• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tiadlan-Lighan és környéke

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
760 hozzászólás • Oldal: 17 / 51 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 51

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.01.20. 14:01

KM esemény
Helyszín: Tiadlan, Gro hegység lába
Időpont: este
Résztvevők: Schinter, Drel, Quiasse Limenel Umassyras, Flamme O'Styg, Joe Lyon

*A tábor felverése nagyon gyorsan megy. Az orkok hátáról mindenféle eszközök kerülnek elő. Egyesek fákat keresnek, majd kifeszítenek rajta bőrdarabokat, és alá helyezik az elhunytakat. Graug máris őröket állít, majd két nyúlánk, nem túl zömök orkot el is küld a környékre felderítésképp. Graug, és a testesebb orkok nagyobb rönköket cipelnek a rögtönzött tábor közepébe, majd csatabárdjukkal jókora darabokat hasogatnak ki belőle. Graug odaveti a tásainak:
- Ne aggódjatok: hiába lesz a nagy tűz, ugyiscsak estig maradunk, utána már megyünk is vissza. Küldtem ki pár warg járőrt, hogy jelentsen minden Tiadlani mozgolódást. remélem nem kerülünk bajba.
Miközben az orkok a tábort elrendezik, az atya körbenéz a kis ligetben. Egy piciny forrást talál egy nagyobb szikla tövében. A kis liget mindössze félszáz ksebb növésű lombhullató fából áll, bizonyára a kis forrás miatt maradt meg a mezősség közepén. Az atya a forrás melett egy kisebb földkupacot nézeget meg, mejd a homokjából a kezébe is vesz egy keveset. Széthinti a levegőben, majd hümmög egyet. Visszatér a táborba, majd látja, hogy Flamm unottan üldögél az egyik rönkcsonkon. Minu, Shanil és Joe hármasa ekkor érkezik meg. Joe leteszi az öléből a lányt, majd az egyik farönk végére ülteti. Shanil is odalépked hozzá, majd felteszi a csonkra a lábát, és masszírozni kezdi. Az atya Flammhoz fordul:
-Úgysejtem a kis gerlepár bizonyára éhes. Mi tagadás, én is az vagyok. Úgy sejtem, valamennyire érthetsz a vadászathoz. ha nem lenne nagy kérés, elmehetnél fogni valamit a mezőkön. Találhatsz errefelé nyulakat, megtermettebb pocoféléket, de ha ügyes vagy, még egy őz is horogra akadhat. De nézz csak oda: a mi kis párunk közé valaki befurakodott :D
Vigyorogva lép el a távolodó Flamm elől, majd Minuék felé veszi az irányt.
Joenak:
- Találtam egy helyet egy kis forrás melett, ahol nyugalomra tudnánk helyezni a halottaidat. Úgysejtem, pyarronita hitűek lehettek. Ha ez így van, és a mi arel papnőnket sem zavarja, akkor levezetném a szertartást. ja és ömm...bemutathatnál a harcosnak, aki velünk szándékszik jönni. Ha fele olyan buta, mint a többi korcsfajzat, akkor már jól járunk vele. :P
Shnilnak közbe odaveti:
-A multkor azt válaszoltam a kérdésemre, hogy még meggondolod. Úgy érzem, hamarosan eljön az a pont, amikor már döntened kell. Mindazonálltal egyet mondhatok mindannyiunknak: Mindenki csak úgy tartson velem, hogy ebből többé nem szállhat ki. NE vegyétek fenyegetésnek szavaim, mégha úgy is hangzik: Túl sokat küzdöttünk már ahhoz, hogy elbukjunk. Megfelelő harcosok kellenek, és a multkori harc közben jöttem rá, hogy ti lehettek azok. Azonban a kudarc olyan luxus, amit nem engedhetünk meg magunknak: ha úgy érzitek, nem vagytok képesek teljesíteni a ránk szabott küldetést, inkább bele se vágjatok.
Az atya komoly arccal fordul el.
<...Úgy érzem mind benne vannak. Igaz, hogy nem tudnak mindenről, de majd később, ha eljött az ideje, majd mindent megtudnak. Idővel, elfogadhatóbb lesz számukra...>
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.20. 14:09

(Minuial Líin Miphileg)

*Ha a ligetbe érnek és Joe lerakja, nagyon megköszöni neki a fuvart és jutalmul nyom az arcára egy puszit. Közben odapillant Shanilra és az arckifejezését nézi. Ha a féltékenység jelei mutatkoznak rajta, akkor magában elmosolyodik. Keres magának egy nyugodt kis helyet egy árnyékos fa alatt, és ledől a tövébe. Nem feltűnően, kis terpeszben elnyúlik a földön és megpróbál aludni. Shanil közeledésére felébred és hagyja, hogy a férfi masszírozza a lábát. Kezdi úgy érezni, hogy a papnak igaza volt, és tényleg a többiekre van utalva. Egy kicsit kezd beletörődni, legalábbis ennek az útnak a végéig. Majd ha a régi lesz, akkor meglátja mindenki, hogy nem is olyan kiszolgáltatott. Ezt a kis gyengeséget betudja annak, hogy mindenkinek lehet rossz időszaka amikor sebezhetőbb. Ezzel le is zárja magában a témát és a pihenésre összpontosít. Eszébe jut, hogy nem lenne rossz egy kiadós fürdés sem. De ezt a tervet az alvás utánra halasztja. Lehunyja a szemeit és megpróbál visszaaludni annak ellenére, hogy Shanil vele foglalkozik.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.20. 14:30

(Shanil Argus)

Atyának:
-Majd szóljon ha odaértünk ahhoz a ponthoz.

Mikor látja,hogy Minu megpuszilja Joe-t enyhén szólva fel tudna robbani a dühtől...és a féltékenységtől...Összeráncolja a homlokát és erősen összeharapa a fogaival.Inkább elforditja a fejét mikor Minu felé pillant.Fél hogy megijedne a lány a sötét oldalától...
Csak azért nem áll fel és nem megy oda tisztázni Joe-val a helyzetet és legfőképpen a ranglétrán elfoglalt helyet,mert most a hatalma véges.Elvesztek azok az üvegcsében tárolt folyadékai,amivel ki tudná sajtolni magából a mentális energiákat.És nem tuolsó sorban némi köszönettel tartozik Joe felé,ami miatt megkimélte Minut a fájdalomtól és ezért hálás is neki egy kicsit...
<De a puszi,akkor sem kellet volna...Jó hogy nem csókolja szájon rögtön...>
Nem kap választ a kérdésére,amit felrakott Minunak igy betudja annak,hogy nagyon fáradt a lány..Megérti igy nem is akar nagyon hozzászólni.Lehet,hogy a harag miatt megint születne egy félreértés és az nem tenne jót.Inkább csak leül a lány mellé ölébe veszi a fejét-amennyibe engedi-helyetesitve a párna funkcióját.Egy kedves lassú ütemes kis dalt dudol...Amolyan altató dal féleséget.Becsukja a szemeit majd enyhén hátra dől egy fának és belemerül gondolataiba.

<tényleg nagyon sokat jelent számomra ez a lány.Képes voltam féltékenykedni miatta.Ilyen még nem történt meg...na nem mintha eddigi életem során ennyire is kedveltem volna vkit...Vajon mit szeretne Joetól?Kedveli őt?vagy csak azért adta a puszit,hogy megköszönje,amiért elcipelte idáig?Miért nem vagyok erősebb...Szivesen cipeltem volna...Legfőképpen miért fáj ennyire a lábam :cry: ...
Ááá biztosan nem szereti Joet...nem szeretheti.nekem azt mondta,hogy sokat jelentek számára és ezért mutatta meg a testét is...Ő egy papnő...nem lehet ilyen könnyű vérű>
Ezzel a legutolsó gondolat sorral nyugtatva magát ő is enyhe állomba merül...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.20. 14:52

(Minuial Líin Miphileg)

*Hagyja, hogy Shanil az ölébe vegye a fejét. Éles hallásával meghallja a pap szavait a forrásról és megörül. Hamar elalszik, de nem tart sokáig az álma. Egy órán belül felébred, és fel is kel a földről. Ha Shanil alszik, akkor hagyja, ha nem akkor odaszól neki.*
- Egy kicsit körülnézek itt.
*Fogja magát, és eltűnik a fák között. Ösztönei, és népe tapasztalatai alapján hamar megtalálja a forrást, és addig sétál el a partján amíg úgy érzi, elég távol nem került a többiektől. Lerugja a csizmáit, megszabadul az ingétől és a nadrágjától, majd egy bokorra dobja azokat. A kavicsokon lavírozva belelép a vízbe. Nem zavarja, hogy jéghideg. Sokszor fürdött már erdei patakokban. A víz mélységétől függően elmerül benne. Letisztítja a testét és utána boldogan lubickol. Nagyon élvezi a hűs vizet, ami teljesen felfrissíti. Eloldja a fonatait és jól megmossa a haját is. Miután úgy érzi, hogy elég volt, kicsámpázik a vízből és kézbeveszi ruháit is. Visszamegy a patakba, de csak térdmagasságig gázol. Jól kimossa a szarvasbőr ruhákat, majd visszarakja őket a bokorra száradni. Addig ő kers magának egy puha füves részt és lefekszik napozni. Várja, hogy megszáradjanak a ruhái és ő is. Meg akkor már napozik is egyet.*

// Megnyitotta kapuit, az első Lighani nudistastrand. :D :oops: //

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.20. 15:04

(Shanil Argus)

Mikor Minu felébred felnyitja a szemeit ő is.Végig hallgatja Minu mondadoját és megsimogatja a hosszú haját.

-ne kisérjelek el?Elég sok ork van itt a közelben.Ki tudja mire képesek ha egy elfet látna egyedül sétálni...

majd halkabbra veszi a hangját

-Úgy érzem meg kell téged óvnom a veszélyektől...Ráadásul még fájdalmaid is vannak és nyilveszőid sincsenek...

<Ja persze már csak az hiányzik,hogy Joe odamenjen ilyenkor...Abból nem kérek...>
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.01.20. 15:56

KM esemény

* Miközben Minu a vízbe gázol meztelenül, a felderítésről visszaérkező orkok pillantják meg. *
- Nézd a kis kurvát :D Milyen csinos. Elf létére igen nagy kedvem lenne jót húzni rajta. Egyem a fimom kis ágyékát! gyere trogluk, kapjuk el, és szórakozzunk el vele :twisted: !
*A két ork hangos kuncogás közepette tör elő a bokrok közül, egyik tőrét is kirántja. A lány ekkor kezdi felvenni a ruháit, de még mielött kitörnének az orkok, észre veszi őket.*
*Az atya mindeközben Joet megkéri, tolmácsolja Graugnak, hogy itt lenne a legjobb megállni, és temetni a holtakat. estére vissza is fordulhatnak.
Mondandója után újra a forráshoz megy, majd elvesz a földről egy kisebb baltát, mitse törődve az ork morgással. A forrás közelébe hallja meg az orkok kacaját.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.20. 16:22

(Minuial Líin Miphileg)

*Hanyatt fekszik a fűben, és jól elnyújtózkodik. Élvezi, ahogy a nap sugarai felmelegítik a testét és leszárítják róla a vízcsöppeket. Eszébe jut, hogy mit gondolt Erionban, és boldognak érzi magát, hogy ismét egyesülhet a természettel. Végre megint a szabadben lehet. Kicsit aggódik, hogy erre jön valaki, de mivel egész eddig nem zavarták meg, megnyugszik. Kicsit el is bóbiskol, de hamar magához tér. Aludni azért mégsem aludhat így kiszolgáltatva. Bezzeg Sirenarban nyugodtan hempereghetett anyaszült meztelenül a fűben. Senkitől sem kellett tartania. Mikor úgy érzi, hogy eleget napozott, felkel és megnézi a ruháit. A puha bőrruhák hamar megszáradtak, így leveszi a bokorról a nadrágját és belelép az egyik lábával. Ekkor ugranak ki a bokorból az orkok. Minura a frászt hozzák. Pár másodpercre le is blokkol, aztán szétáramlik a testében az adrenalin és kilő mint egy rugó. Az ellenkező irányba rohan, de megbotlik a félig felhúzott nadrág miatt és elhasal. Visszanéz az üldözőire, és mivel nincs sok esélye meglépni előlük, akkorát sikít, amekkorát csak tud. A földön még arrébbcsúszik amennyire tud, de amikor beérik az orkok, elkezd csépelni kézzel-lábbal. Próbál kitartani a támadóival szemben, bár ereje jócskán azoké alatt van. Reménykedik, hogy valaki meghallotta a sikítását, mert ha nem ... abba bele sem mer gondolni.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.01.20. 16:31

Flamm a hátán egy kisebb őzzel sétál az erdőben mikor egy hatalmas sikkantásra lesz figyelmes.
<Ez Minu hangja!>
Hanyatt homlok fut a hang irányába. Egy hatalmas tisztás közepén, egy tó mellett találja Minut. Meztelenül, ráadásul két tahó ork épp most akarja megerőszakolni. Gyorsan rohanni kezd hogy megakadájozza az orkokat. Kardjait előkapva, zsákmányát otthagyva siet. Szerencsére elég gyors, gyorsan beéri őkekt, pont akkor mikor az orkok odaérnek Minu elé.:

-Fiúk szerintem ezt nem kéne...
Hangjába együtt lehet érezni a megvetést-parancsot-gyűlöletet-nyugodtságot. Az orkok hátrafordulnak és most szemtől szembe állnak egymással...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Flamme O'Styg 2006.01.20. 16:49-kor.
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.01.20. 16:38

KM esemény

*Az atya az ork kacajra pszi erejét hallása kiélesítésére használja. Hallja amint súlyos lépek dübörögnek végig valami pázsitfélén, majd az éles sikolyt is, amitől dobhártyája majd széjjelszakad. Füléhez kapja kezét, majd a kisbaltát eldobva botját megszorítja, és a hang irányába fut. Már látja is a forrás mögötti sziklát, arról jönnek a rekedt kacajok, és a sikítás. Egyre gyorsabban rohan, mire a bokrokból kiérve látja a lány fölé gördülő alakokat. minu kézzel lábbal csapkodja, és rugdalja az orkokat, akik módszeresen kezdik lecibálni róla sebtében felvett ruhadarabjait. Ekkor érkezik Flamm, akit elé az egyik ork ugrik. Hallja még a szavait, de ő addig a Minu fölé görnyedővel "barétkozik"*
*Az atya kicsit lassít, majd meglepetése erejét kihasználva jókorát vág a harcos hátára: Az ork háta óriásit nyekken, a gerincoszlop meg is reped. A bordák széllyel roncsolódnak, a harcos holtan rogy a földre. A másik rémült szemmel áll fel, és valamit orkul hebegve próbál hátrálni. Flamm eközben döbbenve szemléli az eseményeket.
A pap szemébe fekete lángok gyúlnak, mintha ranagol egyik démona lenne, parázsló szemmel közelít az ork felé. Grimaszra húzza a száját, és megemeli fegyverét. Az ork csatabárdját enyhén megemeli, és megkeseredett támadást kezdeményez oldalról, de hiába. Az atya meglendíti fegyverét, és véresre zúzza az ork vállát. Az ork nagyot nyögve huppan a földre. Az atya megemeli botját, hogy bevégezze művét. *
*Minura pillant ezután, majd szeméből teljesen elszáll az iméti düh. Kissé megilletődötten áll a gyönyörű meztelen lány elött. Pár másodpercet habozva kezét nyújtja felé, majd tekintetét félrevonja, és a bokorról leemeli ruháit.*
- ömm....itt vannak a ruháid, Arel szolgája. Bocsáss meg hogy csak így rád törtem, de ha jól sejtettem ezek itt nem éppen baráti szándékkal közeledtek feléd. legközelebb légy óvatosabb.
*Flammra is ránéz, majd látva döbbent képét megereszt egy féloldalas mosolyt felé. Azzal visszaindul az eldobott kisbaltáért. Elötte megilletődött képet vág, és magában ezt gondolja.*
<...gyönyörű teste van, de mégsem értem, ezen kívül mit szerethetnek benne. Túl tüzes, és túlontúl tudálékos az én igényeimnek. nem is emlékszem mikor voltam útoljára nővel....talán még a mi háborúnk elött Ellana egyik templomában....azok voltak ám a szép idők! :P ...>
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.01.20. 16:51-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.20. 16:50

(Shanil Argus)

Miután Minu elment szomorúan visszatér édes álmaihoz.Hirtelen egy nagy sikoltozás zökkenti vissza az álomvilágból.Gyorsan kinyitja a szemeit körülnéz és észreveszi,hogy még nem tért vissza Minu.
hihetetlen gyorsan feláll a földről és elkezd a hang forrása felé rohani.Mikor kiér a tisztásra látja,hogy az atya éppen péppé veri azt a két orkot és Minu ott fekszik a földön az inge nélkül és félig szét szakitott nadrággal.

<Mit képzelnek ezek az orkok? :evil: Minut csak én erőszakolhatom meg!!!>

Odarohan Minuhoz letérddel mellé.Leveszi a felsőjét és Minura adja.

-Jól vagy?Mondtam,hogy veled kellene jönnöm...Legközelebb ne legyél ennyire makacs jó?

És átöleli a lányt.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.01.20. 17:00

-Mi a fenét csináltál??? Arra nem gondolt, hogy az orkok emiatt még véletlenül kinyírnak minket???

Ordítja a pap felé! Persze hangjából még mindíg nyugodtság árad, de a felesleges öldöklésre mindíg kissé elpattannak az idegei...

-Mondja? Maga nem hallot még arról a szóról, hogy: M E G B E S Z É L H E T N É N N K!!!

< Mi a fenét csinál? Elront mindent!>

-Te meg Shanil, miért csak most jösz? Ha nem vagyUnk itt Minu-t más 2.-jára erőszakolják meg!

Teljesen kifordul magából, nem is dühös Shanilra, de most kedve lenne mindenkinek beszólni. CSak kevésen függ, hogy Minu-t nem bántja szavaival...
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.20. 17:04

(Shanil Argus)

Flam szavaira kicsit felhuzza magát.Ránéz Minura és úgy gondolja,hogy ezt nem Minu előtt kellene megbeszélni.
halál nyugodt hangon szólal meg és közben nem néz sem Flamre és az atyára...Szinte már félelmetes a hangja...

-Ezt nem Minu előtt kellene megbeszélnünk.És ne vitatkozatok most Minu előtt...CSak még rosszabbul érezné magát.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.01.20. 17:05

KM esemény

*Az atya megtorpan. Visszafordul, Flammra pillant, és rámosolyog:*
ne aggódj, a korcsok meg fogják érteni. Szemet-szemér, fogat fogér. Ezt vallják. Namármost az ő törvényeik szerint is jogos volt amit tettem. Hozzáteszem, hogy ezek úgyse egyezkedtek volna. Jó, ez nem a legdiplomatikusabb megoldás volt, de fölösleges pörlekedni: én így láttam jónak, és remélem látod azt, hogy nem azért tettem, mer kedvem vol egyet csapkodni. ha megbocsáltotok, előkészítem a temetést. Megyek, csinálok sírfát.
*Azzal újra megindúl a baltáért. Shanilt szóra se méltatja, csupán biccent neki.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.20. 17:20

(Minuial Líin Miphileg)

*Mikor már lefogták mindkét kezét, és az egyik lábát, és már alig bír kapálózni, meglátja Flamm körvonalát az orkok mögött. Annyira megkönnyebbül, hogy le is áll a rudosással. Szerencsére az orkoknak már nincs ideje kihasználni a védelmen hagyott rést. Megjön a pap is és végleg eldől a harc. Mire eszébe jutna, hogy felöltözzön miközben társai harcolnak, a pap már ott áll felette. Gyorsan összecsukja a combjait és a mellei elé kapja a kezét. Ugyanilyen gyorsasággal veszi el a felé nyújtott inget és kapja magára. Azzal sem törődik, hogy addig míg belebújik, megint elővillannak a keblei. Feltápászkodik a földről és felhúzza a nadrágját is. Megvizsgálja, hogy nem szakadt e el, de csak a lábszáránál van rajta sérülés. Nem érti, hogy Flamm miért ripakodik rá a többiekre. Nagyon hálás a papnak is, Flammnak is. Shanilt sem hibáztatja. Végül is magányra vágyott. Odafordul Shanilhoz.*
- Ha meg olyasmin veszekedtek ami engem is érint akkor rendszerint szeretném hallani. Hálás vagyok mindannyiótoknak, de nincs szükségem arra, hogy a veszekedéseteket hallgassam. Szóval sziasztok.
*Még leköpi az egyik orkot, aztán elviharzik.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.01.20. 17:32

Az érzelmek csillapodnak és a szellő is megnyugszik. Eme nyugtató történések elősegítik Flamm lenyugodását. Immáron tiszta fejjel értékeli az utóbbi 10 percben telteket.
<Milyee ostoba vagyok. Dehát végül is csak kicsit megijedtem...>

-Bocs srácok! Kissé felhúztam magam. Tudjátok nem szeretem, ha értelmetlenül folyik a vére bárkinek, scak akkor ha nincs más lehetőség akkor ölök! Pillanatra kiesett a fejemből hogy papunk egy dartonita. Máshogy képzeli az élet-halál kapcsolatot. Sztem lépjünk túl rajta...
Itt hagy egy kis hatásszünetet, hogy csillapodjanak a kedélyek.
<Istenem az őz!>

-Nah én sietek vissza mert a vacsoránkat hátrahagytam a mentőakcióban! Jót fogunk enni...
Szájára mosoly ül ki. Szointe már a füléig ér. A többiek már csak a fürgén mozgó testet látják eltűnni az erdőben...
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
760 hozzászólás • Oldal: 17 / 51 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 51

Vissza: Régi Kalandok...