• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Kapuk Tere [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
293 hozzászólás • Oldal: 7 / 20 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.21. 21:34

(Ybon DiNael)

-Hmmm. Érdekes...én nem kaptam semmit...lehet, hogy csak veletek akar az a titokzatos valaki valamit...vagy nem tudom...mindenesetre lassan indulhatunk.*elindul kifelé az ajtón, de még mielőtt kilépne, észbe kap, és hátranéz Grekdre: -Grekd, te tudod merre van a gyógyító...*azzal utat enged társának, és kiép utána a délelőttbe. Eleinte nézelődik, hátha lát valamit, ami szép, vagy érdekes, de nem hagyja nyugodni a két levél.

<Az elsőt nem tudjuk, ki küldte, a másodikat egy fekete ruhás idegen írta Grekd szobájában...különös...én meg nem vettem észre semmi különöset..nem is tudom...Egyszerűen nem értem...és a szövege: kövesd, és megtalálod!...áh, mindegy...majd hátha kiderül valami...>

*Úgy dönt, inkább lépdel tovább a napsütésben hunyorog a szemébe sütő naptól, de mégis csillogó szemmel néz társai fel. Nyugodtan, mégis sebesen lépdel Grekd után.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.21. 21:47

(Grekd Welbyrd)

<Kövessem? Kit? Talán Ipoxot? Erigowból üzenhettek? Á úgyis együtt maradunk.>

-Itt van nem messze *Előre lépek és elindulok a gyógyító felé* Még jó,hogy az öreg ezt a fogadót ajánlotta. Ha a gyógyító eltünteti a sebeimet, megkeresem és megtoldom a két rezet még öttel.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.03.21. 22:04

(Ipox)

*Én lépek ki utoljára a kocsmából és követem a két újdonsült társam!Látom hogy nagyon elgondolkoztak valamin,talán a leveleken talán máson,de engem nem hagy nyugodni ez az egyész!Csak remélhetem hogy Arel megvédelmez minden gonosztól!*

<Vajon véletlen hogy összehutottam egy hazámbelivel és egy másik harcos természetű társal?Ki játszadozik velünk!Ha akar valamit jöjjön és mondja meg!>

*Ezen morfondírozva battyogtam én is a többiek után egy hang nélkül!*
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.21. 23:53

KM esemény
Helyszín: Erion, közel az Északi Kapuhoz.
Időpont: az Égi Fény szerinti 3674. év, Tudomány havának 8. napján.
Résztvevő: kámzsás ismeretlen (Könnyűléptű).

A délelőtti napsugarak hosszúra nyújtják a házak árnyékait. Lassan lovagolsz az emberek között, akik dolgukra sietnek. Kalmárok hangoztatják árúik kiváló minőségét. Előkelő hölgyek társalognak, valamint a tehetősebb polgárság intézi mindennapos ügyeit. Egyelőre nincsenek túl sokan, de tudod, nemsokára hatalmas lesz a zsúfoltság. Nem először lovagolsz az Északi Kaputól egészen a Kapuk Teréig vezető széles főúton, és nagy valószínűséggel nem is utoljára.

Miközben lovagolsz, egy gyermek szalad eléd. Vörös színű, szakadt, sáros nadrágot, és mocskos, szintén szakadt szürke inget visel. Megközelítőleg tíz éves lehet a fiú. Felnéz rád, majd megszólal:

- Jó Uram. Bocsásson meg a zavarásért, de levelet hoztam magának, és két rézpetákért szívesen átadom! Tudja, a kézbesítés ára. A vénember azt mondta, hogy maga fizeti. - mondja, majd kérdőn rád néz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.03.27. 22:19-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.03.22. 0:16

Meg sem állítja a lovát, csupán kicsit lelassít vele. A gyermek a várt fizattség reményében biztos követi.
Mennyire igaza volt. rejtett erszényéhez nyúl, és a kér 2 réz helyett 1 ezüstöt dob a fiúcska markába, és pont oda, miközben nem flegmnán, nem is lenézően, csupán unott tárgyilagossággal hozzáteszi:

- Én nem fogadok levelet akárki jöttment küldönceitől.

Majd megugrasztja lovát, és elnyargal, de nem hosszan, csak hogy a gyerek ne tudja követni. Útja egyik jól ismert törzshelyéhez vezet, a már nevéből is számára kicsit nevetésges, ám mégis barátságos, Ezeréves Tolgy-fogadóba. kezdtnek az is megteszi. Erionban nem ajánlatos sokáig fedél nékül kóborolni.
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.22. 10:21

KM esemény
Helyszín: Erion, az Ezeréves Tölgy fogadó.
Résztvevő: kámzsás ismeretlen (Könnyűléptű).

Odaérsz a hatalmas épülethez. Az istállós fiú elvezeti lovadat, és biztosít róla, hogy gondját fogja viselni.
Mikor belépsz a fogadóba, Ghakon, a pultos, és egyben a fogadó tulajdonosa üdvözöl.

- Üdvözlöm, jó Uram! Nem is emlékszem hány esztendeje nem tisztelt meg minket. Remélem jól mennek a dolgai. Melyik szobával szolgálhatok? - kérdezi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.03.27. 22:19-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.03.22. 21:00

Hm. Elképesztően jó emlékezete lehet az öregnek, ha ennyi év után is emlékszik rá, pedig tényleg nem a múlt hónapban volt, hogy utoljára erre járt. Ennek örömére kámzsája alól is kivehető mosollyal és a régi ismerősnek kijáró tiszteletteljes fejbólintással üdvözli.

- Természetesen a szokásos szobámat venném ki, persze csak ha szabad. (a fogadó lehető legtágasabb szobája) és innék valami frissítőt is, régóta nem jártam már civilizált helyen.

Mondja miközben 1 aranyat csúsztat végig hangtalanul a pulton, vívókesztyűs kezével.

- Mi újság mostanában Erionban, mit mesélnek a kalandozók? Tudod, ősök elveszettnek hitt kincsei? Vannak e "szavahihető" kalandozók meséi Ediomadról? Esetleg felbukkant e mostanában errefelé rokonom, vagy… Esetleg érdeklődött utánam valaki mostanában?

Záporoztatja az öregre kérdéseit. Talán nem is olyan véletlen, hogy felismerte, esetleg már számított az érkezésére valahonnan, ahogy az a suhanc is megismerte. Miközben az öreg válaszolgat, jobbra és balra is végigkémleli azt a területet, amit belát, hogy kiket lát még a helységben, majd mikor kihozták a gyümölcslevét, és az öreg is befejezte a kérdéseire való válaszolgatást, megfordul a helyén, és jó alaposan végignézi a hátam mögötti kocsmahelységet, hogy kik vannak ott. Ezután visszafordul a söntés felé, és lehajtja fejét. Kicsikét belsőjébe réved, megtisztítja elméjét, és úgy tíz percig magában révedve várakozik.
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.03.22. 22:00

(Ipox)

-Milyen öregről beszélsz?Csak nem neked is egy öreg ajánlotta ezt a fogadót?

*Ránéz kérdően Grekd és lassan kezd egy szál összeállni Ipox furfangos agyában!*

<Grekdnek is ugyan az az öreg ajánlotta a kocsmát?Akkor lehet hogy Ybonnak is ő mondta!Lehet hogy az öreg akar tőlünk valamit?Hát egy látogatást megér ha megkeressük az öreget!>

*Oda fordul Ybonhoz és kíváncsi tekintettel megkérdezi:*

-Ybon, te hogy kerültél pont ebbe a kocsmába,amikor rengeteg van ebben a városban?
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.22. 23:14

(Ybon DiNael)

*Egy pillanatra a múltba réved az arca.
-Hát tudod, a történt, hogy amint léptetek a Város belseje felé, egyszer csak elém áll egy idős kalmár, és azt mondja nekem, hogy: "Itt van ez a talizmán. Véd a mágiától."
Elfogadtam az ajánlatot. Mindössze 2 rezembe került. *azzal előveszi zsebéből a talizmáánt.* -Itt van. Ezt adta, és egy kis útbaigazítást az Ezeréves Tölgy fogadóhoz. Arra gondolsz talán, hogy aki Grekdet és engem odavezettett a fogadóhoz, az ugyanaz a személy? Téged is ő vezetett oda?

*Majd szeme összeszűkül és gondolkodó kifejezés jelenik meg az arcán.

<Na, talán ez az öreg fickó lesz az első nyom a levelek megfejtéséhez? Majd kiderül. Előbb irány a gyógyító.>

*Azzal megy tovább, de közben végig az örege agyal.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.03.23. 10:36

(Ipox)

-Mindenesetre nagyon különös hogy mindannyiunkat az öreg küldött a fogadóba!

*Fojtatja ő is útját de erősen összeráncolt szemőldökkel nézi a földet és az öregen gondolkozik!*
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.23. 11:13

(Grekd Welbyrd)

-Akkor csak próbára tett minket az öregember! Már van is küldetésünk, csak éppen még ki kell találni, hogy mit is kell tennünk! Szerintem Ybon amuletjét is érdemes lenne megnézetni valami mágia használóval, nehogy valami meglepetés érjen minket. *mondom amikor meglátom az amuletett*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.03.24. 15:18

(Ipox)

-Na azért nem biztos hogy az öreg akar tőlünk valamit!Lehet hogy csak ezt az egy normális fogadót ismeri és ezért küldött mindannyiunkat oda!És véletlenül mindannyian találkoztunk vele!

<NA jó lehet hogy kicsit sok a véletlen! :P >

-De azért ne támadjuk le úgy hogy:Hé vazzeg mi a fenét akarsz tőlünk! :D

-De azért tényleg megvizsgáltathatjuk Ybon amulettjét!Én is kíváncsi vagyok hogy nincs-e benne valami mágikus okosság!
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.24. 22:45

KM esemény
Helyszín: Erion, a Zöldlomb Gyógyászat
Résztvevő: Ybon DiNael (Meridian), Ipox (Nekromat), Grekd Welbyrd (Eldwyr).

A Zöldlomb Gyógyászat kis kőépület az egyik kereszteződés sarkán, nem messze a fogadótól. Takaros kis épület, és jól karban van tartva. Az ajtó felett hatalmas betűkkel van feltűntetve a gyógyászat neve. Az ajtóban egy idős asszony éppen söpröget. Kék csuhát visel, akár egy szerzetes.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.03.24. 23:01

(Grekd Welbyrd)

*A kicsit gondterhelt arckifejezéssel a társaimra nézek, majd odamegyek az asszonyhoz és megszólítom*

-Üdvüzlöm hölgyem! Egy kis segitségre lenne szükségem *zavartan leveszem a kalapom, Ipoxra nézek, majd újra az asszonyra és folytatom*, ha érti mire gondolok.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.03.24. 23:09

(Ipox)

*Odalépek támogatóan Grekd barátom mellé és ránézek a hölgyre!*

-Tudna a barátom arcán segíteni?Amint látja volt egy kis balesete!
-A pénz nem számít,csak hozza rendbe a honfitársamat!-mondom ezt határozott hangon-
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
293 hozzászólás • Oldal: 7 / 20 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20

Vissza: Régi Kalandok...