Megdöbbenek kicsit a kérdésen, de igyekszem elmondani amit tudok*

-Hogy pontosan milyen varázslat volt azt nem tudom. Egy fiatal férfi testőre voltam, Ő varázsolt. Biztosan nem volt se boszorkánymester, se pap, mert az uram nem osztott volna be egy boszorkánymester védelmére, és szimbólumot se láttam nála. Viszont varázsló botot szorongatott varázslás közben. A robbanást nem tudtam pontosan megfigyelni, mert éppen harcoltam, de a varázslótól pár lépésre kb 2,5 lépésnyi sugarú körben minden darabjaira szakadt. Én túl közel álltam, így egy csomó repesz eltalált.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.25. 0:52

KM esemény

Az idős asszony kissé eltöpreng a hallottakon, majd előlrehajol, és mélyen a szemedbe néz. Néhány másodpercig kémlel téged, majd szemei elkerekednek, és alig hallható szófoszlányok hagyják el ajkát. Alig érted, mit mond, és nem is vagy teljesen biztos benne, de mintha azt mondta volna, hogy "te vagy".

Az agg asszony felpattan, és kutatni kezd az egyik polc könyvei között, míg nem megtalálja, amit keresett, majd kihúzza az egyik könyvet. A szemközti falon kinyílik egy kis falrész, ami az egyik festmény részének volt álcázva.

- Nincs sok belőle Ynev szerte. Talán, ha fél tucat. Felbecsületetlen az értéke. Nincs pénz, amiért el tudnám adni. Egy különleges esetre tartogattam. Kérlek, dölj hátra. - A falhoz megy, és kivesz a nyílásból egy üvegcsét, amiben zöld színű folyadék látható. Elővesz egy fehér rongyot, majd ráönti az üveg tartalmát. - Egy kicsit fájni fog, de pár perc, és elmúlik. - mondja, majd az arcodra teríti a kendőt, és jól bedörzsöli a folyadékot a bőrödbe. Hirtelen égető fájdalmat érzel, majd elveszíted az eszméletedet.

Néhány pillanat múlva magadhoz térsz. A rongy már nincs az arcodra terítve, és az idős asszony mosolyogva néz rád az asztal másik oldaláról.
- Tudod, fiam, ez a legkevesebb, amit tehettem érted. Jósnő vagyok, és néha furcsa dolgokat látok. Ködös a jövő, és sötét. Neked sok szereped lesz az alakulásában. Kövesd a farkasok útját s választ nyersz kérdéseidre. Most távoznod kell. - mondja, majd feláll, és szó nélkül eltünik egy harmadik helyiség ajtaján keresztül.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.03.27. 22:20-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.25. 1:11

(Grekd Welbyrd)

*Kábán nézek magam elé és az asszony szavai visszhangoznak a fejemben. Percek telnek el mire egyáltalán gondolni tudok valamire*

-Mi lesz a fizetséggel? *nyögöm magam elé*

*Szinte varázsütésre felpattanok és értetlenül nézek körbe a szobában*

<Már megint ez a farkasok útja. Miben lesz nekem szerepem? .... Hol egy tükör?>

*Az arcomhoz kapok, majd szét se nézek, és kirohanok a váróterem irányába. Remélve, hogy társaim még ott vannak.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.25. 1:30

KM esemény

Ahogy kirohansz, társaid felpattannak ültüből meglepetésükben. Mindketten döbbent arckifejezéssel néznek rád. A csodálkozástól meg sem tudnak szólalni. Nem tudod eldönteni, hogy ez most jó, vagy sem. Kérdőn, sürgetően nézel rájuk.

- Mi történt velem? - kérdezed.

- Hihetetlen. - hallod Ipox halk suttogását.

- Azt hiszem helyénvaló, ha ezt magad is látod. - mondja Ybon, majd az asztalon lévő fém tányérba vizet önt.

A víz fölé hajolsz. Ahogy meglátod tükörképedet elakad a lélegzeted. Az összes heg eltünt, és arcod megszépült. Olyannyira, hogy talán a baleset előtt sem voltál ilyen szép. Úgy érzed, mintha újászülettél volna. Szó szerint gyönyörű lettél, női szívek hódítója. :)

// Grekd Welbyrd (Eldwyr) - Szépség: 13//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.03.27. 22:21-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.25. 1:45

(Grekd Welbyrd)

*Elképedve nézem az eredményt*

-A mindenit! Jobb lett, mint azelőtt! Mit szóltok cimborák?! Vendégeim vagytok egy kupa Predoc-ira, erre a csodára igazi nemes borral kell koccintanunk.

*Megvárom az első visszajelzéseket, majd töviről-hegyire elmesélem a szobában történteket, és hallotakat.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.03.25. 11:23

(Ipox)

-A betyárját!Tényleg nagyon megszépültél.igaz nállam még mágiával sem lehetsz szebb! :D
-De nem kiváló az eredmény!Most már mehetünk meghódítani a szép hölgyek szívét!

*Mondom ezt nevetve és megfogom Gerkd vállát!*

-Meghívsz egy italra!Azt mindig szívesen elfogadom! :D

-Azért kíváncsi lennék hogy mit értett azon az asszony hogy "te vagy az"?
És ő is tudott a helyről ahol a ferkasok keresztezik egymást! :?:

*Ezután elindult az ajtó felé!*
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.25. 13:03

(Grekd Welbyrd)

*Ipox első szavait hallva, felveszek egy olyan pózt, amit az egyik nemesi ficsúrtól láttam évekkel ezelőtt. Majd a mondat második felét hallva, hangosan elröhögöm magam*

-Nem is akarok veled versenyezni, nekem elég az is ha az emberek nem fordulnak el tőllem viszolyogva, és nem súgnak össze a hátam mögött. Ezen felül egy küldetés végrehajtása is sikeresebb lehet ha az ábrázatom egy kicsit átlagosabban néz ki.

....

-Arra bizony én is kíváncsi lennék, mi is vagyok én pontosan. De ha jól sejtem, akkor ez mindannyiunkra vonatkozhat, hiszen nem véletlenül küldött minket a fogadóba az öreg koldus, meg aztán ott vannak a rejtélyes levelek, meg az amulett. A bor mellett megbeszélhetjük ezt a farkasos dolgot is. Mi lehet vajon? Yllinor? Egyáltalán egy helyre utal? Kevés az információ és túl zavaros. *Mondom miközben követem a többieket. A kalapot nem teszem a fejemre. Az ajtóban megállok és az arcomat a nap irányába fordítom, majd elindulok a többiek után*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.25. 18:49

(Ybon DiNael)

Még az épületen kívül:

-Jó napot, asszonyom- szól még Grekd előtt.

*Bemegy a helységbe, ahova az idős nő vezeti őket, majd leül, és csak nézi, ahogy a nő belép Grekd előtt, majd utáa társa, és az ajtó becsukódik.
Vigyorogva néz Ipoxra.

-Kíváncsian várom az eredményt. Szegény honfitársadnak nem volt valami gyönyörűsége arca...reméljük, sokat fog javulni.

*Amikor újdonsült barátja kijön, mélységes döbbenet ül ki az arcára. Egy kis ideig szóhoz se tud jutni, majd lassan kinyögi, hogy:
-Azt hiszem helyénvaló, ha ezt magad is látod. Meg fogsz lepődni... *azzal vizet önt afémtálba, és odainti Grekdet. Amikor a másiknak leesik hogy mennyire egváltotozott, Ybon arcán kaján vigyor terül szét.

-Egy-egy kupa predoci? Te ezt jól meggondoltad? :D Én benne vagyok...
Aztán mehetünk nőzni...azér én se vagyook a világ csúfja... 8)
És mi az, hogy "te vagy az"? *kérdően pillant a másik kettőre*. Ez nekem homályos. ÉS milyen farkast kell követni? Remélem, hamarosan kiderül minden kis rejtett rész, és a lánc összeáll.

*Azzal Ipox után kilép a napsütésbe. Madarat lehetne vele fogatni, olyan boldog ebbena napsütésben, ez látszik is rajta. Egy tiadlani népdalt fütyörészve lépdel Grekd mellett a fogadó felé..
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.03.25. 20:29

(Ipox)

*Hogy megtörjem a csendet és hogy kihasználjam a nagy örömet megkérdezem a két utazót!*

-Most már tudom hogy honnan jöttetek és hogy miért vagytok itt,de azt nem mondtátok hogy mik is vagytok valójában!
-Én meséltem hogy egy harcos vagyok aki az erigowi herceg szolgálatában harcoltam!Azt látom hogy mind a ketten harcosfélék vagytok mint én,de pontosan milyenek?
-Ybon, láttam a slan kardod ezért azt tippelem hogy egy kardművész lehetsz!
-Grekd, hát nálad lövésem sincs hogy mi lehetsz! :D
-De mondjátok meg ti!
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.25. 20:46

(Ybon DiNael)

*Ipox felé néz,majd végtelenül lassan bólint egyet.

-Igen. A Dorcha követőinek hosszú sorát gyarapítom, kardművészeti tudásommal. Tiadlanból jövök, ott is tanultam tudásomat mesteremtől.És te, Grekd? Te talán valamely másik harcos-rend tagja vagy? Vagy a híres erigowi dalnokok közé tartozol?

*Kíváncsi tekintettel várja Grekd válaszát.

<Kíváncsi vagyok, mit tudhatnak. Harcos alkatnak tűnik mind a kettő, Ipox az is...de Grekd...fogalmam sincsen...de most kiderül.>
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
293 hozzászólás • Oldal: 8 / 20 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20

Vissza: Régi Kalandok...