Azzzal az elffel, amit én kiagyaltam, inkább velde együtt játszanék, mint alattad, biztosan imádnád. Enyhén csatamágus beállítottságú, a mágia túlzott dicsőítésétől már elfordult, egy kicsit talán meg is csömörlött, jedi lovag feelingű morc vari. ha érdekel, majd részletezem.
Az enyém eléggé hippi beállítottságú. Ez a minden szép, minden jó, szeressük egymást, szeretkezz, ne háborúzz. Meg szereti az idétlen tréfákat. Tanult fénymágiát is. De ő a legjobb barát, ha valaki azzá teszi. Élvezi az életet, és nincs meg benne a varázslókra jellemző felsőbbrendűségérzés, gőg, meg lenézés.
Érdekes páros lenne.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Aranyos, egy csapatban 2 elf varázsló. Az a poén, hogy a karakterem értékrendje szerint a tied lenne neki az abszolut szimpatikus, mert varázsló is, meg elf is vagy, és szegénykémbe szorult némi rasszizmus, meg a tudomány felé kacsintgató idealizmus, úgyhogy valaki minnél többet tud a mágiáról, annál jobban kedveli. Bár azért a boszmestereket semmiképpen nem kedvelné, amellett is, hogy még mindíg jobban elismeri a tudását, mint egy koszos harcosét (nem sértés a harcosokra nézve, csupn a karim mentalitása )
Lehet, hogy hamar felbosszantaná a varidat a hülye poénjaival. Meg ő nem tesz különbséget ember meg elf nő között. Antirasszista. Mindenki egyenlő rules!
Nyugi, az enyém sem látványosan gyűlöl mindenkit aki nem elf, vagy nem varázsló, csupán van egy értékrendje, ami alapján osztályozza a népeket, és van akiktől nem vár sokat.
Az a baj, hogy freemailon is és citromailon is max 3MB-ot lehet átküldeni.
Felmész a microsoft.comra és az X-BOX reklám alatt a Popular downloads alatt meglátod az MSN Messenger 7.5-öt, amire ráklikkelsz, és letöltöd. Ennyi.
Debrecenbenahol lakok, 3 ilyen hagyományőrző egyesület is van, én a legfiatalabba vagyok benne, a Debreceni - Anju Udvari Lovagok Egyesületében. Jelenleg a státuszom fegyvernöki, ami azt jelenti, hogy egy már hivatalosan az egyesület tagjává választott, a lovagi próbákat kiállt és hivatalosan lovaggá is ütött egyesületi lovagnak vagyok a fagyverhordozója, és ő képez ki engem a lovagi harcmodorra, a különböző fegyverek, vértek, pajzsok használatára. Az egyesület a hagyományos középkelet európai lovagi harcmodor, és az Anju kori lovagi öltözködés és fegyverviselés hagyományait őrzi azzal, hogy alkalmanként, és lehetőleg minnaél gyakrabban iskolákban, rendezvényeken, vagy a teljesen e célból országosan működő Várjátékokon és Haditornész rendezvényeken lép föl.