bocs már abban a pillanatban hozzád mentem volna,de a hölgy megkért,hogy kisérjem át...nem tudtam nemet mondani a nagy boci szemeinek és tegnap meg nem volt fent wharadak....szurd le ezért és szólj neki,hogy reagjon....
Schinter, Limenel: Joe Lyon reagjara vartok, nem az enyemre. Az en reagom most max szinesito lenne...
Limenel: ha rajtam mulik ott rohadsz meg a dutyiban Mondom, ha rajtam mulik. Ellenben a kisasszony szive biztos megesik rajtad... Rohadt makos:P
Schinter: mit szolnal egy gyertafenyes vacsorahoz, amig Alevio a dutyiban ismerkedik a patkanyokkal? Szerintem megbeszeltuk:D
Wharadak voltam.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya
Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..." Kanye West - Stronger
A csajszi szive megesik egy gorviki nemesen? na mind1 tényleg mázlista ez Limenel Gyertya fényes vacsi? Hm..nem rossz sztem küljünk meghivót Limenel karijának is csak hogy jobb kedve legyen utána meg menjünk el egy bálba és aztán majd hajnalban meglátogatjuk a nemest
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya
Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..." Kanye West - Stronger
Csak azt mondtam, h kozel lakom, nem mondtam, h vendegeket is varok:P:P:P
Majd ha egyeztetunk, esetleg, mondom esetleg lehet vmi.
Wharadak voltam.