Elköszön a többiektől és Minut átölelve elindulnak a forrás felé.Ott hagyja Minut kiválasztani a megfellelő helyet és lefekszik mellé.Megszagolja a ruháját és rájön,hogy igy nem fog tudni rendesen aludni.Megsimogatja Minu hátát és halkan megkérdezi,hogy alszik-e már....
-Minu...Minu..ébren vagy?Mit szólnál egy kis fürdézéshez?Eléggé szagos lettem a tura miatt és még nem mosakodtam meg...
- Jól van. Mosakodtam már ma, és a ruhámat is kimostam, de fürödhetünk, ha szeretnél. Imádom amikor a víz simogatja a testemet. Nagyon fel tud frissíteni.
*Felpattan, majd Kézenfogja Shanilt és a patakhoz siet. A ruháit leveszi és rádobja egy bokorra, majd belelépked megint a vízbe. Haját felköti, hogy ne legyen vizes. Így este nehezen száradna meg. Ágyékig belegázol a vízbe és bevárja Shanilt. Utána a nyakába akaszkodik, szájon csókolja, és nyakig elmerül vele.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
nagyon megörül mikor Minu gent mond.Tudja jól,hogy a lány már fürdőt a délután.Odasétál vele leveszi ő is a ruháit majd szintén egy közeli bokorra dobja.Amuletjét is leveszi és azt a ruhája alárakja be felakasztva egy kisebb bokorra.AMikor először belelép a vizben egy kicsit hidegnek érzi,de mikor megpillantja Minut erőt vesz magán és besétál.A hideg vizben igen csak reszket,de amikor Minu szálljoncsókolja meleség önti el.néhány pillanatig még reszked,de utána már lenyugszik teljesen.Összeagabalyodik Minuval és sokáig csókolozik vele a hideg vizben.A csük után elmosolyog és csak bámulja Minut..Szinte megfeledkezik arról,hogy mosakodni jött be...Megérinti az arcát és a kezével a vizfelszine alá Minu derekához érinti megforditja a lányt és magához huzza mig a kezeivel előről a derekánál átkarolja.Élvezi a lány közelségét...
Ahideg viz ellenére is igen csak merevedése van és mivel magához huzta lányt igy alulról érinit a lány gát tájékát....
KM esemény
Helyszín: Tiadlan, Gro hegység lába
Időpont: este
Résztvevők: Schinter, Drel, Quiasse Limenel Umassyras, Flamme O'Styg, Joe Lyon
<...Nah úgy néz ki inkább keresek más csapatot. Nem vagyok valami sértődékeny típus, de nem lehet nem magamra venni a dolgot. Csendben távozok, a nagyúr majdcsak elintézi a dolgot. Végülis a kis párocska csak hátráltatna...>
*Joe füstkeltses akciója után még mindig meredten figyel maga elé. Mikor Minu és Shanil távozik, Joehoz fordul.*
- Figyelj fiam! Holnap reggel távozom. Úgy érzem a kis párocska nélkül. A szavaimnak itt nincs foganatja, és előreláthatólag csak akadályoznának. Ha észhez kapnak majd beérnek. Itt az ideje, hogy álomra hajtsuk a fejünket. Ki tart velem? Flamm? Joe? És a barátod?-azzal az orkok felé bök-
*Mindezalatt Brakwak Graug elé lépked, és szertartásosan távozásra engedélyt kér. Graug megadja az engedélyt, de egy fertályórás elmélyült beszélgetés előzi meg. Graug tapasztalatairól beszél, majd fontos tanácsokkal látja el. Több társától is elköszön, majd az alváshoz készülődő atya elé lép.*
- jönni veled pap. Joe is veled tartani, így énis. esküszöm, megvédeni mindig, és segíteni probléma. Tudom szekta betörni. kell menni oda. Menni veled, és végezni mocskos Toroni!
*Az ork azzal a földre köp, és grimaszos arccal a papra kacsint. Az atya meglepetten figyeli őt, majd mosolyra húzza a száját.*
- Gyere velem, számítok rád. Esküdet elfogadom, én is megfogdom, hogy megvédelek majd a vizsla tekintetek elől. Most térj te is nyugovóra, hisz holnap még sötétben indulunk útra.
*A pap leborul a földre, rövid imát mond, majd utazócsuhályát leveti, és aludni tér. Pszi energiái segítségével a korai ébredésre állítja magát. Brakwak az egyik törzsre ül le, és éberen figyeli az éjszakát. Késöbb ő is ledől, de neki elég 3 óra alvás. Addig is figyelemmel követi a körülötte zajló eseményeket.*
///Bocs, hogy Flamm egy ideig szótlanságba búrkolódzott, mostantól lesz ///
Mikor Joe odajön hozzájuk:
-Örülök, hogy velünk tartasz! Végre lesz egy társam a hactéren is nemcsak mögöttem egy-egy íjjal! Ork barátodnak meg külön örülök! Talán taníthat nekünk pár új dolgot, ha olyan értelmes mint ahogy mondtad. Nemtudom, szerintem még nem mutatkoztunk be egymásnak. Flamme O'Styg szolgálatodra!
Azzal kezetráz a férfival. ...
-Köszönöm a dicséreteket, én csináltam az ennivalót! De persze Minu nélkül nem sikerült volna ilyen hamar!
...
A Papnak kis tanakodás után válaszol: -Figyeljen rám! Tudom, hopgy nem annyira tetszik magának a két barátom viselkedése, de megfogadtuk az elején, hogy ezt együtt csináljuk végig és nem szakítjuk meg a kapcsolatot, csak akkor ha az halál miatt van, bár még lehet akkor sem. Mondtam magának, hogy segítek. De nem olyan áron, hogy elszakadjak a barátaimtól. Most döntsön, megy korán reggel az orkkal és Joe-val, vagy vár egy kicsit és az egész csapat együtt megy. Nem hagyom cserben Minuékat! Egy szál fegyver nélkül veszélyes ezen a környéken rohangálni!
Megvárja a pap válaszát aztán ő is nyugovóra tér, ha esetleg folytatódik a párbeszéd, arra természetesen reagál.
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja. -Üdvözöllek!
KM esemény
- Értelek én téged, de tudod küldetésem van. Túl sokáig fáradtam ahhoz, hogy elrontsam. Reggel adok felvilágosítást mindenről. Majd meglátjuk, velem tartanak-e. Egyenlőre semmit sem mondhatok. Figyelj, te meg Joe tünsz a legnormálisabb, legegyenesebb fickónak a csapatból. Had legyek hozzád én is egyenes: honap, történni fog valami. Valami, ami meghatározza majd az elkövetkezendőeket. Ez a dolog nem olyan, ami nagy horderővel bír, de bizonyára számotokra nagy lesz a jelentőssége. Érkezni fognak valakik, akikkel régóta kapcsolatban vagyok. Egyenlőre ők vigyázzák a környéket. Nyugodtan alhatsz. Ha megbocsátassz, én annyit mondok a MInu-Shanil kérdéskörre: nem bízom bennük, főként mert nagy ellenszenv húzódik közöttünk. Shanillal nincs valami rendben jól tudom. Hamarosan felfedem a kis titkait...
<...Majd Arakan tesz róla. Remélem mindenki beleegyezik. Kénytelenek lesznek. A bizalmamért valamit fizetniük is kell. De ami még ennél is fontosabb: a védelemért. nem hiszem, hogy azokat az ügynököket meg tudták volna állítani. Ráadásul kétlem, hogy a téren nélkülem túlélték volna...>
*Az atya miután Flamm lefekszik, maga is nyugovóra tér.*
KM esemény
*Alkonyodik. Négy ember lépdel a magasra nőtt fűben. Mind a kis fás ligetet szemléli, minden mozzanatára ügyelnek. hamarosan előtűnik az ork csapat, akik felszerelésükkel megrakodva indulnak vissza a Gro_ugoni határra. A ligetből kis fstcsík szál fel. De nem onnan ahol az orkok letáboroztak. Az egyik jövevény, aki bő kékes csuhát visel felemeli kezét, és a füstcsíkra mutat.*
- Ott kell lennie Radoginnak. Az elmult percben üzenetet küldött. A harcosok bizonytalnkodnak. Arakan!-itt a társaság fekete köpenyes, komoly arcú tagja fordul felé- Arra kér, hogy derítsd ki, mi a hiba a Shanil nevezetűvel. Valami nincs rendjén vele, úgy érzi.
*Az imént felszólaló férfi hoszabb földig érő palástot hord, csuklyáját hátravetve viseli. Arca éles vonásokkal tűzdelt, tekintélyt parancsoló józanságot tükröző szeme most a másik jövevényen időzik.
Egy nőn, aki zöldes árnyalatú finom köpenyt visel, elegáns szabású, ám harchoz készült ruházattal. A nő arca kissé megilletődöttséget sugall, nehezen állja a kékruhás férfi tekintetét.*
- Lertos, ha így nézel rám, zavarba hozol.
*A férfi arca felderül, majd mosolyogva mondja:*
- Kevés dolog van e világon, ami zavarba hoz téged. Arel nemcsak ragyogó elmét, hanem gyönyörű testtel áldott meg téged kedvesem. Had gyönyrködjek istened eme remekművében.
*A nő elmosolyodik, majd lesüti szemét. A társaság negyedik tagja elegáns, a legújabb erigowi divat szerint szabott ruhát visel, oldalán furcsa, alig 20 hüvejkes kard pihen. Ruházata harcos mivoltáról árulkodik: magasszárú cipője, feszesebb bőrnadrágja, és egyébb ruhadarabjai mind a könnyű harcot segti viselőjének. A férfi felemeli kezét, majd társaihoz odaveti:*
- Az orkok végre elmentek. Azt ajánlom, biztosítsuk a környéket, adjunk még Radoginnak időt a feladat elvégzésére. Holnap reggel, úgyis bemegyünk. Én körbenézek a környéken, felmérem a lehetőségeinket. Ti próbáljatok behúzódni abba a kis barlangba, amelyet egy félmérföldnyire hagytunk el. Egy óra mulva visszatérek, és akkor megbeszéljük az őrhelyek szétosztását!
*A férfi azzal elképesztően kecses, elegáns mozdulatokkal iramodik meg a legközelebbi szikla felé.*
Arakan, az elöbb megimert fekete ruhás idegen, a megszakítva a párpillanatig tartó csendet szólásra nyitja száját:
- tegyük, amit az Embervadász mond. Jó lenne már kinyújtóztatni fáradt tagjaimat.
*Az férfi öreg, rekedtes hangon szól. A kékruhás férfi, és a nő egyetértően bólint, és visszaindúl a barlangba.*
*Mikor Shanil magához húzza, és az ágyékuk egymáshoz simul, Minu megborzong. Elönti a vágy, de bevillan neki, hogy másnap hosszú útjuk lesz, és a saját lábán kellene a csapattal mennie. Megfordul, és pár centit távolodik. Elkezdi vízzel locsolni Shanil testét. A hátát is jól megmasszírozza. Miután úgy ítéli, hogy végzett, és fázni is kezd, kimászik a patakból. Leráz magáról annyi vizet amennyit tud, majd megkeresi a ruháit. Nem öltözik fel, mert vizes a teste. Megvárja, hogy Shanil is kikászálódjon, kézenfogja, és az alvóhelyhez megy. Ledobja a ruháit egy csomóba, majd ő is ledől a fűbe, és párnának használja azokat.*
Hagyja a lányt kibujni nem akar erőszakoskodni.Mikor elkezdi locsolni vizzel elmosolyog és visszafröcsköl.Először csak kicsit megnézve Minut,hogy nem bánja e majd kicsivel nagyobbakat ha nem.A hátmasszirozás nagyon jól esik.Mikor Minu kimegy a patakból kimegy ő is.A ruháit a vizben gyorsan átmossa egy kicsit majd a bokrokra teriti száradni.Odasétál Minuhoz és lefekszik vele szemben.Egyik kezével megtámasztja a fejét és a másikkal Minut simogatja a dereka és a hasa környékén.Némi csend után halkan megszólal.
-Képzeld,amikor a ligetben jártam találtam fájdalom csillapitóra használható füveket.
- Figyelj rám kedves. Nem az aktus volt fájdalmas, csak az, hogy utána tevékenykednem kellett. A te méreteid mellett, egy szeretkezés után egy napot kéne pihennem reális esetben, hogy visszaregenerálódjak. És nagyon élveztem a veled töltött reggelt - <... Na jó, az elejét nem. ...> - , emiatt ne aggódj. Bár lenne egy-két tisztáznivalónk.
*Remélem nem bántom meg. Szeretem, de neki lehet hogy több kell, mint amennyit tudok nyújtani ebben a pillanatban. Ő ember, és ezért türelmetlen. Flammnak könnyebb. Elf vér is csörgedezik az ereiben. Hogy mondjam el neki, hogy mindhármójuk tetszik nekem, és amilyen szerencsétlen vagyok, nem tudok választani?*
- Kettőnkről szeretnék beszélgetni. Az ami akkor reggel történt, nem biztos, hogy megtörtént volna, ha nem vagyok olyan labilis idegállapotban. Ezt nem azért mondom, mert bánom a dolgot. Sőt, segített, hogy helyrerázódjak. Csak nem szeretném azt, ha olyan dolgokat várnál most tőlem, amit nem tudok megadni neked. Szeretlek, kedvellek, kívánlak, de még nem vagyok tisztában az érzéseimmel. Flamm iránt is érzek valamit, Joehoz is vonzódom, de ezek a dolgok Arel viharához hasonló erővel tombolnak, és kavarodnak össze bennem. Teljesen összezavarodtam. Adj nekem időt.
<... Legszívesebben magamra húználak. De akkor magamat akasztanám. ...>
Minu mondadóján kitágulnak a szempillái és nyitva marad a szája.Nem tudja,hogy mit mondjon....
-Ha kedveszl kivánsz és szeretsz,akkor mégis csak tisztába vagy a gondolataiddal nem?Flam-t én is nagyon kedvelem,de az csak barátság. Remélem a reggeli eset nem csak azért volt mert helyre akartál rázodni...
Egy kicsit csendben marad a kezét elveszi Minuról.Majd lefelé pillant és halkabban folytatja.
-Mit gondolsz mit várok el most tőled,amit nem tudnál megadni?
- De nem csak baráti érzéseket táplálok Flamm iránt. Kérlek bocsáss meg nekem. Tudom, hogy az én hibám. Neked egy olyan nő kell, aki tudja, hogy mit akar, és csak a tied.
*Odabújik Shanilhoz és átöleli.* - Nem azért volt, hogy helyrerázódjak. Levettél a lábamról és megkaptál testileg lelkileg. Lehet, hogy tudat alatt kihasználtalak, de hidd el, hogy nem volt direkt. Szeretlek téged, és akármikor az életem adnám érted is, mint Flammért. Akármikor rád bíznám magam a legszorultabb helyzetben is. Olyanok vagytok nekem, mint egy nagy család. Csak máshogy is vonzódom hozzátok.
*Teljesen elérzékenyül, és már a sírás kerülgeti.* - Csak ti vagytok nekem. Nem akarlak elveszíteni titeket.
*Aztán elpityeredik.*
Az elején nem öleli át Minut,mert haragszik rá,hogy hogyan adhat egyszerre több férfit is helyet a szivében.
<Lehet,hogy az én hibám is...lehet,hogy nem vagyok elég jó neki?>
Végül nem tud uralkodni érzelmein és átöleli a lányt.
-Ne sirj Minu.Rossaz tesz az a bőrödnek és még nem is áll jól neked.ugyen nem akarsz ráncos lenni? ... Te vagy az első nő az életemben,akinek a kegyeiért harcoltam.harcoltam,hogy szeressen.Eddig nem voltak ilyen gondjaim.Bár melyik nőt megkaphattam,de te voltál az első,aki meg is fogott.Én várni fogok a válaszodra.Annyi ideig vrok,amenny időre neked szükséged van.De remélem,hogy agg korom előtt kapom meg a válaszodat . Érzem legbelül,hogy rajtad kivül más nővel nem tudnám elképzelni az életemet.
Egy kicsit eltolja magától balkezével lesimitja arcáról a könnyeit mig jobb kezével Minu kezeit fogja és csak mosolyog...
-nagyon szeretlek és azt akarom,hogy boldog légy.ha ezt nem tudom neked megadni és te egy másik férfinél találod meg a boldogságodat,akkor is támogatni foglak és melletted fogok állni...
<Megbolondultál?Miért mondasz neki ilyenekt?Most ellököd magatól Minut.>
Miután kimondta ezeket a szavakat látszik,hogy egy kicsit bánja is,hogy elmondta Minunak...