A szurkecsuklyas.hu tényleg nagyon jó oldal. De ha hozzájutsz egy summariumhoz, abból mindent megtudsz, Ynev országairól. Eléggé bőven tárgyalja. Sok információhoz juthatsz belőle.
A szurkecsuklyason az Encyclopedia Ynevicát érdemes végigolvasni. Kár hogy még csak F-ig csinálták meg.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Hevesen bólogatok. Egyébként a Dúlásról készült anyag is igen precíz, azt is ajánlatos elolvasni. Régen nem voltam fenn, de folyamatosan bővül az oldal.
Én kinyomtattam az összes téképet Ynevről szinesben. Sokat segít a kalandoknál.
Amúgy tényleg az egyik legigényesebb oldal. Vetekszik az rpg.hu-val.
Ott mondjuk van galéria, meg fórum, de a szurkecsuklyas így jó ahogy van. Csak gyorsabban is frissíthetnének. De hát ne legyünk tellhetetlenek.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Értem. Én hál' a jó égnek, mostanában folyton itthon vagyok, és online-on is vagyok, de leginkább tanulok, és csak néha, pihenés képen tudok felnézni, van e valami üzi., vagy privi., meg hogy ki van éppen fenn.
Fhu... Srácok...
Most olvastam bele a Tiadlani kalandotokba.
Fhu... Srácok...
Páját tévesztettetek. Nem akartok elmenni romantikusregény írónak?
Az most k*urvajól jövedelmez ám .
Nemtom délelőtt tényleg nagy pangás van általában...bezzeg tegnap éjjel Az az igazság hogy a csevegőben szinte csak ez a topic él igazán, a többi félhulla vagy teljesen döglött...és mindent nem lehet 1 topicba sűríteni