• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tiadlan-Lighan és környéke

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
760 hozzászólás • Oldal: 3 / 51 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 51

HozzászólásSzerző: Arcor Arsenor » 2006.01.06. 22:58

(Radogin Daitar, a: Sötét Atya)

Az Atya a torony árnyékából fürkészi a forgatagot, hátha meglátja azokat akiket keres. Talán meg is találja őket... váratlanul egy elragadóan gyönyörű elf nőt pillant meg a kapuk terének félreeső szegletében, amint egy férfi virágokat ad neki, majd tovább keresgél az árusok forgatagában. Megérzéseire hagyatkozva elindul felé, hátha ő az egyik kalandor akit keres, de ha mégsem, akkor talán...lehet tud segíteni!

Lassan sétál az elf felé, semmi feltűnő vagy ideges mozdulat, hiszen tudja jól, hogy most senki nem árthat neki...

Ha észreveszi, nem lesz ideges, viszont arcát próbálja nem gondterhesnek mutatni...

-Jó napot szép hölgy! Ha jól gondolom ez a legszebb idő az utazásra...Ön hogy látja?

Kisé meghajol közben, arca kőszoborként meg sem rezen, majd érdeklődve várja a nő válaszát... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Arcor Arsenor 2006.01.06. 23:42-kor.
Arcor Arsenor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.06. 23:31

(Shanil Argus)

Mivel ott áll Minu mellett és éppen odaadná a virágcsokrot erre beugrik egy ilyen fazon,igy nem igazán örül neki...A virág csokrot megfogja bal kezével majd a hátizsákjából elővesz egy papir zacskot,amibe egy kis kenyér,száritott hús és egy alma van.Belepillant,hogy jó zacskot vett elő majd a pap felé nyújtja közbe enyhén meghajol tiszteletet adva a papnak:

-Üdvőzlöm atyám.Kérem ezt a kis ajándékot közvetitse helyettem a Hallgatag felé,hogy óvja az elhúnyt szüleim s barátaim lelkét.
...
Ha most nem haragszik meg kedves atya készülődnünk kell az útra.Hamaraosan átlépünk a kapukon.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.01.07. 13:12

Odafut Shanil-ékehoz.
-Idenézz Schinter! Annál az árúsnál csak 1ezüst a mérgezett dobótőr! Jaj elnézést! Üdvözlöm az atyát! Miről ment a beszélgetés? Netán megzavartam valamit? Bocsánat, de nekünk lassan menni kéne, mert mindjárt be kéne lépni a kapuba...
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.07. 13:24

(Shanil Argus)

Falm:
-Mi?mérgezett ezüst tőr?Fujjj méregek...ne feled,hogy jó fajta kalandorok vagyun ezért nem szeretjük a mérgeket :)

atya:
-Örültem a találkozásnak atyám,de ha nem haragszik tényleg készülődnünk kellene...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.09. 18:47

( Minuial Líin Miphileg)

Schinternek:
*Elveszi Shaniltól a virágokat és rámosolyog.*
<... Mikor értik meg az emberek, hogy a virágok a mezőkön a legszebbek. Na mindegy. A gesztus szép volt. ...>

Arsenornak:
*Kicsit furcsállja a sötét alak nyílt kezdeményezését.*
- Valóban. Az idő szép. De ön mit kíván tőlem? Nem hiszem, hogy csak az időjárás miatt szólított meg.
*Shanil azon célzására, hogy az illető egy darton pap, meglepődik.*
<... Mi a fenét akarhat tőlem egy darton pap. És pont így utazás előtt. Ez gyanús. ...>
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.10. 15:13

(Shanil Argus)

Visszamosolyog Minura.

-Jártál már Tiadlanban?Azt mondják,hogy egy oldalon Toron a másik oldalon meg a Gro és Ugon hegységeknél orkok vannak.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.10. 15:28

( Minuial Líin Miphileg)

*A vélhetően darton papról visszanéz Shanilra.*
- Igen jártam ott. Sokáig éltem is ott. Tiadlanban például Arelt Villének hívják. Úgyhogy ott Ville papnő vagyok. Viszont lehet, hogy bajba kerülök, ha visszamegyek. Nem éppen békességben hagytam el Tiadlant. Bár volt vagy hatvan-nyolcvan éve. Mindenesetre ne csodálkozz majd, ha megtámad engem pár helybeli.
*Kicsit lebiggyeszti a száját*
- Vállalom a kockázatot. Megéri. Gyönyörű ország és nagyon kedves emberek laknak ott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Quiasse Limenel Umassyras 2006.01.10. 19:59-kor.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.10. 15:32

(Shanil Argus)

A 60-80 év hallattán kicsit elhuzza a száját.

-Hát az már nem most volt...Mesélj egy kicsit,hogy miért nem szeretnek annyira arra fele.Ha már megtámadhatnak legalább tudjuk,hogy miért...
...
És a határ országairól mit tudsz?Toronról pl nem mindig mondanak jókat....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.10. 16:01

( Minuial Líin Miphileg)

*Körülnéz, hogy hallhatja-e illetéktelen fül és közelebb lép Shanilhoz.*
- Régen - végigméri a férfit - amikor te még talán nem is éltél, sőt biztosan, Tiadlanban éltem. Akkoriban sokat vándoroltam, de Tiadlan annyira lenyűgözött, hogy letelepedtem egy kis időre. Megismertem egy tiadlani férfit, akibe beleszerettem. A császár testőrgárdájában szolgált. Sülve főve együtt voltunk. Sajnálatos halála után, aminek körülményeit most nem szeretném kitárgyalni, elutaztam. De magammal vittem emlékbe a kardját.
*Minu ekkor lecsatolja a táskájára felkötött, alaposan bebugyolált kardot és kicsomagolja.*
- Mint láthatod, eléggé könnyű volt ahhoz, hogy én is forgathassam, meg nagyon tetszett a sólyomfej díszítés a markolatgombon, meg őrá emlékeztetett. Viszont a társai nem vették jónéven sem azt, hogy saját halottamként temettem el, sem pedig azt, hogy elvittem a kardot. Az ő szemükben ez lopás volt. De a kard az enyém. Ez az egyetlen emlékem. Végig kergettek Észak-Yneven, de mindig lépéselőnyben voltam. Aztán találkoztam veletek. Innen már tudod. Szóval ez az oka, hogy félek visszamenni. De remélem, hogy már feladták.
*Gondosan visszacsomagolja a mesterkardot a posztóba.*
- Toron csak annak veszélyes, aki nem ismeri. Ha éppen nincsen háború, akkor még talán azt is megkockáztatom, hogy jó hely. Van egy bizonyos fokú rasszizmus is ott, de nem annyira vészes mint Gorvikban. Ha határozottnak látszol és van pénzed, akkor nem érhet komolyabb baj. Gro-ugonról meg inkább nem beszélnék. Ha oda vetne a sors, az első utunkba eső ork megpróbálna megölni. Arrafelé nem szeretik a fajtámat.
- Mit szeretnél még tudni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Quiasse Limenel Umassyras 2006.01.10. 20:00-kor.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.10. 16:09

(Shanil Argus)

Minu első közelebb lépésére kicsit megriad és hátrébb szeretne lépni,de megemberli magát és végig hallgatja a történetet.

-Jó hosszú lehet az élettörténeted és eléggé kalandosnak hallatszik...szép kard.
...
nem tudom.Szeretnélek jobban megismerni :roll: alig tudok rólad vmit.
...
Nem azt mondta nekünk az a rejtélyes figura abban a kocsiban,hogy Gro-Ugon hegység lábához kell mennünk?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.10. 16:18

( Minuial Líin Miphileg)

- Nem hiszem, hogy olyan érdekes lenne az életem, hogy az bárkit is érdekelne. Csak csavarogtam a világban amerre vitt a fejem. Mondjuk azt elmondhatom, hogy sokfelé vagyok ismerős.
*Gro-ugon hallatára kicsit megremeg.*
- Erről teljesen el is feledkeztem. Húha. Akkor lehet, hogy nagyobb bajban vagyok, mint azt gondoltam?
*Elkezd magában töprengeni. Látszik hogy az esélyeit latolgatja. Kicsit el is komorul az arca*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Quiasse Limenel Umassyras 2006.01.10. 20:01-kor.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.10. 16:23

(Shanil Argus)

Jobb kezét ráteszi Minu vállára.

-Sztem nincs mitől félned.Kisegitjük egymást a bajból nem ;)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.10. 16:30

( Minuial Líin Miphileg)

- De azt sem akarom, hogy miattam kerüljetek bajba. Bár a félelfünk sem örvend majd szívélyes fogadtatásnak. Nem szeretném egy ork gladiátorviadalon végezni. Az elfek amúgysem alkalmasak az orkok bányáiba. Úgyhogy inkább szórakoztatják magukat velünk. Kicsit félek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Quiasse Limenel Umassyras 2006.01.10. 20:01-kor.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.10. 16:36

(Shanil Argus)

<hihi én is szivesen szorakoztatnám magam veled :lol: 8) >

-Orkok bányásznak?Nem is tudtam...Azt hittem,hogy amolyan nomádokhoz hasonlóan koborolnak és mindent elvadásznak és megesznek...
...
Gladiátor viadal?Biztosan érdekes lehet.Szivesen megnéznék egyet.
...
Ne aggodj...nem fogunk a viadalon kikötni.Megvédjük magunkat és egymást is :wink:
...
Hogy Flammnek sem lesz jó fogadtatása?nem gond.Cserébe van két szép kardja :)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.10. 16:46

( Minuial Líin Miphileg)

- Fiatal vagy még, és keveset tapasztaltál. Sokan lenézik az orkokat, és sokan ezért haltak meg. Szerintem aki harcolt már orkok ellen, az megtanulja tisztelni őket. Azokkal a teremtményekkel, akik utól érnek gyalog egy menekülő lovascsapatot, és hat hónapig kitartanak azok ellen a kyrek ellen, akik ennél kevesebb idő alatt leigáztak egy Észak-Ynev méretű birodalmat, azokkal számolni kell. Nem szeretem őket és nem is csodálom őket, sőt nem is félek tőlük, csak számon tartom őket. Mert ezt elmúlasztani az felelőtlenség. Ha egyszer szemtől szembe fogsz kerülni egy orkkal, akkor majd megtudod, miről beszéltem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Quiasse Limenel Umassyras 2006.01.10. 20:02-kor.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
760 hozzászólás • Oldal: 3 / 51 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 51

Vissza: Régi Kalandok...