• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tiadlan-Lighan és környéke

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
760 hozzászólás • Oldal: 10 / 51 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 51

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.17. 17:26

(Shanil Argus)

Flam:
-Segitettem ahogy tudtam.Sajnlom,hogy a ijjász tuományom nem versenyezhet Minuéval.De ne aggodj kedves barátom mindent megteszek,hogy ezen javitsak és hidd el bárkiért a tűzbe tenném a kezem.

A gyógyitás csodás varázsa egy pillanatra elbüvőli.
<Hm...én is tok vm hasonlót csinálni csak mondjuk nem ennyire hatékonyan...vajon ezt meg lehet tanulni vagy ehhez már papnak kell lenni?
...
Hm...úgy láttom,hogy mind2jüknek elfogyott az energiájuk.>

Miután Minu befejezte az imáját.

<Hm...most odamenjek és megkérjem,hogy jöjjön el sétálni?Mintha félnék legbelül...Mitől is félek?hogy visszautasit?
...
Ezt nem hiszem el...nem szoktam félni...és most egy kéréstől berossálok?>
Mély lélegzetet vesz és odamegy az épp alváshoz készülődő Minuhoz.

-Hello.öö Nincs kedved eljönni sétálni egyet?Azt mondják,hogy csodálatos a holdfény a hegyek közt főleg egy nagyobb szikláról nézve.hát úgy gondoltam,hogy ha már ugyis itt vagyunk,akkor nem kellene elmulasztani,hogy legalább egyszer láthassuk azt a csodás látványt.

hangja mintha remegne vmitől,bár nem lehet hallani,mégis legbelül érzi az ember.(Mondhatni a félelem szaga vagy inkább hagja? :D)
Majd halkabban hozzáteszi:
-Persze ha fáradt vagy és nincs hozzá kedved megértelek.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.17. 17:33

(Minuial Líin Miphileg)

*Kicsit olyan mint egy mérgezett egér. Álmoskásnak tűnhet. Kinyitja a szemét, felül és Shanilra néz.*
<... Na. Ezt vártam. Nem is ő lett volna, ha nem próbálkozott volna. ...>
- Jól van legyen.
*Feltápászkodik, és követi Shanilt.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.17. 17:43

(Shanil Argus)

Annyira elmosolyodik,hogy látszik beigazodni a mondásnak mi szerint fülig ér az ember szája :D
Megvárja mire Minu felkel és elindul vele egy véletlen szerű irányban és közbe minut nézi.Egyelőre nem szólal meg.

<El sem hiszem...Igent mondott...>

a távolból egy utlsót visszatekint a társaira(és a papra),hgy minden rendben van-e és senki sem kiáltozik azzal a szöveggel,hogy jönnek az orkok.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.17. 20:11

(Minuial Líin Miphileg)

<... Nincs erőm arra hogy még őt is távol tartsam magamtól. Elég elviselni magamat. Remélem jó fiú lesz. ...>
- Bocsáss meg, ha hálátlannak tűntem. Nagyon hálás vagyok, hogy megmentettél.
*Odahajol, és ad egy puszit Shanil arcára.*
<... Remélem beéri egy ekkora szexuális élménnyel. ...>
- Miről szeretnél velem beszélgetni?

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.17. 20:26

(Shanil Argus)

-Ááá semmiség.Érted nem csak a kezemet tenném a tüzben ;)

mikor Minu közeledik felé gyorsan lefelé pillant a kezeire és megnézi,hogy mi is van a kezében.Szerencsére nincs semmi igy hagyja magát és várja,hogy Minu mire készül.

<Megpuszilt!!!!El sem hiszem hogy lehet??!!vajon tetszem neki vagy ezt csak az életmentésért kaptam?nem szokott mindenkinek adni...legalábbis remélem...>

A puszi után egy pár pillanatig szóhoz sem jut.mély lélegzeteket vesz és probálja feldolgozni az élményt.Szive gyorsan ver,mintha ki akarna ugrani a helyéről,arcán kitágulnak az erek és lüktet a feje...egy szóval eléggé elpirul. :oops:

-Mi mit mondtál?
...
Ja hogy miről akartam veled beszélni?hááátt...csak sétálni és egy kicsit kettesben lenni veled ha nem gond...Vhogy másnak érzem magam melletted...

megfogja Minu kezét és kéz a kézben sétál vele,amennyiben nem tanusit ellenálást.néhány percnyi séta után megkérdezi Minutól.

-Elég sokat kalandoztunk együtt,de mégis olyan keveset tudok rólad.Miért lettél Arel felszetelt papnője?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.17. 20:57

(Minuial Líin Miphileg)

<... Na. Megvolt a puszi hatása. Mindjárt elolvad. ...>

<... Kettesben akar lenni velem. Ez egyre veszélyesebben hangzik. ...>
*Kicsit feszeng, és gondolkozik valamin, majd tovább hallgatja Shanilt.*
<... Hmmm. Másnak érzi magát. De vajon minek? ...>
*Amikor megfogja Shanil a kezét, kicsit összerezzen. A tanácstalanság kiabál róla. Mivel túl sokat gondolkozott, hogy eltolja e magától, vagy engedje e, elég ciki lenne ennyi idő után visszautasítani. Inkább magabiztosnak akar tűnni. Ő is ráfog a férfi kezére.*
- Az, amiért én arelpap lettem nem annyira érdekes történet. Azzal függ össze, hogy más volt mindig a viszonyom az emberekkel, mint a többi elfnek. Én csodállak titeket. Azt az iramot ahogy éltek. Az elfek élete a tietekéhez képest szinte áll. Én is olyan tartalmasan akartam élni. Olyan szenvedélyesen. Én is annyira akartam élvezni az életet. És arel, mintha egy elf kalahóra lenne. Az értékrendem megfelelt ahhoz, hogy arelpap legyek.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.17. 21:05

(Shanil Argus)

mikor minu is rászoritja a kezét csak még boldogabb lesz.

<Igen...nem hittem volna...vagy csak azért teszi ezt,mert....remélem nem>

Mikor felérnek egy magasabb sziklás tetejére leveszi barna mellényét és leteszi a földre majd hellyel kinálja Minut majd ő is leül mellé és hol Minut hol a gyönyörű nagy kerek holdat nézi.

-Akkor igen csak sok lehetett baj veled kiskorodban nem?
...
És a családod mit szólt hozzá,hogy elindulsz a nagyvilágban és emberekkel vagy együtt?Azt hallottam,hogy az elfek nagyon zárkozottak és nem engednek magukhoz közel semmi olyat,ami idegen lenne tőlük...

<remélem te nem ilyen vagy legbelül...>
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.17. 21:19

(Minuial Líin Miphileg)

- Megpróbáltak megváltoztatni, de bölcsek voltak ahhoz, hogy belássák, nem tudnak ellene semmit. Amúgy pont ők küldtek ki engem Sirenaron kívülre. Mivel sokat voltam emberek között, és így megtanultam a törvényeiket, hasznosak voltak a tapasztalataim. Én kalauzoltam északon az elf követségeket, és más csoportokat. Aztán megismerkedtem egy arelpappal aki "befűzött". De a jó az egészben, hogy mindenhol elfogadtak. Az emberek inkább a szépségem miatt, az elfek viszont, mert tudják, hogy örökké Sirenar híve leszek. Imádom a népemet. Amúgy jót teszek Sirenar északi szövetséggel való kapcsolatának. Legalább is ezt mondta a megtartóm.
*Jól elhelyezkedik a mellényen, és hanyattfekszik. A tarkóján összefonja a kezeit, és nézi a csillagokat.*
- Te valójában ki vagy? Több vagy mint aminek mutatod magad, de nem látok át rajtad. Megbízhatsz bennem. Nem árulom el senkinek a titkod, ha elmondod. Ez egy elf becsületszava.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.17. 21:33

(Shanil Argus)

Féloldalasan helyezkedik el és a könyökére támaszkodik.
-nem tudom,hogy mennyire igaz,de azt hallottam,hogy Sirenar élő elfek igen komolyan veszik a törvényeiket és nem nagyon nézik jó szemmel ha egy testvérük az emberek közt él...nem beszélve arról,hogy mi történne akkor ha onnan választaná párt magának.Ez igaz?
<remélem nem...>

A kérdésére tekintette elréved...Elgodnolkodik és civakodnak egymással a gondolatai.
<vajon megbihatok benne?ő egy elf és ráadásul pap...még nem tehetem...elkergetném magamtól az esélyeket....de ha később tudja meg,akkor nem fog jobban haragudni,amiért nem biztam meg benne az elején?És ha elmodnom neki?Mit fog gondolni rólam?jelentek vajon most neki annyit,hogy ezt félrerakja?
...
Nem mondhatom meg neki...még nem...>
Végül megszólal...

-Én?egy egyszerű ember...Aki a kalandokat keresvén útra kelt elindult otthonról.Legbelül éreztem,hogy több vagyok és leszek mint amit a születési helyem alapján el tudnék érni....Éreztem,hogy kalandozás közben fogom megtalálni életem értelmét...Nem szoktam bizni az érzéseimben.jobban szeretem a tényeket,de most vagy is pár éve kezdek igazat adni ennek az érzésnek.Azóta,hogy találkoztam veled....

Ahogy rávetül a fény mintha látnál az arcán toroniakra utaló vonásokat,de lehet,hogy ez csak a holdfény furcsa játéka...mindenesetre az éjszaka és a hold fény által félig besütött arcárra könnyen eltudna képzelni az ember egy sötét csuklyát és egy véregnző és kegyetlen arcot alá...De hát lehet,hogy csak képzelődik az ember.....ki tudja...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.17. 21:43

(Minuial Líin Miphileg)

- Ahogy gondolod. Ha nem akarod elmondani, akkor nem erőltetem. Bár nem tudom, hogy mi lehet olyan szörnyű, hogy ne merd elmondani egy olyan személynek, akivel összeköt egy ilyen kapocs? Végül is megmentettük már egymás életét párszor. Remélem ez jelent valamit, és tudsz majd valamikor őszinte lenni hozzám.
*A fényjátékokkal nem törődik. Hiszi azt a mondást, hogy "a szem az csal".
Ráadásul északon sok ervnek vannak toroni vonásai, és sok toroninak vannak erv vonásai.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.17. 21:56

(Shanil Argus)

Minu szavaira lesüti a tekintetét sziklát nézi.
<Most kénysszerit arra,hogy mondjam el neki az igazságot...Ha nem mondom el nagyon rosszul érzném magam..De ha elmondom csak még rossazbbul,mert el fog távolodni tőlem...azt nem szeretném.Tényleg jól bánnik a szavakkal...nem hiba lett hát pap...de vajon tényleg megbizhatok benne?nem csak azért hagyott közeledni magához,mert kiváncsi az igazságra?>

Majd ismét minura néz.

-Minu...nagyon...nagyon...sokat jelentesz a számomra.Félek,hogy ha elmondom elveszitelek és azt nem szeretném.Ugyan akkor akár az életemet is a kezedbe helyezném...A te kezed között megholtan is boldog lennék...

Ismét a sziklát nézi egy ideig majd mély levegpt vesz magán és megszólal.

-Apám kalandozó volt.Olyan fajtából,aki belenyúlt a sötétebb mágia területeibe is.És kiskoromban megtanitott 1-2 dologra,hogy megvédjem magam azok ellen,akik az életünkre törnek majd.És igaza volt.egyedül én éltem túl a családomból.Anyám a tetével védett meg,igy sikerült megmenekülnöm.Azóta megfogadtam,hogy senkinek nem árulom el a titkomat,új életet kezdek és a régit eltemetem olyan mélyre amennyire csak tudom....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.17. 22:12

(Minuial Líin Miphileg)

*Mikor a sötét mágiák szóhoz ér Shanil, Minu libabőrös lesz. Kicsit megretten. Szándékosan nem húzódik el. Nem csak azért, hogy ne mutassa ki félelmét, hanem hogy mutassa a bizalmát. Azért az arcán látszik a megdöbbenés.*
- Milyen sötét mágiákra gondolsz?
*Hangja kicsit megremeg. A szíve is gyorsabban kezd el verni, és gyorsabban is kezdi el venni a levegőt.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.17. 22:21

(Shanil Argus)

<remélem azért nem huzodik el,mert én is jelentek számára vmit és nem csak azért,hogy mégjobban megismerje a titkaimat és lógni lásson Lighanban...>

Ránéz Minura.
-Fontos ez?Az egy másik élet volt.
...
Eltudsz ettől a sötét folttól tekinteni?

szabad kezével megérinti Minu karját és végig simitja a kezéig és halkan megszólal.

-ezt eddig senkinek sem meséltem még el eddig.teljesen megbizom benned és a kezedben helyeztem az életem.Olyat mondtam el neked,aminek a segitségével lógni láthatsz és sok más ember....Furcsa,hogy mégsem félek.Sőt talán könnyebb is egy kicsit,hogy előtted nem kell titkolnom a múltam....De remélem ez nem változtat meg semmit....remélem....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.17. 22:31

(Minuial Líin Miphileg)

- Megőrzöm a titkodat. Majd istennőm dönt sorsomról, ha máshogy látja jónak, de megbízom benned. Ha rajtam múlik, nem esik bántódásod hovatartozásod miatt.
*Összeszedi magát, és rámosolyog Shanilra. Megfogja a hozzáérő kezét, és saját kezébe veszi, majd magához szorítja azt.*
- Örülök, hogy megbíztál bennem. Nagyon sokat jelent nekem.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.17. 22:34

(Shanil Argus)

Szóhoz sem jut. csak hagyja,hogy Minu megfogja a kezét és magáhz szoritsa....

<vajon komolyan gondolta?nem fog már az inkvizició várni Lighanban?>
sokáig hagyja magát és közbe minu kezeit nézi.

-Mit értesz az alatt,hogy istennőd dönt a sorsodról?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
760 hozzászólás • Oldal: 10 / 51 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 51

Vissza: Régi Kalandok...