• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 32 / 72 • 1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 72

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.03.16. 21:36

( Con Bronta )

* Hallgatja a párbeszédeket, várja a fejleményeket. Mikor Bedal felteszi kérdését az úttal kapcsolatban, végigsimítja állát, majd rövid töprengés után válaszol: *

- Hát, mint tegnap mondtam én még nem jártam Toronban, de pár ismerősöm már megjárta. Mondtam azt is, hogy ők hajóval mentek, teljes titoktartásban. Ezekre az információkra alapuló elgondolásom ha jól értelmeztem a tegnap olvasott levélből meg kell, hogy változtassam. Ha jól értelmeztem a levél írójának gondolatait legjobb álca az, ha kereskedőnek és annak kíséretének álcázzuk magunkat. Azt írta, hogy a kereskedők viszonylagos biztonságba be tudnak jutni Toronba, mivel a gazdaság és kereskedelem országból ki- és be áramlása óriási mértéke végett nem ellenőrzik az ilyen szállítmányokat és szállítóikat tüzetesebben. Hát egy ilyen kereskedős álca talán beválhat. Mondjuk én még mindig tartok attól, hogy a térkaput őrző magikus képességekkel bírók gyors le tudnák leplezni eme társaságot. A másik lehetőség a hajó út, amiről azt hallottam, hogy a kikötők már nem annyira ellenőrzött területek és könnyebben beslisszanhatnánk! Bár ez nagyon hosszú út lenne és ha jól tudom nem sok időnk van! Hát szerintem akkor maradjon a kereskedős, térkapus változat! Mondjuk ehhez valami értékeset kell, hogy szállítsunk, és talán egy kordé, vagy szekér sem ártana. Pár embernek be kellene öltöznie kereskedőnek, meg kocsisnak, illetve páran maradhatnának a mostani öltözetükben, mint kísérők. Hát hírtelen ezt ötlöttem ki. Nagyon kockázatos és az is lehet, hogy tele van hibával! Még egyszer mondom! Én még sosem jártam Toronban! Ha valakinek van ötlete nyugodtan álljon vele elő. Még akkor is, ha ő nem tarja jónak, mivel itt vagyunk páran és elfogjuk tudni dönteni melyiket válasszuk! Illteve, ha valaki a már felmerült ötletekben észlelt hibát, nyugodtan egészítse ki! *Körbenéz társain és figyeli azok reakcióit*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.16. 22:02

(Nichen de Azadyr)

*Hallva Con Bronta ajánlatát gondolkodó kifejezés ül ki az arcára.

-Nos, lehet, hogy a kereskedős terv lebukással ne, fenyeget, viszont sajnos nincs megfelelő anyagi háttér, és ez lesz ezzel a probléma. Csak az a baj, hogy nekem jobb ötletem nincs. Bár lehet, hogy ez az állításom sem helyénvaló. Mythar, Syil, Lunir? Mit gondoltok ti erről?

<NO, ez jól indul...el sem tudunk indulni, mert nem tudjuk, hogy hogy nem keltünk feltűnést...vajon...és ha egy kereskedőhöz állnánk?...de ezzel lehetnek gondok.hiszen akkor ott el kell válnunk tőle...hmmm... mindenesetre a végén felvetem ezt a lehetőséget is. De az is lehet, hogy másnka lesz jobb ötlete.>
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.16. 22:31

(Bedal Alen)

* Bedal a sok határozatlansgtól felcsattan.*
- Tervek...ötletek... eddig semmi kézzel fogható! Hölgyem, van fogalma mit akar ön!? Tud egyáltalán valaki toroniul? És ismeri valaki a helyi kltúrát? Mert én nem, de annyit tudok róla a tanulmányaim okán, hogy a rendkívül bonyolult polgári etikettrendszerben, és a kasztokba sorolt társadalmi rétegződésben eligazodni képtelenség megfelelő ismeretek hiányában! Én azt mondom, keressünk gyorsan valakit, aki járatos a toroni kasztrendszerekben és hajlandó a tolmácsunk és a pártfogónk lenni. Enélkül semi esélyünk. De közben az idő is múlik, sietnünk kell... hölgyem, fűzne ehhez valamit?
* Bedal idegesen gesztikulál beszéde közben. Lerí, hogy tudja, ésrtelmetlen amit tesz, ám akaratossága elárulja, hogy szíve mélyén Toronba vágyik. Ezt diktálja Istene iránti hűsége.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.03.16. 22:34

(Fekete Mythar)

*Érdeklődve hallgatja végig az elkébzeléseket, amikor észreveszi a lányban a "nem odaillő dokgokat" meg sem látszik rajta csak egy kis hamiskás mosoly mintha azt hinné, a lány csak szégyenlő. Torkát megköszörülve végigméri a többieket.*

-Nos én kicsit konyítok az ottani dolgokhoz de az ismeretim korlátozottak.Szerintem az lenne a leghelyesebb, ha úgy mennénk be oda mint Thar csicskásai.

*Bedal arcát látva még hozzáteszi.*

-Nekem sem tetszik, viszont a Tharritákat nem nézik meg úgy és nem csak Toron az egyetlen hely ahol megélnek. Pár embert pedig rabszolgának állcáznánk. Így még az is szóba jöhet, hogy emberkereskedőknek adjuk ki magunkat és így nem kell semmilyen fontos rakomány és egy láncot megbabrálva könnyen álcarabságot lehet szinlelni. Ha valakinek ellenvetése van bármelyik ötletem mellet most szóljon, mert később már nem lessz esély változtatni.

*Hangjában a komolyság érce hallatszik és egyet biccent Connak, hogy az ötlete jó volt. *
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Desmond Tiny 2006.03.16. 22:58-kor.
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.16. 22:56

(Nichen de Azadyr)

-Nyugodj meg, Bedal, ne légy ilyen ideges! Viszont van igazság abban amit mndasz. Toronról viszont én is csak annyit tudok, hogy vezető nélkül nem nagyon érdemes odamenni, mert a diplomáciában jártas toroniak egykettőre lelepleznek minket, szóval nagyon gyorsnak kell lennünk, ha ilyen álcát használunk. Viszont az embercsempészet nem rossz ötlet...csak nehezen kivitelezhető, és a felszerelést is tenni kell valahová... Hát nem tudom...érdekes lesz...valami nagyon jó ötlet kéne...szerintem keressünk egy kereskedőt, aki Toronba megy, mint a rakomány vigyázói...de az viszont időigényes lehet, hogya legkevesebb gyanú se merüljön föl ellenségeink elméjében. Őszintén szólva tanácstalan vagyok.

*Tanácstalansága az arcán us tükröződik, szemeiben gondterheltség ül. A feje búbját vakargatja.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.16. 23:07

(Bedal Alen)

* Bedal arca rémisztően elborul egy pillanatra, szeme haragosan villan Tharr neve hallatán. Reflexből is a kardja felé kap, ám türtőztetve, arcán indulatokkal csak ennyit felel diplomatikusan.*
- Ugye Mythar ezt nem gondoltad komolyan? Mégis mit vársz a Tűzkobra papjától? A Mocskos szemét söpredésk... áhh dehisz pap vagy! Hogy mondhatsz ilyet!? Kérd inkább, hogy oltsam ki az életemet! Méghogy a Háromfejű gennyes förtelmének álcásszam magam... és pont egy atya mondja...
* Bedal a végére teljesen kikel magából, de utána körültekintve türtőzteti magát. Amikor a döbbent többieken végigpillant, mintha mi se történt volna, még mindig indulatosan Nichenhez fordul.*
- A hölgy azt mondta, nincs elég pénze. Egy toroni kereskedő szíve pedig nem olcsó. És az kevés, hogy átjussunk. Az igazi megpróbáltatás azután vár... kint az utcákon. Lunir pedig... fajából fakadóan is elenszenves a toroniaknak... hölgyem, valamit végre!
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.03.16. 23:20

( Con Bronta )

* Végighallgatja társai beszélgetését, majd örömmel nyugtázza, hogy jobb, rosszabb elképzelések azért vannak már.*
< Hmm… az ember kereskedés távol áll tőlem, de álcának nem rossz. Ami a tharita dolgot illeti szerintem azonnal felejtsük is el! A kereskedőhöz való csatlakozás sem rossz ötlet! Hmm.. vezető kell, vezető ki ismeri a toroni szokásokat és beszéli a nyelvet!> *Ebben a pillanatban Syil’burra esik tekintete és valami motoszkálni kezd agyában.* < Na tényleg! Újdonsült társunkat még nem is ismerjük igazán! Úgy gondolom tapasztalt kalandozó, ki megjárt egyet- s mást. Lehet, hogy ő lesz a kulcs a megoldáshoz?>* Syil’burra szegezi tekintetét, majd mikor kissé csendesedik a társaság beszédkedve és egy kis szünet támad, megköszörüli torkát és az idegennek szegezi kérdését:*

- Syil’bur! Bocsássa meg illetlenségemet, de ön úgy tűnik igen jól ismeri az itteni szokásokat! Úgy gondolom ön eléggé ismeri Eriont is, ha nem tévedek. Még az is lehet, hogy Toronban is járt élete során! Mit gondol ön eme kis küldetésről? Hogy tudnánk mi oda ép bőrrel be és kijutni? *Rövid mondandója végeztével kérdőn tekint a harcosra, közben szomját egy korty borral oltja*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.16. 23:37

KM esemény
Helyszín: Erion, Két Szűz fogadó
Időpont: Ősszel, Reggel
Résztvevők: Délelőtt

Bedal:
Odamész a fogadós felé,hogy rendeznéd szeretnéd a szobád árát és egy kis bort is kérsz.A fogadós szinte már d9rszöli a tenyerét,hogy ismét értékes érmék fog kapni.Előveszed a vagyonod,de a fogadós a réz pénzre rá sem néz.A 3 ezüstöt viszont besöpri a kezei közé.

-Ennyi elég is lesz...A bort majd hozom mikor indulnak.

Aztán odahivatja az egyik inas fiút és mond neki pár szót.

Syildrun 2 széket hoz az asztalhoz és Ivoria mellé ül majd a másik oldalon hellyel kinálja Carolinát.Kezeit a két szék támlán pihenteti teljesen kinyujtva és kényelmesen hátradől.
Con Bronta szavaira felé fordul és végighallgatja,hogy mit szeretne a tiadlani.

-Nem kell bocsánatot kérned.Azért vagyunk itt,hogy egy tervet találjunk ki.A Syil'bur is nagyon szép név,de azért megmaradnék Syil'drunak ;)
...
Itt Erionban nincsenek túl nagy szokások.Sok a különbőző ember és nem ember erre felé és mindenki a saját szokásait tartja szem előtt.Toronban magam sem jártam még igy úgy gondolom,hogy sok tapasztalatot fogok és úgy láttom,hogy fogunk szerezni.Konkrét tervet még nem találtam ki,de rajta vagyok...

Ekkor veszitek észre,hogy egy varjú repül be a fogadóba az ajtó keresztül és feletettek köröz néhány másodpercig majd pontosan Mytar fölött könyit magán egy jó adagot asztán károgva el is tünik....

Miro:
Már igen csak 10 óra felé kezd járni az idő,amig beszélgettek.Nem ártana minél hamarabb elindulnotok...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.17. 20:41

(Miro)

*Végighallgatván a társak mondandóját, elgondolkodik az ötleteken.

<Nincs már sok időnk, és egy épkézláb ötletet nem hallottam eddig. Ostobaságokon akadnak fenn...bár az emberkereskedős nem egy rossz ötlet. Jó, persze, régi trükk de Shulurban sem lépten nyomon találkozni Ikrekkel meg mentálmágusokkal.>

-Én szerény véleményem szerint eddig leghelyénvalóbb az emberkereskedős álca, azt könnyedén megoldjuk korlátozott anyagiakkal is. Minthogy nem vagyok ügyes szerepjátékos, nem szívesen vállalnék személyiségemtől eltérő szerepet: maradnék a kereskedő lánya. Kéne keríteni egy embert, aki tud toroniul, aki a toroni kereskedő szerepét játssza, egyikünk pedig lehetne külhoni üzlettársa, akivel nemrég igen lukratív üzletet kötött, és mellesleg az én apám. Két ember testőrként fungál, a többiekből vagy adiccionális őrség vagy rab lesz. A láncokat természetesen manipuláljuk vagy akár teljesen elhagyjuk, célszerű lenne a kocsira ponyvát helyezni, mondván hogy a naptól védjük értékes szállítmányunkat. Későre jár az idő, minden perc amit itt töltünk, apám túlélési esélyeit csökkenti, úgyhogy kérem, gondolják át gyorsan!Syil'Drun, úgy hallottam szeretett volna valamit hozzáfűzni, kérem tegye meg...
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.03.17. 21:13

( Con Bronta )

* Végighallgatván Syil’dur szavait.*
< Na úgy látom tényleg nagy gondban vagyunk! Ő volt az utolsó reménységem. Azt reméltem, hogy ő járt már Toronban. Bár még az eredeti tervemet talán tudnánk alkalmazni> *A többiekre tekint, majd felméri a lehetőségeket:* < Na lássuk csak miből is élünk: Van egy sogronitánk, egy dartonitánk. Egy lovag, egy törp. Két nő ebből az egyik gorviki. Siyl’dur kiről sokat nem tudok, meg jómagam. Mit lehet ebből az egyvelegből kihozni? > *Gondolatmenetéből Ivória szavai zökkentik ki.* < Na hát akkor mégis a rabos verziónál maradunk. Akkor kell egy szekér, meg egy toroni származék! Bár lehet, hogy ha simán kis csoportokban bemennénk, nem is lennénk annyira feltűnőek?!> *A lány szavaira bólint. Mikor észreveszi, hogy a berepülő varjú lefossantja Mythart enyhe mosoly kerekedik szájára, de türtőzteti magát és mint, ha mi sem történt volna ismét beszédre nyitja száját:*

- Rendben van! Én bevállalom a testőr, vagy akár a rab szerepét is! Ha a hölgy elképzelését megvalósíthatónak tartja mindenki, akkor szükség van egy emberre ki a toroniak nyelvét beszéli, és esetleg egy szekérre. Bár szerintem a rabos verzió esetében ez elhanyagolható. A másik lehetőség szerintem az, hogy simán semmi különös és agya fúrt mesterkedés nélkül kis csoportokban. Például kettesével, vagy hármasával megyünk. Ha valaki mégis kiszúrná a táraságot, akkor azt mondják az illetők, hogy a viadalokra jöttek! Halottam, hogy Shulurban nagy hagyománya van valamiféle speciális viadalnak, ahol mágustól kedve, harcoson át gladiátorok meg tőrvetők szerepelnek. Hát ebbe a tág fogalomba mindnyájan beleférünk. Amelyik csapat átért bevárja a többieket és utána együtt tudjuk folytatni a küldetést. Remélem mikor már bent vagyunk Toronba kevésbé nagy a lebukás veszélye. Tudom is én!? A találkozási pont lehetne példáúl az első fogadó a térkapu közelében. Mit szóltok? Persze ki Toronnak ellenséges országból származik, mint például én az fegyverét elrejti, és nem viseli a tradicionális ruházatát. Egyszerű kalandozóknak kell hogy tűnjünk, kik tényleg a viadalokra tartanak. *Körbenéz társain és megakad szeme munkaadójukon, várva amazok reakcióit a felvetett ötletre.* < Na jobb már nem jutt az eszembe! Nem is tudom hanyadik verziónál tartunk már? Bár tényleg jól ki kell ötleni a dolgokat, mert Toronban nincs kegyelem. Nem arról híresek lakói!>
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.17. 21:48

(Bedal Alen)

* Bedal a lány szavain eltöpreng, a madár láttán azomban széles mosolyra húzódik a szája.*
- Látod Mythar... elöbb gondold meg, mit mondassz, és csak utána cselekedj. Elveszted az égiek kegyeletét ha hasonlóan viseltetsz velük a jövőben is...
* Kicsivel késöbb, Con szavait végighallgatva így szól.*
- Ha kegyed játszaná a lány szerepét, akkor legvalószínűbb, hogy én legyek az apa, aki külhoni ugyebár... és igen, egyet értek veled Con: neked a fegyverforgatót kéne ellátni... a viadalokhoz semmit se értek, és szerintem ez a terv lehet a legsikeresebb... Lunir származása okán is rabszolgának hivatott lenni. Toronban ez nem kétséges... és Carolinának is a legjobb lenne, ha rabszolgát játszana. Nichen és Sil'drun őrök... úgy vélem ez a legvalószerűbb felállás. De nincs Toroni üzlet emberünk... erre viszont már nincs ötletem...
* Bedal arcát ékítő kicsiny ráncok ekkor tűnnek fel igazán, és így már ténylegesen úgy néz ki, mintha a hölgy apja lehetne. Alig pár pillanat múlva azonban tovasuhan az ábrázatról az öregség nyoma.*

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.03.19. 12:03

(Fejszés Lunir)

*Nem szól bele a többiek vitájába, csupán borát iszogatja és gondolkozik a hallottakon.Néha végigpillant társain, és megpróbál vmit leolvasni arcukról.Ahogy húzódik a vita, kicsit türelmetlenebb lesz, de nincs jobb ötlete a többiekénél.Szája széles mosolyra húzódik, mikor a varjú barátja fejére pottyant.Viszont azonnal elkomorodik, mikor rabszolgaként emlegetik a tervben.*

-Ezt kikérem magamnak!Még hogy én rabszolga??Ezt most verje ki a fejéből!Jobb lesz ha valami mást talál ki velem kapcsolatban, vagy az egész tervet megváltoztatja...Nem érdekel, hogy milyen másik tervet kell kiötölni, vagy hogy hova megyünk, de én nem leszek semmi kis láncra vert pondró!A viadalos ötlet az nekem tökéletesen megfelel.

<Még ilyet...rabszolga...még ha csak egy álca is...akkor sem sülyedek ilyen mélyre.Felejtse el.>

*Csak úgy villog a szeme miközben Bedalhoz "beszél".Hangjában érzed, hogy túl büszke ahoz, hogy akár álcából is rabszolgának öltözön.Mikor a viadalt említi, Conra pillant, és végül leül.Már nem gondolkodik semmin, csak mogorván, és felszegett fejjel iszogat.Látszik rajta, hogy ezt személyes sértésnek vette a paptól.
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.19. 15:05

(Bedal Alen)

* A törp pörlekedésére csak ennyit válaszol.*
- Toronba akar menni törp uram? Ha nem akarja, hogy egy börtön, vagy ami még roszabb: egy Tharrita kínkamrában kössön ki, akkor a rabszolga szerepet választja. Úgy véli, nem fognak koholni indokot az elfogatására? eleget tudok Tharról, hogy biztos legyek benne: nem fogják megtűrni, hogy egy törp csak úgy szabadon bolyonghasson a Birodalom utcáin. Túlságosan sok embernek szemet szúrna ahhoz... a sztereotípiákból, amik az országról terjengnek úgy hallom, hogy az orkok szelidített faját láncra verve, pórázon tartják... akkor egy törphöz hogy állhatnak? Egy ork ha jól értesültem, Toron pártján áll a háborókban. És ha jól tudom, egy törp a Szövetség pártján. Vesse össze a két tényezőt, és rájön, ön se járna jobbban az orkoknál. :wink: Ha eleve rabszolgaként megy be, már nem tudják koholt vádakkal bebörtönözni.
* Látszik Bedalon, hogy mélységesen meg van győződve saját igazáról, és az is lerí, hogy a rabszolgás ötletet tartja messze a legjobbnak. Látszik, már nagyon nincs ínnyére a sok vita, így türelmetlenül piilantgat a többiekre. *
- Nos akkor... mitévők legyünk? rabszolgatartókként lépjük át a kaput, avagy szakaszosan, több csoportokban induljunk útnak... az utóbbira persze álcát kell kitalálni. Hölgyem, én már belefáradok ebbe a vitában: mondja ki végül, melyik valósítható meg jobban. De ne feledje: itt senki se tud toroniul, és senki se ért a viadalokhoz. Ennek a fényében döntsön.
* Bedal ölbe tett kézzel várja a lány válaszát. Mivel türelme végét járja, idegesen babrál a köpenyével. Ha a lány nem az ő általa kedvelt tervet választja, arckifejezésével próbálja kifejezni ellenszenvét.*
<... Legyen már vége ennek! Csak Toron számít, ésha a Tűzkobra azt parancsolja, ott a helyem, akkor oda fogok menni! Bármi áron! Nem fog érdekelni, hogy a törp odaveszik: senkise kötelezi, hogy velünk jöjjön. És senkit se kötelez semmi. De élő pajzsként, és egyébb eszköznek még használhatóak... bár Con és ez a Sil'drun eléggé nyitogatja szárnyait... velük még számolni kell. És a fejvadásszal természetesen. Ki tudja, milyen hátsó szándék lengi körül a küldetését...>

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.19. 19:19

(Nichen de Azadyr)

*Megütközve néz a törpre, majd megcsóválja a fejét.
-Tudod, Lunir, nem akarom megsérteni a büszkeségedet, megértem, ha nem akarsz ilyen mélyre süllyedni származásod okán. De akkor is vedd figyelembe a toroniak mentalitását és a körülményeket. Senki nem tud toroniul, és ahogy Bedal is mondta, nagyon gyérek az ismereteink magáról a toroni kultúráról is. Kérlek fontold meg. Én sem tudok sokat Toronról, így kénytelen vagyok mások *itt Bedalra pillant* tudására és véleményére hagyatkozni. Annyit tudok, hogy Szövetség-ellenesek és hogy rasszisták, amint azt Bedal kifejtette. Én csak megerősíteni tudom. Ne hátráltasd a csapatot. Majd legfeljeb elégtételt veszel néhány toronin. Különben a csapatot hátráltatod! *A végére megkeményedik a hangja*
*Mondandója befejeztével hátradől a székén és a törpre szegezi tekintetét, amiből süt a felszíni nyugalom, és az elfojtott tettrekészség. Keresztbe teszi a lábát, és összeteszi ujjai hegyét, úgy néz. Közben hallgatja a többiek reakcióit.

<Na még csak ez hiányzott!! Hogy egy mitugrász törp határozza itt meg a csapat útját! Még mit nem! Csak nem gondolja, hogy amiért ő olyan pökhendi, azért az egész csapat kockára teszi a sikert. Lehet, hogy jó harcos, meg tud valamit, de akkor is visszafoghatna magából, mert mint látom, nem én vagyok az egyetlen, akinek nem tetszik a viselkedése. Remélem valahogy sikerül rábírni, hogy rabszolga legyen.>
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.03.19. 19:53

(Fejszés Lunir)

*Kicsit elgondolkodik Bedal és Nichen válaszán, habár nem igazán enyhült meg, azért felfogta, hogy ezen nem csak az ő, hanem az egész csapat élete múlhat.*

-Nos...természetesen én is megértem, hogy nem csak rólam, hanem a csapatról is szó van.Még meggondolom...Ha csak ez az egy lehetőség van...
*Itt elhúzza a száját* akkor rendben, benne vagyok.De előbb hallgasuk meg mit mond Ivoria, mert hát ő dönti el végülis hogy mi a legjobb...

<Hát ez kurva jó...rabszolga...de ha tök fölöslegesen leszek büdös csicska akkor az összes kap egy hátbaveregetést a kalapácsommal!>
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 32 / 72 • 1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...