• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tiadlan-Lighan és környéke

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
760 hozzászólás • Oldal: 13 / 51 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 51

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.18. 17:07

(Shanil Argus)

Minu szavaira egy kicsit kizökkenti Shanilt abból az állapotból.Egy ideig Minu szemeit bámulja majd elnveti magát.

-Hát kettőt is :lol:

Majd fordul egyet úgy hogy Minu most alatta legyen.Egyik kezére támaszkodva kicsit feljebb emelkedik.

-Komolyan mondtam,hogy ezeken a tapasztalatokon változtatni szeretném.Nem tudom,hogy hány elődöm volt és hogy ők miben halltak meg,de érzem elgbelül,hogy én nem fogok arra a sorsra jutni.Illetve egyszer biztosan,de ez még a távoli jövő.

Közben másik keze ujjaival végig simitja Minu domborulatainak körvonalát.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.18. 17:36

(Minuial Líin Miphileg)

*Hagyja Shanilt felülre kerülni.*
- Tudod eddig csak egyetlen embert szerettem úgy. A fő gondok közé tartozik a családom véleménye, és az is, hogy különbözőek vagyunk. Amikor te agg nagyapa leszel, én még mindig ugyanígy fogok kinézni. És ha én szeretek valakit, akkor csak őt szeretem. Csak az övé vagyok. Nem biztos, hogy végig tudnám nézni, hogy hogyan öregszel meg, és halsz meg. De lehet, hogy engem is túlélsz. Ebben az erőszakos világban akármikor megölhetnek. Tegnap is közel voltam. Meg ha valakit életem társának választok, attól szeretnék majd gyerekeket is. És túl sok félelfet láttam ahhoz, hogy ne hozzak a világra mégegyet. Ezeket a dolgokat is végig kell gondolnod, mielőtt beleugrasz valamibe.
*Közben végig Shanil arcát simogatja.*
- Tudod mit? Mivel olyan aranyos voltál az este, és odafigyeltél rám ezért kapsz tőlem valamit.
*félrehúzza ingét, és előtűnik az egyik melle. (Van vagy 100 E ) Megfogja Shanil egyik kezét, és ráteszi. Elengedi a kezét és sajátjait a feje alá teszi támasznak. Ezzel Shanilnak átadja a terepet. Behunyja a szemeit, és várja, hogy mit fog csinálni a férfi.*
<... Ennyit megérdemel. Nem használta ki, hogy az este kiszolgáltatott voltam. Úgyis nagyon régen ért hozzájuk férfi. ...>
*Belül mosolyog.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.01.18. 17:39

Flamm az egész éjszakát lázálommal töltötte. Újra és újra lejátszódott a fejében álma, miszerint egy sötét barlangban, vagy inkább egy erdőben járkál, hol a levegőnek is halál szaga van. Fák gajjai szét vannak töredezve, kérgük fekete. Itt ott régi sírokat lát melyből különböző színű-formályú démonok vagy valami hasonló lények bújnak elő. Érdekes, fegyverük van, de mégsem támadnak rá. CSak csendesen röpködnek körülötte. Egy kis úton sétál végig. Kezében sötét pengéjő kardját tartja, a sárkányfejest. Az ösvény végén egy oltárféleséghez ér. Egy hatalmas kobra van rajta. Szeme helyén két vörösen izzó kristály áll. Felismeri! Ez a kardjaiból hiányzó két kristály. Elkezdi feszegetni...
Nem jönnek ki a helyükről...
Oda nyúl a kardjaival...
Enged a szorítás. Kijönnek a kristályok. Beleilleszti a kardokba, azok vörösen kezdenek fényleni. Elméjét elönti egy bizonyos érzés. Fájdalom, öröm, és vörösség. Lángok...
Flamm izzadt arccal kel fel ágyából. Már jócskán reggel lehet, a pap imátkozik, Shanilék sehol. Megigazítsa örökké kócos haját, felveszi cuccait.

-Atyám! Megkeresem Ficsúrfiékat! Szerintem indulhatunk és szerintem maga szerint is!
A pap bólintására mosoly húzódik a szájára és Minuék után meg. Azok összegabajodva nézik a napfelkeltét. Egy fura érzés keríti hatalmába, miszerint ezek összejöttek.
<Nah mind1, nekem is tetszett Minu, de mostmár mind1...>

-Bocs srácok ha zavarok, de már igencsak indulhatnánk! Még ma kéne elérni Lighan-ba! Szedjétek össze magatokat!
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.01.18. 17:52

KM esemény
Helyszín: Tiadlan, Gro hegység lába
Időpont: este
Résztvevők: Schinter, Drel, Quiasse Limenel Umassyras, Flamme O'Styg, Joe Lyon

*Az atya Flamm távozása után ismét visszatér a sziklájához, és meditatív állapotba merül gondolataival. Joe ha közeledik hozzá, akkor felrezzen.
Addig is átgondolja, mit is kéne feltárnia a többieknek.*
<...Harcosok kellenek a szent ügyért. Hogyan fogom én véghez vinni a tervet? És ha nem értik meg? Ha bolondnak nének? Mi van, ha megint sértegetni kezdenek, és nem veszik komolyan küldetésem hatalmas súlyát? Mi van, ha egyszerűen nemet mondanak? Tlán mégse kéne elmondanom. Habár.... megpróbálom. Darton, olyan közel vagyunk, kérlek az idegenek elmélyét világosítsd meg, és mutasd meg nekik az utat! Nem kétséges, hogy a célt képesek vagyunk elérni, de segítő kezek kellenek. Ez a Flamm, meg remélem Joe mellém áll, és segít küldetésem teljesíteni. Bár ha előállok vele, hogy nincs a többieknek sem választásuk, akkor biztos nem mennek bele. Pedig így van: ha nem segítenek, őket is megölik. Habár minek is törődök én ezekkel? van bennük azért ami, ami olyan apai érzéseket kelt bennem. Na most aztán tényleg bolondnak néznek, ha előállok ezekkel!...>
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.18. 17:53

(Shanil Argus)

Elgondolkodik Minu szavain.
-Tudom,hogy neked hosszú életed adatott meg.Több nemzedéket is túlélsz.És láttod,hogy az elhunytak lelke ismét a körforgásba lépnek.Hiszel a lélek körforgásában?
...
Ha arra a tiadalni férfira gondolsz,akiről meséltél,akkor lehet,hogy bennem is az a lélek van és visszatért a körforgásba.Elvégre én is Tiadlanba születtem.vagyis arra is rá lehet fogni.
*kis szünet*

Mikor Minu félrehuzza az ingét és a kezét rányomja a melleire:
bátortalanul és erőtlenül fogja egy ideig a csodás keblet majd elveszi onnan a kezét és Minu szemeibe néz komoly arccal.

-Lehet,hogy másképnek látszom,de én nem csak a testedért szeretlek....kétségtelen,hogy csodás tested van és bizonyára sok férfi akár meg is halna csak azért,hogy egyszer lássanak ruhátlanul,de én nem szeretném,hogy ezt mint köszönés képpen kináld fel nekem.figyeltem rád,mert szeretlek és nem azért,hogy egyszer a kebleiddel háláld meg a figyelmességemet.

Ekkor veszi észre Flamet,ahogy előlép gyorsan visszahuzza Minu ruháját,de egyelőre még nem kel fel.

Flam:
-Rendben mindjárt megyünk.

Aztán ismét Minu felé fordul:
-Sajnálom nem akartalak megsérteni,de ez a szivemből jöt.Ha érzel irántam vmit,akkor megéreted és tudod,hogy nem azért mondtam,hogy megsértselek....

Majd lassan feláll kezeit nyújt Minunak aztán felveszi a mellényét,de közben nem ereszti el a láynt és elindul vele vissza a táborfelé.

//Ake megvan még minusszal is :D//
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.18. 18:39

(Minuial Líin Miphileg)

*Csak szüntelenül mosolyog a férfira. Hosszú idő után először.*
- Tényleg lehetséges, hogy te vagy az. Bár ezt csak az istenek tudhatják.
*Aztán elképed Shanil szavain. Szomorúság ül ki arcára.*
- Nem szoktam magam felajánlani egyszerű köszönetképpen. Azt kitudom fejezni szavakban is.
*Flammot észre sem veszi. Csak mikor Shanil odaszól neki, akkor pillant oda, majd folytatja Shanilnak tett mondandóját. Kissé szemrehányóan. Egy könnycsepp is legördül az arcán közben.*
- Képzeld el. Felfogtam, hogy mit érzel irántam. És nem csak azért töltöttem veled az éjszakát, hogy ápold a lelkemet. Tényleg tetszel nekem, és fontos lettél az életemben. Azzal meg, hogy egy érzékeny és intim testrészemet kiszolgáltattam neked, azzal a bizalmamat és a vonzalmamat akartam kifejezni neked.
*Ekkor törik el a mécses. Feláll magátol, összefogja az ingét, és befut az erdőbe.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.18. 18:56

(Shanil Argus)

Végig hallgatja Minut és kezd nagyon fuldalni a lelkiismerete.

<Lehet,hogy tényleg nagyon nyers voltam és rosszul értelmeztem a szavait...De annyira bántott..mintha csak egy jutalom falat lett volna egy ebnek...>

Látván,hogy Minu elfut utána siet.
-várj Minu...Kérlek...

Futás közben megbotlik egy nagyobb kődarabban és nagyott nyeken felhorzsolva a tenyerét,de erőt vesz magán.Feláll és fut tovább.Mikor beéri Minut megfogja a vállát és megállitja majd szorosan magához szoritja a lányt.ziháltan beszélni kezd pár pillanat múlva.

-neee menj el.kérlek.Sajnálom...annyira sajnálom.Én...én..teljesen más hogyan értelmeztem,amit mondtál és nem gondoltam bele,hogy te nem tudnál iylet tenni.Meg tudsz nekem bocsáltani?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.18. 19:14

(Minuial Líin Miphileg)

*Ő is botladozva fut, amíg beéri a férfi. Egy darabig próbál szabadulni a kezéből, de aztán beletörődik. Csak zokog Shanil karjaiban.*
<... Miért ilyen nehéz minden párkapcsolat kezdete. Most akkor mi van. Mégis kellek neki? De hülyén nézhetek ki. Mint egy béna kis csitri. Itt bőgök. Ez nagyon ciki. Ó Arel. Miért vertél meg ilyen érzékeny lélekkel. De legalább megint a karjaiban tart. ...>
*Lassan abbahagyja a sírást. Shanil nyugtatólag hat rá. Átkarolja a nyakát, és a kisírt, vörös, könnyes szemeivel a férfi szemeibe néz. Remegő ajkakkal bele akar kezdeni valamibe, de elég érdekes . Inkább szájoncsókolja Shanilt.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.18. 19:20

(Shanil Argus)

Szorosan tartja a lányt és nem engedi szabadulni.Csak azt tudja ismételni a lány hosszukás füleibe,hogy sajnálja.
Mikor alább hagy a sirás egyik kezével letörli minu szeme sarkában egy könnycsepet és hossaz csókolózásba kezdenek.
A csók után végigsimitja Minu arcát és elmosolyodik:

-Nem áll jól mikor sirsz.inkább mosolyognod kellene.Sokkal szebb vagy.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.18. 19:29

(Minuial Líin Miphileg)

*Magán kívül van a csókolózástól.*
<... Lehet, hogy mégis van remény? ...>
*Elolvad teljesen, és tíz percig el sem engedi a férfit. Aztán miután nem szorítja már magához Shanil, lerogy a földre törökülésben.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.18. 19:34

(Shanil Argus)

Leül Minu mellé és csak nézi a lányt.nem is tud másra gondolni,mint hogy mennyire gyönyörű és hogy neki adatott meg az az esély,hogy együtt lehessen a lánnyal.Mennyire szerencsés.Egy tüzes külső mellett egy érzékeny belsőt rejt magában Minu.Sosem látta még sirni,de rá rádöbbent,hogy sokkal jobban kell vigyáznia a lányra....
Végigsimitja a lányt a vállánál majd két kezei közé veszi a kezét.Csak néz és néz.Szótlanul ugyan,de a szemei mindent elmondanak.....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.18. 20:20

(Minuial Líin Miphileg)

*Odabújik Shanil ölébe, és szinte takaróként húzza magára a férfi kezeit. Elbújik a világ elől, és Shanil segítségével teszi ezt meg. Szégyenli magát, hogy ennyire törékeny és kiszolgáltatott. Eddig mindig úgy gondolt magára, mint merész, harsány, "ki ha én nem", belevaló nőre. Nyilaitól hullanak az ellenségek, Arel minden helyzetből kisegíti, mert teljes odadással szolgálja és imádja az istent. Erre pár nap leforgása alatt összetörik érzelmileg. Nem is ismer magára. Még sohasem bújt egy gyenge érzékeny lány szerepébe. Sohasem függött még ennyire egy férfitól sem. Most ezt is megtapasztalta. Teljesen kiszolgáltatottan, és meghasonultan odanyomja arcát Shanil mellkasához. Majd felnéz rá.*
- Ugye szánalmas vagyok. Miért szeretsz engem mégis? Mit szeretsz bennem?

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.18. 21:03

(Shanil Argus)

Teljesen átkarolja Minut.
-De hogy vagy szánalmas.Miért lennél az?Azért mert érzelmeid vannak?

Letöröl az arcáról egy könnycseppet.

-Komolyan kérdezed?Szeretem a hosszú hajadat,a szép szemeidet,a formás testedet,a benned lobogó tüzet és az érző nőt.Egy szóval mindent.Nem tudnám elképzelni az életemet nélküled.
...
Ne sirj tovább.sokkal szebb vagy mikor nevetsz. ;) Mosolyogj egy kicsit
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.18. 21:26

(Minuial Líin Miphileg)

*Felvidul Shanil válaszán. Rámosolyog a férfira, majd felegyenesedik, és csókolózni kezd vele megint.*
- Azt hiszem, hogy abbahagytunk valamit.
*Megfogja Shanil kezét és bedugja az inge alá (már gyakorlott mozdulattal :D ). Kicsit hátrébb dől, kezét hátul megtámasztva és várja, hogy Shanil "kihasználja" helyzetét.*
- Akkor most nem mondom, hogy jutalom, jó?

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.18. 21:36

(Shanil Argus)

Miután látja,hogy Minunak jobb kedve lett nagyon örül neki.És amikor az inge alá rakja a kezét....Mintha vmi féle mágikus köd szállta meg a fejét.Érzi,hogy kezdi elveszteni a teste felett az irányitást és nem tud ellent mondani a vágyainak.Feltérdel és a másik kezével kihuzza Minunak a támasztó kezét és óvatosan a földre fekteti aztán rámászik és csókokkal halmozza el közben a másik kezével finoman masszirozza a ruhája alatt a csodálatos kebeleket.Egy jó 10 percig csinálja,mikor hirtelen egy felismerés sohan át az agyán.
<Flam....>
És egy pillanatra abbahagyja.

-Nem félsz,hogy megláthatnak minket?Flam már megtalált minket egyszer és ha sokáig maradunk lehet,hogy ismét felkeres...
Bár mennyire sem szeretném ellent mondani a vágyaimnak,de sztem vissza kellene mennünk....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
760 hozzászólás • Oldal: 13 / 51 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 51

Vissza: Régi Kalandok...