Srácok, én nem bánom ha kitárgyaljátok az Ynevi vallásokat, sőt áldásomat is adom rá, HA ezt nem ebben a topicban teszitek. Ott a taverna, vagy nyissatok egy olyan topicot ide, hogy Ynev vallásai, és ott zúzhatjátok. Ez maradjon meg az újoncok bemutatkozásának. Köszi.
Öööö... Hogyan kezdjem... Lehet nem lesz értelmes mindenkinek... NEM isemerem ennek a szerepjátéknak más formáját, és nem tudom a fajokat, jelöléseket, meg ienek. SEGÍTSEN VALAKI!!! PLEASE!!! (privát üziben) (ez most egy "léci segítsetek" arcot helyettesít)
Pontosítok: kell karakterlap, avagy nem? Mert nem találom, hova kell küldeni, hogy kell EBBEN az rpg-ben csinálni, mit hogyan, megaztán nem találom más karlapjár sem. Kéne egy "korrepetáló", aki figyelemmel kíséri botladozásaimat és segít (felkelni, ha elesek) egy icipicit. Csak amíg beletanulok. (Nyugi, csak pár hét)
Bocsi, a késöi írás miatt ne nézzetek hülyének (se gépnek), csak nem tudok aludni.
Na joccak!
Ha kell akkor szívesen segítek amiben tudok. Először is az a kérdés, hogy magusoztál e már. Mer ha nem akkor baj van. Ha valami kérdésed van, akkor nyugodtan tedd fel. Bár szerintem jobb lenne MSN-ben megbeszélni a dolgokat.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja. -Üdvözöllek!
ha az Szfvár alatt a Szfehérvárat érted,akkor akár személyesen tudna segiteni legalább 2 ember beszéld meg velük...
Egyébként meg a csevegőbe rakd fel a konkrét kérdéseidet...és nem árt ha van egy szabálykönyv is...
1. ha jól láttam azt irtad,hogy nem vagy otthon annyira a magusban.Ezért a gond sztem ott kezdődik,hogy szvsz nem ajánlok neked varit.ugyani az az egyik legnehzebben játszható kaszt és sokat kell olvasni a mágia fejzetet is.
2. A 10. tsz kicsit magas sztem
3. Közepes pajzsot nem hordana soha sem egy vari.nem beszélve az ökölről és az ostorrol...a hk.-t meg a rijj-t el tom képzelni mint félelf és tanitották neki,de ahhoz is jó elősztory kellene...
4. Káosz jellemmel és tharr hittel sztem ritkán oktatnak ki varit,de egye fene megoldható egy jó elősztoryval...
5. a 16-s erő nem rossz,de egy varinak inkább pakold át vmi másra...