• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Lótuszvirág Fogadó és környéke

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
141 hozzászólás • Oldal: 6 / 10 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

HozzászólásSzerző: Gróf Hart Bel Laumel » 2005.12.16. 18:18

*Mosolygok a felajánláson, de nem gúnyból, hanem örömből*

-Nos, igen, van kedvenc dalom, de nem tudom, mi az, amit tettem, hogy eljátszd nekem. Mai nap rólad szólt, barátom, te voltál az aki hősiesen farkasszemet nézett a halállal. Büszke vagyok rá, hogy megismertelek.

Hangja komolyan cseng, majd feláll, odamegy Eldwyrhez, kezét a vállára teszi, és újra megszólal, ezúttal hangja azonban nélkülöz mindenféle ünnepélyességet, komolyságot, inkább halkan, de személyhez szólóan beszél.

-Tényleg örülök, hogy olyan emberrel hozott össze Domvik szent akarata, aki nincs híján a férfiúi erényeknek. Nem tudod, milyen ritka ez manapság, és nemcsak a nemesség köreiben, hanem az átlag emberek között is.
Gróf Hart Bel Laumel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2005.12.16. 18:31

*Meglepve, de inkább büszkén hallgatom a dícsérő szavakat, ugyanakkor zavarba is jövök*

-Nagyon jól esnek a szavaid, de a megtiszteltetés és a szerencse engem ért azzal, hogy összehozott veled a jó sors.

*A kezemet nyújtom és elvigyorodom*

- Csapjunk egy görbe estét és feledjünk minden baljós gondolatot!
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gróf Hart Bel Laumel » 2005.12.16. 18:39

*Látom rajta,hogy kissé megszeppent a dícséretemet hallva, dehát ki ne szeppenne meg, ha egy Shadoni főnemes, pláne ha még bajvívó is, megdícséri??// :lol: //*

-Csapjunk egy görbe estét szerintem is-mosolyodik el Hart, majd még mindig széles vigyorral arcán hozzáteszi:

-De akkor estefelé már te kell lefogjál, hogy 10 párbaj fölé ne menjek, annál többet nem tudnék bevállalni másnaposan.

Mikor látom, hogy ezen azért egy kicsit megilletődik, ésmég a szemöldökét is felvonja, kissé túljátszott sértettséggel a hangomban hozzáteszem:

-Miért, tán baj, ha shadoni nemes módjára fogok este viselkedni, és kirúgni a hámból??-

Majd sóhajtok egyet, és előveszem a díszesen faragott, egyszarvúfejet mintázó csontpipámat:

-Zavar téged, ha rágyújtok? Héé, és különben is, tessék lefeküdni, mert szeretnék este a te dalaidra bort iszogatni, kergetni a fehérnépet, ésmóresre tanítani pár kotnyeles, tejfölösszájú erioni nemest.
Gróf Hart Bel Laumel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2005.12.16. 19:04

-Félreértetted a reakciómat barátom, *harsányan felkacagok és folytatom* mi jobban hasonlítunk egymásra, mint két tojás. Ahogy észrevettem Te se mész a szomszédba tanácsért, ha egy szép hölgynek kell bókolni, és egy "kis" párbajtól se riadsz vissza. Akkor holnap én leszek a te párbajsegéded. Én meg még azt gondoltam, hogy szégyelnem kell magamat, az efféle vírtuskodások miatt.

*a tanácsot megfogadva elindulok az ágy felé és viszem a lantomat is*

-Majd kérünk jutalékot a vajákostól!!
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gróf Hart Bel Laumel » 2005.12.16. 19:08

//Mivelválaszt nem kapott, úgy tekintem, beleegyeztél abba, hogy rágyújtson :wink: //

Odasétál a székhez, laül, majd szépen komótosan megtömködi pipáját, és rágyújt. Lassan pöfékelpárat, és az ég felé fújja a füstöt. A szobát pillanatokon belül valami igen érdekes illatkombináció fedi be. Lehet érezni itt narancsot, erőteljes almaillatot, és fahéjat is.

-Nos, igaz ami igaz, tényleg hasonlítunk. És nem bánom, örömmel fogadom, ha holnap te leszel a párbajsegédem.

Majd mikor Eldwyr lefekszik, megkérdezi tőle:

-Jobban érzed magadat már? Eléggé átszabta a ruhádat az ellenfeled.
Gróf Hart Bel Laumel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2005.12.16. 19:30

-Köszönöm kérdésed. Az utolsó vágás elég komoly volt, de most már kicsit jobban vagyok, az ingemnek viszont tényleg vége.

//természetesen nem zavarja pipa füst//

*figyelem a felszálló füstgomolyagokat, és nagyon halkan próbálom kísérni a légmozgástól táncoló alakzatokat*

- Jó ez a dohány. Még soha nem éreztem ilyen finom pipadohány illatot. Shadon-i?
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gróf Hart Bel Laumel » 2005.12.16. 19:40

Hart felpattan, és kérdőn néz társára:
-Kérsz egy kicsit? Van még egy pipám, ha érdekel a dolog.

Azzal már lép is oda a táskájához, éselővesz egy kisebb pipát, ami szinte kiköpött mása az övének, csak ez fekete. Majd odalép az ágyhoz, odanyújtja neki a pipát, és a bőrzacskót, amiben a dohány van.

-Nem, vagyis mondhatjuk azt is akár. Ez a dohány saját keverék. Tudod szabadidőmben dohánykeveréssel foglalkozom-mosolyodik el szélesen.
Gróf Hart Bel Laumel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2005.12.16. 19:52

-Akkor feltétlenül ki kell próbáljam.

*átveszem a pipát és a zacskót, megtömöm a pipát, és meggyújtom. Letüdőzöm. El kezdek köhögni, mint aki félrenyelt*

- Jó anyag! *mondom két köhögés között* Még soha nem próbáltam.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gróf Hart Bel Laumel » 2005.12.16. 20:00

Hangosan felkacagok, de épp annyira, hogy még ne legyen sértő.

-Nem kell ekkorákat szívni belőle, hanem csak lágyan kellpöfékelni. Aztán egy kicsit a szádban forgatod a füstöt, élvezed az ízeket. Valójában ez a pipázás legszebb része. A maradék kevéske füstöt akár le is tüdőzheted, de nem muszály.

Majd visszaülök a helyemre, keresztbe teszem lábaimat, és elmélkedek magamban.

-Mond csak, Eldwyr, valójában te mit vársz az élettől?

Vidáman ránézek, mert bár ugyan nem láttam az arcát a kérdésnél, de el tudtam képzelni.

-De most komolyan. Sokra vihetnéd akármelyik nemesi udvarban, mint dalnok, vagy udvari zenész. Szóval, mit vársz az élettől?
Gróf Hart Bel Laumel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2005.12.16. 20:29

*Ha valaki nagyon elszántan figyelné az arcomat, akkor se tudná eldönteni, hogy pipadohány miatt, vagy a hirtelen kérdés miatt kerekedik jobban a szemem*

- Hááát, igazság szerint nem várok semmit az élettől. Ami nekem kell azt megszerzem, vagy megteremtem magamnak. Nem várom, hogy a sültgalamb a számba repüljön. Nagyképűen hagozhat, de tudom, hogy jobban zenélek, mint az átlagos dalnokok, de a szabadságomat nem adom fel. Én inkább tábortűz mellett és ilyen fogadókban zenélek, ahol nem csak aranykalitkába zárt kirakati bábunk érezhetem magam. Egyszer még hangos lesz a nevemtől Torozon Tavernája!... Neked van valami célod?
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gróf Hart Bel Laumel » 2005.12.16. 20:38

Hangosan röhögök, tetszik, amiket hallok Eldwyrről.

-Tudod, ez a válaszod sokkal jobban tetszett, mintha bármi más, sablonszöveget mondtál volna. Örülök, hogy olyan ember vagy, amilyen. És nem nagyképűség, én is hallottam, hogy jobb vagy az átlagnál.

Majd kifújok egy adag füstöt a számból, megköszörülöm a torkomat, és felállok a fotelből. Ha van a szobában egy kis alkohol, odamegyek és töltök két pohárkával,és az egyiket odaviszem Eldwyrnek, ha nincs, akkor csak felállok, és az ablakhoz állok.

-Nekem nincs különösebb célom. Nem fogok olyan hazug és nagy kijelentésekkel dobálózni, mint a szegények, ártatlanok védelme, egy hölgy szerelme, egy igaz eszme diadala.

Merengve kibámulok az ablakon, és halkan folytatom, úgy, hogy társam még hallja azt, amit mondok.

-Én csak magamért küzdök, és csak magamért élvezem az életet. Ritkán rám tör a depresszió, vagy a nosztalgiázás, mint most.

Odafordulok, és meghajolok felé:

-Nézd el nekem. Valójában engem már csak a becsületem éltet.
Gróf Hart Bel Laumel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2005.12.16. 21:40

KM esemény
KM: Elrolas Malkhas
Helyszín: Erion, Fogadó negyed, Lótuszvirág Fogadó fogadó
Időpont: délben
Résztvevők: Eldwyr, Gróf Hart Bel Laumel

*Amíg ti beszélgettek szolgák jönnek be, egy kancsó bort és 2 kupát hoznak fel, valamint 2 tál ételt. Eszmecserétek végére a fogadós lép be.*
- Elnézést kérek, hogy zavarom az urakat, de Eldwyr uram füdővize elkészült. Lassan kezdenek szállingózni a vendégek.. Apropó. Önt Uram még nem ismerem, de itt szeretne megszállni nálam, mert ha igen, azonnal a rendelkezésére bocsátok egy szobát.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2005.12.17. 11:04

*Elgondolkodom azon, amit Hart mondott*

<Csak a becsületért élni? Családi viszály, szerelmi csalódás, túl sok a jóból? Majd ha itt lesz az ideje, biztosan beavat>

*A szolgák, de főképpen az étel láttán felpattanok és elindulok asztal felé, amikor észreveszem hogy pálinkát nem hoztak fel, akkor előveszem a pálinkás flaskámat és leteszem az asztalra*

-Ez igen jóféle pálinka*teszem hozzá kurtán*

*Leülök és nekilátok falatozni. Az étkezés végeztével Harthoz fordulok.*

- Bocsátsd meg udvariatlanságomat, de kicsit mocskosnak érzem magam. Amíg megtisztálkodom, érezd otthon magad.

*Előveszek egy rend tiszta ruhát, a csukló pántjaimat és elindulok a fürdőhelység felé. Megkeresem a fogadóst és a következőket mondom neki*

-Küld fel kb. 20 perc múlva az egyik ügyes kezű szolgádat, hogy kicserélje a kötéseimet. Előre is köszönöm.

*A fürdőhelységben levetkőzöm, és beleülök a forró vízzel teli dézsába, vigyázva a sebeimre.*

<Ez fincsiiiii>

*Ejtőzöm néhány percet,majd elkezdem lecsutakolni magam. Ha megérkezik a szolgáló kimászom a dézsából megtörölközöm és hagyom hogy a dolgát végezze, majd felöltözöm, a csuklópántokat gondosan felcsatolom és ez ingem ujját ráhúzom. Visszatérek a szobámba, megköszönöm a Hart megértését, a piszkos ruhákat bedobom az erre a célra szolgáló zsákomba. Majd felkészülök az előadásra.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gróf Hart Bel Laumel » 2005.12.17. 12:40

Mikor a kocsmáros felém fordul, és érdeklődik rólam, felpattanok, széles vigyor terül szét arcomon, és a legnagyobb eleganciával meghajolok:

-Nem, valóban nem ismer engem még, kocsmáros Uram. A nevem Hart Bel Laumel gróf. És igen, szeretnék egy szobát kivenni, lehetőleg a társam mellettit, ha szabad. És készíttessen nekem is elő egy fürdőt, és vitessen oda fürdőolajokat is, ha kérhetem.

Majd mikor kiment már, odafordulok Eldwyrhez:

-Menj nyugodtan, de ne siess, nem kell amiatt aggódnod, hogy felfalok mindent előled...-nevetgél Hart, miközben néha jó nagy kortyokat húz a kupából.

-Azt a mindenit, nem semmi bor ez, finom, ízletes, és testes. Ezt már szeretem, egyből megjött az életkedvem is.

Megvárom, míg visszaér a fürdésből Eldwyr, majd én is elmegyek,amint készen vannak a vizemmel a szolgák.
Gróf Hart Bel Laumel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2005.12.17. 15:23

KM esemény
KM: Elrolas Malkhas
Helyszín: Erion, Fogadó negyed, Lótuszvirág Fogadó fogadó
Időpont: délben
Résztvevők: Eldwyr

*Mire Eldyr végzel, addigra pont készen lett Laumel fürdővize. Vvisszakisér szobájába az egyik szolgalány, ahol bekötözi sebeid. Gyors, gyengéd és profi mozdulatokkal dolgozik. Picit meg is hökkensz, de jó érzés. Sebeid: kezelésétől gyorsabban fognak gyógyulni. Persze jó lenne, ha még jóideig kerülnéd az összecsapásokat. A szobádban maradsz még. Iszogatsz a borból, sőt az ételből is eszel keveset, de nem is olyan rég, a párbaj előtt is ettél, annyira nem vagy éhes. Lassan indul az este..*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
141 hozzászólás • Oldal: 6 / 10 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Vissza: Régi Kalandok...