• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 33 / 72 • 1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 72

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.03.19. 20:57

(Fekete Mythar)

*Mikor a madár eltalállja akkor teljesen kikel magábol hasát fogva kacag majd mikor jókedve kicsit enyhül egy szalvétával letőrli az érintett részt és a madárnak mutatja.*

-Bocs koma, hogy ezt kell mondjam de az illemhely arra van!

*Bedalnak*

-Igazad van szerintem is megkaptam a magamét... De előbb utóbb te is megkaphatod majd valakitől. :)

*A még mindig egy kis derű halladszik hangjából. Barátja válaszán nem lepődik meg mi több mintha pont a törp elött hadarta volna végig magában amit Lunír mondott.... de erre csak hangfoszlányokból lehet következtetni. Majd felé intézi szavait.*

-Most az egyszer foggadd el én mindíg közelben leszek, hogyha baj van odaadhassam a fegyvered. Nem kll aggódnod senkit sem vezérelnek személyes okok. Nem azért leszel te rabszolga.... Csak te is hallhattál már egysmást onnan.
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.19. 21:58

(Miro)

*A beszélgetés hevében csak későn vette észre a varjút, alig bírja visszafojtani a nevetését. Majd összeszedi magát és figyel a törpre, kicsit megijed annak reakcióján, az rá vonatkozó kijelentésére kicsit elpirul. Örül neki hogy mindenki próbálja csillapítani a törpe kedélyeit és maga is rá próbál segíteni.

-Törp uram, itt tényleg nem arról van szó hogy az ön becsületén próbálunk csorbát ejteni, de ahogy itt hallottam, a toroniak nagyon megvetendő emberek, és nem becsülik semmire a tőlük különbözőket. De én jól tudom, hogy egy ilyen nemes cselekedetért mint amit Lunir uram készül végrehajtani, a népe körében biztos csupa dícséret fogja érni. A törpék népe nagy és büszke, apám mesélt róluk. Tudom hogy nem hagy cserben, kedves Lunir.

*Mielőtt ezt mondaná, felpattan az asztaltól és odarohan a törpéhez, megfogja annak érdes, nagy kezeit és kérlelően, ellenállhatatlan őzike szemekkel nézi őt miközben beszél hozzá, a végén kedves mosollyal toldja meg az egész játékát, majd visszaül a helyére miután választ kapott.

-Én mint mondtam, a rabszolgakereskedős megoldás nekem megfelel, de én igazából nem nagyon tudom mi lenne a legcélszerűbb, de az idő szorít úgyhogy...úgyhogy legyen az, máris összekészítem a dolgaim, addig kérem tegyék meg a szükséges intézkedéseket. Köszönöm.

*Fölmegy szobájába, összekészít mindent úgy ahogy idehozta, majd leszalad, felmondja a szobáját és megkér valakit hogy segítsen neki lecipelni a ládát. Ismét a régimódi kereskedőruhában díszeleg, de most kényelmesebb cipőben :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hakea Ello 2006.03.19. 22:19-kor.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.03.19. 22:14

(Fejszés Lunir)

*Barátja érvelésére bólint egyet, és mikor Ivoria is kérleli, teljesen megenyhül.Biztatóan megszorítja kezét, kedvesen rámosolyog, mielőtt leülne és így szól.*

-Nos rendben van!Leszek rabszolga, a cél a fontos.De akkor Mythar mindig legyen a közelemben.Így már teljesen megfelel.Most már csak egy mocskos nyelven beszélő kis mitugrász kell és indulhatunk, ha jól gondolom.

*Még egy utolsó kupa bort rendel, és a továbbiakban azt iszogatja.

<Na hát akkor mostmár tényleg csináljunk vmit...nincs sok időnk és még az úton is lehet tervezgetni...>
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.03.20. 20:54

(Carolina con Ragucci)

*Végighallgatja a társaság vitatkozását, és már ő is elkezdi nagyon unni. A madár offenzívájára majd szétpukkad a nevetéstől. Arra hogy rabszolgának kell kiadnia magát, nem ellenkezik.*
- Vállalom a szerepet. Viszont akkor nem lenne reális, hogy tőr van nálam.
*Ezt inkább Syil felé mondja, majd fájdalmas búcsút mondva újdonsült fegyverétől átnyújtja társának.*
- Pedig már kezdtem megszokni, hogy a derekamon van.
*Mondja egy mosoly kíséretében.
Arra, hogy a többiek nekiállnak készülődni, csak elgondolkodik.*

<... Hát nekem nincs mit összepakolni. A rajtam lévő ruhán kívül semmim sincs. A most kapott tőrömet is csak távolról csodálhatom az ottartózkodásunk alatt. De legalább hitelesebben fogom eljátszani a nincstelen rabszolgát ... obsor ... vajon ez mit jelenthet? Na mindegy. Minél előbb túlleszünk ezen, annál jobb. Nincs kedvem olyan országba menni, ami ennyire veszélyes. De Syilt nem engedem el egyedül. :roll:
Majdcsak megússzuk élve. ...>
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.03.20. 21:21

( Con Bronta )

*Végighallgatva a többiek mondani valóját kissé eltöpreng.*
< Na úgy tűnik az ötletem elvetve és maradunk a rabszolgás verziónál. Hát akkor nézzük csak meg van-e még a jó öreg utazó köpenyem.> *Ezután hátizsákjába nyúl és kivesz egy kopottas szürke köpenyt, mely csuklyával is rendelkezik. Magára ölti és elmosolyodik.:*

- Akkor ha emlékzetem nem csal én az egyik testőr szerepét fogom játszani!Hölgyeim és uraim felőlem akár indulhatunk is! *Szavai végeztével kiissza kupájának teljes tartalmát, és visszahelyezi azt az asztalra, majd várja hogy a többiek is össze szedelőzködjenek.*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Joe Lyon 2006.03.20. 21:23-kor.
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.20. 21:23

(Nichen de Azadyr)

*Egy pillanatra elgondolkodik és kétely ül ki az arcára.
-Tudjátok azon gondolkodtam, hogy a "rabszolgák" cuccait és fegyvereit hová rejtjük? Mert gondolom mythar is hord magával fegyvert, hátán a táskája, Lunirnak is van fegyvere, és gondolom mindenki másnak is. Kicsit feltűnő lenne egy rabszolga egy csatabárdal a kezében nem gondoljátok?
Vegyünk valami szekeret, vigyék a többiek, vagy mi legyen?

<Na. Már csak órák kérdése, és elindulunk. Ha Napközép órája előtt sikerül, akkor őszintén meglepődöm. Nagyon nem megy ez a gyors indulás és pontos tervkidolgozás nekünk... :P :roll: De úgy látom, lassan kezdünk hajlani arra, hogy becsüljük egymást, és elfogadjuk a másik érveit, és Ivoria kisasszony sokmindenkire tud hatni... :) >
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.20. 21:37

KM esemény
Helyszín: Erion, Két Szűz fogadó
Időpont: Ősszel, Dél
Résztvevők: Mindenki

Ahogy beszélgettek és gondolkoztok észre sem veszitek,hogy egyre többen térnek be ebédelni.Ebből csak arra tudtok gondolni,hogy már délre jár az idő vagy talán el is mult már egy kicsivel.

Carolina:
Syil'Drun elveszi a tőrt és alighallhatóan hozzád szól:
-Ne aggódj nem fog baod esni ;)

Látjátok ahogy Syil'Drun feláll és felétek tekint.

-Nos ha jól hallottam a rbszolgás tervnél maradunk.Bár van egy kis gondunk....Még mindig nincs olyan ember,aki tökéletesen beszéli a toroni nyelvet és kellenek a rabszolga tartáshoz felszerelések is....Ugyan akkor ha Toronban egyik rabszolgát játszó társunk vmit rosszat csinál monduk neki megy vminek vagy vkinek esetleg rosszul üdvőzöl egy rangban magasan álló személyt,akkor úgy kellene bánni vele mintha rabszolga lenne...vagyis korbáccsal és ostorral-ekkor Carolinára pillant-ez nem biztos,hogy jó ötlet lenne...

Miro (Ivoria):
Mivel már délre jár az idő tudod,hogy már most késésben vagy és ha nem indulsz el rögtön lehet,hogy még az indulás előtt elkönyvelik,hogy kudarcot vallottál...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.20. 21:46

(Miro)

*Mihelyt visszaért ismét bekapcsolódik a beszélgetésbe.

-Természetesen szekeret fogunk venni, de mivel nem tudok mindent egyszerre csinálni, kérem valaki próbáljon sebtében szerezni. Nem muszály királyi hintót venni, úgy vélem 2 arany bőven elég lesz a költség fedezésére. Hamar el kéne indulnunk, ha gondolják, beszélhetek a fogadóssal vagy van netán jobb ötletük? Akkor kérem gyorsan közöljék, mint mondtam, nagyon szorít az idő. Valaki a kellékekért is elindulhatna, kellenek láncok meg ilyesmi nem? Nos...akkor beszélek a fogadóssal.

*Odamegy a fogadóshoz, és kifaggatja, hogy ismer-e esetleg egy toroni nyelven beszélő, a szokásokat ismerő embert, akár toroni születésű is lehet csak ne nagyon álljon fenn a veszély hogy elárulja őket, és hogy tudna küldeni egy fiút. Ha kell, fizet az információért, bár inkább elintézi egy szúros pillantással.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.20. 22:54

(Bedal Alen)

* Amikor Ivoria meghozza a döntést, Bedal némiképp feloldódik.*
- Tehát útnak indulunk... ha most... legjobb lesz, ha megkérdezem a fogadóst, hátha ismer egy heyet, ahol Toroni származású embert lehet szerezni jó pénzért...
* Bedal a tömegen átfurakodik a pulthoz. Ivoria kisasszony mellé áll, majd az arckifejezéséből látszik, jobb, ha a lány ráhagyja a dologt. Várja, amíg a fogadós felfigyel rá, és doboló kezére, majd így szól.*
- Embert keresünk.... Toronból. Aki érti a nyelvet, és ismeri a kultúrát. És megvehető. Mondj pár nevet hellyel párosítva, és némi pénz is üti a markodat...
* Bedal a köpenye redőjében matat, majd megállapodik a keze. reméli, hogy felkelti a pénzes szütyő látványa a fogadóst, és ennek reményében kérdőn tekint rá. A lánnyal az oldalán jelzi, hogy nem neki kell az információ.*
<... A pénzéhes senkiháziak bármit megtesznek pár rézért... még a saját anyjukat is megbecstelenítenék egy fél ezüstért... Sogron őket éppoly gyengének teremtette, mint amilyen erősnek minket... az is lehet, jellemük megalkotásában Tharr rontott az Ő munkájába. Hiába, az égiek fura fintora az aljnépek szeszélye...>
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.20. 23:32

KM esemény
Résztvevők: Miro, Bedal

Amikor odaálltok a fogadós elé a nem mindennapi kérésetekkel egy pillanatra rátok merevednek a szemei ám a pénz hallatán csillogást láttok a szemeiben...Elővesz egy rongyot és törölgeti vele a pultot.

-Ez attól függ,hogy mennyi pénzük van a kedves vendégeknek :)
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.20. 23:50

(Bedal Alen)

* Bedal kőmerev arccal motyiogja.*
- Épen van arra elég, hogy a mohó kapzsiságod enyhíthessük... addig egy garast se fogsz látni, amíg ki nem böksz pár nevet... szép sorjában... amint megered a kis nyelved, máris kapsz pár rezet... aztán a többit.
* Kezét továbbra is a pénzes szütyőjén tartja, jelezve, hogy akármelyik pillanatban elővarázsolhat onnan egy kisebb összeget...*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.20. 23:54

KM esemény

A fogadós arcáról egy pillanatra eltünik az annyira megszokott mosoly.

-Nos uraságod nyilván rosszul tud vmit.Először lássuk,hogy mennyi pénze van utána szolgáltatom az információt.Ha nem tetszik,akkor inkább vegyük úgy,hogy ide sem jött...Ja és még vmi.Rezekért soha sem dolgozom...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.21. 0:07

(Bedal Alen)

* A fogadós arcátlanságán ledöbben, felsőbbrendűséget, mogorvaságot tükröző arcán némi zavar suhan át.*
- Márpedig ahogy ezt a kis lebujt nézem, aligha vetheti meg a koldusok pénzét... de nézze... mivel most jó kedvemben talált, és adakozó vagyok az alsóbb osztályokkal szemben... és mert a Tűzkobra vérmérsékletet követel meg a tunya nincstelenekkel szemben... egy ezüstöt vagyok hajlandó nagylelkűen kifizetni a kért információkért. Ha nem tetszik... tudom önt ösztönözni másképp is...
* Bedal azzal a köpenyén kipúposodó kardra tereli kezét, majd előtereli Szent Szimbólumát. Ivorát megböki, hogy adjon a jóembernek 1 ezüstöt, majd figyelmesen hallgatja a fogadós szavait.*

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.21. 0:13

KM esemény

Ránéz a fogadós az ezüst pénzre.

-Jó vicc volt jó uram...amilyen humora van inkább Dartont kellene szolgálnia a tüzkobra helyett.Egy ezüstöt szoktak borra valónak adni ;)
Úgy láttom,inkább felejtsük el egymást...

Befejezi a törölgetést és elteszi a rongyot a pult alá.Fürge tekintettel figyeli,ahogy az inas fiúk felveszik a rendelést és leadják a konyhán.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.21. 15:52

(Bedal Alen)

* Bedal belül tombol az arcátlan fogadós incselkedésén, ám kívülről ennek nem adja jelét.*
- Aki nem tiszteli Sogront annyira, hogy a papját és hű szolgáját ne segítse ki egy ezüst fejében, az ne alkosson véleményt a szolgájáról... méltán számíthat szemtelensége viszonzására a jövőben... aki a Tűzkobra szeretetét kivívja maga ellen...
* Azzal Bedal még jobban látni engedi a Lángkardját. Szent szimbóluma immáron igencsak feltűnően pózol a nyakban.*
- Ne kényszerítsen... híven szolgáltam mindig is Őt... és ha nem lenne fontos dologról szó... akkor nem zaklatnám önt a kérdéseimmel. Most azonban Róla van szó... ésha nem hiszi el, hogy most helyben kihúzom önből az információt, akkor nagyon alábecsüli Sogron hatalmasságát. Nem vagyunk holmi gyenge domvikánusok, hogy kényszeredetten halgassuk a magához hasonlók arcátlanságait... mi lesz jóember? Megjött már az esze? Ellenszegül egy papnak, akinek csupán pár szót kellene kiböknie?
* Bedal kérdőn néz a férfira. Indulatai még mindig nem olvashatóak le az arcáról. Sebtében szétnéz, mennyi kidobófiú tartozhat a fogadós alá. Felméri lehetőséget, és felkészül arra is valami frappáns visszavágással, ha a férfi mégis elutasítaná...*

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 33 / 72 • 1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...