• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tiadlan-Lighan és környéke

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
760 hozzászólás • Oldal: 4 / 51 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 51

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.10. 16:52

(Shanil Argus)

-Ohh köszönöm öreg anyó,hogy aggodsz.. :lol:
pajkosan elmosolyodik.

-Ne vedd komolyan.csak vicceltem.Egyáltalán nem úgy nézel ki mint egy idős néni. :wink:
...
Mesélj kérlek vmit az orkokról,hogy ha mégis találkozunk velük,akkor mire kell számitani.Gondolom nagy és nehéz fegyverekkel jönnek...Esetleg vértet is hordanak vagy azt elvetik mint a barbárok?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.10. 17:14

( Minuial Líin Miphileg)

- Majd nézel amikor az öreganyó a térdére fektet, és elveri a segged. :D

- Azt nem lehet leírni. Amikor kétszer nyakon lövöd és odaér ...
Hátborzongató tud lenni. Nagyon szívósak. Nem ismernek fájdalmat. Robosztus nagy dögök, és falkában vadásznak rád. És amikor kétkezes csatabárddal csapkodnak szét, az nem egy szép látvány, és azt hiszem, hogy eléggé fájdalmas is lehet. Amikor puszta kézzel agyanütnek egy lovat. De még sorolhatnám. Nagyon sok történetet hallottam olyan forrásokból amikben nyugodtan megbízhat az ember.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Quiasse Limenel Umassyras 2006.01.10. 20:04-kor.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.01.10. 17:24

Az atya arcára kiül a csodálkozás, hogy csak így lekezelik őt, és megrökönyödve nézi, amint elmélyült társalgásba kezdenek egymással a jelen lévők. Az atya figyelmét ekkor egy alak ragadja meg, aki sebes léptekkel közelít felé a tömegből. Az alak pár lépésnyire megáll, és mentális üzenetet küld:

<... Siess már darton kérészéletű szolgája, mert tellik az idő, a csomagnak estére már Lighanban a megbeszélt helyen kell lenniük! Cselekedj, vagy teszünk róla, hogy kérészélted most azonnal véget érjen...emlékezz a fenyítésekre, és az alkunkra. Rgy perc alatt semmissé tehetem...>

Az idegen ezzel azonnal hátat fordít, és felszívódik a tömegben. Az egyik alacsonyabb épület tetejéről szándékos behatolás érkzik mentélis úton. Az atya figyelme máris oda kúszik, és a tetőn lévő számszeríjászon megállapodik. Ügyes álca, elgondolkodható azoban a Kobrák mért engednek a saját területükön efféle akciót kibontakozni...
Az atya ekkor látja a beszélgetésbe szünet következik be, így kihasználva az alkalmat az ifjabb férfi vállát megragadja, majd maga felé próbálja fordítani.

- Ide figyelj te bohóc, nincs idő a fölösleges beszédre.

Közben végig sötéten pillantgat a lány felé.

- Egy elf nőt, és további három férfit keresek. Felbérelt zsoldosok, a
nagyuramat segítik. Értesüléseim szerint, rólatok van szó. ha ez így van, indulnunk kéne. Gyüjtsétek össze a csapatot, majd mindenki jöjön körém.
Rövid eligazítást adok az elöttünk álló útról.
<...már amennyit rám bíztak azok a rohadkok! :evil: ...>
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.10. 17:26

(Shanil Argus)

-Remélem azért nem csak el fenekelést kapok az öreganyótól :wink:
...
ezekszerint elég kellemetlen ellefelek lehetnek harcban.Esetleg az általad elmesélteken felül mr csak az tud kellemetlenebb lenni,amikor a lovagokhoz hasonlóan teljes vértezetben robognak az ember felé...vagyis hát érted szóval az ellenségeik felé.
...
És te találkoztál már orkokkal a harctéren?

Mindnekinek:
Hát lehet,hogy tévedtem az ügyben,hogy elénk jön vki,aki átvezet a térkapun.Eleget vártunk már.Sztem induljunk a.......

még be sem fejezte rendesen a mondadóját mikor az aty ráteszi a kezét.
-Atyám jól van?Olyan furcsán viselkedik...nem minden pap nevezi adakozó hiveit bohocnak.
...
1 elfnő és 3 férfi...lássuk csak...

körbe pillant

-hát lehet,hogy minket keres?bár nekünk nem mondtak semmi olyat,hogy Darton szolgája jön értünk...ja értem már biztosan ez is csak egy újabb tréfa...

ráteszi az atya vállára a kezét és elröhögi magát közben közelebb kerülve hozzá és halkan a fülébe súgja.

-Többé ne merjen bohocnak nevezni atyám....nem szeretem annyira az ilyesfajta humort....

Majd enyhén eltolja az atyát visszaállitva az eredeti távolságot köztük és néz feléje,hogy akkor most komolyan gondolta vagy tényleg viccelt...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Schinter 2006.01.10. 17:35-kor.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.01.10. 17:28

//...bocsi AA de nem nagyon néztél fel az utóbbi időben, a töbiek meg már rágták a fülem hogy írjak. Remélem megérted a dolgot. Senki ne féljen nem ork-hent kaland lesz, de esetleg.... :) ki tudja mit hoz a sors...drel lécci aktivizáld magad, ha lehetne, oks? :oops: ...//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.01.10. 17:52

Miután csendben végighallgatta elf barátnőjük előtörténetét, kissé kezdi elveszíteni a türelmét. Már jócskán indulni szeretne. Ha így haladnak, lehet az útcán, vagy valami barlangban kell tölteniük az estét és ezt igencsak nem szereti. Örömmel látja, hogy végre előkerült a kisérőjük, bár neméppen egy dartonitára gondolt.
<Mind egy ezis jó lesz csak induljunk már>

-Akkor ha mindenki megvan azt hiszem indulhatnánk is! Lassan sötétedik...
Hangjában megpróbálja megőrizni a nyugalom jelét, még ha képtelen is rá...
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.01.10. 17:53

A pap megrökönyödve veszi tudomásul a visszautasítást.

<.. most tanítsam móresre ezt a kis rohadékot mint a többit, vagy hagyjam magamon koloncnak? Inkább az elöbbi :twisted: ...>

A rövid gondolatmenet után megvillantja vasbetétes botját, majd pszi csettintést végez el, mire több tetőn alig észrevehetően megmuzdul valami. Az atya csak reméli, a célzást kellő komolysággal veszik a jelenlévők.

-Azt szólítok bohócnak akiket akarok. Sőt, az iménti viselkedésem radikálisabb lépésre sarkall engem. Jössz vagy maradsz és vársz a nemlétező összekötődre te kis pimasz fráter.....
<...pattog itt nekem és játsza az eszét a szerencsétlen de nem tudja kivel packázik...>
Indulatai azonban eltünnek arcáról, majd a lány felé fordulva kérdi gyorsan, mintha kizökkenne szerepéből:
-Itt van mindenki, vagy meg akartok váratni engemet. nem egy hálás munka az enyém, de meg kellene becsülnötök hogy leereszkedem közétek..
Ezzel lenézően, piciny mosollyal groteszk ábrázattal bonyolultabb kézmozdulatokat tesz, megérinti szent szimbólumát, és kérdő néz rátok.
//... Igaz szó mágiát alkalmazott shanilon, vélhetőleg áttöri védelmét, de azért nézze meg! 44 mp, ugyhogy szerintem betalál, 22-es erősség...//
Shanil felé fordul, majd megkérdezi:
-Mi a neved te kis pimasz ficsúr? honnan jöttél, hogy belém mersz kötni?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.10. 18:13

(Shanil Argus)

Direkt hangosan,hogy körülöttünk mindenki hallja meg:
-Hogy beszél atyám?Egy papnak nem igy kellene példát mutatni a hiveinek.
*majd körbe mutat az embereken*
-Vajon ezek az emberek mit gondolnak arról,hogy egy Isten szolgája igy beszél egy adakozó hivővel?

varihatása alatt:
-Shanil Argus.Vadász faluban születtem és nem packázni akarok atyám.Ön használta fel Istene hatalmát,aminek túl sok értelme nem volt...
...
És önt milyen néven szólithatom atyám?
Azok fent a teőtkön az ön barátai?fegyverek vannak náluk?Ha van vigyázon,nehogy eltalálja itt a népet...És tényleg minek vannak a tetőn?

Egyre hangosabban beszél..a végén már szinte kiabál,hogy mindenki meghallja és remélhetőleg 1-1 őrhöz is eljut a szava :P
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.01.10. 18:29

*A pap valamivel nyugodtabban folytatja:*
-Figyelj fiam, te nem tudod, mi minden szörnyűségen mentem át életemben, de azt tudd meg, darton maradt máe csak nekem; feltétlen hívev vagyok; ne merj ítélkezni fölöttem, mert ha velem pörlekedsz, nagyobb hatalmakat sértessz meg... nagyobbakat mint gondolnád.

...

<... Barátok....bah...még mitnem...>
-A tetőn a nagyúr szolgái vannk, biztosítékok csupán, az olajozott gyüttműködést segítik elő. Fegyverek vnnak náluk; nem packáznék Erion legjpbb mesterlövészeivel. A nép különösebben nem érdekel...ha kell szent célért halnak meg. Szólíts A Sötét Atyának.
*Rámordul a nőre:*
-Mindenki itt van már?
*Majd a választ meg se várva visszafordul a férfihoz:*
- A hatalmam különben is arra osztom amire akarom, darton lássa lelkem az ő üdvéért teszem. Most pedig válazolj: Ti vagytok Mofik nagyúr felbéreltjei, és ha igen, hajlandóak vagytok átlépni Tiadlanba? Mert utunk arra vezet, pontos küldetésünkről eddig mitse tudok, én csak összekötő vagyok csupán. Lighanba kell mennünk, a nagyúr gondoskodott mindenről. Éjjelre ott leszünk. Az orkok pedig harcias népség, nem lesz gondunk velük vagyha mégis...sötét mosoly fut át arcán...

*felemeli vasbetétes botját, távolabb lép, és egy különleges mágiára pazarolja erejét: A hatalom szava. SZakállán lévő szimbólumához kap, és enyhén égnek fordítva fejét kiált egy szót. A szó az asztrális síkon hullámzik végig, pörölycsapásként érve a közelben állókat. *
//...35-ös erősség!!...//
*hírtelen 5 láb sugarú körben eltávolodnak az emberek, a pap meg gonosz kacajban tör ki. Egyre hanosabbá válik, de nem válik olyan hangossá, hogy a 10 lábra állók halhassák.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.10. 18:49

(Shanil Argus)

-Hát nem tudjuk a nagy úr nevét,de nekünk is abba a városba kell mennünk...

A hatalom szavára egy kicsit hátra hököl,de egy halvány mosoly fut át az arcán.Mikor amaz rámordul Minura:

-Ne beszéljen a hölggyel ilyen hangon atyám...nem illik.

rövid mentális üzenete:
-Lehet,hogy nagyobb hatalom van mögötted,de nem fogok egyedül eltávozni az élőksorrából ha arra kerül a sor...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.10. 19:04

( Minuial Líin Miphileg)

*Egy darabig tűri a gorombaságokat aztán kifakad. Szinte köpi a szavakat.*
- Sötét atya. Huhh. Egy biztos. Sötétnek sötét vagy. Mint a föld. És ne pampogjál itt nekem. A drágalátos istenedet vajon ki hozta a világra.
*Választ sem várva*
- Igen. Arel volt. Az én istenem. És szerintem ő is kezdi sajnálni a dolgot.

- Ne pampogj itt nekem, és ne fitogtasd a hatalmad, mert kihozol a sodromból. Ne hidd hogy a drágalátos urad pénzére annyira rászorulok. Szóval vegyél vissza magadból mert bajok lesznek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Quiasse Limenel Umassyras 2006.01.10. 20:05-kor.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.10. 19:08

(Shanil Argus)

Meglepődik,hogy Minu mennyire kifakadt....szóhoz sem jut :shock:

<hm...ezen miért kellene csodálkoznom?jobban is sikerült már kihoznom a sodrából...lehet,hogy máshogyan kellet volna egy kicsit...>

akaratlanul és egy kicsit elhuzza a száját majd gyorsan elhesegeti a gondolatot...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.01.10. 19:10

Mentális üzenet vissza:
<...hogy merészeled...nincs veled dolgom, nem vitázom veled tovább, de tudd meg: ezzel a mentalitással Mofik nagyúr elött nem állssz majd meg a lábadon még a pereputtyoddal sem!...>

*A pap elégedetten szemléli az eseményeket, hátul egy őr lép elő, de a pap felemeli kezét, mire az őr bólint, és elmegy. Mindenki döbbenten áll az események láttán, ám távolabb megélénkülni látszik a tömeg. Az egyik közel álló kisfiú elsírja magát, mire a papnak gúnyos mosolyra húzódik a szája. *

<...túl sikeres lett volna a kis trükköm?Ne húzzuk az időt, indulni kell!...>
*Kímért léptekkel halad Shanil felé. Megáll elötte. Ránéz, majd bólint egyet, szinte szikrázik a levegő.*
//... a bólintás elismerés, inkább a harcosoknál jellemző...//
*Minuhoz fordulva belekezd mondandójába:*
- Te meg ne sértegess engem hosszúéletű... inkább reguláld meg a barátod, mielött sajnálatos véget ér satnya kis élete. Papnő vagy: ismered, hogy szeretjük a látványosságot. Dartonnak kedves vagyok, ebbe kétség sem fér. Ismerd meg istenem általad eddig nem ismert arculatát.
*azzal elfordul*
<...nem is érdeklni a válasz...elvégre Darton szeretetével, Vele a háta mögött nem packázhat vele holni papnőcske...>
*majd mindenkihez*
-Lighanba, a Vörös sárkány fogadóba kell elmenünk. A Nagyúr Mindent megszervezett (erősen megüti a mindent szót), a kapu módosítva bár, de útra kész. Félelmetes, milyen könnyűvérűek ezek a térmágusok.
*Botjával közben a toronyra bök*
-Az Elyai kapu csak minket, Lighanba visz.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.10. 19:19

(Shanil Argus)

A pap biccentésére nem válaszol.Nem érdemelte ki a pap a szemében,hogy egyenrangúnak tartsa.

mentális üzenet vissza:
-Hogy mered sértegetni a barátaimat?Főleg Minut.Ezt még megbánod.Ne feljts,nem felejtek :twisted:

egy kicsit elgondolkodik:

<vajon miért is kell nekünk feltétlenül elvállalni ezt a küldetést?most már egyre jobban érdekel....és még a végén ez a barom lelöveti a tömeget csak miattunk...>

többiek:
-Menjünk,akkor...

majd Minu mellé lép és odasguja neki:
-Ne vedd a szivedre.Eljön még az ideje,hogy meglakoljon,amiért sértegetett.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.10. 19:55

( Minuial Líin Miphileg)

*Szinte felrobban a dühtől. Mikor elfordul az a semmirekellő, kitör.*
- Mit képzelsz magadról? Ha valakinek itt satnya az élete, akkor az te vagy. És ha így folytatod, hamarabb fog véget érni mint gondolnád. És leszarom, hogy mit gondoltok a látványosságokról. Előttem mégegyszer meg ne próbálj a szimbólumoddal hadonászni, mert feldugom a seggedbe. És ne merj elfordulni ha hozzád beszélek, te kis percéletű senki.
*Az egész teste remeg a dühtől. Ilyennek még nem látták a társai.*
- Hallod? Ha Arel papjának dolga van veled akkor végighallgatod és kussban maradsz. És ne fenyegetőzz itt tovább. Megértettél?
*Ezután egy kicsit lehiggad, az arcszíne is enyhülni kezd, majd odamegy a síró kisfiúhoz, és elkezdi vígasztalni.*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Quiasse Limenel Umassyras 2006.01.10. 20:06-kor.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
760 hozzászólás • Oldal: 4 / 51 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 51

Vissza: Régi Kalandok...