• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tiadlan-Lighan és környéke

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
760 hozzászólás • Oldal: 16 / 51 • 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 51

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.19. 21:08

(Shanil Argus)

Útközben:
Örül a puszinak,de le kezd gondolkodni azon,hogy ha Minunak ekkora fájdalmat okoz,akkor vmi mást kell kitalálnia.nagyon jól esik és Minu is nagyon jól csinálja csak ha ez ekkora fájdalommal jár a lánynak,akkor egy kicsit rosszul érzi magát....

Táborban:
A földön ülve segit Minunak összeszedni a holmijait.Majd rádöbben,hogy a saját holmijaiból nem maradt túl sok...Magához veszi a két dobótőrt a féli leégett hevederrel ha lehet,akkor magára is akasztja azt.Rövid kardot megnézi egy kicsit és mivel csak a markolat gomblya sérült meg igy úgy itéli,hogy az még használható állpotban van.A nyilpuska csonkját magához szoritja látszik,hogy nagyon szomorú miatta.Egy könnycseppet is hullat érte majd elhajitja a tüzbe és mormol magában vmit.Talán egy ima lehet...Belekukkant a félig megtépett hátizsáklyában és mivel nem talál benne semmi olyat,ami még megmaradt és használható lenne belehajitja az egészet a tüzbe és végig nézi,ahogy lángra kap és végül elég teljesen.ökölbe szoritja a kezét és hatalmasat csap a földre...Nagyon dühös,amiért a rühes orkok feléégették és széttörtek mindenét és a lóvát is megették...
csak Minu maradt meg neki és reméli,hogy őt nem veszti el...és őszintén reméli,hogy sokáig tart a kapcsolatuk...mása nem nagyon maradt...

//
Minu:
visszamenőleg,volt Shanil nyakában egy amulet benne egy rubinnal.Méreteiben kb akkora mint a szent szimbolum,de ez biztos,hogy nem az,mert semmilyen szimbolum nincs rajta.
//
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.01.19. 21:23

KM esemény
Helyszín: Tiadlan, Gro hegység lába
Időpont: este
Résztvevők: Schinter, Drel, Quiasse Limenel Umassyras, Flamme O'Styg, Joe Lyon

*Az atya érzi a seppnyi gúnyt, és élcelődést a lány szavaiban, de nem szól érte. halkan odaveti azért:
- Tudom, mire képesek az Arel papok. Több jó barátom volt még...- itt elcsuklik a hangja, és elfordul. Láthatóan kínos a téma számára.- Tudom, hogy képes vagy megvédeni magad. Csupán gesztusként ajánlottam a segítségem. Komolyan gondoltam, hogy nagyszerű segítség tudok lenni csatában. Biznyára többet vívtam mint te. Ezt nem lekicsinylésnek mondom, mert vélhetőleg töbet láttál mint én, de ha az emberek között élsz, bizonyára tudod: sokkal intenzívebb életet élünk. Nem csoda hát, hogy a Dorani mágusaggastyánok sokszor nagyobb erőknek parancsolnak, többet tudnak egyszerűen egy többezer éves elf bölcsnél. Kérlek, vedd figyelembe a kezdeményezőkészségem. Mint már mondtam, minden kapcsolat kétoldalú.
Az atya látva, hogy nagyon elfoglalt tovább lépked, majd ekkor lé joehoz.
//...régebbi hz-mban megírtam mit szól hozzá, csak még akkor vártam minu válaszára. Most nem írnám le ugyanazt, mindenki olvasson vissza :) ...//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.19. 21:27

(Shanil Argus)

Épp mondana vmit az atyának,de szerencsére az arréb állt igy nem mond neki semmi.Odasétál Minuhoz lehuppan mellé és megkérdezi.

-Mit gondolsz fel tudsz állni és tudsz sétálni?Lovak valószinűleg nem lesznek...
...
Esetleg Istennőd segitségét nem tudod kérni,hogy csökkentse a fádalmadat?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.01.19. 22:16

*Joe egy percet sem töprengve a kérdésen válaszol a dartonita kérdésére:*
- Én csatlakoznék atyám önhöz és egy ork társam is Brakwak, aki jó szolgálatot tehet még értünk. Csupán annyi lenne a kérésem, hogy segítsen elhantolni halott társaimat Tiadlan földjén. Az ork csapat elvinné porhüvelyüket Tiadlanig, ahol önnek kellene megtartani a szertartást.
* Minut lova elvesztséért sajnálja, de tudja, hogy ha az orkok élelemhez jutnak a jó isten se tudja őket megfékezni. Ezért nem is tette azt. Grauggal megbeszéli, hogy az orkok menjenek előre, vigyék a testeket és Tiadlanig biztosítsák az utat a kis csapat számára. Ő és Brakwak a kalandozókkal marad. Miután elérik Tiadlan mezejét Graug és csapata küldetése be fog fejeződni és vissza térhetnek majd a törzsi szállás területre. A ló szerzést meg sem említi. Tudja, hogy esély sincs most lovakat szerezni. Miután mindent megbeszéltek, megvárja, hogy az orkok elindúljanak, majd társával visszatér a paphoz.*
- Atyám a vezér azt üzeni, hogy lovakat most nem tudnak szerezni. Majd Tiadlanban szerezhetünk . Az orkok elindultak. A határig elkisérnek minket. Szerintem mi is induljunk. *Ezzel fogja magát és elindul Nyugatnak.*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.01.19. 22:36

KM esemény
Helyszín: Tiadlan, Gro hegység lába
Időpont: este
Résztvevők: Schinter, Drel, Quiasse Limenel Umassyras, Flamme O'Styg, Joe Lyon

*Az atya bólint Joe válaszára, majd Flammnak, és késöbb Minu és Shanil kettősének is szól, hogy indulnak. Az orkok tól leszakadva, kkörülbelül 10-12m-es lemaradással gyalogolnak eröltetett menetbe. Az orkok egy fás ligetig mennek, délután, amikor már esteledni kezdl, meg is állnak. Az utazók is lassítanak, majd beérve őket letáboroznak. Az atya a kis fás ligetet végigvizsgálja. Visszanézve a Gro vonulatára tisztán kiviláglik, hogy mostmár Tiadlan földjeit tapodták. Az atya visszatérve a táborba Flammhoz sétál:*
-Látom fiam, bened a kis túránk után is rengedeg erő maradt. Arra szeretnélek kérni, néz körül a térségbe valami élelem után kutatva. Ha jól tudom, a mezők kisebb vadakban gazdagok. ha elég gyors is vagy, elkaphatsz pár nyulat, esetleg egy őz is horogra akadhat.
*Miután Flamm elvonul, Joehoz lép:*
-Mostmár elhagytuk az orkok határát, Tiadlanba járunk. Ez a fás liget tökéletes nyugalmat biztosíthat a halottaidnak. A csapatunkban magamat is beleértve két pap is van, szerintem mindkettőnk nevében felajánlhatom segítségünket. Ha a társam nem haragszik meg, én lebonyolítanám a szertartást.
*Mindezeket Minu hallókörzetében mondja, majd miután végez Joeval, hozzáfordul, és megkérdezi:*
-Ugye nem volt nagy gond, hogy magamat ajánlottam a temetési szertarts leonyolítására? Elvégre Darton a túlvilág istene: ha valaki, hát mi vagyunk azok, akiknek kötelességük a holtakat illően végső nyugalomra helyezni. Remélem nem veszed magadra -megint a kissé morcos hangvétel. Fokozatosan változik, de azért változik!
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.19. 22:56

(Minuial Líin Miphileg)

*Rémülettel hallja a hírt, hogy indulni akar a csapat. Nyugodtnak mutatja magát, de jár az agya, hogy hogyan másszon ki a csávából. Összeszedi a motyóját és beáll a sorba. Elindul a többiekkel, de nem tudja sokáig tettetni, hogy minden rendben van. Lemarad a csapattól, és a vak is látja, hogy nem képes rendesen járni. Csak kínlódik, de nem kér segítséget. Végül elkeseredésében odaszól Joenak.*
- Figyelj. Én majd megyek utánatok a saját tempómban. Fáj a térdem. Nyugi. Nem vesztem el a nyomaitokat.
*Láthatólag az ágyékát fájlalja, de próbálja elterelni róla a figyelmet azzal, hogy sántikál.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.01.19. 23:08

* Joe megáll Minu szavai hallatán. Hozzásétál és szelíden elmosolyodik*
- Szép hölgy egyedül, betegen nem tudod magad megvédeni. Az orkok gyors tempót diktálnak. Inkább viszlek * Válaszod meg sem várva gyorsan, de annál óvatosabban ölébe kap és már visz is. Érzed, hogy tested hordozása semmilyen erőfeszítésébe sem kerül. Tudja tartani a tempót a többiekkel. Karjába kapaszkodsz és érzed, hogy az izomkötegek tartanak, mint ha egy vaskos faágon pihennél. Akármilyen kaptatókon, vagy lejtőkön is haladtok biztonságban érzed magad.*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.19. 23:14

(Shanil Argus)

mivel neki is igen csak fáj a bokája igy ő sem tud igazán tartani a feszitett tempot.induláskor mondta volna a többieknek,hogy várjanak egy félnapot,de olyan gyorsan peregtek az események körülötte,hogy mikor megfogalmazta magában már uton is voltak.

<Nem hiszem el...Joe karba vette...A rohadt lábam pont ilyenkor hagy cserben...Én is karba venném ha nem fájna enynire a lábam...Sebja bizok Minu érzelmeibe.Azt mondta,hogy én is sokat jelentek neki...csak nem iylen könnyűvérű...Megbizom benne...>

De mégis Düh támad fel benne...ennek hála már nem igazán érzi a fájdalmat,ami eddig kinozta a bokáját és felveszi a többiekkel a tempot.Joe és Minu mögött megy és várja,hogy Minu mikor néz hátra...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.19. 23:38

(Minuial Líin Miphileg)

*Szóhoz sem jut. Nagyon meglepi, hogy ennyire erős a férfi. Tollpihének érzi magát. Aztán elkezdi élvezni. Még sohasem volt dolga ilyen erős pasival. Kicsit megretten, ha belegondol, hogy mit tudna vele csinálni. Amit csak akarna. Aztán elhessegeti a gondolatot, mert eszébe jut, hogy Joe feltehetőleg arelita. Ezen el is gondolkozik. Közben jól bevackolja magát. Átkarolja Joe nyakát, és a széles vállára hajtja a fejét. Jólesik neki, hogy nem kell gyalogolnia. Még mindig szinte vibrál az ágyéka, de már nem annyira kellemetlen. Elnéz Joe válla felett, és figyeli Shanilt ahogy baktat a csapat mögött. Kettős érzések kavarognak benne. Ez egy jó pont volt Joe számára. Minu kezd megint összezavarodni. Kusza gondolatok és kétségek gyötrik. Minden bevezető nélkül Joehoz szól.*
- Te amúgy ki vagy? Csak mert itt utazom az öledben, de még semmit nem tudok rólad. Mesélj magadról. Feltűnt az este, hogy Arelt emlegetted.
<... Na most értem, hogy milyen amikor egy nő tényleg biztonságban érzi magát valakinek a karjaiban. Még akár barátok is lehetünk. Vagy mégtöbb. ...>
*Nagyot sóhajt és visszateszi a fejét a férfi vállára.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.19. 23:49

(Shanil Argus)

Végignézi,hogy Minu mit művel...Elkezd zakatolni az agya...Arcán némi dühnek a nyomát is fel lehet fedezni.

<Ezt nem hiszem el...hogy...hogy teheti?...De vhol meg kell értenem őt is...Fáj neki a járás és neki igy kényelmesebb,de akkor is ezt nem teheti...annyira sokat jelent nekem és azt mondta,hogy én is sokat jelentek neki...vajon komolyan gondolta?Ennyire dijazza a nyers erőt??Egyszer meg kell mutatnom neki,hogy én mire is vagyok képes..Tudja meg,hogy én is megtom védeni..Sőt jobban mint Joe :twisted: ...De azt az életet eltemettem már...legalább is ezt mondtam Minunak...és a pap is ott van...Sokat tudhat Toronról és a mágiáról.Mi van ha tudja mire vagyok képes miután látott varázsolni?Azzal csak msszebbre küldeném magamtól Minut...Ohh Istenek mit tegyek!!!...Mi?Jól értelmeztem mit gondoltam?Istenekhez fohászkodok?Mi történt velem...>
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.01.19. 23:57

*Elgondolkodik Joe azon, hogy elmondja mi is az ő története. < Nem is tudom, lehet hogy jobb lenne elkerülni a túlzott közvetlenséget. Sok jó barátom hallt már meg ennél a küldetésnél sokkal hétköznapibb feldatok során és mindegyik halála eléggé megviselt. Nem kellene senkit közel engedni magamhoz. Bár mit is veszíthetnék? Legalább valaki meghallgatja az életem eddigi alakulását. Pfúúú, ez a nő míly csodás! Kár, hogy bemocskolta magát azzal a nyápiccal.>*
- Hát szép hölgyem az én életemben nincs semmi különös. Erion dicső városának katonája voltam, majd leszerelésem után testőrként kerestem a kenyérre valót. Sorsom Tiadlanba vezetett, ahol egy ork csapat ránk támadott. Fogságba estem és és rabszolgájuk lettem. Különböző munkákra fogtak be.(favágás, bányamunka.) Egy napon megmebtettem a főnök kölykét így szabad lettem. Velük éltem egy évig, harcosként bántak velem. Majd most elkisírnek a civilizációig vezető rögös úton, halott társaimmal együtt akiket a toroniak fogságából szabadítottunk ki sajnos már élettelenül. Őket tiszeségesen el szeretném temetni és visszatérni Erionba, vagy ahova a sorsom visz.* Ezután a szemedbe néz, rádmosolyog miközben megállás nélkül folytatja veled útját.*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.20. 0:19

(Minuial Líin Miphileg)

*Állja Joe tekintetét. Visszanéz rá a nagy boci szemeivel, amikben már sok férfi veszett el. A mosolyt is viszonozza. Még jobban összekucorodik Joe ölében.*
- Akkor nem volt valami könnyű életed eddig. Ha én ork fogságba kerülnék, hamar megölnének. Útálnak minket elfeket. Kicsit félek a barátodtól is. Tényleg arelita vagy? Mert én arel pap vagyok.
*Fülig ér a szája.*
- Remélem jól kijövünk majd. Jó kis csapat ez. Sokmindenen keresztül mentünk már együtt. Ha akarsz, akkor tarthatsz velünk. Én örülnék neki. Majd segítek visszailleszkedni. Jó ez viccesen hangozhat egy elf szájából, de megteszek minden tőlem tellhetőt.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.01.20. 0:27

- Igen arelita vagyok, bár a vallást egy ideje nem gyakorlom. Tudod kissé megorroltak volna rám az orkok, ha más isteneket tisztelek az ő közelükben. Tudod számukra a Héroszok jelentenek mindent! Az orktól meg ne félj! Kordában tudom tartani.
-Te hogy keveredtél eme "díszes" társasághoz?* Kérdi a lányt és kutatóan a szemébe néz*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.20. 1:02

(Minuial Líin Miphileg)

- Pont tiadlaniak üldöztek emiatt a kard miatt - rámutat az égett markolatú kardjára a cuccai között - és végigkergettek Észak-Yneven. Délre menekültem előlük, és ideverődtem hozzájuk. A munka miatt tértem vissza, de azt is remélem, hogy annyi év után már felhagytak az üldözésemmel. Azért mondom, hogy ne lepődjél meg, ha valaki rám támad, és helybeli. Jó kis bemutatkozás, mi? Nem tehetek a dologról. Kultúrák közti nézeteltérés volt.
<... Vajon a határozott csajokat szereti, vagy a nyuszikat. Az a baj hogy én mindkettő vagyok. ...>

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.20. 13:22

(Shanil Argus)

A fás ligetben ha látja,hogy Minu éppen nem a temetkezéssel foglalkozik odasétál hozzá leül mellé.

-Jobban érzed már magad?

Majd megmasszirozza a saját lábát.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
760 hozzászólás • Oldal: 16 / 51 • 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 51

Vissza: Régi Kalandok...