"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya
Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..." Kanye West - Stronger
Sziasztok. Teljesen uj vagyok itt. 1 barátom mutatta nekem hogy itt is lehet jáccani. Életembe 1x játszottam. De sajnos időm meg a szüleim nem engedtek el játszani élőbe ezért itt szeretném elkezdeni. Nagyon örülnék neki ha valaki segítene nekem. Ebben-Abban. Tudom hogy nem sokat számít de diablo2-t tolom 6 éve. Onnan tudok 1-2 dolgot az rpg játékokról de tudom az más. Szóval szeretném elkezdeni és örülnék neki ha ebben segítene valaki.
Üdv az oldalon, Remedyz!
Szívesen segítek neked, küldj U2U-t vagy msn-en(ez talán szerencsésebb megoldás lenne). Csak arra kérnélek, hogy ha itt a fórumon írsz, akkor a helyesírásra figyelj oda... Kösz
Udvozlet
Szeretnek jelentkezni egy kalandra ha valahol van hely ... eloszor jatszanek online ezert egy kis ido kell mig bele szokok.A MAGUS vilagat elegge jol ismerem, de a szabalyokat mar reg lapoztam, elotortenet keszuloben holnapra, holnaputanra meglesz szerintem, egy varosalamokbeli csalodott kezdo harcosrol ...
Szoval ha valahova beferek szivessen jatszanek ...
Sziasztok, most nemrég regisztráltam és szeretnék belépni az eggyik modulba. Mondjuk abba az egyszer fennt 1x lennt-be. Légyszi majd a KM-mondjon valamit a modulról és hogy mien kari kellene. Köszy bye
Nos, szeretnék belépni az egyik kalandba. Mind1, melyikbe.
És ha már itt tartunk, valaki írja meg, hogy hova küldjem az előtörténetet és a karakterlapot, köszi.
Indul Kaland, Erion topicon belül, értesíteni fogom a majdani szereplőket, hogy mi lesz a topic neve. 5-8 szint közötti JK-k jelentkezését várom, eddig 2 fő már van, szóval max még 3-4-et. A többit majd a jk-kal. nem tudom, pontosan mikor indul, Larrodan mester azt kérte, hogy a honlapköltözés után kezdjünk, de erről még beszélek vele, mert nem akarok semmit sem túlságosan húzni halasztani.
Bár már az új kalandok topicba írtam, azért itt is meghírdetném, hogy játékosok jelentkezését várom egy rövidesen induló kalandba. 5. Tsz-û karaktereket várok, még 5 szabad hely van. Jelentkezés pm-ben vagy msn-en.
Wictorious, tõled még azt hiszem mindig nem kaptam meg a háttörténetet, csak a karakterlap értékeket tartalmazó részét, a másik nélkül viszont nem tudlak bemesélni! Kérlek ezt mielõbb pótold be!!! Ha pedig bár én nem erre emlékszem, de az én mulasztásom/hibám miatt nincs meg a háttörid, akkor pár súlyos szóval vágj fejbe, de szintén küldd el! Elõre is köszönöm!
A férfi a világot akarja uralni, a nõ csak a férfit...
Nem is játék elõtti, hanem inkább közbeni egyeztetés....
Észak/Quiron tenger... ha minden jól megy hétvége felé megpróbálok reagolni. Remélem meglesz a dimat. cv-m.... Addig is a legjobbakat ^^