• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Toron, Shulur - Zadon kerület

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
113 hozzászólás • Oldal: 2 / 8 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 8

HozzászólásSzerző: Arantar » 2005.12.19. 0:02

*Mielött leülne alaposan végigméri a vendégeket(és persze a szolgálólányt is, csak őt más szemmel :wink: ).
*Húz eggyet a kupából (gondolom megkapta a kért bort), majd int a lánynak, hogy hozzon a barátjának is egyet.*
-Ettin, de régen láttalak! Mi újság errefelé? Hogy bírod ezt az ocsmány népséget? De legalább nem esik az eső. Ifinben borzasztó idő volt. Egy hétig ki se mozdultam a fogadómból. Na jó, azért ez nem teljesen igaz. Néha átnéztem a helyi könyvtárba. Mostanában előszeretettel nézegetek régi térképeket. Persze esténként, mindíg akadt valami dalnok, aki elszórakoztatott. Kifejezetten széphangú énekesek vannak arrafelé.
*Erre eszébe jut a lány, akiről Ettin beszélt. Elkezdi keresni teremben, hátha megtalálja*
-Már itt is azokba a gorviki patkányokba botlok? Még alig pár órája vagyok Shulurnan, de már összeakadtam jópár szerzetessel, most meg egy gorviki... Remélem este mutatsz valami szívderítőt is, mert eddig nem nyerte el tetszésemet a hely...
*Újra iszik egyet*
-Bár a bor elfogadható, és ha még valami mulatság is akad, akkor nem lesz gond. E kettő feledteti a város minden mocskát! Erről jut eszembe ugye elférek a szobádban? Egyébként mi ez hely? A városban mindenki megtartotta a három lépés távolságot, de itt valahogy másként viszonyulnak hozzám. Te is mesélj az ittlétedről! Hányszor akadtál össze a helyi hatóságokkal? :wink:
Mennyire lehet velük packázni?

*Széles viggyorral az arcán újra húz egyet a kupából, majd kiváncsian a másikra néz.*
Arantar

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2005.12.21. 4:22

KM esemény
Helyszín: Shulur, Cápa negyed, Syer Chalur fogadó
Időpont: délután
Résztvevők: Aliisza con Sichetti (Wharadak)

*Látod, hogy a kis közjáték után a szolga is tartja a távolságot. Felkísér a lépcsőn, és egy nyugodt kis szobába értek. Nem is olyan kicsi. Tele van széles puha fotelekkel, az asztalokon vizipipák várják, hogy használatba vegyék őket. Innen nyílik két folyosó. A szolga a jobb oldaliban vezet tovább. Innen már csak ajtókat látsz. A te szobád a huszonhármas. Kinyitja neked az ajtót, beviszi a csomagod, és bent kinyit és megmutat mindent. Neked ez luxus. Kezded is egyre jobban érezni magad. A szolga miután befelyezte a dolgát, eléd áll és lehajtott fejjel várakozik.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2005.12.21. 4:32

KM esemény
Résztvevők: Arantar Kianth

*A vendégek inkább a középszerű polgárok közül valók, de van néhány módosabb úr is. A szolgálólány aki pultoslány (ugyanis a futrinkák a szolgák és amúgy obsorok. Az ajtónállók, a pultoslány a navor kasztból valók) eléggé csinos és néha feléd sandít. Mikor kérsz még bort, egyből ugrik, pedig látod hogy nem az ő feladata lenne. Az éppen odaérkező szolga is értetlenkedve nézi. Szívélyesen kiszolgál téged és barátodat. Mikor arrébb riszálja magát és Ettinre nézel akkor látod hogy arca egyik fele vörös, és egy kisebb karcolás is éktelenkedik rajta.*
- Ó! Errefelé is rengeteg jó énekes van. Az ünnepségre pláne sokan eljönnek mindenhonnan.
Gorviki patkány? Szerintem az a gorviki aki belecsöppent a shuluri életbe, és ekkora pofont tud adni - mutat az arcára - , és ennyire gyönyörű, az megérdemel egy-két percet az életünkből. Csak ne az utolsó percek legyenek.
*És elkezd hahotázni.*
-Eléggé forróvérűek a gorviki nők. Nem akad párjuk Yneven. Szerintem itt szállt meg. Egyből meg fog változni a véleményed ha meglátod. Este meg ha jól tudom itt is lesz valami mulatság, de akárhová mehetünk a városba. Mindenhol ünnepelnek. Csak tharr mocskos negyedét kerüljük el.
*Mikor a kilengéseit meg a szobát kérdezed elmosolyodik.*
- Persze hogy aludhatsz nálam. Legalább felezzük a költséget. Ha meg el akarod vinni a kis vöröst egy-két körre, akkor tied a szoba. Amúgy nem sokat balhéztam. Tőlem is eléggé tartottak. Meg mióta kránköves hangulat uralkodik itt az Északi szövetséggel szemben és Maremék olyan durva kijelentéseket tettek, eléggé jó a sorom. Senki sem kötözködik.
*Ő is nagyot húz a borából, és egy kicsit összegörnyed, mintha fájlalná a hasát.
Majd bejön két alak csomagokkal*

// MAJD JÓ LENNE HA MINDENKI AKI MÉG NEM TETTE MEG, AZ LEÍRNÁ, HOGY NÉZ KI //
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.01.26. 15:17-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2005.12.21. 4:37

KM esemény
Résztvevők: Kraul Dein (Schinter)

(Itt Shulurban szinte mindenki beszéli a közöst. Ha látják az emberen, hogy idegen, mindig ezen a nyelven társalognak vele.)
- Kérem fáradjon utánam. Természetesen a választék bőséges és biztosan találunk az önök ízlésének is megfelelőt.
*Azzal a bejárathoz kísér benneteket, kinyitja az ajtót és betessékel az előtérbe. majdnem tucat asztalt láttok. Valószínüleg a vendégek fogadására. Az egyik asztalnál furcsamód két sötétebb öltözéket viselő harcosféle alak ül. Az egyik nyakában darton szimbólumot látsz. Meglep, hogy ilyet látsz itt, de valamennyire jó érzés is. Egy szolga rohan oda hozzátok, és a pulthoz kísér titeket. Ott egy vörös hajú bájos lány kérdez ki téged, a szobával szemben támasztott igényeitekről és a kért ellátásról. Mikor megegyeztek, már két szolga jön oda és a kulcsok átadása utána felkapják a csomagjaitokat, és elindulnak velük.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.12.21. 9:56

(Kraul Dein)

Mikor belépünk a fogadóban egy bólintással üdvőzlöm a bentlévőket.
AMikor odaadják a kulcsokat nem tom,hogy egy közös falra felvan-e rakva vagy hogy van-e vmilyen tábla szerűsség,amin strigulákat huznak az elfoglalt szobák számai mellet/alatt.Ezek érdekelnének.Illetve nem válaszolt a kérdésemre,hogy milyen szobáik vannak és mik közt lehet válogatni illetve miket nem lehet,mert foglaltak ;)
Egyébként meg egy a városra és a kikőtőre néző sarok szobát szeretnénk sztem....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2005.12.21. 18:59

Schinternek:

A kulcsok egy fatáblán lévő kis kampókon vannak és mindegyik felett rézből készült számok jelzik hogy hányas szobához tartozik a kulcs. A fatábla pedig a pult mögött a falon van.

Van mindenféle szoba. Egy, két, háromágyas. Fürdőhelyiséges, közösfürdőhelyiséges, nagylakosztály stb. Kész hotel.
A kikötő messze van, úgyhogy azt nem látni innen. A főútra néző szoba is van.

Ha bárkinek kérdése van a hellyel kapcsolatban, az nyugodtan tegye fel. Már lassan készítem a rajzát is, oszt majd beszkennelem és felrakom ide.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.12.21. 19:09

(Kraul Dein)

//Rendben thx.Valójában csak azért kérdeztem,hogy milyen szobák vannak,hogy megnézzem,hogy melyik szobában laknak és hol vannak azok az emberek,akik számunkra érdekesek lehetnek//

hosszas válogatás után:
-Rendben legyen,akkor a fő útra néző szoba fürdővel 2 francia ággyal középen elválasztva.Reggelivel és vacsorával.
...
fizetni előre vagy távozáskor kell?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2005.12.22. 5:24

(Aliisza con Sichetti)

<... Nah, ez vegre nez ki valahogy. Igazan megerdemlek egy kis kenyeztetest. Annyit "dolgoztam" mostanaban... ramfer. Na, de eloszor is, ehes vagyok. Ma meg nem ettem semmit. ...>
- Szolga. Ehes vagyok. Hozz enni valamit.
*Miutan a szolga tavozott, kicsit lengebbre oltozik. Kiprobalja az agyat (ugri-bugri), utana megigazitja a takarokat, vegul alaposan korbenez a szobaban. Probalja megjegyezni, mi hol van, hogy gyorsan megtalalja, ha keresne valamit. Ha ezzel vegzett, odalep az ablak ele, es kinez rajta.*
//Mire nyilik az ablak? Mi lathato odakinn? //
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 337
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2005.12.23. 17:18

KM esemény

*Egy pillanatra felnéz rád és megkérdez.*

- Mit hozhatok a kisasszonynak?
(Az ablak akkor nyílik amikor elfordítasz egy kilincset. LOL.)
*A homlokzaton van az ablakod. Az utcára néz, ahonnan jöttél. Az első emeleten vagy. Kint kicsit kevesebben vannak már ahhoz képest amikor jöttél.
A szolgáló miután egyeztettétek a menüt, eloldalog, és körülbelül tíz perc múlva hozza az ételt. Felméred a szobát. Semmi különös.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arantar » 2005.12.24. 1:22

//Kb. 180 cm magas, izmos ember. Sötét, félhosszú haját hátul összefogva hordja, jobb szeme fölött egy vékony seb nyoma látszik. Fekete mellvértet visel(még nem volt ideje levenni), alatta fekete újjast és fekete nadrágot. A hatalmas kardja tokjában, az asztalnak támasztva. Elsőre hűvös, öntudatos embernek látszik.//
*Mikor a pultoslány odaér, hogy kiszolgáljon, finoman végigsimítom a combján a kezem, majd rákacsintva megszólalok*
-Köszönjük a bort angyalkám! Nem hozna nekünk valami harapnivalót is? Most hogy így elénktoppant eszembejutott, hogy mily szívesen vetném rá magam pár csibe-combocskára! Ha kegyed is ajánlja szívesen megkostólnám, hogy errefelé is annyira ízletes-e mint délebbre.
<Remélem érette a célzásom...>
*Ha a lány elment hosszan utánnabámulok, közben újra Ettinhez:*
-Tudod hogy vélekedek a gorvikiakról. Mind egyformák! De, hogy ne rontsam el szórakozásod megpróbálom visszafogni magam. :wink:
Őt meghagyom neked, nekem amúgy is hamarosan terem babér annak a vörösnek az ölében :D . Bár ahogy látom alaposan fel kell kötnöd a gatyád, ha célba akarsz érni annál a vadmacskánál...
De mi bajod, nem bírja a gyomrod a bor?

*Közben megnézem ki jött be, de csak úgy félválról, nem túl nagy érdeklődéssel*
Arantar

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2005.12.30. 3:12

KM esemény

A pultoslány:
*Kicsit hátrébb rebben a simogatásra, de hamar kapcsol és rád mosolyog.*
- Hozhatok déli csibefalatokat is, de a hazai biztosan jobban ízlene - rádkacsint- biztosíthatom!
Ettin:
- Majd meglátod. Estére az ágyamban fog sikongatni.
*Látod, hogy Ettin kicsit elkezd verejtékezni, és láthatóan görcsöl.*
- Te, ember, én nem érzem jól magam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.01.02. 12:52-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2005.12.31. 7:10

(Aliisza con Sichetti)

A szolgalonak:
- Meg vagyok elegedve a szallassal.
*Jarkal kicsit a szobaban, majd hirtelen megall.*
- Valami konnyut ennek. Mondjuk egy kis szarnyast. Sutve. Ha sietsz, kaphatsz egy kis jutalmat. - mondja, majd utjara ereszti a lanyt.

*Visszasetal az agyhoz, es lehuppan ra. Valoszinuleg ott is marad, egeszen a "vacsora" erkezteig.*
<... Remelem kapkodja a labat a lany... Tenyleg cudarul ehes vagyok... ...>
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 337
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arantar » 2006.01.08. 18:14

//Bocsi, hogy eddig nem írtam, de vizsgaidőszak van...//
A pultoslányhoz:
-Akkor hozz a hazaiból, de sietősen! Arra meg, hogy melyik a finomabb, később visszatérünk, ha volt alkalmam megkóstolni. *széles mosoly* Remélem a szakács is olyan odaadóan süt, mint ahogy kegyed kiszolgál minket! Akkor biztosan elnyeri az étel a tetszésemet!
<Kezdek révbe érni! Ahogy látom neki sincs nagyon ellenére dolog. Estére meglesz a kicsike...>

Ettinhez:
-Nem akarasz inkább felmenni, pihenni? Vagy kerítsek valami vajákost neked? Mit ettél össze?
*Ha ő is beleegyezik, feltámogatom barátom a szobába, közben odaszólva a vöröskéhez, hogy oda hozza az ételt.*
Arantar

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.01.24. 19:40

KM esemény

Ettin:

*Eltorzult arccal felkel a székből és a szobája felé menet visszaszól.*
- Maradj csak. Mindjárt jövök - aztán elrohan.

*A pultoslány még visszanéz, vet rád egy mosolyt aztán eltűnik. Mikor tíz perc múlva visszajön, egy pergamentekercset tart a kezében. A pult és az étkezőbe vezető ajtó közötti falfelületre rögzíti azt. A te helyedről nem igazán látod, hogy mi van ráírva. Nem tellik bele újabb öt percbe és az ételt is kihozzák. Semmi kifogásod nem lehet vele. Rendesen át van sütve, az alapanyagok is elsőosztályúak, és az elkészítési mód a szakácsot dícséri.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.01.24. 19:56

KM esemény

*A szolgálólány lélekszakadva jön be a szobádba úgy tíz perc múlva egy akkora tálcával mint ő maga. Az egyensúlyérzéke és ügyessége fel is tűnik neked. Lerakja egy kisasztalra az étket, és lehajtott fejjel várja az utasításaidat. Bájos kis arca van, és ez a kis vigyázzban állás, a te kiskorodra emlékeztet.

A szoba úgy négyszer öt méteres. Az egyetlen ablak az utcára néz. Van egy jó széles ágy, két szekrény és egy kisebb asztalka.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
113 hozzászólás • Oldal: 2 / 8 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 8

Vissza: Régi Kalandok...