nem tom Ryen éppen arra várna,hogy beszéljetek mivel ő nem nagyon szeretne most...épp most kényszeritették vmi olyasmire,amit nem tett volna meg...De ő is várja már,hogy mondják el,hogy mi lesz a quest és sztem erre várunk...utána megint tudunk beszélgetni a questről...meg közben feljön 1-2 másik téma is...
A talpam nem dobtam fel, egyszerűen nem volt gépem amiről netezhettem volna, ezért nem írtam.
Gépem mostmár ismét van, de tekintve hogy nekem is vizsgaidőszak van, időm az abszolú5t nincsen úgyhogy az unikornis egyenlőre állni fog. Ha majd beindul akkor szólok mindenkinek.
Mégvalami: Megismétlem, NEM kényszerítettem senkit semmire! Ha shinter vagy bárki más úgy gondolja hogy nem akarta megcsinálni a próbát akkor nem csinálja meg és kész! Szóval ha vki így gondolja akkor írja meg és kész! Részemről a vita lezárva!
Most olvasgatom a teammagust és veszem észre hogy időközben átköltözött ide... Legalább Con tudott róla? (Tudom hogy engedélyeztem egy új csapat indulását csak épp azt nem tudtam hogy ez az Arena team...) Mindenesetre üdvözlöm az aréna team minden játékosát és remélem hogy itt is jókat játszottok majd.
Aly és a teammagus szerkesztősége: Természetesen benneteket is szívesen látunk és ah időtök lessz (meg nekem is...) keressetek meg és megbeszéljük a dolgokat, addigis minden marad a tőlünk megszokott mederben...
Sry Sion és Con nem szóltam nektek...Sajnos a teammaguson az adminok és a készitők sorra elléptek igy kellet keresnünk egy új km-t és mivel itten vannak még adminok igy ide jöttünk...remélem nem gond