• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tiadlan-Lighan és környéke

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
760 hozzászólás • Oldal: 9 / 51 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 51

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.01.16. 23:13

KM esemény
Helyszín: Tiadlan, Gro hegység lába
Időpont: este
Résztvevők: Schinter, Drel, Quiasse Limenel Umassyras, Flamme O'Styg, Joe Lyon

*Az atya figyelmesen hallgatja Joe beszédét, majd sokatmondóan végigméri Flammot, elhúzza a száját. Minu ekkor kezdi el szidalmait szórni a vezérre. A vezér arca elborul, éppen Minu torka felé akar nyúlni, mikor váratlanul történik valami.*
< ...Darton neee! mindent elront a ringyóóó! ilyen nincs, szétszakítom a hülye fejét! Be van kattanva? Mégis mit merészel?>
*A pap védekezőn ugrik a lány elé, majd felemeli a keét, jelezve hogy szólni kíván.*
- . Elnézésedet kérem társaságunk női tagjának faragatlan viselkedéséért, csupán egy rég elesett társunk vesztesége teszi fájdalmassá ezen sötét pillanatát. - Minura tekint, szinte lángol a tekintete-Esedzünk bocsánatodért. Hadd szóljak csapatunk többi tagjáról. Arról ott - itt Shanilra bök- végképp lerí, hogy semmi esélye sincs ellened, hatalmas vezérem.<...főleg ilyen hozzáállással...> Ahogy látom, a csapatunk harcosa belefáradt a csatába. Ilyen sebekkel képtelenség harcolni. Az imént megszólalt tüzes nőszemély sem állhat ki hatalmasságod ellen.Tehát csak én maradtam.
-Közöld azzal a gusztustalansággal, hogy majd én megmérkőzöm vele. Felületesen bár, de ismerem mit akarnak: első vérig menjen tehát.
-ezt Johoz intézi-
*Azzal megmarkolja botját, és Minut hátratessékelve rövid szertartásos bólintást intéz a harcoshoz.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.01.16. 23:24

* Joe a hallottak alapján kissé elképed. < Hmmm. ez a lány enyhén szólva hevesvérű. > Szemét a lányról alig tudja ezek után levenni. Még a pap kihívás elfgodását is megismételteti , mivel az ámulattól alig tért észhez. Végighallgatja ismét a papot, majd a vezérnek tolmácsolja a pap mondandóját*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.16. 23:39

(Minuial Líin Miphileg)

*Most a pap felé fordul.*
- Mit kérsz bocsánatot te szerencsétlen. Ők támadtak ránk, és miután elhullott a férgese, még mi hajbókoljunk előttük? Azért gondolkozz már.
*A jövevény embert azért végigméri.*
<... Jó nagy darab ember. És láthatólag eléggé természetpárti lehet. Hogy keveredhetett ezek közé? ...>
*Aztán felfigyel Shanil kezére.*
- Ez becsületbeli ügy. De ha a papunk annyira keménynek hiszi magát, akkor nem bánom.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.16. 23:49

(Shanil Argus)

-becsületbeli ügy?Atóól még nem kellene meghalnod....Nem vagy méltó ellenfele ennek a rusnya dögnek a közelharcban...MAjd a pap elintézi.Ugyis mindig azt modogatja,hogy ne ugráljunk és hagyjuk érvényesülni őt...itt az ideje :D
mellesleg néha gondolj azokra is akik nem szeretnék,hogy halálodat lásd egy ilyen helyen egy ilyen időben egy ilyen rusnya dög ellen...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.16. 23:55

(Minuial Líin Miphileg)

*Odafordul Shanilhoz.*
- Miért aggódsz ennyire értem?
<... Azért jólesik. Lehet, hogy félreismertem. ...>

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.17. 10:31

(Shanil Argus)

-miért baj hogy ha aggódok érted?Tudom,hogy nem szereted annyira a kacskaringós beszédet igy nem is fogok azokhoz folyamodni.Tetszel és ezért aggódok érted...Tudom,hogy volt köztünk korábban egy kis félreértés,de azt hiszem megbeszéltük,hogy tisztalappal indulunk nem?

megvonja a válllát.

-Nem szeretem eltitkolni az érzéseimet.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.17. 11:23

(Minuial Líin Miphileg)

*Kicsit elpirul. Látszik rajta, hogy nem tudja mit válaszoljon. Inkább menekül ebből a beszélgetésből.*
- Aham ... értem. Majd megbeszéljük, ha már biztonságban leszünk.
*Azzal visszafordul a többiek felé.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.17. 11:29

(Shanil Argus)

Leereszti a kezeit körül néz.

-Biztonságban vagyunk nem?A pap kiáll a vezér ellen és utána mehetünk is tovább...Egyesek ugyan az orkokat szörnyeknek tartja,de azt is hallottam,hogy a törzsi becsületekkel kapcsolatos dolgokat mindennél fontosabbnak tartják.Igy bárhogy is fog végezni az össecsapás sztem mi szabadon elmehetünk...
...
Rendben nem várom el,hogy most rögtön választ adj...

<akár mennyire is mást gondolok>
Majd akkor megbeszéljük....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.17. 15:53

(Minuial Líin Miphileg)

<... Vajon most csak produkálja magát, vagy tényleg ekkorát változott. Nem tudom mit kezdjek vele. Igazság szerint jóképű, sármos, meg rámenős. Tetszik is. Ha nem szúrta volna el, akkor nem tudom, hogy mennyire tudtam volna ellenállni neki. Sokat kell még kepesztenie, de azt hiszem tényleg el kellene felejtenem a rossz emlékeket és ki kellene vennem a tüskéket a lelkemből. A mostani időben nem ismerek magamra. Teljesen kifordultam önmagamból. Vissza kellene fognom magamat. Lehet, hogy a többiek kezdenek elviselhetetlennek tartani? Mi lett a kedves aranyos vidám csajból. Egy háklis veszekedős elviselhetetlen méregzsák. Teljesen kiszámíthatatlan és labilis vagyok. Lehet, hogy tényleg közelebb kellene végre engednem magamhoz egy pasit. De egy biztos. Nem adom alább az eddigieknél. Azért mégiscsak legyen önbecsülésem. Végre ne csak a jó nőt lássák bennem. Mindenki csak meg akar húzni. Nem érdekel senkit, hogy mit érzek. Romantikára vágyom. Gyengédségre, és hogy ápolgassák az én lelkemet is. Nem csak egy mindent elviselő papnő vagyok. Bocsáss meg úrnőm ezért. De csak egy halandó vagyok. Még ha oly hosszú élet adatott is meg. Néha egy Arel papnak is lehetnek szociális igényei. Mi a választék? Az orkokat diszkvalifikáltam. Shanillal bajban vagyok. Nem tudom, hogy bízhatok e benne. Félek, ha közel engedem magamhoz, akkor megint összetör lelkileg. Flammot egy kicsit magának valónak tartom. De nem lehet könnyű a két világ között sehová sem tartozni. Azért szimpatikus. Na a dartonpap az egy nagyképű tirpák seggfej. Esélytelen, hogy valamikor is közelebb kerüljön hozzám. Drel az rendes srác. Bár ez a kardművész genyó kicsit eltávolítja a köznapi emberektől. Szóval ennyi. Nem sok. Bár még itt van ez az "orkok barátja" is. Érdekelne, hogy kicsoda. Furdall a kíváncsiság. Mindenki szimpatikus, aki szeret a természetben élni. Egy jó pont oda. Majd kiderül. Előbb éljük túl ezt az incidenst. ...>

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.01.17. 16:17

KM esemény

*Minu válaszán meglepódva az atya még mielöttt Shanilhoz fordulna, odaveti:*
-Nekem sincs ínyemre, hogy a rusnyaság előtt meg kell alázkodnom, de megbocsáss nekem az a dolgom, hogy eljuttassalak titeket Lighanba. És talán gondolkozz, mielőtt cselekednél. Alighanem letépte volna a fejed, hogyha nem ugrok eléd, és kérek bocsánatot. Ne sértődj meg, de a bunkó fiudnak meg mond meg, hogy ne merjen engem sértegetni, mert átmegyek orkba, és kiherélem a szerencsétlen idiótát :lol: !
*Azzal kissé szimpadias módon a ezér felé fordul, majd a szertartásos ólintást megvárva védőállásba helyezkedik. A vezér azonban a körben álókra rivall: *
- Ti meg mit kerestek még itt? Nem volt elég ez az arcátlan kis cafka, de még meg is akarjátok sérteni szent tradicióinkat? na most azonnal takarodjatok ki a körből embersöpredék! Ide csak a bajnokok léphetnek!
Azzal Joehoz fordul, hogy tolmácsolja mondanivalóját. Minu és Shanil Flammal együtt kivonul a körből.
*A vezér miután újból elvégzi az atyával a szertartásos bólintást, felemeli kétkezes bárdját, és egy szertartásos kiálltást hallat, majd a harcosokon végighordozva tekintetét, meg is rázza azt. Az orkok üdvrivalgásban törnek ki, amit mély torokhangú kántálás követ.*
*Az atya botját megmarkolja, védőállásba helyezkedik megint. Graug pár lépést tesz előre, majd mélyen az atya szemébe néz.
Rövid szünet.*
*hírtelen viharos gyorsasággal Graug szélsebes rohamba kezd: Fegyvere mintha egyszerű egykezes szerszám lenne csak úgy cikázik a kezében. Az atya felélseíti képességeit, majd mélyen összpontosítva kizárja sajgó válla fájdalmát. Az első ütést sikeresen hárítja, a bot lendül, majd féúton a másikat is. Graug oldalt csap, az atya ezt is hárítja. Majd az atyán a kezdeményezés sora: az ork lendülete megtörni látszik, rés nyílik a jobb oldalán. Az aty hála felélesített érzékeinek rögtön észre is veszi, majd hárítás közben már úgy lendíti botját, hogy a támadást jól kihozhassa belőle: Oldalt lendül a bot, majd egy piciny csellel talál: a lendület nem elég komolyabb sérülésre, de elég, hogy jelezze a nagy harcosnak: neki is van gyengepontja. Az ork teljesen beleéli magát a harcba, szinte elvakul. Oldalt csap, melyet a pap visszíhúzódó botja hárít ismét. Az atya ekkor botja végével megtolja hasi tájékán az orkot, aki ezidáig felemelni készül a bárdját támadáshoz. A vezér hátratántorodik, d hihetetlen erővel jön az ellencsapás: az atya oldalát találja el, felszakítva ruháját, majd látni engedi egyik bordacsontját. A pap felszisszen fájdalmában, majd újra védekezni kezd: Graug másik két támadását épphogy hárítja, mire az ork grimaszos mosolyt ereszt meg felé, jelezve tudja, hogy erőtartalékai végénjár. Az útolsó hárításkor az atya hátratántorodik, Graug pedig testével meglöki azt. A pap a földre huppan, majd elgurul az érkező csatabárd ütése elől. A pap villámsebesen feltámászkodik, majd bevárja az oldalirányú támadást, és maradék erejével lesújt. Graug támadása elkerüli a hasi tájékot, ahova szánta az ütést, majd az atya minden erejét egy ütésbe sűrítve lecsap. Támadása az orkot meglepi, a bot vasfeje a vezér vállpáncélját megrepeszti, és kisebb zúzódást okoz rajta.
Az atya zihálva borul a földre, verejtékben úszik egész teste immmár.
Az ork fölétornyosul, majd csatabárdját a magasba emeli. Valami átfut a tekintetén, majd leemeli a bárdját, és kezé nyújtja az atya felé. A pap elfogatja a felé nyújtott kezet, majd megfásultan feltápászkodik.*
Graug orkjai csalódottan hümmögnek, mire a vezér felemeli kezét:
- még sohase bírt ki egy ember sem ellenem ennyit. Most vagyok életemben legjobb formában, ez az ember mégis képes volt dacolni velem. Ritka a te fajtádból az ilyen... Joe barátom tiszteletére megkímélem az életeteket, és békével eleresztelek benneteket.
*Azzal harcosai felé fordul:*
-hívd elő a gyógyítót Tromvak, és álíts mindenkit munkába...sok holtat kell eltemetnünk. A sebesülteket azonnal lássa el a gyógyító, Joe bajtársait pedig helyezzétek vissza a hordágyra. Itt töltjük az este hátralevő részét, majd pirkadatokor folytatjuk utunkat tovább.
*Azzal az orkok szétoszolnak, Graug a szikla felé indúl, a sebtében vert táboruk fele.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.17. 16:38

(Shanil Argus)

Az atya szavaira egy pillanatra fellángol benne a düh...De aztán lenyugszik
<Minu pasija?hm... nem is hagzik rosszul :D remélem 1x....>

nem teszi szóvá a dolgot igy inkább segit Flamnnek eltávozni a körből.

<Cafka?Mit merészel ez mondani Minuról...huuu egyszer ezt még megbánnod...>

Flam-t leülteti egy nagyobb kőre a hátizsákja közelében előveszi a kajás zacsiját meg egy almát és megkinálja Minut meg Flam-t,hogy kérnek-e majd neki áll a harc ideje alatt majszolbni egy kicsit és közbe szemmel kiséri a harcot.
miután vége lett a harcnak feláll elteszi a zacsit.

-No akkor indulhatunk tovább?nem szeretnék még 1 ilyen bandával találkozni...inkább siessünk minél hamarabb vmi civilizáltabb vidékre...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.01.17. 16:43

KM esemény
<...Darton, ezt is túléltem. Minden bizonnyal széjjelhasogatott volna ha nem könyörül meg rajtam. Talán a korcsnak szíve is van...Mindazonáltal ez csak megerősített hitemben, hogy kiválasztott. Már csak ezt kell kibírnom, és végre szabaodok lehetnek a társaim! hamarosan vége Mofik nagyképű parancsolgatásainak, új életet kezdhetünk, lemoshassuk a vért a kezeinkről, és újraépíthetünk mindent! de előbb koncentráljunk a jelenre: hosszú út áll még elöttem. azonban ezek itt nagyrészt csak akadályoznak. A harcos igazán tiszteletre méltó, kevés hasonszőrű fegyverforgatóval ismerkedtem eddig meg... No majd elvállik beváltja e a hozzá fűzött reményeket. Az elf nő igazán tüzes teremtés. Értem, miért választották be, de az az érzésem nagyon nem bír engem... Igazán nem értem hogy állhat össze azonban Azzal. Egyszerűen kiálhatatlan. Shanil vagy minek hívják. Méghogy én nagyképű! Jóval hatalmasabb vagyok nála, ez meg itt pattog nekem. Azonban van benne valami különös....majd késöbb rápillantok a mentálmására. Kiderítem mi olyan nyugtalanító körülötte. Érzem, hogy valami nincs rendjén vele. Igazán csak akkor érezném most jól magam, ha lenne valakim. már három éve magányosan csak szolgálni és szolgálni... megháborodik tőle az ember. na jó nem voltam éppen a legkedvesebb velük szemben, de elmarad az idősebb, és a tapasztaltabb iránti tisztelet. na de majd mutatok nekik én is meglepetést!...>
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.01.17. 16:55

KM esemény

*Az atya a földre roskad, kissé megszédülve bár, de újra felkel. Egykőlaphoz támolyog, majd utazócsuhályát az orkok alól előhalássza, leteríti rá. A csuhából rugalmas flaska kerül elő. Nagyot húz belőle, majd egy kést húz ki. Csuklóját megvágja, majd a Flaska szájára teszi. Rövid ima után szertartásos mozdulatok következnek. Pár perses rituálé után ismét nagyot húz a borból, majd lehelyezi a egészet a kőlepra. A flaskát otthagyja. *
//...Ha valaki felvenné, nem találna benne semmit..na vajon miért...//
*A pap meditatív állapotba süllyed a lapra ülve. Egy óráig várakozik így, a többiekre ügyet sem vetve. Ezalatt istene újra telíti őt mágikus energiákkal, majd pszi energiái egy rését is visszaszerzi.
A meditatív állpotból álomba szenderül, reggel pontban pirkadatok kel.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.17. 17:04

(Minuial Líin Miphileg)

*Visszazökken a gondolatmenetéből. Gondolja, hogy miket mondhatott neki az ork, de nem veszi fel. Segít kivonszolni Flammot a körből.*
<... Minél előbb letudjuk ezt a párviadalt, annál előbb megszabadulunk a zöld békáktól. ...>
*Kíváncsian nézi a harcot. Arra jön rá, hogy nem a papnak szurkol. Mondjuk nem is az orknak. Teljesen mindegynek tartja, hogy ki győz. Ezen egy kicsit meg is lepődik. Miután vége a küzdelemnek, csak fásultan ül és néz maga elé. Nem fogadja el az almát. Egyáltalán nincs étvágya. Aztán eszébe jut, hogy Flamm eléggé rossz állapotban van. Odaül mellé, és elkezdi nézegetni a sebeit. Megszabadítja a felesleges és hátráltató ruhadaraboktól, és felbecsüli, hogy meg tudja e gyógyítani Arel segítségével. Ráteszi a kezét a sebre, és hasonló fényjelenség mellett összeforrasztja a vágásokat, és eltünteti a zúzódásokat.*
- Van még valaki aki gyógyításra szorul?
*Ha van, akkor ellátja, majd keres magának egy kisebb zúgot, hasonlóan a paphoz. Letérdepel és imádkozni kezd. Miután a végére ért, összekuporodik és elalszik ő is.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.01.17. 17:10

-Köszönöm barátaim, hogy kiálltatok értem! Nélkületek már nemistudom hol lennék. Viszont Shanil! Benned kissé csalódtam. Nem az ego miatt mondom, de nem tőled függött az életem hanem Minu nyílvesszőjének az útjától. CSak akkor kaptál a fejedhez mikor már Minu-t is bántani kezdték. Egy dolog a szerelem és egy dolog mások élete és ha az a barátodé akkor szerintem egy időre félre kéne tenned az érzelmeid. Minu neked tényleg igazából hálás vagyok és majd pap barátunknak is meghálálom egy szer amit tett. Minu, nem tudsz ezzel a sebbel valamit kezdeni?
Leveszi felsőjét és a hátát-vállát megmutatja Arel papnőjének. A pap harciasságát-csatáját bambán nézi végig. Mikor látja, hogy megmenekültek, hátra dől és pár percet szusszant. Épp annyira, hogy valamennyire visszatérjen az ereje. Ha a többiek indulni akarnak, követi őket...
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
760 hozzászólás • Oldal: 9 / 51 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 51

Vissza: Régi Kalandok...