Limenel:Ha esetleg lenne még egy hely a kalandodban és belefér egy semmirekellő tolvaj vagy fejvadász nagyon örülnék neki ha szólnál.Nagyon rég játszottam már M*-t és hiányzik Ynev meg Toron.
Itt Fehérváron a IV. Béla lovagrend működik ugyanilyen megfontolásból. Őrzik a királyi sírokat, résztvesznek ünnepségeken, meg mennek lovagi játékokra ők is.
Én majd valamikor, ha lesz rá időm, pénzem, meg türelmem, akkor gladiátornak megyek.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
, Egyébként telepítettem is, itt van az asztalomon a kis ikon, meg minden. Ha rákattintok feljön egy kis képernyő, kis zöld, szivárványszín pillangószárnyakkal rendelkező kis emberkével, meg középen a nagy Bejelentkezés felirattal, fölötte meg kéri az E-mail cimet, meg a jelszót, de nekem itt már bonyolult, mert a Freemail-est nem fogadta el, akkor milyet kér?
Willnek: Azt tudom mondani, amit bokorzabáló barátunknak is. Ha megint beindítom a kalandot, meglátjuk, hogy ki marad meg a régiek közül. Wharadak, meg Schinter biztos, szerintem Arantar is. Ha nem leszünk sokan Könnyűléptűvel együtt sem, akkor te is jöhetsz.
Ezt a bokorzabálót még megbeszéljük majd .
Viszont érdekelne, hogy hányadik szintű karit vihatek, meg hogy van e valami kökötésed, esetleg hárklis vagy e valamire a kalanddal, és a kalandozókkal kapcsolatban, ha toronban játszunk akkor baj e ha kicsit gonosz jellemű lessz a karim, mert egyébként is olyan tipikus, kék vérű, fehér hajú, jeges tekintetű meteges kinézető Kyr vérű nemes ficsúrra gondoltam, persze bajvívó továbbra is, aki hogy is mondjam, nem szenvedi a pénz hiányát, viszont van valami örökletes betegsége, mint a legtöbb ilyen vértisztaságőrző buzi Aranyvérű toroninak.
Egy kicsit most el kell hagynom a tavernát, szólítanak ügyes-bajos dolgaim. Kb 2 óra múlva ismét elérhető leszek az mondjuk úgy... 13:50 körül lesz megint, talán kicsit előbb is. Addig minden jót, és vigyázzatok magatokra, meg figyeljetek, mert: Minden kaland egy kocsmában kezdődik
Nem igazából gonosz party. Mint mindegyik kalandban, itt is 4.tsz-re kell a karit csinálni. Szabálykönyvekkel úgy vagyok, hogy addig nem érdekel, hogy mennyire hivatalos, amíg el nem száll a realitás mezejéről. A karikkal kapcsolatos részleteket privátban kérem.
Quiasse Limenel Umassyras írta: Ha megint beindítom a kalandot, meglátjuk, hogy ki marad meg a régiek közül. Wharadak, meg Schinter biztos, szerintem Arantar is.
Jelentem, én itt vagyok, és epekedve várom a folytatást